Hatice EKİN (27.10.2017)

İlçemiz Bulcuk Mahallesinde oturmakta olan Hatice Ekin vefat etmiştir. Cenazesi Cuma namazına müteakip Bulcuk Mahalle Mezarlığına defnedilecektir. Belediye Başkanlığı olarak Merhume Allah'dan rahmet yakınlarına baş sağlığı dileriz.

Sabriye AKKAN (26.10.2017)

İlçemiz Argıthanı Mahallesinde oturmakta olan Sabriye Akkan vefat etmiştir. Cenazesi ikindi namazına müteakip Argıthanı Mahalle Mezarlığına defnedilecektir. Belediye Başkanlığı olarak Merhume Allah'dan rahmet yakınlarına baş sağlığı dileriz.

Nuri CESUR (26.10.2017)

İlçemiz Şıhcarullah Mahallesinde oturmakta olan Nuri Cesur vefat etmiştir. Cenazesi ikindi namazına müteakip Nur Camiden kaldırılarak Konya Yolu Mezarlığına defnedilecektir. Belediye Başkanlığı olarak Merhuma Allah'dan rahmet yakınlarına baş sağlığı dileriz.

Şerife ÇANAKKALE (26.10.2017)

İlçemiz Karaköy Mahallesinde oturmakta olan Şerife Çanakkale vefat etmiştir. Cenazesi öğle namazına müteakip Karaköy Mahalle Mezarlığına defnedilecektir. Belediye Başkanlığı olarak Merhume Allah'dan rahmet yakınlarına baş sağlığı dileriz.

Hıdır GENÇ (25.10.2017)

İlçemiz Fatih Mahallesinde oturmakta olan Hıdır Genç vefat etmiştir. Cenazesi Behlülbey Mahalle Mezarlığına defnedilecektir. Belediye Başkanlığı olarak Merhume Allah'dan rahmet yakınlarına baş sağlığı dileriz.

Ahmet KENEK (25.10.2017)

İlçemiz Argıthanı Mahallesinde oturmakta olan Ahmet Kenek vefat etmiştir. Cenazesi öğle namazına müteakip Argıthanı Mahalle Mezarlığına defnedilecektir. Belediye Başkanlığı olarak Merhuma Allah'dan rahmet yakınlarına baş sağlığı dileriz.

Ümmü Gülsüm İŞCAN (24.10.2017)

İlçemiz Fatih Mahallesinde oturmakta olan Ümmü Gülsüm İşcan vefat etmiştir. Cenazesi öğle namazına müteakip Behlülbey Mahalle Mezarlığına defnedilecektir. Belediye Başkanlığı olarak Merhume Allah'dan rahmet yakınlarına baş sağlığı dileriz.

İsmet KORKMAZ (24.10.2017)

İlçemiz Ayvatdede Mahallesinde oturmakta olan İsmet Korkmaz vefat etmiştir. Cenazesi öğle namazına müteakip Konya Yolu Mezarlığına defnedilecektir. Belediye Başkanlığı olarak Merhuma Allah'dan rahmet yakınlarına baş sağlığı dileriz.

İbrahim UÇAR (22.10.2017)

İlçemiz Beykonak Mahallesinde oturmakta olan İbrahim Uçar vefat etmiştir. Cenazesi ikindi namazına müteakip Beykonak Mahalle Mezarlığına defnedilecektir. Belediye Başkanlığı olarak Merhuma Allah'dan rahmet yakınlarına baş sağlığı dileriz.

Mustafa KILINÇ (21.10.2017)

İlçemiz Fatih Mahallesinde oturmakta olan Mustafa Kılınç vefat etmiştir. Cenazesi öğle namazına müteakip Çukur Camiden kaldırılarak Konya Yolu Mezarlığına defnedilecektir. Belediye Başkanlığı olarak Merhuma Allah'dan rahmet yakınlarına baş sağlığı dileriz.