Halim BABACAN (09.04.2018)

İlçemiz Çiğil Mahallesi'nde oturmakta olan Halim BABACAN vefat etmiştir. Cenazesi saat 10.00'da Balkı Mahalle Mezarlığı'na defnedilecektir. Belediye Başkanlığı olarak merhuma Allah'tan rahmet, yakınlarına başsağlığı diliyoruz.

Hasan KUTLU (08.04.2018)

İlçemiz Ilıca Mahallesi'nde oturmakta olan Hasan KUTLU vefat etmiştir. Cenazesi ikindi namazını müteakip Behlülbey Mahalle Mezarlığı'na defnedilecektir. Belediye Başkanlığı olarak merhuma Allah'tan rahmet, yakınlarına başsağlığı diliyoruz.

Ahmet ARKAN (07.04.2018)

İlçemiz Göstere Mahallesi'nde oturmakta olan Ahmet ARKAN vefat etmiştir. Cenazesi öğle namazını müteakip Göstere Mahalle Mezarlığı'na defnedilecektir. Belediye Başkanlığı olarak merhuma Allah'tan rahmet, yakınlarına başsağlığı diliyoruz.

Fazlı ÖZMEN (07.04.2018)

İlçemiz Mecidiye Mahallesi'nde oturmakta olan Fazlı ÖZMEN vefat etmiştir. Cenazesi ikindi namazını müteakip Mecidiye Mahalle Mezarlığı'na defnedilecektir. Belediye Başkanlığı olarak merhuma Allah'tan rahmet, yakınlarına başsağlığı diliyoruz.

Ayşe AKKUŞ  (06.04.2018)

İlçemiz Çavuşçugöl Mahallesi'nde oturmakta olan Ayşe AKKUŞ vefat etmiştir. Cenazesi Cuma namazını müteakip Çavuşçugöl Mahalle Mezarlığı'na defnedilecektir. Belediye Başkanlığı olarak merhumeye Allah'tan rahmet, yakınlarına başsağlığı diliyoruz.

Menekşe BİÇER (05.04.2018)

İlçemiz Argıthanı Mahallesi'nde oturmakta olan Menekşe BİÇER vefat etmiştir. Cenazesi ikindi namazını müteakip Argıthanı Mahalle Mezarlığı'na defnedilecektir. Belediye Başkanlığı olarak merhumeye Allah'tan rahmet, yakınlarına başsağlığı ve sabırlar diliyoruz.

Dursun FİL (04.04.2018)

İlçemiz Ayvatdede Mahallesi'nde oturmakta olan Dursun FİL vefat etmiştir. Cenazesi öğle namazına müteakip Ulu Mezarlığı'na defnedilecektir. Belediye Başkanlığı olarak merhuma Allah'tan rahmet, yakınlarına başsağlığı ve sabırlar diliyoruz.

Mürüvet ÇİMEN  (03.04.2018)

İlçemiz Argıthanı Mahallesi'nde oturmakta olan Mürüvet ÇİMEN vefat etmiştir. Cenazesi saat 10.00'da Argıthanı Mahalle Mezarlığı'na defnedilecektir. Belediye Başkanlığı olarak merhumeye Allah'tan rahmet, yakınlarına başsağlığı ve sabırlar diliyoruz.

Emine SİRKECİ (31.03.2018)

İlçemiz Yukarı Çiğil Mahallesi'nde oturmakta olan Emine SİRKECİ vefat etmiştir. Cenazesi öğle namazını müteakip Yukarı Çiğil Mahalle Mezarlığı'na defnedilecektir. Belediye Başkanlığı olarak merhumeye Allah'tan rahmet, yakınlarına başsağlığı ve sabırlar diliyoruz.

Fatma AYDOĞAN (31.03.2018)

İlçemiz Şıhcarullah Mahallesi'nde oturmakta olan Fatma AYDOĞAN vefat etmiştir. Cenazesi öğle namazını müteakip Ulu Mezarlığı'na defnedilecektir. Belediye Başkanlığı olarak merhumeye Allah'tan rahmet, yakınlarına başsağlığı ve sabırlar diliyoruz.