Meliha KARTAL (15.08.2017)

İlçemiz Argıthanı Mahallesinde oturmakta olan Meliha Kartal vefat etmiştir. Cenazesi yarın saat 10.00'da Argıthanı Mahalle Mezarlığına defnedilecektir. Belediye Başkanlığı olarak Merhume Allah'dan rahmet yakınlarına baş sağlığı dileriz.

Ali Rıza ESEN (15.08.2017)

İlçemiz Şıhcarullah Mahallesinde oturmakta olan Ali Rıza Esen vefat etmiştir. Cenazesi ikindi namazına müteakip Nur Camiden kaldırılarak Konya Yolu Mezarlığına defnedilecektir. Belediye Başkanlığı olarak Merhuma Allah'dan rahmet yakınlarına baş sağlığı dileriz.

Ali YUVAK (15.08.2017)

İlçemiz Dırak Mahallesinde oturmakta olan Ali Yuvak vefat etmiştir. Cenazesi ikindi namazına müteakip Dırak Mahalle Mezarlığına defnedilecektir. Belediye Başkanlığı olarak Merhuma Allah'dan rahmet yakınlarına baş sağlığı dileriz.

Ayşe DEMİRCİ (15.08.2017)

İlçemiz Ilıca Mahallesinde oturmakta olan Ayşe Demirci vefat etmiştir. Cenazesi öğle namazına müteakip Göçmenler Camiden kaldırılarak Behlülbey Mahalle Mezarlığına defnedilecektir. Belediye Başkanlığı olarak Merhume Allah'dan rahmet yakınlarına baş sağlığı dileriz.

Kadriye TOPSAKAL (15.08.2017)

İlçemiz Ayvatdede Mahallesinde oturmakta olan Kadriye Topsakal vefat etmiştir. Cenazesi öğle namazına müteakip Ak Camiden kaldırılarak Behlülbey Mahalle Mezarlığına defnedilecektir. Belediye Başkanlığı olarak Merhume Allah'dan rahmet yakınlarına baş sağlığı dileriz.

Mustafa AYDIN (15.08.2017)

İlçemiz Şıhbedrettin Mahallesinde oturmakta olan Mustafa Aydın vefat etmiştir. Cenazesi öğle namazına müteakip Çukur Camiden kaldırılarak Konya Yolu Mezarlığına defnedilecektir. Belediye Başkanlığı olarak Merhuma Allah'dan rahmet yakınlarına baş sağlığı dileriz.

Hüseyin SERTYAMAÇ (12.08.2017)

İlçemiz Argıthanı Mahallesinde oturmakta olan Hüseyin Sertyamaç vefat etmiştir. Cenazesi ikindi namzına müteakip Argıthanı Mahalle Mezarlığına defnedilecektir. Belediye Başkanlığı olarak Merhuma Allah'dan rahmet yakınlarına baş sağlığı dileriz.

Emsal TURAN (12.08.2017)

İlçemiz Argıthanı Mahallesinde oturmakta olan Emsal Turan vefat etmiştir. Cenazesi saat 10.00'da Argıthanı Mahalle Mezarlığına defnedilecektir. Belediye Başkanlığı olarak Merhume Allah'dan rahmet yakınlarına baş sağlığı dileriz.

Gülbahar DOĞAN (11.08.2017)

İlçemiz Bulcuk Mahallesinde oturmakta olan Gülbahar Doğan vefat etmiştir. Cenazesi ikindi namazına müteakip Bulcuk Mahalle Mezarlığına defnedilecektir. Belediye Başkanlığı olarak Merhume Allah'dan rahmet yakınlarına baş sağlığı dileriz.

Hatice FİLİK (11.08.2017)

İlçemiz Camiatik mahallesinde oturmakta olan Hatice Filik vefat etmiştir. Cenazesi ikindi namazına müteakip Konya Yolu Mezarlığına defnedilecektir. Belediye Başkanlığı olarak Merhume Allah'dan rahmet yakınlarına baş sağlığı dileriz.