Tuncay BÜLBÜL (20.10.2017)

İlçemiz Beykonak Mahallesinde oturmakta olan Tuncay Bülbül vefat etmiştir. Cenazesi cuma namazına müteakip Beykonak Mahalle Mezarlığına defnedilecektir. Belediye Başkanlığı olarak Merhuma Allah'dan rahmet yakınlarına baş sağlığı dileriz.

Kebiz IŞIK (20.10.2017)

İlçemiz Barakmuslu Mahallesinde oturmakta olan Kebiz Işık vefat etmiştir. Cenazesi bugün saat 10.00'da Barakmuslu Mahalle Mezarlığına defnedilecektir. Belediye Başkanlığı olarak Merhume Allah'dan rahmet yakınlarına baş sağlığı dileriz.

Hacı İdris BAYRAKÇI (18.10.2017)

İlçemiz Çiğil Mahallesinde oturmakta olan Hacı İdris Bayrakçı vefat etmiştir. Cenazesi Saat 10.00'da Çiğil Mahalle Mezarlığına defnedilecektir. Belediye Başkanlığı olarak Merhuma Allah'dan rahmet yakınlarına baş sağlığı dileriz.

Abdülbaki ÖCALAN (17.10.2017)

İlçemiz Şıhcarullah Mahallesinde oturmakta olan Abdülbaki Öcalan vefat etmiştir. Cenazesi öğle namazına müteakip Çukur Camiden kaldırılarak Konya Yolu Mezarlığına defnedilecektir. Belediye Başkanlığı olarak Merhuma Allah'dan rahmet yakınlarına baş sağlığı dileriz.

Bekir ACI (16.10.2017)

İlçemiz Argıthanı Mahallesinde oturmakta olan Bekir Acı vefat etmiştir. Cenazesi ikindi namazına müteakip Argıthanı Mahalle Mezarlığına defnedilecektir. Belediye Başkanlığı olarak Merhuma Allah'dan rahmet yakınlarına baş sağlığı dileriz.

Mehmet KARACA (16.10.2017)

İlçemiz Yukarı Çiğil Mahallesinde oturmakta olan Mehmet Karaca vefat etmiştir. Cenazesi Saat 10.00'da Yukarı Çiğil Mahalle Mezarlığına defnedilecektir. Belediye Başkanlığı olarak Merhuma Allah'dan rahmet yakınlarına baş sağlığı dileriz.

Celal ADA (15.10.2017)

İlçemiz Gökçeyurt Mahallesinde oturmakta olan Celal Ada vefat etmiştir. Cenazesi Saat 11.00'da Gökçeyurt Mahalle Mezarlığına defnedilecektir. Belediye Başkanlığı olarak Merhuma Allah'dan rahmet yakınlarına baş sağlığı dileriz.

Nuriye ÇAKAL (15.10.2017)

İlçemiz Gölyaka Mahallesinde oturmakta olan Nuriye Çakal vefat etmiştir. Cenazesi saat 11.00'da Gölyaka Mahalle Mezarlığına defnedilecektir. Belediye Başkanlığı olarak Merhume Allah'dan rahmet yakınlarına baş sağlığı dileriz.

Fadime BORAN (14.10.2017)

İlçemiz Eldeş Mahallesinde oturmakta olan Fadime Boran vefat etmiştir. Cenazesi öğle namazına müteakip Eldeş Mahalle Mezarlığına defnedilecektir. Belediye Başkanlığı olarak Merhume Allah'dan rahmet yakınlarına baş sağlığı dileriz.

Zekeriya Hüsnü ŞELİ (14.10.2017)

İlçemiz Ayvatdede mahallesinde oturmakta olan Zekeriya Hüsnü Şeli vefat etmiştir. Cenazesi öğle namazına müteakip Konya Yolu Mezarlığına defnedilecektir. Belediye Başkanlığı olarak Merhuma Allah'dan rahmet yakınlarına baş sağlığı dileriz.