Fikret TEZCAN (26.10.2018)

İlçemiz Argıthanı Mahallesi'nde oturmakta olan Fikret TEZCAN vefat etmiştir. Cenazesi Cuma namazını müteakip Argıthanı Mahalle Mezarlığı'na defnedilecektir. Belediye Başkanlığı olarak merhuma Allah'tan rahmet, yakınlarına başsağlığı diliyoruz.

Ayşe DEMİRCİ (26.10.2018)

İlçemiz Mecidiye Mahallesi'nde oturmakta olan Ayşe DEMİRCİ vefat etmiştir. Cenazesi Cuma namazını müteakip Mecidiye Mahalle Mezarlığı'na defnedilecektir. Belediye Başkanlığı olarak merhumeye Allah'tan rahmet, yakınlarına başsağlığı diliyoruz.

Fatma GENÇ (24.10.2018)

İlçemiz Yukarı Çiğil Mahallesi'nde oturmakta olan Fatma GENÇ vefat etmiştir. Cenazesi öğle namazını müteakip Yukarı Çiğil Mahalle Mezarlığı'na defnedilecektir. Belediye Başkanlığı olarak merhumeye Allah'tan rahmet, yakınlarına başsağlığı diliyoruz.

Yusuf KOÇAK (21.10.2018)

İlçemiz Şıhbedrettin Mahallesi'nde oturmakta olan Yusuf KOÇAK vefat etmiştir. Cenazesi saat 10.00'da Ulu Mezarlığı'na defnedilecektir. Belediye Başkanlığı olarak merhuma Allah'tan rahmet, yakınlarına başsağlığı diliyoruz.

Meryem KARTBABA (21.10.2018)

İlçemiz Karaköy Mahallesi'nde oturmakta olan Meryem KARTBABA vefat etmiştir. Cenazesi saat 10.00'da Karaköy Mahalle Mezarlığı'na defnedilecektir. Belediye Başkanlığı olarak merhumeye Allah'tan rahmet, yakınlarına başsağlığı diliyoruz.

Ali ÇİMEN (20.10.2018)

İlçemiz Argıthanı Mahallesi'nde oturmakta olan Ali ÇİMEN vefat etmiştir. Cenazesi öğle namazını müteakip Argıthanı Mahalle Mezarlığı'na defnedilecektir. Belediye Başkanlığı olarak merhuma Allah'tan rahmet, yakınlarına başsağlığı diliyoruz.

Miyase KAN (20.10.2018)

İlçemiz Şıhcarullah Mahallesi'nde oturmakta olan Miyase KAN vefat etmiştir. Cenazesi öğle namazını müteakip Ulu Mezarlığı'na defnedilecektir. Belediye Başkanlığı olarak merhumeye Allah'tan rahmet, yakınlarına başsağlığı diliyoruz.

Mustafa DOĞAN (19.10.2018)

İlçemiz Ilıca Mahallesi'nde oturmakta olan Mustafa DOĞAN vefat etmiştir. Cenazesi Cuma namazını müteakip Behlülbey Mahalle Mezarlığı'na defnedilecektir. Belediye Başkanlığı olarak merhumeye Allah'tan rahmet, yakınlarına başsağlığı diliyoruz.

Mediha AKIN (18.10.2018)

İlçemiz Ilıca Mahallesinde oturmakta olan Mediha Akın vefat etmiştir. Cenazesi öğle namazını mütakip Behlülbey Mahalle mezarlığına defnedilecektir. Belediye Başkanlığı olarak Allahtan rahmet yakınlarına Başsağlığı diliyoruz.

Fatma KEÇECİ (16.10.2018)

İlçemiz Argıthanı Mahallesi'nde oturmakta olan Fatma KEÇECİ vefat etmiştir. Cenazesi öğle namazını müteakip Argıthanı Mahalle Mezarlığı'na defnedilecektir. Belediye Başkanlığı olarak merhumeye Allah'tan rahmet, yakınlarına başsağlığı diliyoruz.