Veli KURSUN (28.05.2018)

İlçemiz Yukarıçiğil Mahallesi'nde oturmakta olan Veli KURSUN vefat etmiştir. Cenazesi saat 10.00'da Yukarıçiğil Mahalle Mezarlığı'na defnedilecektir. Belediye Başkanlığı olarak merhuma Allah'tan rahmet, yakınlarına başsağlığı ve sabırlar diliyoruz.

Muhammer TELLİ (25.05.2018)

İlçemiz Milli Egemenlik Mahallesi'nde oturmakta olan Muhammer TELLİ vefat etmiştir. Cenazesi ikindi namazını müteakip Ayvatdede Mahalle Mezarlığı'na defnedilecektir. Belediye Başkanlığı olarak merhuma Allah'tan rahmet, yakınlarına başsağlığı ve sabır diliyoruz.

Dede ÖZ (24.05.2018)

İlçemiz Sahipata Mahallesi'nde oturmakta olan Dede ÖZ vefat etmiştir. Cenazesi öğle namazını müteakip Ulu Mezarlığı'na defnedilecektir. Belediye Başkanlığı olarak merhuma Allah'dan rahmet, yakınlarına başsağlığı ve sabır dileriz.

Ahmet KAĞNICI (23.05.2018)

İlçemiz Şıhcarullah Mahallesi'nde oturmakta olan Ahmet KAĞNICI vefat etmiştir. Cenazesi öğle namazını müteakip Ulu Mezarlığı'na Mezarlığı'na defnedilecektir. Belediye Başkanlığı olarak merhuma Allah'dan rahmet, yakınlarına başsağlığı ve sabırlar diliyoruz.

Nadide GÜN (23.05.2018)

İlçemiz Beykonak Mahallesi'nde oturmakta olan Nadide GÜN vefat etmiştir. Cenazesi öğle namazını müteakip Beykonak Mahalle Mezarlığı'na defnedilecektir. Belediye Başkanlığı olarak merhumeye Allah'dan rahmet, yakınlarına başsağlığı ve sabırlar diliyoruz.

Mustafa KARACA (23.05.2018)

İlçemiz Çavuşcugöl Mahallesi'nde oturmakta olan Mustafa KARACA vefat etmiştir. Cenazesi öğle namazını müteakip Çavuşcugöl Mahalle Mezarlığı'na defnedilecektir. Belediye Başkanlığı olarak merhuma Allah'dan rahmet, yakınlarına başsağlığı ve sabırlar dileriz.

Fatma ORAL (22.05.2018)

İlçemiz Aşağıçiğil Mahallesi'nde oturmakta olan Fatma ORAL vefat etmiştir. Cenazesi saat 10.00'da Aşağıçiğil Mahalle Mezarlığı'na defnedilecektir. Belediye Başkanlığı olarak merhumeye Allah'tan rahmet, yakınlarına başsağlığı ve sabırlar diliyoruz.

İlhan AKINCI (18.05.2018)

İlçemiz Fatih Mahallesi'nde oturmakta olan İlhan AKINCI vefat etmiştir. Cenazesi ikindi namazını müteakip Ulu Mezarlığı'na defnedilecektir. Belediye Başkanlığı olarak merhuma Allah'tan rahmet, yakınlarına başsağlığı ve sabırlar diliyoruz.

Fadime KARAASLAN (17.05.2018)

İlçemiz Ucarı Mahallesi'nde oturmakta olan Fadime KARAASLAN vefat etmiştir. Cenazesi öğle namazını müteakip Ulu Mezarlığı'na defnedilecektir. Belediye Başkanlığı olarak merhumeye Allah'tan rahmet, yakınlarına başsağlığı diliyoruz.

Musa KARADAĞ (16.05.2018)

İlçemiz Çobankaya Mahallesi'nde oturmakta Musa KARADAĞ vefat etmiştir. Cenazesi ikindi namazını müteakip Çobankaya Mahalle Mezarlığı'na defnedilecektir. Belediye Başkanlığı olarak merhuma Allah'tan rahmet, yakınlarına başsağlığı diliyoruz.