Havva DUDU (16.10.2018)

İlçemiz Behlülbey Mahallesi'nde oturmakta olan Havva DUDU vefat etmiştir. Cenazesi ikindi namazını müteakip Behlülbey Mahalle Mezarlığı'na defnedilecektir. Belediye Başkanlığı olarak merhumeye Allah'tan rahmet, yakınlarına başsağlığı diliyoruz.

Zarife ÇARMAN (16.10.2018)

İlçemiz Esentepe Mahallesi'nde oturmakta olan Zarife ÇARMAN vefat etmiştir. Cenazesi öğle namazını müteakip Behlülbey Mahalle Mezarlığı'na defnedilecektir. Belediye Başkanlığı olarak merhumeye Allah'tan rahmet, yakınlarına başsağlığı diliyoruz.

Ümmügülsüm KARAKUŞ (12.10.2018)

İlçemiz İstasyon Mahallesi'nde oturmakta olan Ümmügülsüm KARAKUŞ vefat etmiştir. Cenazesi ikindi namazını müteakip Ulu Mezarlığı'na defnedilecektir. Belediye Başkanlığı olarak merhumeye Allah'tan rahmet, yakılarına başsağlığı diliyoruz.

Musa ERTAN  (12.10.2018)

İlçemiz Çobankaya Mahallesi'nde oturmakta olan Musa ERTAN vefat etmiştir. Cenazesi Cuma namazını müteakip Çobankaya Mahalle Mezarlığı'na defnedilecektir. Belediye Başkanlığı olarak merhuma Allah'tan rahmet, yakınlarına başsağlığı diliyoruz.

İsmet KAYA (11.10.2018)

İlçemiz Camiatik Mahallesi'nde oturakta olan İsmet KAYA vefat emiştir. Cenazesi öğle namazını müteakip Ulu Mezarlığı'na defnedilecektir. Belediye Başkanlığı olarak merhuma Allah'ta rahmet, yakınlarına başsağlığı diliyoruz

Sevim ŞAŞIRDI (09.10.2018)

Fatih Mahallesi'nde oturmakta Sevim ŞAŞIRDI vefat etmiştir. Cenazesi ikindi namazını müteakip Ulu Mezarlığı'na defnedilecektir. Belediye Başkanlığı olarak merhuma Allah'tan rahmet, yakınlarına başsağlığı diliyoruz.

Musa ONURLU (09.10.2018)

İlçemiz Ayvatdede Mahallesi'nde oturmakta olan Musa ONURLU vefat etmiştir. Cenazesi öğle namazını müteakip Ulu Mezarlığı'na defnedilecektir. Belediye Başkanlığı olarak merhuma Allah'tan rahmet, yakınlarına başsağlığı diliyoruz.

Sadık CİRTİL (08.10.2018)

İlçemiz Çiğil Mahallesi'nde oturmakta olan Sadık CİRTİL vefat etmiştir. Cenazesi ikindi namazını müteakip Çiğil Mahalle Mezarlığı'na defnedilecektir. Belediye Başkanlığı olarak merhuma Allah'tan rahmet, yakınlarına bassağlığı diliyoruz.

Mehmet İNCE (05.10.2018)

Akşehir'de oturmakta olan Mehmet İNCE vefat etmiştir. Cenazesi Cuma namazını müteakip ilçemiz Büyükoba Mahalle Mezarlığı'na defnedilecektir. Belediye Başkanlığı olarak merhuma Allah'tan rahmet, yakınlarına başsağlığı diliyoruz.

Ayşe AYHAN (05.10.2018)

İlçemiz Argıthanı Mahallesi'nde oturmakta olan Ayşe AYHAN vefat etmiştir. Cenazesi Cuma namazını müteakip Argıthanı Mahalle Mezarlığı'na defnedilecektir. Belediye Başkanlığı olarak merhumeye Allah'tan rahmet, yakınlarına başsağlığı diliyoruz.