Muammer KEÇİLİ (19.12.2018)

İlçemiz Ucarı Mahallesi'nde oturmakta olan Muammer KEÇİLİ vefat etmiştir. Cenazesi öğle namazını müteakip Ulu Mezarlığı'na defnedilecektir. Belediye Başkanlığı olarak merhuma Allah'tan rahmet, yakınlarına başsağlığı diliyoruz.

Meryem SOYDAN (19.12.2018)

İlçemiz Ucarı Mahallesi'nde oturmakta olan Meryem SOYDAN vefat etmiştir. Cenazesi saat 10.00'da Ulu Mezarlığı'na defnedilecektir. Belediye Başkanlığı olarak merhumeye Allah'tan rahmet, yakınlarına başsağlığı diliyoruz.

Bekir BİCİOĞLU (18.12.2018)

İlçemiz Argıthanı Mahallesi'nde oturmakta olan Bekir BİCİOĞLU vefat etmiştir. Cenazesi ikindi namazını müteakip Argıthanı Mahalle Mezarlığı'na defnedilecektir. Belediye Başkanlığı olarak merhuma Allah'tan rahmet, yakınlarına başsağlığı diliyoruz.

Hasibe KAYA (18.12.2018)

İlçemiz Harmanyazı Mahallesi'nde oturmakta olan Hasibe KAYA vefat etmiştir. Cenazesi öğle namazını müteakip Harmanyazı Mahalle Mezarlığı'na defnedilecektir. Belediye Başkanlığı olarak merhumeye Allah'tan rahmet, yakınlarına başsağlığı diliyoruz.

Yakup ALP (18.12.2018)

İlçemiz Yukarıçiğil Mahallesi'nde oturmakta olan Yakup ALP vefat etmiştir. Cenazesi saat 11.00'de Yukarıçiğil Mahalle Mezarlığı'na defnedilecektir. Belediye Başkanlığı olarak merhuma Allah'tan rahmet, yakınlarına başsağlığı diliyoruz.

Mevlüt AK (17.12.2018)

İlçemiz Beykonak Mahallesi'nde oturmakta olan Mevlüt AK vefat etmiştir. Cenazesi saat 10.00'da Beykonak Mahalle Mezarlığı'na defnedilecektir. Belediye Başkanlığı olarak merhuma Allah'tan rahmet, yakınlarına başsağlığı diliyoruz.

Hatice Lale SÜZMEÇELİK (15.12.2018)

İlçemiz Argıthanı Mahallesi'nde oturmakta olan Hatice Lale SÜZMEÇELİK vefat etmiştir. Cenazesi ikindi namazını müteakip Argıthanı Mahalle Mezarlığı'na defnedilecektir. Belediye Başkanlığı olarak merhumeye Allah'tan rahmet, yakınlarına başsağlığı diliyoruz.

Sabriye ÖZBAŞ (15.12.2018)

İlçemiz Argıthanı Mahallesi'nde oturmakta olan Sabriye ÖZBAŞ vefat etmiştir. Cenazesi öğle namazını müteakip Argıthanı Mahalle Mezarlığı'na defnedilecektir. Belediye Başkanlığı olarak merhumeye Allah'tan rahmet, yakınlarına başsağlığı diliyoruz.

Ali TAŞ (14.12.2018)

İlçemiz Çiğil Mahallesi'nde oturmakta olan Ali TAŞ vefat etmiştir. Cenazesi saat 10.00'da Çiğil Mahalle Mezarlığı'na defnedilecektir. Belediye Başkanlığı olarak merhuma Allah'tan rahmet, yakınlarına başsağlığı diliyoruz

Keziban FİDAN  (13.12.2018)

İlçemiz Gökçeyurt Mahallesi'nde oturmakta olan Keziban FİDAN vefat etmiştir. Cenazesi ikindi namazını müteakip Gökçeyurt Mahalle Mezarlığı'na defnedilecektir. Belediye Başkanlığı olarak merhumeye Allah'tan rahmet, yakınlarına başsağlığı diliyoruz.