Ahmet BALÇIK (27.06.2018)

İlçemiz Ilıca Mahallesi'nde oturmakta olan Ahmet BALÇIK vefat etmiştir. Cenazesi öğle namazını müteakip Behlülbey Mahalle Mezarlığı'na defnedilecektir. Belediye Başkanlığı olarak merhuma Allah'tan rahmet, yakınlarına başsağlığı dileriz.

Kemal ARIN (25.06.2018)

İlçemiz Sahip Ata Mahallesi'nde oturmakta olan Kemal Arın vefat etmiştir. Cenazesi öğle namazını müteakip Doğanhisar Karaağa Mahalle Mezarlığı'na defnedilecektir. Belediye Başkanlığı olarak merhuma Allah'tan rahmet yakınlarına başsağlığı dileriz.

Ayşe İZMİR (24.06.2018)

İlçemiz Geçit Mahallesi'nde oturmakta olan Ayşe İZMİR vefat etmiştir. Cenazesi saat 15.00'de Geçit Mahalle Mezarlığı'na defnedilecektir. Belediye Başkanlığı olarak merhumeye Allah'tan rahmet, yakınlarına başsağlığı diliyoruz.

İbrahim KARAMAN (21.06.2018)

İlçemiz Şıhbedrettin Mahallesi'nde oturmakta olan İbrahim KARAMAN vefat etmiştir. Cenazesi ikindi namazını müteakip Ulu Mezarlığı'na defnedilecektir. Belediye Başkanlığı olarak merhuma Allah'tan rahmet yakınlarına başsağlığı dileriz.

Ayşe DAĞLI (21.08.2018)

İlçemiz Gökbudak Mahallesi'nde oturmakta olan Ayşe Dağlı vefat etmiştir. Cenazesi saat 15.00'de Gökbudak Mahalle Mezarlığı'na defnedilecektir. Belediye Başkanlığı olarak merhumeye Allah'tan rahmet yakınlarına başsağlığı dileriz.

Halil İbrahim ÇELİK (20.06.2018)

İlçemiz Kapaklı Mahallesi'nde oturmakta olan Halil İbrahim ÇELİK vefat etmiştir. Cenazesi öğle namazını müteakip Kapaklı Mahalle Mezarlığı'na defnedilecektir. Belediye Başkanlığı olarak merhuma Allah'tan rahmet, yakınlarına başsağlığı diliyoruz.

Ömer SUNAR (19.06.2018)

İlçemiz Yukarı Çiğil Mahallesi'nde oturmakta olan Ömer SUNAR vefat etmiştir. Cenazesi saat 10.30'da Yukarı Çiğil Mahalle Mezarlığı'na defnedilecektir. Belediye Başkanlığı olarak merhuma Allah'ta rahmet, yakınlarına başsağlığı dileriz.

Güldane NADAR (19.06.2018)

İlçemiz Eldeş Mahallesi'nde oturmakta olan Güldane NADAR vefat etmiştir. Cenazesi öğle namazını müteakip Eldeş Mahalle Mezarlığı'na defnedilecektir. Belediye Başkanlığı olarak merhumeye Allah'tan rahmet, yakınlarına başsağlığı diliyoruz.

Mehmet ERDEN  (18.06.2018)

İlçemiz Gökçeyurt Mahallesi'nde oturmakta olan Mehmet ERDEN vefat etmiştir. Cenazesi saat 10.00'da Gökçeyurt Mahalle Mezarlığına defnedilecektir. Belediye Başkanlığı olarak merhuma Allah'tan rahmet, yakınlarına başsağlığı ve sabırlar diliyoruz.

Keziban TAŞPINAR (16.06.2018)

İlçemiz Ilıca Mahallesi'nde oturmakta olan Keziban TAŞPINAR vefat etmiştir. Cenazesi öğle namazını müteakip Çiğil Mahalle Mezarlığı'na defnedilecektir. Belediye Başkanlığı olarak merhumeye Allah'tan rahmet yakınlarına başsağlığı dileriz.