Sefer ŞERMET (30.08.2018)

İlçemiz Eldeş Mahallesi'nde oturmakta olan Sefer ŞERMET vefat etmiştir. Cenazesi öğle namazını müteakip Eldeş Mahalle Mezarlığı'na defnedilecektir. Belediye Başkanlığı olarak merhuma Allah'tan rahmet, yakınlarına başsağlığı diliyoruz.

Emine KİRMAN (30.08.2018)

İlçemiz Büyükoba Mahallesi'nde oturmakta olan Emine KİRMAN vefat etmiştir. Cenazesi öğle namazını müteakip Büyükoba Mahalle Mezarlığı'na defnedilecektir. Belediye Başkanlığı olarak merhumeye Allah'tan rahmet, yakınlarına başsağlığı diliyoruz.

Alaaddin KELEŞ (29.08.2018)

İlçemiz Argıthanı Mahallesi'nde oturmakta olan Alaaddin KELEŞ vefat etmiştir. Cenazesi öğle namazını müteakip Argıthanı Mahalle Mezarlığı'na defnedilecektir. Belediye Başkanlığı olarak merhuma Allah'tan rahmet, yakınlarına başsağlığı diliyoruz.

Nurten BABAOĞLU (26.08.2018)

İlçemiz Şıhcarullah Mahallesi'nde oturmakta olan Nurten BABAOĞLU vefat etmiştir. Cenazesi saat 11.00'de Ulu Mezarlığı'na defnedilecektir. Belediye Başkanlığı olarak merhumeye Allah'tan rahmet, yakınlarına başsağlığı diliyoruz.

Ahmet KILIŞCI (22.08.2018)

İlçemiz Ucarı Mahallesi'nde oturmakta olan Ahmet KILIŞCI vefat etmiştir. Cenazesi öğle namazını müteakip Ulu Mezarlığı'na defnedilecektir. Belediye Başkanlığı olarak merhuma Allah'tan rahmet, yakınlarına başsağlığı diliyoruz.

Zeynep BALCI (21.08.2018)

İlçemiz Belekler Mahallesi'nde oturmakta olan Zeynep BALCI vefat etmiştir. Cenazesi ikindi namazını müteakip Belekler Mahalle Mezarlığı'na defnedilecektir. Belediye Başkanlığı olarak merhumeye Allah'tan rahmet, yakınlarına başsağlığı diliyoruz.

Rahime ÖZ (19.08.2018)

İlçemiz Kapaklı Mahallesi'nde oturmakta olan Rahime ÖZ vefat etmiştir. Cenazesi ikindi namazını müteakip Kapaklı Mahalle Mezarlığı'na defnedilecektir. Belediye Başkanlığı olarak merhumeye Allah'tan rahmet, yakınlarına başsağlığı diliyoruz.

Ramazan GÖLCÜK (19.08.2018)

İlçemiz Yukarı Çiğil Mahallesi'nde oturmakta olan Ramazan GÖLCÜK vefat etmiştir. Cenazesi saat 09.00'da Yukarı Çiğil Mahalle Mezarlığı'na defnedilecektir. Belediye Başkanlığı olarak merhuma Allah'tan rahmet, yakınlarına başsağlığı diliyoruz.

Durmuş YILDIRIM (19.08.2018)

İlçemiz Milli Egemenlik Mahallesi'nde oturmakta olan Durmuş YILDIRIM vefat etmiştir. Cenazesi öğle namazını müteakip Behlülbey Mahalle Mezarlığı'na defnedilecektir. Belediye Başkanlığı olarak merhuma Allah'tan rahmet, yakınlarına başsağlığı diliyoruz.

Hatice ŞENOZAN (19.08.2018)

İlçemiz Argıthanı Mahallesi'nde oturmakta olan Hatice ŞENOZAN vefat etmiştir. Cenazesi öğle namazını müteakip Argıthanı Mahalle Mezarlığı'na defnedilecektir. Belediye Başkanlığı olarak merhumeye Allah'tan rahmet, yakınlarına başsağlığı diliyoruz.