Ömer Dilek (30.05.2019)

İlçemiz Milli Egemenlik mahallesinde oturmakta olan Ömer Dilek vefat etmiştir. Cenazesi İkindi namazına müteakip Ayvatdede mahalle mezarlığına defnedilecektir. Belediye Başkanlığı olarak merhuma Allah'tan rahmet yakınlarına başsağlığı ve sabırlar dileriz.

Ayşe Damlapınar (30.05.2019)

İlçemiz Şıhcarullah mahallesinde oturmakta olan Ayşe Damlapınar vefat etmiştir. Cenazesi öğle namazına müteakip Konya yolu mezarlığına defnedilecektir. Belediye Başkanlığı olarak merhumeye Allah'tan rahmet yakınlarına başsağlığı ve sabırlar dileriz.

Ayşe Çavdar (29.05.2019)

İlçemiz Ilıca mahallesinde oturmakta olan Ayşe Çavdar vefat etmiştir. Cenazesi saat 11:00'da Behlülbey mahalle mezarlığına defnedilecektir. Belediye Başkanlığı olarak merhumeye Allah'tan rahmet yakınlarına başsağlığı ve sabırlar dileriz.

Ayşegül Emre (28.05.2019)

İlçemiz Kapalı mahallesinde oturmakta olan Ayşegül Emre vefat etmiştir. Cenazesi İkindi namazına müteakip Kapalı Mahalle mezarlığına defnedilecektir. Belediye Başkanlığı olarak merhumeye Allah'tan rahmet yakınlarına başsağlığı ve sabırlar dileriz.

Nuri Aslanpınar (28.05.2019)

İlçemiz Şıhbedrettin mahallesinde oturmakta olan Nuri Aslanpınar vefat etmiştir. Cenazesi öğle namazına müteakip Konya yolu mezarlığına defnedilecektir. Belediye Başkanlığı olarak merhuma Allah'tan rahmet yakınlarına başsağlığı ve sabırlar dileriz.

Hasan Karaman (27.05.2019)

İlçemiz Şıhbedrettin mahallesinde oturmakta olan Hasan Karaman vefat etmiştir. Cenazesi saat 10:00'da Konya yolu mezarlığına defnedilecektir. Belediye Başkanlığı olarak merhuma Allah'tan rahmet yakınlarına başsağlığı ve sabırlar dileriz.

Ayşe Dudu Gelir (26.05.2019)

İlçemiz Behlülbey mahallesinde oturmakta olan Ayşe Dudu Gelir vefat etmiştir. Cenazesi ikindi namazına müteakip Behlülbey mahalle mezarlığına defnedilecekitr. Belediye Başkanlığı olarak merhumeye Allah'tan rahmet yakınlarına başsağlığı ve sabırlar dileriz.

Huriye Bal  (23.05.2019)

İlçemiz Şıhcarullah mahallesinde oturmakta olan Huriye Bal vefat etmiştir. Cenazesi öğle namazına müteakip Konya yolu mezarlığına defnedilecektir. Belediye Başkanlığı olarak merhumeye Allah'tan rahmet yakınlarına başsağlığı ve sabırlar dileriz.

Yasin Uyanık (22.05.2019)

İlçemiz Ucarı mahallesinde oturmakta olan Yasin Uyanık vefat etmiştir. Cenazesi Öğle namazına müteakip Vakıfağalı mezarlığına defnedilecektir. Belediye Başkanlığı olarak merhuma Allah'tan rahmet yakınlarına başsağlığı ve sabırlar dileriz.

Keziban Uslu (22.05.2019)

İlçemiz Karaköy mahallesinde oturmakta olan Keziban Uslu vefat etmiştir. Cenazesi öğle namazına müteakip Karaköy mahalle mezarlığına defnedilecektir. Belediye Başkanlığı olarak merhumeye Allah'tan rahmet yakınlarına başsağlığı ve sabırlar dileriz.