Rukiye ÖZLER  (01.01.2019)

İlçemiz Çiğil Mahallesi'nde oturmakta olan Rukiye ÖZLER vefat etmiştir. Cenazesi öğle namazını müteakip Çiğil Mahalle Mezarlığı'na defnedilecektir. Belediye Başkanlığı olarak merhumeye Allah'tan rahmet, yakınlarına başsağlığı diliyoruz.

Mükremin AYDIN (31.12.2018)

İlçemiz Şıhcarullah Mahallesinde oturmakta olan Mükremin AYDIN vefat etmiştir. Cenazesi öğle namazını müteakip Ulu Mezarlığı'na defnedilecektir. Belediye Başkanlığı olarak merhuma Allah'tan rahmet, yakınlarına başsağlığı diliyoruz.

Zahide SERTÇAKAN (31.12.2018)

İlçemiz Esentepe Mahallesinde oturmakta olan Zahide SERTÇAKAN vefat etmiştir. Cenazesi öğle namazını müteakip Behlülbey Mahalle Mezarlığı'na defnedilecektir. Belediye Başkanlığı olarak merhumeye Allah'tan rahmet, yakınlarına başsağlığı diliyoruz.

Döndü ALPÇİN (30.12.2018)

İlçemiz Harmanyazı Mahallesinde oturmakta olan Döndü ALPÇİN vefat etmiştir. Cenazesi öğle namazını müteakip Harmanyazı Mahalle Mezarlığı'na defnedilecektir. Belediye Başkanlığı olarak merhumeye Allah'tan rahmet, yakınlarına başsağlığı diliyoruz.

Ali KENGE (30.12.2018)

İlçemiz Olukpınar Mahallesinde oturmakta olan Ali KENGE vefat etmiştir. Cenazesi öğle namazını müteakip Olukpınar Mahalle Mezarlığı'na defnedilecektir. Belediye Başkanlığı olarak merhuma Allah'tan rahmet, yakınlarına başsağlığı diliyoruz.

Mehmet ÇAPAN  (29.12.2018)

İlçemiz Gökçeyurt Mahallesinde oturmakta olan Mehmet ÇAPAN vefat etmiştir. Cenazesi ikindi namazını müteakip Gökçeyurt Mahalle Mezarlığı'na defnedilecektir. Belediye Başkanlığı olarak merhuma Allah'tan rahmet, yakınlarına başsağlığı diliyoruz.

Mehmet KARABAĞ (27.12.2018)

İlçemiz Mahmuthisar Mahallesinde oturmakta olan Mehmet KARABAĞ vefat etmiştir. Cenazesi öğle namazını müteakip Mahmuthisar Mahalle Mezarlığı'na defnedilecektir. Belediye başkanlığı olarak merhuma Allah'tan rahmet, yakınlarına başsağlığı diliyoruz.

Hatice BİRCAN  (26.12.2018)

İlçemiz Kapaklı Mahallesinde oturmakta olan Hatice BİRCAN vefat etmiştir. Cenazesi ikindi namazını müteakip Kapaklı Mahalle Mezarlığı'na defnedilecektir. Belediye Başkanlığı olarak merhumeye Allah'tan rahmet, yakınlarına başsağlığı ve sabırlar diliyoruz.

Naciye TEKE (26.12.2018)

İlçemiz Camiatik Mahallesinde oturmakta olan Naciye Teke vefat etmiştir. Cenazesi ikindi namazına mütakip Çobankaya Mahallesi mezarlığına defnedilecektir. Belediye Başkanlığı olarak merhumeye Allahtan rahmet yakınlarına baş sağlığı dileriz.

Fatma ARI (26.12.2018)

İlçemiz Behlülbey Mahallesi'nde oturmakta olan Fatma ARI vefat etmiştir. Cenazesi öğle namazını müteakip Behlülbey Mahalle Mezarlığı'na defnedilecektir. Belediye Başkanlığı olarak merhumeye Allah'tan rahmet, yakınlarına başsağlığı diliyoruz.