Zeynep BALGIÇ (11.08.2017)

İlçemiz Gökçeyurt Mahallesinde oturmakta olan Zeynep Balgıç vefat etmiştir. Cenazesi saat 10.00'da Gökçeyurt Mahalle Mezarlığına defnedilecektir. Belediye Başkanlığı olarak Merhume Allah'dan rahmet yakınlarına baş sağlığı dileriz.

Dudu AYDEMİR (09.08.2017)

İlçemiz Barakmuslu Mahallesinde oturmakta olan Dudu Aydemir vefat etmiştir. Cenazesi saat 11.00'da Barakmuslu Mahalle Mezarlığına defnedilecektir. Belediye Başkanlığı olarak Merhume Allah'dan rahmet yakınlarına baş sağlığı dileriz.

Ayşe KOÇ (09.08.2017)

İlçemiz Behlülbey Mahallesinde oturmakta olan Ayşe Koç vefat etmiştir. Cenazesi öğle namazına müteakip Ak Camiden kaldırılarak Behlülbey Mahalle Mezarlığına defnedilecektir. Belediye Başkanlığı olarak Merhume Allah'dan rahmet yakınlarına baş sağlığı dileriz.

Ramazan ER (08.08.2017)

İlçemiz Harmanyazı Mahallesinde oturmakta olan Ramazan Er vefat etmiştir. Cenazesi ikindi namazına müteakip Harmanyazı Mahalle Mezarlığına defnedilecektir. Belediye Başkanlığı olarak Merhuma Allah'dan rahmet yakınlarına baş sağlığı dileriz.

Ahmet TOSUN (08.08.2017)

İlçemiz Esentepe Mahallesinde oturmakta olan Ahmet Tosun vefat etmiştir. Cenazesi ikindi namazına müteakip evinden kaldırılarak Behlülbey Mahalle Mezarlığına defnedilecektir. Belediye Başkanlığı olarak Merhuma Allah'dan rahmet yakınlarına baş sağlığı dileriz.

Elfida ARIKAN (08.08.2017)

İlçemiz Göstere Mahallesinde oturmakta olan Elfida Arıkan vefat etmiştir. Cenazesi saat 09.30'da Göstere Mahalle Mezarlığına defnedilecektir. Belediye Başkanlığı olarak Merhume Allah'dan rahmet yakınlarına baş sağlığı dileriz.

Emine YONCA (05.08.2017)

İlçemiz Ucarı Mahallesinde oturmakta olan Emine Yonca vefat etmiştir. Cenazesi öğle namazına müteakip Konya Yolu Mezarlığına defnedilecektir. Belediye Başkanlığı olarak Merhume Allah'dan rahmet yakınlarına baş sağlığı dileriz.

Süleyman KALDI (05.08.2017)

İlçemiz Çavuşcugöl Mahallesinde oturmakta olan Süleyman Kaldı vefat etmiştir. Cenazesi saat 10.00'da Çavuşcugöl Mahalle Mezarlığına defnedilecektir. Belediye Başkanlığı olarak Merhuma Allah'dan rahmet yakınlarına baş sağlığı dileriz.

Fatma ERKMEN (04.08.2017)

İlçemiz Ayvatdede Mahallesinde oturmakta olan Fatma Erkmen vefat etmiştir. Cenazesi cuma namazına müteakip evinden kaldırılarak Ayvatdede Mahalle Mezarlığına defnedilecektir. Belediye Başkanlığı olarak Merhume Allah'dan rahmet yakınlarına baş sağlığı dileriz.

Muzaffer ARI (04.08.2017)

İlçemiz Bulcuk Mahallesinde oturmakta olan Muzaffer Arı vefat etmiştir. Cenazesi cuma namazına müteakip Bulcuk Mahalle Mezarlığına defnedilecektir. Belediye Başkanlığı olarak Merhuma Allah'dan rahmet yakınlarına baş sağlığı dileriz.