Gülbahar CANDAN (09.09.2019)

İlçemiz Beykonak Mahallesinde oturmakta olan Gülbahar Candan vefat etmiştir. Cenazesi İkindi Namazına Mutakiben Beykonak Mahalle mezarlığına defnedilecektir. Belediye Başkanlığı olarak merhumeye Allah'tan rahmet yakınlarına başsağlığı ve sabırlar dileriz.

Hüseyin AVŞAR (09.09.2019)

İlçemiz Kapaklı Mahallesinde oturmakta olan Hüseyin Avşar vefat etmiştir. Cenazesi saat 10:30da Kapaklı Mahalle mezarlığına defnedilecektir. Belediye Başkanlığı olarak merhuma Allah'tan rahmet yakınlarına başsağlığı ve sabırlar dileriz.

Zeki DEMİRCİ (08.09.2019)

İlçemiz Çiğil Mahallesinde oturmakta olan Zeki Demirci vefat etmiştir. Cenazesi öğle Namazına Çiğil Mahalle mezarlığına defnedilecektir. Belediye Başkanlığı olarak merhuma Allah'tan rahmet yakınlarına başsağlığı ve sabırlar dileriz.

Mustafa ARIK (08.09.2019)

İlçemiz Milli Gölyaka Mahallesinde oturmakta olan Mustafa Arık vefat etmiştir. Cenazesi Saat 10:00da Göl yaka Mahalle mezarlığına defnedilecektir. Belediye Başkanlığı olarak merhuma Allah'tan rahmet yakınlarına başsağlığı ve sabırlar dileriz.

Veysel FİDAN (05.09.2019)

İlçemiz Behlül Bey Mahallesinde oturmakta olan Veysel Fidan vefat etmiştir. Cenazesi İkindi Namazına Müteakip Behlülbey Mahalle mezarlığına defnedilecektir. Belediye Başkanlığı olarak merhuma Allah'tan rahmet yakınlarına başsağlığı ve sabırlar dileriz.

İbrahim YILDIZ (03.09.2019)

lçemiz Milli Egemenlik Mahallesinde oturmakta olan İabrahim Yıldız vefat etmiştir. Cenazesi öğle Namazına Avdan Mahalle mezarlığına defnedilecektir. Belediye Başkanlığı olarak merhuma Allah'tan rahmet yakınlarına başsağlığı ve sabırlar dileriz.

Emine KESER (29.08.2019)

lçemiz Milli Egemenlik Mahallesinde oturmakta olan Emine Keser vefat etmiştir. Cenazesi ikindi Namazına Geçit Mahalle mezarlığına defnedilecektir. Belediye Başkanlığı olarak merhumeye Allah'tan rahmet yakınlarına başsağlığı ve sabırlar dileriz.

Ali ÇOBANOĞLU (29.08.2019)

İlçemiz Belekler Mahallesinde oturmakta olan Ali Çobanoğlu vefat etmiştir. Cenazesi saat 11:00da Belekler Mahalle mezarlığına defnedilecektir. Belediye Başkanlığı olarak merhuma Allah'tan rahmet yakınlarına başsağlığı ve sabırlar dileriz.

Ali ALAŞAHİN (27.08.2019)

İlçemiz Argıtanı Mahallesinde oturmakta olan Ali Alaşahin vefat etmiştir. Cenazesi ikindi Namazına Mutakiben Argıtanı Mahalle mezarlığına defnedilecektir. Belediye Başkanlığı olarak merhuma Allah'tan rahmet yakınlarına başsağlığı ve sabırlar dileriz.

Sultan ÇETİN (27.08.2019)

İlçemiz Ilıca Mahallesinde oturmakta olan Sultan Çetin vefat etmiştir. Cenazesi ikindi Namazına Mutakiben Beylülbey Mahalle mezarlığına defnedilecektir. Belediye Başkanlığı olarak merhumeye Allah'tan rahmet yakınlarına başsağlığı ve sabırlar dileriz.