Hasan AYDIN (30.08.2017)

İlçemiz Boğazkent Mahallesinde oturmakta olan Hasan Aydın vefat etmiştir. Cenazesi saat 10.00'da Boğazkent Mahalle Mezarlığına defnedilecektir. Belediye Başkanlığı olarak Merhuma Allah'dan rahmet yakınlarına baş sağlığı dileriz.

Keziban BAYAM (30.08.2017)

İlçemiz Fatih Mahallesinde oturmakta olan Keziban Bayam vefat etmiştir. Cenazesi öğle namazına müteakip Behlülbey Mahalle Mezarlığına defnedilecektir. Belediye Başkanlığı olarak Merhume Allah'dan rahmet yakınlarına baş sağlığı dileriz.

Ayhan YEŞİL (30.08.2017)

İlçemiz Argıthanı Mahallesinde oturmakta olan Ayhan Yeşil vefat etmiştir. Cenazesi bugün öğle namazına müteakip Argıthanı Mahalle Mezarlığına defnedilecektir. Belediye Başkanlığı olarak Merhuma Allah'dan rahmet yakınlarına baş sağlığı dileriz.

Abdullah CANDAN (28.08.2017)

İlçemiz Şıhbedrettin Mahallesinde oturmakta olan Abdullah Candan vefat etmiştir. Cenazesi öğle namazına müteakip Beykonak Mahalle Mezarlığına defnedilecektir. Belediye Başkanlığı olarak Merhuma Allah'dan rahmet yakınlarına baş sağlığı dileriz.

Hamdi Burhan ODABAŞI (28.08.2017)

İlçemiz Ayvatdede Mahallesinde oturmakta olan Hamdi Burhan Odabaşı vefat etmiştir. Cenazesi ikindi namazına müteakip Çukur Camiden kaldırılarak Konya Yolu Mezarlığına defnedilecektir. Belediye Başkanlığı olarak Merhuma Allah'dan rahmet yakınlarına baş sağlığı dileriz.

Hacı Salih ÇİFTÇİ (27.08.2017)

İlçemiz Düğer Mahallesinde oturmakta olan Hacı Salih Çiftçi vefat etmiştir. Cenazesi ikindi namazına müteakip Düğer Mahalle Mezarlığına defnedilecektir. Belediye Başkanlığı olarak Merhuma Allah'dan rahmet yakınlarına baş sağlığı dileriz.

Ekrem ÜLKÜ (27.08.2017)

İlçemiz Argıthanı Mahallesinde oturmakta olan Ekrem Ülkü vefat etmiştir. Cenazesi bugün saat 10.00'da Argıthanı Mahalle Mezarlığına defnedilecektir. Belediye Başkanlığı olarak Merhuma Allah'dan rahmet yakınlarına baş sağlığı dileriz.

Esma AKDEMİR (26.08.2017)

İlçemiz Aşağıçiğil Mahallesinde oturmakta olan Esma Akdemir vefat etmiştir. Cenazesi bugün ikindi namazına müteakip Aşağıçiğil Mahalle Mezarlığına defnedilecektir. Belediye Başkanlığı olarak Merhume Allah'dan rahmet yakınlarına baş sağlığı dileriz.

Döndü ÖZDEMİR (25.08.2017)

İlçemiz Kale Mahallesinde oturmakta olan Döndü Özdemir vefat etmiştir. Cenazesi cuma namazına müteakip Kale Mahalle Mezarlığına defnedilecektir. Belediye Başkanlığı olarak Merhume Allah'dan rahmet yakınlarına baş sağlığı dileriz.

Hacı Ömer SEYMAN (25.08.2017)

İlçemiz Aşağıçiğil Mahallesinde oturmakta olan Hacı Ömer Seyman vefat etmiştir. Cenazesi ikindi namazına müteakip Aşağıçiğil Mahalle Mezarlığına defnedilecektir. Belediye Başkanlığı olarak Merhuma Allah'dan rahmet yakınlarına baş sağlığı dileriz.