İsmail ALTINIŞIK (21.12.2019)

İlçemiz Sadıklar Mahallesi'nde oturmakta olan İsmail Altınışık vefat etmiştir. Cenazesi İkindi namazına müteakip Sadıklar Mahalle Mezarlığa defnedilecektir. Belediye Başkanlığı olarak merhuma Allah'tan rahmet, yakınlarına başsağlığı ve sabır dileriz

Ayşe Dudu BAYAR (19.12.2019)

İlçemiz Ucarı Mahallesi'nde oturmakta olan Ayşe Dudu Bayar vefat etmiştir. Cenazesi Öğle namazına müteakip Ulu Mezarlığa defnedilecektir. Belediye Başkanlığı olarak merhumeye Allah'tan rahmet, yakınlarına başsağlığı ve sabır dileriz

Mustafa ÇAVDAR (17.12.2019)

İlçemiz Ilıca Mahallesi'nde oturmakta olan Mustafa Çavdar vefat etmiştir. Cenazesi Öğle namazına müteakip Behlülbey Mahalle Mezarlığa defnedilecektir. Belediye Başkanlığı olarak merhuma Allah'tan rahmet, yakınlarına başsağlığı ve sabır dileriz

Hüseyin SAMANCI (16.12.2019)

İlçemiz Çİğil Mahallesi'nde oturmakta olan Hüseyin Samancı vefat etmiştir. Cenazesi Öğle namazına müteakip Çiğil Mahalle Mezarlığa defnedilecektir. Belediye Başkanlığı olarak merhuma Allah'tan rahmet, yakınlarına başsağlığı ve sabır dileriz

Dudu KOÇAK (16.12.2019)

İlçemiz Geçit Mahallesi'nde oturmakta olan Dudu Koçak vefat etmiştir. Cenazesi Öğle namazına müteakip Mahalle Mezarlığa defnedilecektir. Belediye Başkanlığı olarak merhumeye Allah'tan rahmet, yakınlarına başsağlığı ve sabır dileriz.

Hediye ERTEN (15.12.2019)

İlçemiz Bulcuk Mahallesi'nde oturmakta olan Hediye Erten vefat etmiştir. Cenazesi Öğle namazına müteakip Mahalle Mezarlığına defnedilecektir. Belediye Başkanlığı olarak merhumeye Allah'tan rahmet, yakınlarına başsağlığı ve sabır dileriz.

Ali İsmet DENİZ (14.12.2019)

İlçemiz Y.Çiğil Mahallesi'nde oturmakta olan Ali İsmet Deniz vefat etmiştir. Cenazesi 17:00da Mahalle Mezarlığa defnedilecektir. Belediye Başkanlığı olarak merhuma Allah'tan rahmet, yakınlarına başsağlığı ve sabır dileriz.

Muammer ULUĞ (12.12.2019)

İlçemiz Şıhcarullah Mahallesi'nde oturmakta olan Muammer Uluğ vefat etmiştir. Cenazesi İkindi namazına müteakip Ulu Mezarlığa defnedilecektir. Belediye Başkanlığı olarak merhuma Allah'tan rahmet, yakınlarına başsağlığı ve sabır dileriz.

Murat KAPLAN (11.12.2019)

İlçemiz Ayvadede Mahallesi'nde oturmakta olan Murat Kaplan vefat etmiştir. Cenazesi İkindi namazına müteakip Ulu Mezarlığa defnedilecektir. Belediye Başkanlığı olarak merhuma Allah'tan rahmet, yakınlarına başsağlığı ve sabır dileriz.

Hanife KORKMAZ (11.12.2019)

İlçemiz Ucarı Mahallesi'nde oturmakta olan Hanife Korkmaz vefat etmiştir. Cenazesi Öğle namazına müteakip Ulu Mezarlığa defnedilecektir. Belediye Başkanlığı olarak merhumeye Allah'tan rahmet, yakınlarına başsağlığı ve sabır dileriz.