Ayşe KAYIŞ (17.08.2019)

İlçemiz Tekeler Mahallesinde oturmakta olan Ayşe KAYIŞ vefat etmiştir. Cenazesi saat 11.00'de Tekeler Mahalle mezarlığına defnedilecektir. Belediye Başkanlığı olarak merhume Allah'tan rahmet yakınlarına başsağlığı ve sabırlar dileriz.

Ramazan KARAYEL (17.08.2019)

İlçemiz Behlülbey Mahallesinde oturmakta olan Ramazan KARAYEL vefat etmiştir. Cenazesi öğle namazına müteakip Behlülbey Mahalle mezarlığına defnedilecektir. Belediye Başkanlığı olarak merhuma Allah'tan rahmet yakınlarına başsağlığı ve sabırlar dileriz.

Mustafa ŞAŞIRDI (16.08.2019)

İlçemiz Milli Egemenlik Mahallesinde oturmakta olan Mustafa ŞAŞIRDI vefat etmiştir. Cenazesi cuma namazına müteakip Konya yolu mezarlığına defnedilecektir. Belediye Başkanlığı olarak merhuma Allah'tan rahmet yakınlarına başsağlığı ve sabırlar dileriz.

Mehmet KAYA (15.08.2019)

İlçemiz Gedikören Mahallesinde oturmakta olan Mehmet KAYA vefat etmiştir. Cenazesi saat 18.00'de Gedikören mahalle mezarlığına defnedilecektir. Belediye Başkanlığı olarak merhuma Allah'tan rahmet yakınlarına başsağlığı ve sabırlar dileriz.

İbrahim Muhammed DİLBAZ (15.08.2019)

İlçemiz Şıhcarullah Mahallesinde oturmakta olan İbrahim Muhammed DİLBAZ vefat etmiştir. Cenazesi saat 10.00'da Konya yolu mezarlığına defnedilecektir. Belediye Başkanlığı olarak merhuma Allah'tan rahmet yakınlarına başsağlığı ve sabırlar dileriz.

Fatma EROĞLU (15.08.2019)

İlçemiz Yukarı Çiğil Mahallesinde oturmakta olan Fatma EROĞLU vefat etmiştir. Cenazesi saat 9.30'da Yukarı Çiğil mahalle mezarlığına defnedilecektir. Belediye Başkanlığı olarak merhume Allah'tan rahmet yakınlarına başsağlığı ve sabırlar dileriz.

Salim DEĞER (14.08.2019)

İlçemiz Camiatik Mahallesinde oturmakta olan Salim DEĞER vefat etmiştir. Cenazesi ikindi namazına müteakip Konya yolu mezarlığına defnedilecektir. Belediye Başkanlığı olarak merhuma Allah'tan rahmet yakınlarına başsağlığı ve sabırlar dileriz.

Hasan DEMİR (09.08.2019)

İlçemiz Ayvatdede Mahallesinde oturmakta olan Hasan DEMİR vefat etmiştir. Cenazesi ikindi namazına müteakip Konya yolu mezarlığına defnedilecektir. Belediye Başkanlığı olarak merhuma Allah'tan rahmet yakınlarına başsağlığı ve sabırlar dileriz.

Esmariye DEMİR (09.08.2019)

İlçemiz Düğer Mahallesinde oturmakta olan Esmariye DEMİR vefat etmiştir. Cenazesi cuma namazına müteakip Düğer mahalle mezarlığına defnedilecektir. Belediye Başkanlığı olarak merhume Allah'tan rahmet yakınlarına başsağlığı ve sabırlar dileriz.

Ömer ALTUN (08.08.2019)

İlçemiz Milli Egemenlik Mahallesinde oturmakta olan Ömer ALTUN vefat etmiştir. Cenazesi ikindi namazına müteakip Behlülbey mahalle mezarlığına defnedilecektir. Belediye Başkanlığı olarak merhuma Allah'tan rahmet yakınlarına başsağlığı ve sabırlar dileriz.