Hüseyin ATALAY (31.10.2018)

İlçemiz Argıthanı Mahallesi'nde oturmakta olan Hüseyin ATALAY vefat etmiştir. Cenazesi ikindi namazını müteakip Argıthanı Mahalle Mezarlığı'na defnedilecektir. Belediye Başkanlığı olarak merhuma Allah'tan rahmet, yakınlarına başsağlığı diliyoruz.

İdris ERTEKİN (31.10.2018)

İlçemiz Beykonak Mahallesi'nde oturmakta olan İdris ERTEKİN vefat etmiştir. Cenazesi öğle namazını müteakip Beykonak Mahalle Mezarlığı'na defnedilecektir. Belediye Başkanlığı olarak merhuma Allah'tan rahmet, yakınlarına başsağlığı diliyoruz.

Ömer TİRYAKİ (31.10.2018)

İlçemiz Çiğil Mahallesi'nde oturmakta olan Ömer TİRYAKİ vefat etmiştir. Cenazesi öğle namazını müteakip Çiğil Mahalle Mezarlığı'na defnedilecektir. Belediye Başkanlığı olarak merhuma Allah'tan rahmet, yakınlarına başsağlığı diliyoruz.

Habib SELEK (30.10.2018)

İlçemiz Barakmuslu Mahallesi'nde oturmakta olan Habib SELEK vefat etmiştir. Cenazesi öğle namazını müteakip Barakmuslu Mahalle Mezarlığı'na defnedilecektir. Belediye Başkanlığı olarak merhuma Allah'tan rahmet, yakınlarına başsağlığı diliyoruz.

Kamil NALCI (30.10.2018)

İlçemiz Balkı Mahallesi'nde oturmakta olan Kamil NALCI vefat etmiştir. Cenazesi öğle namazını müteakip Balkı Mahalle Mezarlığı'na defnedilecektir. Belediye Başkanlığı olarak merhuma Allah'tan rahmet, yakınlarına başsağlığı diliyoruz.

İsa BÜYÜKKÖROĞLU (29.10.2018)

İlçemiz İstasyon Mahallesi'nde oturmakta olan İsa BÜYÜKKÖROĞLU vefat etmiştir. Cenazesi öğle namazını müteakip Behlülbey Mahalle Mezarlığı'na defnedilecektir. Belediye Başkanlığı olarak merhuma Allah'tan rahmet, yakınlarına başsağlığı diliyoruz.

Musti GÜRBÜZ (28.10.2018)

İlçemiz Sahib Ata Mahallesi'nde oturmakta olan Musti GÜRBÜZ vefat etmiştir. Cenazesi öğle namazını müteakip Behlülbey Mahalle Mezarlığı'na defnedilecektir. Belediye Başkanlığı olarak merhuma Allah'tan rahmet, yakınlarına başsağlığı diliyoruz.

Mustafa GÜNDÜZAY (27.10.2018)

İlçemiz Yukarı Çiğil Mahallesi'nde oturmakta olan Mustafa GÜNDÜZAY vefat etmiştir. Cenazesi ikindi namazını müteakip Yukarı Çiğil Mahalle Mezarlığı'na defnedilecektir. Belediye Başkanlığı olarak merhuma Allah'tan rahmet, yakınlarına başsağlığı diliyoruz.

Remzi ERTEKİN (27.10.2018)

Ankara'da oturmakta olan Remzi ERTEKİN vefat etmiştir. Cenazesi ikindi namazını müteakip Beykonak Mahalle Mezarlığı'na defnedilecektir. Belediye Başkanlığı olarak merhuma Allah'tan rahmet, yakınlarına başsağlığı diliyoruz.

Mustafa ÜLKÜTEKİN (27.10.2018)

İlçemiz Mahmuthisar Mahallesi'nde oturmakta olan Mustafa ÜLKÜTEKİN vefat etmiştir. Cenazesi öğle namazını müteakip Mahmuthisar Mahalle Mezarlığı'na defnedilecektir. Belediye Başkanlığı olarak merhuma Allah'tan rahmet, yakınlarına başsağlığı diliyoruz.