Anakız Ceyhan (02.04.2019)

İlçemiz Milli Egemenlik mahallesinde oturmakta olan Anakız Ceyhan vefat etmiştir. Cenazesi öğle namazına müteakip Balkı Mahalle mezarlığına defnedilecektir. Belediye Başkanlığı olarak merhumeye Allah'tan rahmet yakınlarına başsağlığı ve sabırlar dileriz.

Menekşe Aydoğan (31.03.2019)

İlçemiz Esentepe mahallesinde oturmakta olan Menekşe Aydoğan vefat etmiştir. Cenazesi öğle namazına müteakip Argıthanı mahalle mezarlığına defnedilecektir. Belediye Başkanlığı olarak merhumeye Allah'tan rahmet yakınlarına başsağlığı ve sabırlar dileriz.

Ayşe Bal (28.03.2019)

İlçemiz Ilıca mahallesinde oturmakta olan Ayşe Bal vefat etmiştir. Cenazesi ikindi namazına müteakip Behlülbey mahalle mezarlığına defnedilecektir. Belediye Başkanlığı olarak merhumeye Allah'tan rahmet yakınlarına başsağlığı ve sabırlar dileriz.

Ahmet Yalın (27.03.2019)

İlçemiz Barakmuslu mahallesinde oturmakta olan Ahmet Yalın vefat etmiştir. Cenazesi ikindi namazına müteakip Barakmuslu mahalle mezarlığına defnedilecektir. Belediye Başkanlığı olarak merhuma Allah'tan rahmet yakınlarına başsağlığı ve sabırlar dileriz.

Ramazan Oruç  (27.03.2019)

İlçemiz Barakmuslu Mahallesinde oturmakta olan Ramazan Oruç vefat etmiştir. Cenazesi öğle namazına müteakiben Barakmuslu mahalle mezarlığına defnedilecektir. Belediye Başkanlığı olarak merhuma Allah'tan rahmet yakınlarına başsağlığı ve sabırlar dileriz.

Halime Kaynak (27.03.2019)

İlçemiz Yukarıçiğil Mahallesinde oturmakta olan Halime Kaynak vefat etmiştir. Cenazesi saat 11:00'de Yukarıçiğil mahalle mezarlığında defnedilecektir. Belediye Başkanlığı olarak merhumeye Allah'tan rahmet yakınlarına başsağlığı ve sabırlar dileriz.

Cafer Usludil (26.03.2019)

İlçemiz Çiğil mahallesinde oturmakta olan Cafer Usludil vefat etmiştir. Cenazesi ikindi namazına müteakip Çiğil mahalle mezarlığına defnedilecektir. Belediye Başkanlığı olarak merhuma Allah'tan rahmet yakınlarına başsağlığı ve sabırlar dileriz.

Ahmet Akboğa (26.03.2019)

İlçemiz Barakmuslu Mahallesinde oturmak olan Ahmet Akboğa vefat etmiştir. Cenazesi öğle namazına müteakiben Barakmuslu mahalle mezarlığına defnedilecektir. Belediye Başkanlığı olarak merhuma Allah'tan rahmet yakınlarına başsağlığı ve sabırlar dileriz.

Zekiye Eriş  (26.03.2019)

İlçemiz Fatih Mahallesinde oturmakta olan Zekiye Eriş vefat etmiştir. Cenazesi öğle namazına müteakiben Çatak mahalle mezarlığına defnedilecektir. Belediye Başkanlığı olarak merhumeye Allah'tan rahmet yakınlarına başsağlığı ve sabırlar dileriz.

İsmail Başar (26.03.2019)

İlçemiz Behlülbey Mahallesinde oturmakta olan İsmail Başar vefat etmiştir. Cenazesi ikindi namazına müteakiben Behlülbey Mahalle mezarlığına defnedilecektir. Belediye Başkanlığı olarak merhuma Allah'tan rahmet yakınlarına başsağlığı ve sabırlar dileriz.