Hakkı YILDIZ (06.09.2018)

İlçemiz Harmanyazı Mahallesi'nde oturmakta olan Hakkı YILDIZ vefat etmiştir. Cenazesi saat 12.00'de Harmanyazı Mahalle Mezarlığı'na defnedilecektir. Belediye Başkanlığı olarak merhuma Allah'tan rahmet, yakınlarına başsağlığı diliyoruz.

Mehmet Ali KAYA (06.09.2018)

İlçemiz Olukpınar Mahallesi'nde oturmakta olan Mehmet Ali KAYA vefat etmiştir. Cenazesi saat 11.00'de Olukpınar Mahalle Mezarlığı'na defnedilecektir. Belediye Başkanlığı olarak merhuma Allah'tan rahmet, yakınlarına başsağlığı diliyoruz.

Fatma YILMAZ (05.09.2018)

İlçemiz Beykonak Mahallesi'nde oturmakta olan Fatma YILMAZ vefat etmiştir. Cenazesi öğle namazını müteakip Beykonak Mahalle Mezarlığı'na defnedilecektir. Belediye Başkanlığı olarak merhumeye Allah'tan rahmet, yakınlarına başsağlığı diliyoruz.

Nazmi DEMİR (04.09.2018)

İlçemiz Camiatik Mahallesi'nde oturmakta olan Nazmi DEMİR vefat etmiştir. Cenazesi ikindi namazını müteakip Ayvatdede Mahalle Mezarlığı'na defnedilecektir. Belediye Başkanlığı olarak merhuma Allah'tan rahmet, yakınlarına başsağlığı diliyoruz.

Ümmühan ATÇEKEN (04.09.2018)

İlçemiz Eldeş Mahallesi'nde oturmakta olan Ümmühan ATÇEKEN vefat etmiştir. Cenazesi saat 10'da Eldeş Mahalle Mezarlığı'na defnedilecektir. Belediye Başkanlığı olarak merhumeye Allah'tan rahmet, yakınlarına başsağlığı diliyoruz.

Ahmet KAVAS (02.09.2018)

İlçemiz Şıhcarullah Mahallesi'nde oturmakta olan Ahmet KAVAS vefat etmiştir. Cenazesi ikindi namazını müteakip Ulu Mezarlığı'na defnedilecektir. Belediye Başkanlığı olarak merhuma Allah'tan rahmet, yakınlarına başsağlığı diliyoruz.

Naziye BİRCAN (01.08.2018)

İlçemiz Ilıca Mahallesi'nde oturmakta olan Naziye BİRCAN vefat etmiştir. Cenazesi öğle namazını müteakip Behlülbey Mahalle Mezarlığı'na defnedilecektir. Belediye Başkanlığı olarak merhumeye Allah'tan rahmet, yakınlarına başsağlığı diliyoruz.

Fatma AYÇİÇEK (31.08.2018)

İlçemiz Behlülbey Mahallesi'nde oturmakta olan Fatma AYÇİÇEK vefat etmiştir. Cenazesi Cuma namazını müteakip Behlülbey Mahalle Mezarlığı'na defnedilecektir. Belediye Başkanlığı olarak merhumeye Allah'tan rahmet, yakınlarına başsağlığı diliyoruz.

Hüseyin DEMİR (30.08.2018)

İlçemiz Şıhbdrettin Mahallesi'nde oturmakta olan Hüseyin DEMİR vefat etmiştir. Cenazesi ikindi namazını müteakip Ulu Mezarlığı'na defnedilecektir. Belediye Başkanlığı olarak merhuma Allah'tan rahmet, yakınlarına başsağlığı diliyoruz.

Saadet AKA (30.08.2018)

İlçemiz İhsaniye Mahallesi'nde oturmakta olan Saadet AKA vefat etmiştir. Cenazesi ikindi namazını müteakip İhsaniye Mahalle Mezarlığı'na defnedilecektir. Belediye Başkanlığı olarak merhumeye Allah'tan rahmet, yakınlarına başsağlığı diliyoruz.