Mehmet Turgal (06.04.2019)

İlçemiz Argıthanı mahallesinde oturmakta olan Mehmet Turgal vefat etmiştir. Cenazesi ikindi namazına müteakip Argıthanı mahalle mezarlığına defnedilecektir. Belediye Başkanlığı olarak merhuma Allah'tan rahmet yakınlarına başsağlığı ve sabırlar dileriz.

Zülfiye Altan (05.04.2019)

İlçemiz Ilıca mahallesinde oturmakta olan Zülfiye Altan vefat etmiştir. Cenazesi ikindi namazına müteakip Behlülbey mahalle mezarlığına defnedilecektir. Belediye Başkanlığı olarak merhumeye Allah'tan rahmet yakınlarına başsağlığı ve sabırlar dileriz.

Döne Karabuğa (05.04.2019)

İlçemiz Şıhcarullah mahallesinde oturmakta olan Döne Karabuğa vefat etmiştir. Cenazesi Cuma namazına müteakip Barakmuslu mahalle mezarlığına defnedilecektir. Belediye Başkanlığı olarak merhumeye Allah'tan rahmet yakınlarına başsağlığı ve sabırlar dileriz.

Ümmet Dilbaz (05.04.2019)

İlçemiz Şıhcarullah mahallesinde oturmakta olan Ümmet Dilbaz vefat etmiştir. Cenazesi saat: 11:00'de Konya yolu mezarlığına defnedilecektir. Belediye Başkanlığı olarak merhuma Allah'tan rahmet yakınlarına başsağlığı ve sabırlar dileriz.

Zeliha Oruç  (04.04.2019)

İlçemiz Gökçeyurt mahallesinde oturmakta olan Zeliha Oruç vefat etmiştir. Cenazesi saat 11:00'de Gökçeyurt mahalle mezarlığına defnedilecektir. Belediye Başkanlığı olarak merhumeye Allah'tan rahmet yakınlarına başsağlığı ve sabırlar dileriz.

Yusuf Furunkoyak (04.04.2019)

İlçemiz Şıhcarullah mahallesinde oturmakta olan Yusuf Furunkoyak vefat etmiştir. Cenazesi öğle namazına müteakip Konya yolu mezarlığına defnedilecektir. Belediye Başkanlığı olarak merhuma Allah'tan rahmet yakınlarına başsağlığı ve sabırlar dileriz.

Ramazan Özdemir (04.04.2019)

İlçemiz Gökçeyurt mahallesinde oturmakta olan Ramazan Özdemir vefat etmiştir. Cenazesi öğle namazına müteakip Gökçeyurt mahalle mezarlığına defnedilecektir. Belediye Başkanlığı olarak merhuma Allah'tan rahmet yakınlarına başsağlığı ve sabırlar dileriz.

Şaban Keleş  (03.04.2019)

İlçemiz Camiatik Mahallesinde oturmakta olan Şaban Keleş vefat etmiştir. Cenazesi öğle namazına müteakip Balkı mahalle mezarlığına defnedilecektir. Belediye Başkanlığı olarak merhuma Allah'tan rahmet yakınlarına başsağlığı ve sabırlar dileriz.

İbrahim Güneş  (03.04.2019)

İlçemiz Çavuşcugöl mahallesinde oturmakta olan İbrahim Güneş vefat etmiştir. Cenazesi öğle namazına müteakip Çavuşcugöl mahalle mezarlığına defnedilecektir. Belediye Başkanlığı olarak merhuma Allah'tan rahmet yakınlarına başsağlığı ve sabırlar dileriz.

Hatice Korucu (03.04.2019)

İlçemiz Milli Egemenlik Mahallesinde oturmakta olan Hatice Korucu vefat etmiştir. Cenazesi öğle namazına müteakip Behlülbey mahalle mezarlığına defnedilecektir. Belediye Başkanlığı merhumeye Allah'tan rahmet yakınlarına başsağlığı ve sabırlar dileriz.