Kamile ULEMA (07.07.2017)

İlçemiz Şıhcarullah Mahallesinde oturmakta olan Kamile Ulema vefat etmiştir. Cenazesi Cuma namazına müteakip Konya Yolu Mezarlığına defnedilecektir. Belediye Başkanlığı olarak Merhume Allah'dan rahmet yakınlarına baş sağlığı dileriz.

Osman UÇMAK (06.07.2017)

İlçemiz Gökçeyurt Mahallesinde oturmakta olan Osman Uçmak vefat etmiştir. Cenazesi öğle namazına müteakip Gökçeyurt Mahalle Mezarlığına defnedilecektir. Belediye Başkanlığı olarak Merhuma Allah'dan rahmet yakınlarına baş sağlığı dileriz.

Nazike GÜNTAY (05.07.2017)

İlçemiz Argıthanı Mahallesinde oturmakta olan Nazike Güntay vefat etmiştir. Cenazesi saat 10.00'da Argıthanı Mahalle Mezarlığına defnedilecektir.Belediye Başkanlığı olarak Merhume Allah'dan rahmet yakınlarına baş sağlığı dileriz.

Ömer ÇİMEN (04.07.2017)

İlçemiz Argıthanı Mahallesinde oturmakta olan Ömer Çimen vefat etmiştir. Cenazesi saat 18.30'da Argıthanı Mahalle Mezarlığına defnedilecektir. Belediye Başkanlığı olarak Merhuma Allah'dan rahmet yakınlarına baş sağlığı dileriz.

Ali KAĞNICI (04.07.2017)

İlçemiz Behlülbey Mahallesinde oturmakta olan Ali Kağnıcı vefat etmiştir. Cenazesi ikindi namazına müteakip Behlülbey Mahalle Mezarlığına defnedilecektir. Belediye Başkanlığı olarak Merhuma Allah'dan rahmet yakınlarına baş sağlığı dileriz.

Ahmet DEMİRTAŞ (04.07.2017)

İlçemiz Kapaklı Mahallesinde oturmakta olan Ahmet Demirtaş vefat etmiştir. Cenazesi saat 10.30'da Kapaklı Mahalle Mezarlığına defnedilecektir. Belediye Başkanlığı olarak Merhuma Allah'dan rahmet yakınlarına baş sağlığı dileriz.

Latif DURDU (04.07.2017)

İlçemiz Balkı Mahallesinde oturmakta olan Latif Durdu vefat etmiştir. Cenazesi saat 11.00'da Balkı mahalle Mezarlığına defnedilecektir. Belediye Başkanlığı olarak Merhuma Allah'dan rahmet yakınlarına baş sağlığı dileriz.

Fatma SİM (04.07.2017)

Konya'da oturmakta olan Fatma Sim vefat etmiştir. Cenazesi öğle namazına müteakip Çukur Camiden kaldırılarak Konya Yolu Mezarlığına defnedilecektir. Belediye Başkanlığı olarak Merhume Allah'dan rahmet yakınlarına baş sağlığı dileriz.

Ayşe ÇOBAN (04.07.2017)

İlçemiz Ucarı Mahallesinde oturmakta olan Ayşe Çoban vefat etmiştir. Cenazesi öğle namazına müteakip Konya Yolu Camiden kaldırılarak Konya Yolu Mezarlığına defnedilecektir. Belediye Başkanlığı olarak Merhume Allah'dan rahmet yakınlarına baş sağlığı dileriz.

Şerife ARI (01.07.2017)

İlçemiz Bulcuk Mahallesinde oturmakta olan Şerife Arı vefat etmiştir. Cenazesi ikindi namazına müteakip Bulcuk Mahalle Mezarlığına defnedilecektir. Belediye Başkanlığı olarak Merhume Allah'dan rahmet yakınlarına baş sağlığı dileriz.