Hakkı AY (16.06.2017)

İlçemiz Behlülbey Mahallesinde oturmakta olan Hakkı Ay vefat etmiştir. Cenazesi ikindi namazına müteakip Çukur Camiden kaldırılarak Konya Yolu Mezarlığına defnedilecektir. Belediye Başkanlığı olarak Merhuma Allah'dan rahmet yakınlarına baş sağlığı dileriz.

Cemile ÇAVDAR (16.06.2017)

İlçemiz Mahmuthisar Mahallesinde oturmakta olan Cemile Çavdar vefat etmiştir. Cenazesi Cuma namazına müteakip Mahmuthisar Mahalle Mezarlığına defnedilecektir. Belediye Başkanlığı olarak Merhume Allah'dan rahmet yakınlarına baş sağlığı dileriz.

Münir ÖZ  (14.06.2017)

İlçemiz Ucarı Mahallesinde oturmakta olan Münir Öz vefat etmiştir. Cenazesi öğle namazına müteakip Çukur Camiden kaldırılarak Konya Yolu Mezarlığına defnedilecektir. Belediye Başkanlığı olarak Merhuma Allah'dan rahmet yakınlarına baş sağlığı dileriz.

Hanife AKBUDAK (13.06.2017)

İlçemiz Gölyaka Mahallesinde oturmakta olan Hanife Akbudak vefat etmiştir. Cenazesi öğle namazına müteakip Gölyaka Mahalle Mezarlığına defnedilecektir. Belediye Başkanlığı olarak Merhume Allah'dan rahmet yakınlarına baş sağlığı dileriz.

Meryem KARACAN (13.06.2017)

İlçemiz Eldeş Mahallesinde oturmakta olan Meryem Karacan vefat etmiştir. Cenazesi bugün saat 13.00'da Eldeş Mahalle Mezarlığına defnedilecektir. Belediye Başkanlığı olarak Merhume Allah'dan rahmet yakınlarına baş sağlığı dileriz.

İbrahim DERE (09.06.2017)

İlçemiz İstasyon Mahallesinde oturmakta olan İbrahim Dere vefat etmiştir. Cenazesi cuma namazına müteakip Behlülbey Mahalle Mezarlığına defnedilecektir. Belediye Başkanlığı olarak Merhuma Allah'dan rahmet yakınlarına baş sağlığı dileriz.

Selahattin YILDIZ (09.06.2017)

İlçemiz Harmanyazı Mahallesinde oturmakta olan Selahattin Yıldız vefat etmiştir. Cenazesi saat 10.00'da Harmanyazı Mahalle Mezarlığına defnedilecektir. Belediye Başkanlığı olarak Merhuma Allah'dan rahmet yakınlarına baş sağlığı dileriz.

Hamdi DURSUN (06.06.2017)

İlçemiz Argıthanı Mahallesinde oturmakta olan Hamdi Dursun vefat etmiştir. Cenazesi ikindi namazına müteakip Argıthanı Mahalle Mezarlığına defnedilecektir. Belediye Başkanlığı olarak Merhuma Allah'dan rahmet yakınlarına baş sağlığı dileriz.

Mevlüt DEMİRCİ (06.06.2017)

İlçemiz Mecidiye Mahallesinde oturmakta olan Mevlüt Demirci vefat etmiştir. Cenazesi ikindi namazına müteakip Mecidiye Mahalle Mezarlığına defnedilecektir. Belediye Başkanlığı olarak Merhuma Allah'dan rahmet yakınlarına baş sağlığı dileriz.

Emine KİRAZOĞLU (06.06.2017)

İlçemiz İhsaniye Mahallesinde oturmakta olan Emine Kirazoğlu vefat etmiştir. Cenazesi öğle namazına müteakip İhsaniye Mahalle Mezarlığına defnedilecektir. Belediye Başkanlığı olarak Merhume Allah'dan rahmet yakınlarına baş sağlığı dileriz.