Ali İLTER (24.08.2017)

İlçemiz Argıthanı Mahallesinde oturmakta olan Ali İlter vefat etmiştir. Cenazesi öğle namazına müteakip Argıthanı Mahalle Mezarlığına defnedilecektir. Belediye Başkanlığı olarak Merhuma Allah'dan rahmet yakınlarına baş sağlığı dileriz.

Osman Nuri GÖKTEN (24.08.2017)

İlçemiz Mecidiye Mahallesinde oturmakta olan Osman Nuri Gökten vefat etmiştir. Cenazesi bugün ikindi namazına müteakip Mecidiye Mahalle Mezarlığına defnedilecektir. Belediye Başkanlığı olarak Merhuma Allah'dan rahmet yakınlarına baş sağlığı dileriz.

Nazik KELEŞ (24.08.2017)

İlçemiz Argıthanı Mahallesinde oturmakta olan Nazik Keleş vefat etmiştir. Cenazesi ikindi namazına müteakip Argıthanı Mahalle Mezarlığına defnedilecektir. Belediye Başkanlığı olarak Merhume Allah'dan rahmet yakınlarına baş sağlığı dileriz.

Mehmet YILDIZ (24.08.2017)

İlçemiz Ilıca Mahallesinde oturmakta olan Mehmet Yıldız vefat etmiştir. Cenazesi öğle namazına müteakip Turabı Camiden kaldırılarak Ayvatdede mahalle Mezarlığına defnedilecektir. Belediye Başkanlığı olarak Merhuma Allah'dan rahmet yakınlarına baş sağlığı dileriz.

Ramazan ŞAHİN (23.08.2017)

İlçemiz Ucarı Mahallesinde oturmakta olan Ramazan Şahin vefat etmiştir. Cenazesi ikindi namazına müteakip Çukur Camiden kaldırılarak Konya Yolu Mezarlığına defnedilecektir. Belediye Başkanlığı olarak Merhuma Allah'dan rahmet yakınlarına baş sağlığı dileriz.

Mehmet Ali AKIN (23.08.2017)

İlçemiz Milli Egemenlik Mahallesinde oturmakta olan Mehmet Ali Akın vefat etmiştir. Cenazesi öğle namazına müteakip Ak Camiden kaldırılarak Behlülbey Mahalle Mezarlığına defnedilecektir. Belediye Başkanlığı olarak Merhuma Allah'dan rahmet yakınlarına baş sağlığı dileriz.

Saime ÖZTÜRK (23.08.2017)

İlçemiz Fahrettin Altay Mahallesinde oturmakta olan Saime Öztürk vefat etmiştir. Cenazesi öğle namazına müteakip Çukur Camiden kaldırılarak Konya Yolu Mezarlığına defnedilecektir. Belediye Başkanlığı olarak Merhume Allah'dan rahmet yakınlarına baş sağlığı dileriz.

Ayşe YILMAZ (22.08.2017)

İlçemiz Ayvatdede Mahallesinde oturmakta olan Ayşe Yılmaz vefat etmiştir. Cenazesi ikindi namazına müteakip Ağalar Mahalle Mezarlığına defnedilecektir. Belediye Başkanlığı olarak Merhume Allah'dan rahmet yakınlarına baş sağlığı dileriz.

Mualla GENİŞ (20.08.2017)

İlçemiz Ucarı Mahallesinde oturmakta olan Mualla Geniş vefat etmiştir. Cenazesi öğle namazına müteakip Konya Yolu Mezarlığına defnedilecektir. Belediye Başkanlığı olarak Merhume Allah'dan rahmet yakınlarına baş sağlığı dileriz.

Mehmet BİRCAN (19.08.2017)

İlçemiz Kapaklı Mahallesinde oturmakta olan Mehmet Bircan vefat etmiştir. Cenazesi ikindi namazına müteakip Kapaklı Mahalle Mezarlığına defnedilecektir. Belediye Başkanlığı olarak Merhuma Allah'dan rahmet yakınlarına baş sağlığı dileriz.