Mahmut YILDIZ (20.06.2017)

İlçemiz Harmanyazı Mahallesinde oturmakta olan Mahmut Yıldız vefat etmiştir. Cenazesi ikindi namazına müteakip Harmanyazı Mahalle Mezarlığına defnedilecektir. Belediye Başkanlığı olarak Merhuma Allah'dan rahmet yakınlarına baş sağlığı dileriz.

Satılmış KOCA (19.06.2017)

İlçemiz Ağalar Mahallesinde oturmakta olan Satılmış Koca vefat etmiştir. Cenazesi öğle namazına müteakip Ağalar Mahalle Mezarlığına defnedilecektir. Belediye Başkanlığı olarak Merhuma Allah'dan rahmet yakınlarına baş sağlığı dileriz.

Adem ORHANLI (18.06.2017)

İlçemiz Milli Egemenlik Mahallesinde oturmakta olan Emekli Öğretmen Adem Orhanlı vefat etmiştir. Cenazesi bugün öğle namazına müteakip Yavuz Selim Camiden kaldırılarak Ayvatdede Mahalle Mezarlığına defnedilecektir. Belediye Başkanlığı olarak Merhuma Allah'dan rahmet yakınlarına baş sağlığı dileriz.

Ali ÖZBEDEL (17.06.2017)

İlçemiz Ucarı Mahallesinde oturmakta olan Ali Özbedel vefat etmiştir.Cenazesi ikindi namazına müteakip Bulcuk Mahalle Mezarlığına defnedilecektir. Belediye Başkanlığı olarak Merhuma Allah'dan rahmet yakınlarına baş sağlığı dileriz.

Güllü ÇAKMAK (17.06.2017)

İlçemiz Düğer Mahallesinde oturmakta olan Güllü Çakmak vefat etmiştir. Cenazesi bugün saat 11.00'da Düğer Mahalle Mezarlığına defnedilecektir. Belediye Başkanlığı olarak Merhume Allah'dan rahmet yakınlarına baş sağlığı dileriz.

Ali MANGIR (17.06.2017)

İlçemiz Mahmuthisar Mahallesinde oturmakta olan Ali Mangır vefat etmiştir. Cenazesi ikindi namazına müteakip Mahmuthisar Mahalle Mezarlığına defnedilecektir. Belediye Başkanlığı olarak Merhuma Allah'dan rahmet yakınlarına baş sağlığı dileriz.

Eşe HABACI (17.06.2017)

İlçemiz Çatak Mahallesinde oturmakta olan Eşe Habacı vefat etmiştir. Cenazesi öğle namazına müteakip Çatak Mahalle Mezarlığına defnedilecektir. Belediye Başkanlığı olarak Merhume Allah'dan rahmet yakınlarına baş sağlığı dileriz.

Hüseyin SEDEF (16.06.2017)

İlçemiz Behlülbey Mahallesinde oturmakta olan Hüseyin Sedef vefat etmiştir. Cenazesi ikindi namazına müteakip Ak Camiden kaldırılarak Behlülbey Mahalle Mezarlığına defnedilecektir. Belediye Başkanlığı olarak Merhuma Allah'dan rahmet yakınlarına baş sağlığı dileriz.

Nazike DEMİRTAŞ (16.06.2017)

İlçemiz Argıthanı Mahallesinde oturmakta olan Nazike Demirtaş vefat etmiştir. Cenazesi ikindi namazına müteakip Argıthanı Mahalle Mezarlığına defnedilecektir. Belediye Başkanlığı olarak Merhume Allah'dan rahmet yakınlarına baş sağlığı dileriz.

Adil ABAOĞLU (16.06.2017)

İlçemiz Gedikören Mahallesinde oturmakta olan Adil Abaoğlu vefat etmiştir. Cenazesi Cuma namazına müteakip Gedikören Mahalle Mezarlığına defnedilecektir. Belediye Başkanlığı olarak Merhuma Allah'dan rahmet yakınlarına baş sağlığı dileriz.