Nazım Şimşek (15.04.2019)

İlçemiz Beykonak mahallesinde oturmakta olan Nazım Şimşek vefat etmiştir. Cenazesi öğle namazına müteakip Beykonak mahalle mezarlığına defnedilecektir. Belediye Başkanlığı olarak merhuma Allah'tan rahmet yakınlarına başsağlığı ve sabırlar dileriz.

Hüseyin Genç (13.04.2019)

İlçemiz Ucarı Mahallesinde oturmakta olan Hüseyin Genç vefat etmiştir. Cenazesi saat 10:00'da Konya Yolu mezarlığına defnedilecektir. Belediye Başkanlığı olarak merhuma Allah'tan rahmet yakınlarına başsağlığı ve sabırlar dileriz.

Habib Övey (12.04.2019)

İlçemiz Mecidiye mahallesinde oturmakta olan Habib Övey vefat etmiştir. Cenazesi Cuma namazına müteakip Mecidiye mahalle mezarlığına defnedilecektir. Belediye Başkanlığı olarak merhuma Allah'tan rahmet yakınlarına başsağlığı ve sabırlar dileriz.

Safinaz Bardakçı (11.04.2019)

İlçemiz Ucarı mahallesinde oturmakta olan Safinaz Bardakcı vefat etmiştir. Cenazesi öğle namazına müteakip Konya yolu mezarlığına defnedilecektir. Belediye Başkanlığı olarak merhumeye Allah'tan rahmet yakınlarına başsağlığı ve sabırlar dileriz.

Emine Gür (10.04.2019)

İlçemiz Milli Egemenlik mahallesinde oturmakta olan Emine Gür vefat etmiştir. Cenazesi öğle namazına müteakip Behlülbey mahalle mezarlığına defnedilecektir. Belediye Başkanlığı olarak merhumeye Allah'tan rahmet yakınlarına başsağlığı ve sabırlar dileriz.

Ayşe Teke (10.04.2019)

İlçemiz Fatih mahallesinde oturmakta olan Ayşe Teke vefat etmiştir. Cenazesi ikindi namazına müteakip Behlülbey mahalle mezarlığına defnedilecektir. Belediye Başkanlığı olarak merhumeye Allah'tan rahmet yakınlarına başsağlığı ve sabırlar dileriz.

Ali Alp  (09.04.2019)

İlçemiz İhsaniye mahallesinde oturmakta olan Ali Alp vefat etmiştir. Cenazesi öğle namazına müteakip İhsaniye mahalle mezarlığına defnedilecektir. Belediye Başkanlığı olarak merhuma Allah'tan rahmet yakınlarına başsağlığı ve sabırlar dileriz.

Alaaddin Saygı (08.04.2019)

İlçemiz Güneypınar mahallesinde oturmakta olan Alaaddin Saygı vefat etmiştir. Cenazesi öğle namazına müteakip Güneypınar mahalle mezarlığına defnedilecektir. Belediye Başkanlığı olarak merhuma Allah'tan rahmet yakınlarına başsağlığı ve sabırlar dileriz.

Celalettin Günay (08.04.2019)

İlçemiz Fahrettin Altay mahallesinde oturmakta olan Celalettin Günay vefat etmiştir. Cenazesi öğle namazına müteakip Behlülbey mahalle mezarlığına defnedilecektir. Belediye Başkanlığı olarak merhuma Allah'tan rahmet yakınlarına başsağlığı ve sabırlar dileriz.

Sabiha Acar (06.04.2019)

İlçemiz Ağalar mahallesinde oturmakta olan Sabiha Acar vefat etmiştir. Cenazesi ikindi namazına müteakip Ağalar mahalle mezarlığına defnedilecektir. Belediye Başkanlığı olarak merhumeye Allah'tan rahmet yakınlarına başsağlığı ve sabırlar dileriz.