Güleser UÇKAÇ (01.07.2017)

İlçemiz Aşağıçiğil Mahallesinde oturmakta olan Güleser Uçkaç vefat etmiştir. Cenazesi bugün saat 11.00'da Aşağıçiğil Mahalle Mezarlığına defnedilecektir. Belediye Başkanlığı olarak Merhume Allah'dan rahmet yakınlarına baş sağlığı dileriz.

Hasan PINARBAŞI (01.07.2017)

İlçemiz Şıhbedrettin Mahallesinde oturmakta olan Hasan Pınarbaşı vefat etmiştir. Cenazesi bugün öğle namazına müteakip Konya Yolu Mezarlığına defnedilecektir. Belediye Başkanlığı olarak Merhuma Allah'dan rahmet yakınlarına baş sağlığı dileriz.

Yusuf ADAR (30.06.2017)

İlçemiz Şıhcarullah Mahallesinde oturmakta olan Yusuf Adar vefat etmiştir. Cenazesi ikindi namazına müteakip Konya Yolu Mezarlığına defnedilecektir. Belediye Başkanlığı olarak Merhuma Allah'dan rahmet yakınlarına baş sağlığı dileriz.

Ali TUTAR (30.06.2017)

İlçemiz Harmanyazı Mahallesinde oturmakta olan Ali Tutar vefat etmiştir. Cebnazesi saat 10.00'da Harmanyazı Mahalle Mezarlığına defnedilecektir. Belediye Başkanlığı olarak Merhuma Allah'dan rahmet yakınlarına baş sağlığı dileriz.

İsmet ÖZ (25.06.2017)

İlçemiz Avdan Mahallesinde oturmakta olan İsmet Öz vefat etmiştir. Cenazesi bugün saat 10.00'da Avdan Mahalle Mezarlığına defnedilecektir. Belediye Başkanlığı olarak Merhuma Allah'dan rahmet yakınlarına baş sağlığı dileriz.

Şerife AKINCI (24.06.2017)

İlçemiz Aşağıçiğil Mahallesinde oturmakta olan Şerife Akıncı vefat etmiştir. Cenazesi ikindi namazına müteakip Aşağıçiğil Mahalle Mezarlığına defnedilecektir. Belediye Başkanlığı olarak Merhume Allah'dan rahmet yakınlarına baş sağlığı dileriz.

Ayşe ERBİL (24.06.2017)

İlçemiz Argıthanı Mahallesinde oturmakta olan Ayşe Erbil vefat etmiştir. Cenazesi ikindi namazına müteakip Argıthanı Mahalle Mezarlığına defnedilecektir. Belediye Başkanlığı olarak Merhume Allah'dan rahmet yakınlarına baş sağlığı dileriz.

Hasan DİLBAZ (22.06.2017)

İlçemiz Gökçeyurt Mahallesinde oturmakta olan Hasan Dilbaz vefat etmiştir. Cenazesi saat 10.00'da Gökçeyurt mahalle Mezarlığına defnedilecektir. Belediye Başkanlığı olarak Merhuma Allah'dan rahmet yakınlarına baş sağlığı dileriz.

İsmail TUZCU (21.06.2017)

İlçemiz Sahibata Mahallesinde oturmakta olan İsmail Tuzcu vefat etmiştir. Cenazesi ikindi namazına müteakip evinden kaldırılarak Behlülbey Mahalle Mezarlığına defnedilecektir. Belediye Başkanlığı olarak Merhuma Allah'dan rahmet yakınlarına baş sağlığı dileriz.

Mevlüt ARIKAN (21.06.2017)

İlçemiz Şıhbedrettin Mahallesinde oturmakta olan Mevlüt Arıkan vefat etmiştir. Cenazesi ikindi namazına müteakip Aşağı Çiğil Mahalle Mezarlığına defnedilecektir. Belediye Başkanlığı olarak Merhuma Allah'dan rahmet yakınlarına baş sağlığı dileriz.