Sefa EKİZ  (15.04.2018)

İlçemiz Geçit Mahallesi'nde oturmakta olan Sefa EKİZ vefat etmiştir. Cenazesi öğle namazını müteakip Geçit Mahalle Mezarlığı'na defnedilecektir. Belediye Başkanlığı olarak merhuma Allah'tan rahmet, yakınlarına başsağlığı diliyoruz.

Muhammet TUTUK (15.04.2018)

İlçemiz Şıhcarullah Mahallesi'nde oturmakta olan Muhammet TUTUK vefat etmiştir. Cenazesi öğle namazını müteakip Behlülbey Mahalle Mezarlığı'na defnedilecektir. Belediye Başkanlığı olarak merhuma Allah'tan rahmet, yakınlarına başsağlığı diliyoruz.

Süleyman KORUCU (13.04.2018)

İlçemiz Fatih Mahallesi'nde oturmakta olan Süleyman KORUCU vefat etmiştir. Cenazesi Cuma namazını müteakip Behlülbey Mahalle Mezarlığı'na defnedilecektir. Belediye Başkanlığı olarak merhuma Allah'tan rahmet, yakınlarına başsağlığı diliyoruz.

Ahmet KARABACAK (13.04.2018)

İlçemiz Eldeş Mahallesi'nde oturmakta olan Ahmet KARABACAK vefat etmiştir. Cenazesi Cuma namazını müteakip Eldeş Mahalle Mezarlığı'na defnedilecektir. Belediye Başkanlığı olarak merhuma Allah'tan rahmet, yakınlarına başsağlığı diliyoruz.

Mehmet YAŞAR (13.04.2018)

İlçemiz Ayvatdede Mahallesi'nde oturmakta olan Mehmet YAŞAR vefat etmiştir. Cenazesi Cuma namazını müteakip Behlülbey Mahalle Mezarlığı'na defnedilecektir. Belediye Başkanlığı olarak merhuma Allah'tan rahmet, yakınlarına başsağlığı diliyoruz.

Zeynep CAN (12.04.2018)

İlçemiz Mecidiye Mahallesi'nde oturmakta olan Zeynep CAN vefat etmiştir. Cenazesi saat 18.30'da Mecidiye Mahalle Mezarlığı'na defnedilecektir. Belediye Başkanlığı olarak merhumeye Allah'tan rahmet, yakınlarına başsağlığı diliyoruz.

Mesude AKSU (12.04.2018)

İlçemiz Karaköy Mahallesi'nde oturmakta olan Mesude AKSU vefat etmiştir. Cenazesi öğle namazını müteakip Karaköy Mahalle Mezarlığı'na defnedilecektir. Belediye Başkanlığı olarak merhumeye ;Allah'tan rahmet, yakınlarına başsağlığı diliyoruz.

Nurcan BAŞDEMİR (11.04.2018)

İlçemiz Argıthanı Mahallesi'nde oturmakta olan Nurcan BAŞDEMİR vefat etmiştir. Cenazesi öğle namazını müteakip Argıthanı Mahalle Mezarlığı'na defnedilecektir. Belediye Başkanlığı olarak merhumeye Allah'tan rahmet yakınlarına başsağlığı diliyoruz.

Süleyman TETİK (10.04.2018)

İlçemiz Argıthanı Mahallesi'nde oturmakta olan Süleyman TETİK vefat etmiştir. Cenazesi ikindi namazını müteakip Argıthanı Mahalle Mezarlığı'na defnedilecektir. Belediye Başkanlığı olarak merhuma Allah'tan rahmet, yakınlarına başsağlığı ve sabırlar diliyoruz.

İbrahim ŞEKER (09.04.2018)

İlçemiz Balkı Mahallesi'nde oturmakta olan İbrahim ŞEKER vefat etmiştir. Cenazesi saat 10.00'da Balkı Mahalle Mezarlığı'na defnedilecektir. Belediye Başkanlığı olarak merhuma Allah'tan rahmet, yakınlarına başsağlığı diliyoruz.