Sabri SEL (07.01.2019)

İlçemiz Mahmuthisar Mahallesinde oturmakta olan Sabri SEL vefat etmiştir. Cenazesi ikindi namazına müteakip Mahmuthisar Mahalle Mezarlığı'na defnedilecektir. Belediye Başkanlığı olarak merhuma Allah'tan rahmet, yakınlarına başsağlığı diliyoruz.

Mehmet UYAR (07.01.2019)

İlçemiz Belekler Mahallesinde oturmakta olan Mehmet UYAR vefat etmiştir. Cenazesi ikindi namazını müteakip Belekler Mahalle Mezarlığı'na defnedilecektir. Belediye Başkanlığı olarak merhuma Allah'tan rahmet, yakınlarına başsağlığı diliyoruz.

Keziban BOZDAĞ (07.01.2019)

İlçemiz Yukarı Çiğil Mahallesinde oturmakta olan Keziban BOZDAĞ vefat etmiştir. Cenazesi öğle namazını müteakip Yukarı Çiğil Mahalle Mezarlığı'na defnedilecektir. Belediye Başkanlığı olarak merhumeye Allah'tan rahmet, yakınlarına başsağlığı diliyoruz.

Miyase ASLAN (05.01.2019)

İlçemiz Ilıca Mahallesi'nde oturmakta olan Miyase ASLAN vefat etmiştir. Cenazesi saat 10.30'da Behlülbey Mahalle Mezarlığı'na defnedilecektir. Belediye Başkanlığı olarak merhumeye Allah'tan rahmet, yakınlarına başsağlığı diliyoruz.

Şaziye SERT (05.01.2019)

İlçemiz Milli Egemenlik Mahallesinde oturmakta olan Şaziye SERT vefat etmiştir. Cenazesi Kadınhanı/Konurören Mahalle Mezarlığı'na saat 11.00'de defnedilecektir. Belediye Başkanlığı olarak merhumeye Allah'tan rahmet, yakınlarına başsağlığı diliyoruz.

Şükrü ER (04.01.2019)

İlçemiz Esentepe Mahallesinde oturmakta olan Şükrü ER vefat etmiştir. Cenazesi ikindi namazını müteakip Behlülbey Mahalle Mezarlığı'na defnedilecektir. Belediye Başkanlığı olarak merhuma Allah'tan rahmet, yakınlarına başsağlığı diliyoruz.

Fazilet ALTUN (04.01.2019)

İlçemiz Ayvatdede Mahallesinde oturmakta olan Fazilet ALTUN vefat etmiştir. Cenazesi Cuma namazını müteakip Ulu Mezarlığı'na defnedilecektir. Belediye Başkanlığı olarak merhumeye Allah'tan rahmet, yakınlarına başsağlığı diliyoruz.

Kasım TELLİ (03.01.2019)

İlçemiz Ayvatdede Mahallesinde oturmakta olan Kasım TELLİ vefat etmiştir. Cenazesi ikindi namazını müteakip Ulu Mezarlığı'na defnedilecektir. Belediye Başkanlığı olarak merhuma Allah'tan rahmet, yakınlarına başsağlığı diliyoruz.

Kadir IŞIKGÜL (03.01.2019)

İlçemiz Orhaniye Mahallesi'nde oturmakta olan Kadir IŞIKGÜL vefat etmiştir. Cenazesi saat 10.30'da Orhaniye Mahalle Mezarlığı'na defnedilecektir. Belediye Başkanlığı olarak merhuma Allah'tan rahmet, yakınlarına başsağlığı diliyoruz.

Ahmet SAĞLAM  (02.01.2019)

İlçemiz Camiatik Mahallesi'nde oturmakta olan Ahmet SAĞLAM vefat etmiştir. Cenazesi öğle namazını müteakip Çobankaya Mahalle Mezarlığı'na defnedilecektir. Belediye Başkanlığı olarak merhuma Allah'tan rahmet, yakınlarına başsağlığı diliyoruz.