Recep TURGUT (03.11.2017)

İlçemiz Karaköy Mahallesinde oturmakta olan Recep Turgut vefat etmiştir. Cenazesi ikindi namazına müteakip Karaköy Mahalle Mezarlığına defnedilecektir. Belediye Başkanlığı olarak Merhuma Allah'dan rahmet yakınlarına baş sağlığı dileriz.

Hasan FİDAN (02.11.2017)

İlçemiz Beykonak Mahallesinde oturmakta olan Hasan Fidan vefat etmiştir. Cenazesi Saat 10.00'da Beykonak Mahalle Mezarlığına defnedilecektir. Belediye Başkanlığı olarak Merhuma Allah'dan rahmet yakınlarına baş sağlığı dileriz.

Kemal ÖCALAN (02.11.2017)

İlçemiz Ucarı Mahallesinde oturmakta olan Kemal Öcalan vefat etmiştir. Cenazesi öğle namazına müteakip Konya Yolu Mezarlığına defnedilecektir. Belediye Başkanlığı olarak Merhuma Allah'dan rahmet yakınlarına baş sağlığı dileriz.

Melek ILGIN (02.11.2017)

İlçemiz Çiğil Mahallesinde oturmakta olan Melek Ilgın vefat etmiştir. Cenazesi Saat 09.00'da Çiğil Mahalle Mezarlığına defnedilecektir. Belediye Başkanlığı olarak Merhume Allah'dan rahmet yakınlarına baş sağlığı dileriz.

Mehmet Ali KÖLE (31.10.2017)

İlçemiz İstasyon Mahallesinde oturmakta olan Mehmet Ali Köle vefat etmiştir. Cenazesi öğle namazına müteakip evinden kaldırılarak Behlülbey Mahalle Mezarlığına defnedilecektir. Belediye Başkanlığı olarak Merhuma Allah'dan rahmet yakınlarına baş sağlığı dileriz.

Seyit Mehmet ÇETİN (31.10.2017)

İlçemiz Yukarıçiğil Mahallesinde oturmakta olan Seyit Mehmet Çetin vefat etmiştir. Cenazesi ikindi namazına müteakip Yukarıçiğil Mahalle Mezarlığına defnedilecektir. Belediye Başkanlığı olarak Merhuma Allah'dan rahmet yakınlarına baş sağlığı dileriz.

Rukiye KÖROĞLU (30.10.2017)

İlçemiz Fatih Mahallesinde oturmakta olan Rukiye Köroğlu vefa etmiştir. Cenazesi öğle namazına müteakip Mecidiye Mahalle Mezarlığına defnedilecektir. Belediye Başkanlığı olarak Merhume Allah'dan rahmet yakınlarına baş sağlığı dileriz.

Hasibe SARI (30.10.2017)

İlçemiz Fahrettin Altay Mahallesinde oturmakta olan Hasibe Sarı vefat etmiştir. Cenazesi ikindi namazına müteakip evinden kaldırılarak Behlülbey Mahalle Mezarlığına defnedilecektir. Belediye Başkanlığı olarak Merhume Allah'dan rahmet yakınlarına baş sağlığı dileriz.

Kerziban KOLSUZ (30.10.2017)

İlçemiz Gökçeyurt Mahallesinde oturmakta olan Kerziban Kolsuz vefat etmiştir. Cenazesi saat 10.00'da Gökçeyurt Mahalle Mezarlığına defnedilecektir. Belediye Başkanlığı olarak Merhume Allah'dan rahmet yakınlarına baş sağlığı dileriz.

Sadık UYANIK (30.10.2017)

İlçemiz Beykonak Mahallesinde oturmakta olan Sadık Uyanık vefat etmiştir. Cenazesi saat 10.00'da Beykonak Mahalle Mezarlığına defnedilecektir. Belediye Başkanlığı olarak Merhuma Allah'dan rahmet yakınlarına baş sağlığı dileriz.