Mehmet GÜREL  (23.04.2018)

İlçemiz Zaferiye Mahallesi'nde oturmakta olan Mehmet GÜREL vefat etmiştir. Cenazesi öğle namazını müteakip Zaferiye Mahalle Mezarlığı'na defnedilecektir. Belediye Başkanlığı olarak merhuma Allah'tan rahmet, yakınlarına başsağlığı ve sabırlar diliyoruz.

Ali TAŞCI (23.04.2018)

İlçemiz Argıthanı Mahallesi'nde oturmakta olan Ali TAŞCI vefat etmiştir. Cenazesi öğle namazını müteakip Argıthanı Mahalle Mezarlığı'na defnedilecektir. Belediye Başkanlığı olarak merhuma Allah'tan rahmet, yakınlarına başsağlığı diliyoruz.

Keziban İNAN  (21.04.2018)

İlçemiz Çiğil Mahallesi'nde oturmakta olan Keziban İNAN vefat etmiştir. Cenazesi öğle namazını müteakip Çiğil Mahalle Mezarlığı'na defnedilecektir. Belediye Başkanlığı olarak merhumeye Allah'tan rahmet, yakınlarına başsağlığı diliyoruz.

Hasan YEŞİLYURT (21.04.2018)

İlçemiz Beykonak Mahallesi'nde oturmakta olan Hasan YEŞİLYURT vefat etmiştir. Cenazesi öğle namazını müteakip Beykonak Mahalle Mezarlığı'na defnedilecektir. Belediye Başkanlığı olarak merhuma Allah'tan rahmet, yakınlarına başsağlığı diliyoruz.

Esat TUĞSUZ (18.04.2018)

İlçemiz Ayvatdede Mahallesi'nde oturmakta olan Esat TUĞSUZ vefat etmiştir. Cenazesi ikindi namazını müteakip Ayvatdede Mahalle Mezarlığı'na defnedilecektir. Belediye Başkanlığı olarak merhuma Allah'tan rahmet, yakınlarına başsağlığı diliyoruz.

Ethem SALTA (18.04.2018)

İlçemiz Şıhcarullah Mahallesi'nde oturmakta olan Ethem SALTA vefat etmiştir. Cenazesi öğle namazını müteakip Ulu Mezarlığı'na defnedilecektir. Belediye Başkanlığı olarak merhuma Allah'tan rahmet, yakınlarına başsağlığı diliyoruz.

Naime CERAN (17.04.2018)

İlçemiz Behlülbey Mahallesi'nde oturmakta olan Naime CERAN vefat etmiştir. Cenazesi ikindi namazını müteakip Behlülbey Mahalle Mezarlığı'na defnedilecektir. Belediye Başkanlığı olarak merhumeye Allah'tan rahmet, yakınlarına başsağlığı diliyoruz.

Yaşar ÇINAR (16.04.2018)

İlçemiz Düver Mahallesi'nde oturmakta olan Yaşar ÇINAR vefat etmiştir. Cenazesi ikindi namazını müteakip Düver Mahalle Mezarlığı'na defnedilecektir. Belediye Başkanlığı olarak merhuma Allah'tan rahmet, yakınlarına başsağlığı diliyoruz.

Hasan BAHAR (16.04.2018)

İlçemiz Mecidiye Mahallesi'nde oturmakta olan Hasan BAHAR vefat etmiştir. Cenazesi ikindi namazını müteakip Mecidiye Mahalle Mezarlığı'na defnedilecektir. Belediye Başkanlığı olarak merhuma Allah'tan rahmet, yakınlarına başsağlığı diliyoruz.

Mehmet PUNAR (16.04.2018)

İlçemiz Milli Egemenlik Mahallesi'nde oturmakta olan Mehmet PUNAR vefat etmiştir. Cenazesi öğle namazını müteakip Behlülbey Mahalle Mezarlığı'na defnedilecektir. Belediye Başkanlığı olarak merhuma Allah'tan rahmet, yakınlarına başsağlığı diliyoruz.