Mevlüt İnan  (06.05.2019)

İlçemiz Çiğil mahallesinde oturmakta olan Mevlüt İnan vefat etmiştir. Cenazesi öğle namazına müteakip Çiğil mahalle mezarlığına defnedilecektir. Belediye Başkanlığı olarak merhuma Allah'tan rahmet yakınlarına başsağlığı ve sabırlar dileriz.

Menekşe İnanç  (04.05.2019)

İlçemiz Argıthanı mahallesinde oturmakta olan Menekşe İnanç vefat etmiştir. Cenazesi ikindi namazına müteakip Argıthanı mahalle mezarlığına defnedilecektir. Belediye Başkanlığı olarak merhumeye Allah'tan rahmet yakınlarına başsağlığı ve sabırlar dileriz.

Ahmet Değirmenci (04.05.2019)

İlçemiz Geçit mahallesinde oturmakta olan Ahmet Değirmenci vefat etmiştir. Cenazesi saat 10:00'da Geçit mahalle mezarlığına defnedilecektir. Belediye Başkanlığı olarak merhuma Allah'tan rahmet yakınlarına başsağlığı ve sabırlar dileriz.

Halil Çatal (02.05.2019)

İlçemiz Geçit mahallesinde oturmakta olan Halil Çatal vefat etmiştir. Cenazesi öğle namazına müteakip Geçit mahalle mezarlığına defnedilecektir. Belediye Başkanlığı olarak merhuma Allah'tan rahmet yakınlarına başsağlığı ve sabırlar dileriz.

Baki Bütün  (02.05.2019)

İlçemiz Beykonak mahallesinde oturmakta olan Baki Bütün vefat etmiştir. Cenazesi saat 10:00'da Beykonak mahalle mezarlığına defnedilecektir. Belediye Başkanlığı olarak merhuma Allah'tan rahmet yakınlarına başsağlığı ve sabırlar dileriz.

Bekir Acar (02.05.2019)

İlçemiz Şıhcarullah mahallesinde oturmakta olan Bekir Acar vefat etmiştir. Cenazesi öğle namazına müteakip Konya yolu mezarlığına defnedilecektir. Belediye Başkanlığı olarak merhuma Allah'tan rahmet yakınlarına başsağlığı ve sabırlar dileriz.

Zeynep Bal (01.05.2019)

İlçemiz Argıthanı mahallesinde oturmakta olan Zeynep Bal vefat etmiştir. Cenazesi İkindi namazına müteakip Argıthanı mahalle mezarlığına defnedilecektir. Belediye Başkanlığı olarak merhumeye Allah'tan rahmet yakınlarına başsağlığı ve sabırlar dileriz.

Selda Yıldız (30.04.2019)

İlçemiz Eldeş mahallesinde oturmakta olan Selda Yıldız vefat etmiştir. Cenazesi ikindi namazına müteakip Eldeş mahalle mezarlığına defnedilecektir. Belediye Başkanlığı olarak merhumeye Allah'tan rahmet yakınlarına başsağlığı ve sabırlar dileriz.

Hatice Dur (29.04.2019)

İlçemiz Kale mahallesinde oturmakta olan Hatice Dur vefat etmiştir. Cenazesi ikindi namazına müteakip Kale mahalle mezarlığına defnedilecektir. Belediye Başkanlığı olarak merhumeye Allah'tan rahmet yakınlarına başsağlığı ve sabırlar dileriz.

Mustafa Bozçalı (28.04.2019)

İlçemiz Orhaniye Mahallesinde oturmakta olan Mustafa Bozçalı vefat etmiştir. Cenazesi öğle namazına müteakip Orhaniye mahalle mezarlığına defnedilecektir. Belediye Başkanlığı olarak merhuma Allah'tan rahmet yakınlarına başsağlığı ve sabırlar dileriz.