Menekşe GÜRSOY (26.07.2019)

ilçemiz Argıthanı Mahallesinde oturmakta olan Menekşe Gürsoy vefat etmiştir. Cenazesi Cuma namazına müteakip Argıthanı Mahalle Mezarlığına defnedilecektir. Belediye Başkanlığı olarak Merhumeye Allah'dan rahmet yakınlarına baş sağlığı dileriz.

Nurettin ARI (25.07.2019)

İlçemiz Çiğil Mahallesi'nde oturmakta olan Nurettin ARI vefat etmiştir. Cenazesi Öğle namazına müteakip Çiğil Mahalle Mezarlığı'na defnedilecektir. Belediye Başkanlığı olarak merhuma Allah'tan rahmet, yakınlarına başsağlığı ve sabır dileriz.

Melek USLU (24.07.2019)

İlçemiz Çiğil Mahallesi'nde oturmakta olan Melek Uslu vefat etmiştir. Cenazesi ikindi namazını müteakip Çiğil Mahalle Mezarlığı'na defnedilecektir. Belediye Başkanlığı olarak merhumeye Allah'tan rahmet, yakınlarına başsağlığı ve sabır dileriz.

Serkan CAN (23.07.2019)

İlçemiz Çavuşcugöl mahallesinde oturmakta olan Sekan Can vefat etmiştir. Cenazesi İkindi namazına müteakip Çavuşcugöl mahalle mezarlığına defnedilecektir. Belediye Başkanlığı olarak merhuma Allah'tan rahmet yakınlarına başsağlığı ve sabırlar dileriz.

Sait KARAHAN (23.07.2019)

İlçemiz Argıthanı Mahallesinde oturmakta olan Sait Karahan vefat etmiştir. Cenazesi öğle namazına müteakip Argıthanı Mahalle Mezarlığına defnedilecektir. Belediye Başkanlığı olarak Merhuma Allah'dan rahmet yakınlarına baş sağlığı dileriz.

Sıtkı OK (22.07.2019)

İlçemiz Behlülbey mahallesinde oturmakta olan Sıtkı Ok vefat etmiştir. Cenazesi ikindi namazına müteakip Behlülbey mahalle mezarlığına defnedilecekitr. Belediye Başkanlığı olarak merhuma Allah'tan rahmet yakınlarına başsağlığı ve sabırlar dileriz.

Hanım ALAŞAHİN (20.07.2019)

İlçemiz Argıthanı mahallesinde oturmakta olan Hanım Alaşahin vefat etmiştir. Cenazesi Öğle namazına müteakip Argıthanı mahalle mezarlığına defnedilecekitir. Belediye Başkanlığı olarak merhumeye Allah'tan rahmet yakınlarına başsağlığı ve sabırlar dileriz

Raziye DURAN (19.07.2019)

ilçemiz Ağalar mahallesinde oturmakta olan Raziye Duran vefat etmiştir. Cenazesi saat 11.00da Ağalar mahalle mezarlığına defnedilecektir. Belediye Başkanlığı olarak merhumeye Allah'tan rahmet yakınlarına başsağlığı ve sabırlar dileriz.

Hatice TELLİ (18.07.2019)

İlçemiz Ayvatdede mahallesinde oturmakta olan Hatice Telli vefat etmiştir. Cenazesi Öğle Namazına müteakip Ayvatdede mahalle mezarlığına defnedilecektir. Belediye Başkanlığı olarak merhumeye Allah'tan rahmet yakınlarına başsağlığı ve sabırlar dileriz.

Havva YÖNTEM (18.07.2019)

lçemiz Ilıca mahallesinde oturmakta olan Havva Yöntem vefat etmiştir. Cenazesi öğle namazına müteakip Behlülbey mahallle mezarlığına defnedilecektir. Belediye Başkanlığı olarak merhumeye Allah'tan rahmet yakınlarına başsağlığı ve sabırlar dileriz.