Abdullah DURAN (09.06.2018)

İlçemiz Milli Egemenlik Mahallesi'nde oturmakta olan Abdullah DURAN vefat etmiştir. Cenazesi öğle namazını müteakip Behlülbey Mahalle Mezarlığı'na defnedilecektir. Belediye Başkanlığı olarak merhuma Allah'tan rahmet, yakınlarına başsağlığı ve sabır diliyoruz.

Fadime BAYBURAN (08.06.2018)

İlçemiz Argıthanı Mahallesi'nde oturmakta olan Fadime BAYBURAN vefat etmiştir. Cenazesi Cuma namazını müteakip Argıthanı Mahalle Mezarlığı'na defnedilecektir. Belediye Başkanlığı olarak merhumeye Allah'tan rahmet, yakınlarına baş sağlığı diliyoruz.

İsmail TAŞCI (08.06.2015)

İlçemiz Geçit Mahallesi'nde oturmakta olan İsmail TAŞCI vefat etmiştir. Cenazesi Cuma namazını müteakip Geçit Mahalle Mezarlığı'na defnedilecektir. Belediye Başkanlığı olarak merhuma Allah'tan rahmet, yakınlarına baş sağlığı diliyoruz.

Fadime KARALI (06.06.2018)

İlçemiz Ucarı Mahallesi'nde oturmakta olan Fadime KARALI vefat etmiştir. Cenazesi ikindi namazını müteakip ulu Mezarlığı'na defnedilecektir. Belediye Başkanlığı olarak merhumeye Allah'tan rahmet, yakınlarına baş sağlığı ve sabırlar diliyoruz.

Dudu ÇINAR (06.06.2018)

İlçemiz Düğer Mahallesi'nde oturmakta olan Dudu ÇINAR vefat etmiştir. Cenazesi öğle namazını müteakip Düğer Mahalle Mezarlığı'na defnedilecektir. Belediye Başkanlığı olarak merhumeye Allah'tan rahmet, yakınlarına başsağlığı ve sabır dileriz.

Ali Fuat ALPERTONGA  (01.06.2018)

İlçemiz Şıhcarullah Mahallesinde oturmakta olan Ali Fuat ALPERTONGA vefat etmiştir. Cenazesi Cuma Namazını müteakip Ulu Mezarlığına defnedilecektir.Belediye Başkanlığı olarak Allahtan rahmet , yakınlarına başsağlığı ve sabır diliyoruz.

Huriye YILMAZYILDIRIM (31.05.2018)

İlçemiz Milliegemenlik Mahallesi'nde oturmakta olan Huriye YILMAZYILDIRIM vefat etmiştir. Cenazesi ikindi namazını müteakip Ulu Mezarlığı'na defnedilecektir. Belediye Başkanlığı olarak merhumeye Allah'tan rahmet, yakınlarına başsağlığı ve sabır dileriz.

Yadigar IŞIK (31.05.2018)

İlçemiz Fatih Mahallesi'nde oturmakta olan Yadigar IŞIK vefat etmiştir. Cenazesi ikindi namazını müteakip Sadıkköy Mahalle Mezarlığı'na defnedilecektir. Belediye Başkanlığı olarak merhuma Allah'tan rahmet, yakınlarına başsağlığı ve sabır diliyoruz.

Cemile TOPÇU (30.05.2018)

İlçemiz Belekler Mahallesi'nde oturmakta olan Cemile TOPÇU vefat etmiştir. Cenazesi ikindi namazını müteakip Belekler Mahalle Mezarlığı'na defnedilecektir. Belediye Başkanlığı olarak merhumeye Allah'tan rahmet, yakınlarına başsağlığı ve sabırlar diliyoruz.

Meryem KARALAR (28.05.2018)

İlçemiz Şıhbedrettin Mahallesi'nde oturmakta olan Meryem KARALAR vefat etmiştir. Cenazesi ikindi namazını müteakip Ulu Mezarlığı'na defnedilecektir. Belediye Başkanlığı olarak merhumeye Allah'tan rahmet, yakınlarına başsağlığı ve sabır diliyoruz.