Kerime DERYAL (15.06.2018)

İlçemiz Şıhbedrettin Mahallesi'nde oturmakta olan Kerime DERYAL vefat etmiştir. Cenazesi ikindi namazını müteakip Ulu Mezarlığı'na defnedilecektir. Belediye Başkanlığı olarak merhumeye Allah'tan rahmet yakınlarına başsağlığı dileriz.

Nevruz AYDOĞAN (15.06.2018)

İlçemiz Argıthanı Mahallesi'nde oturmakta olan Nevruz AYDOĞAN vefat etmiştir. Cenazesi ikindi namazını müteakip Argıthanı Mahalle Mezarlığı'na defnedilecektir. Belediye Başkanlığı olarak merhumeye Allah'tan rahmet yakınlarına başsağlığı dileriz.

Şükrü KEÇECİ (15.06.2018)

İlçemiz Argıthanı Mahallesi'nde oturmakta olan Şükrü KEÇECİ vefat etmiştir. Cenazesi saat 10.00'da Argıthanı Mahalle Mezarlığı'na defnedilecektir. Belediye Başkanlığı olarak merhuma Allah'tan rahmet yakınlarına başsağlığı dileriz.

Mevlüt KAHRAMAN (15.06.2018)

İlçemiz Eldeş Mahallesi'nde turmakta olan Mevlüt KAHRAMAN vefat etmiştir. Cenazesi Cuma namazını müteakip Eldeş Mahalle Mezarlığı'na defnedilecektir. Belediye Başkanlığı olarak merhuma Allah'tan rahmet yakınlarına başsağlığı dileriz.

Fatma Betül KALE (14.06.2018)

İlçemiz Fatih Mahallesi'nde oturmakta olan Fatma Betül KALE vefat etmiştir. Cenazesi öğle namazını müteakip Ağalar Mahalle Mezarlığı'na defnedilecektir. Belediye Başkanlığı olarak merhumeye Allah'tan rahmet yakınlarına başsağlığı dileriz.

Raziye ÇETİN (13.06.2018)

İlçemiz Behlülbey Mahallesi'nde oturmakta olan Raziye ÇETİN vefat etmiştir. Cenazesi ikindi namazını müteakip Behlülbey Mahalle Mezarlığı'na defnedilecektir. Belediye Başkanlığı olarak merhumeye Allah'tan rahmet yakınlarına başsağlığı dileriz.

Şükran DEMİRBAŞ (13.06.2018)

İlçemiz Şıhbedrettin Mahallesi'nde oturmakta olan Şükran DEMİRBAŞ vefat etmiştir. Cenazesi öğle namazını müteakib Ulu Mezarlığı'na defnedilecektir. Belediye Başkanlığı olarak merhumeye Allah'tan rahmet yakınlarına başsağlığı dileriz.

Fadimana UÇAR (12.06.2018)

İlçemiz Milliegemenlik Mahallesi'nde oturmakta olan Fadimana UÇAR vefat etmiştir. Cenazesi ikindi namazını mütakib Behlülbey Mahalle Mezarlığı'na defnedilecektir. Belediye Başkanlığı olarak merhumeye Allah'tan rahmet yakınlarına başsağlığı dileriz.

Ali ALP (12.06.2018)

İlçemiz Zaferiye Mahallesi'nde oturmakta olan Ali ALP vefat etmiştir. Cenazesi öğle namazını müteakip Zaferiye Mahalle Mezarlığı'na defnedilecektir. Belediye Başkanlığı olarak merhuma Allah'tan rahmet, yakınlarına başsağlığı dileriz.

Lütfiye ALTUN (09.06.2018)

İlçemiz Mahmuthisar Mahallesi'nde oturmakta olan Lütfiye ALTUN vefat etmiştir. Cenazesi öğle namazını müteakip Mahmuthisar Mahalle Mezarlığı'na defnedilecektir. Belediye Başkanlığı olarak merhumeye Allah'tan rahmet, yakınlarına başsağlığı ve sabır diliyoruz.