Şerife SOYLU (25.12.2018)

İlçemiz Harmanyazı Mahallesi'nde oturmakta olan Şerife SOYLU vefat etmiştir. Cenazesi saat 11.00'de Harmanyazı Mahalle Mezarlığı'na defnedilecektir. Belediye Başkanlığı olarak merhumeye Allah'tan rahmet, yakınlarına başsağlığı diliyoruz.

Safure KAYA (25.12.2018)

İlçemiz Şıhcarullah Mahallesi'nde oturmakta olan Safure KAYA vefat etmiştir. Cenazesi öğle namazını müteakip Ulu Mezarlığı'na defnedilecektir. Belediye Başkanlığı olarak merhumeye Allah'tan rahmet, yakınlarına başsağlığı diliyoruz.

Arife SAMANCI (24.12.2018)

İlçemiz Çiğil Mahallesi'nde oturmakta olan Arife SAMANCI vefat etmiştir. Cenazesi ikindi namazını müteakip Çiğil Mahalle Mezarlığı'na defnedilecektir. Belediye Başkanlığı olarak merhumeye Allah'tan rahmet, yakınlarına başsağlığı diliyoruz.

Mehmet AKSOY (24.12.2018)

İlçemiz Yukarı Çiğil Mahallesi'nde oturmakta olan Mehmet AKSOY vefat etmiştir. Cenazesi saat 11.00'de Yukarı Çiğil Mahalle Mezarlığı'na defnedilecektir. Belediye Başkanlığı olarak merhuma Allah'tan rahmet, yakınlarına başsağlığı diliyoruz.

Neslihan ARIKAN (24.12.2018)

İlçemiz Çiğil Mahallesi'nde oturmakta olan Neslihan ARIKAN vefat etmiştir. Cenazesi öğle namazını müteakip Çiğil Mahalle Mezarlığı'na defnedilecektir. Belediye Başkanlığı olarak merhumeye Allah'tan rahmet, yakınlarına başsağlığı diliyoruz.

Sefa İNAN (24.12.2018)

İlçemiz Ucarı Mahallesi'nde oturmakta olan Sefa İNAN vefat etmiştir. Cenazesi öğle namazını müteakip Bulcuk Mahalle Mezarlığı'na defnedilecektir. Belediye Başkanlığı olarak merhuma Allah'tan rahmet, yakınlarına başsağlığı diliyoruz.

Bahri GÜNDÜZ (23.12.2018)

İlçemiz Şıhbedrettin Mahallesi'nde oturmakta olan Bahri GÜNDÜZ vefat etmiştir. Cenazesi öğle namazını müteakip Behlülbey Mahalle Mezarlığı'na defnedilecektir. Belediye Başkanlığı olarak merhuma Allah'tan rahmet, yakınlarına başsağlığı diliyoruz.

Yakup EFE (22.12.2018)

İlçemiz Şıhcarullar Mahallesi'nde oturmakta olan Yakup EFE vefat etmiştir. Cenazesi ikindi namazını müteakip Ulu Mezarlığı'na defnedilecektir. Belediye Başkanlığı olarak merhuma Allah'tan rahmet, yakınlarına başsağlığı diliyoruz.

Ahmet ÇETİNKAYA (22.12.2018)

İlçemiz Esentepe Mahallesi'nde oturmakta olan Ahmet ÇETİNKAYA vefat etmiştir. Cenazesi öğle namazını müteakip Deştiğin Mahalle Mezarlığı'na defnedilecektir. Belediye Başkanlığı olarak merhuma Allah'tan rahmet, yakınlarına başsağlığı diliyoruz.

Hacer UÇKAÇ (22.12.2018)

İlçemiz Çiğil Mahallesi'nde oturmakta olan Hacer UÇKAÇ vefat etmiştir. Cenazesi saat 10.00'da Çiğil Mahalle Mezarlığı'na defnedilecektir. Belediye Başkanlığı olarak merhumeye Allah'tan rahmet, yakınlarına başsağlığı diliyoruz.