Haki EKEN (11.12.2019)

İlçemiz Ağalar Mahallesi'nde oturmakta olan Haki Eken vefat etmiştir. Cenazesi saat 11.00 da Ağalar mahalle mezarlığına defnedilecektir. Belediye Başkanlığı olarak merhuma Allah'tan rahmet, yakınlarına başsağlığı ve sabır dileriz.

Eyüp TEKELİ (10.12.2019)

İlçemiz İstasyon Mahallesi'nde oturmakta olan Eyüp Tekeli vefat etmiştir. Cenazesi İkindi namazına müteakip Ulu Mezarlığa defnedilecektir. Belediye Başkanlığı olarak merhuma Allah'tan rahmet, yakınlarına başsağlığı ve sabır dileriz.

Kezban BALCI (10.12.2019)

İlçemiz Ilıca Mahallesi'nde oturmakta olan Kezban Balcı vefat etmiştir. Cenazesi Öğle namazına müteakip Behlülbey Mahalle Mezarlığa defnedilecektir. Belediye Başkanlığı olarak merhumeye Allah'tan rahmet, yakınlarına başsağlığı ve sabır dileriz.

Elmas FENER (10.12.2019)

İlçemiz Eldeş Mahallesi'nde oturmakta olan Elmas Fener vefat etmiştir. Cenazesi Öğle namazına müteakip Eldeş Mahalle Mezarlığa defnedilecektir. Belediye Başkanlığı olarak merhumeye Allah'tan rahmet, yakınlarına başsağlığı ve sabır dileriz.

Harun BİLGE (08.12.2019)

İlçemiz Argıthanı Mahallesi'nde oturmakta olan Harun Bilge vefat etmiştir. Cenazesi Öğle namazına müteakip Argıthanı Mahalle Mezarlığa defnedilecektir. Belediye Başkanlığı olarak merhuma Allah'tan rahmet, yakınlarına başsağlığı ve sabır dileriz.

Nazmi KOCAOĞLU (08.12.2019)

İlçemiz Beykonak Mahallesi'nde oturmakta olan Nazmi Kocaoğlu vefat etmiştir. Cenazesi Öğle namazına müteakip Beykonak Mezarlığa defnedilecektir. Belediye Başkanlığı olarak merhuma Allah'tan rahmet, yakınlarına başsağlığı ve sabır dileriz.

Ümmü ULAMA (05.12.2019)

İlçemiz Ucarı Mahallesi'nde oturmakta olan Ümmü Ulama vefat etmiştir. Cenazesi Öğle namazına müteakip Ulu Mezarlığa defnedilecektir. Belediye Başkanlığı olarak merhumeye Allah'tan rahmet, yakınlarına başsağlığı ve sabır dileriz.

Halime AKAR (26.11.2019)

İlçemiz Çiğil Mahallesi'nde oturmakta olan Halime Akar vefat etmiştir. Cenazesi Öğle namazını müteakip Çiğil Mahalle Mezarlığı'na defnedilecektir. Belediye Başkanlığı olarak merhumeye Allah'tan rahmet, yakınlarına başsağlığı ve sabır dileriz.

Halime KURT (25.11.2019)

İlçemiz Kapaklı Mahallesi'nde oturmakta olan Halime Kurt vefat etmiştir. Cenazesi Öğle namazını müteakip Kapaklı Mahalle Mezarlığı'na defnedilecektir. Belediye Başkanlığı olarak merhumeye Allah'tan rahmet, yakınlarına başsağlığı ve sabır dileriz.

Hüseyin BÜLBÜL (25.11.2019)

İlçemiz Beykonak Mahallesi'nde oturmakta olan Hüseyin Bülbül vefat etmiştir. Cenazesi ikindi namazını müteakip Beykonak Mahalle Mezarlığı'na defnedilecektir. Belediye Başkanlığı olarak merhuma Allah'tan rahmet, yakınlarına başsağlığı ve sabır dileriz.