Ayşe ARIK (10.11.2018)

İlçemiz Gölyaka Mahallesi'nde oturmakta olan Ayşe ARIK vefat etmiştir. Cenazesi öğle namazını müteakip Gölyaka Mahalle Mezarlığı'na defnedilecektir. Belediye Başkanlığı olarak merhumeye Allah'tan rahmet, yakınlarına başsağlığı diliyoruz.

Fatma SEVGİCAN (09.11.2018)

İlçemiz Fatih Mahallesi'nde oturmakta olan Fatma SEVGİCAN vefat etmiştir. Cenazesi ikindi namazını müteakip Sadıklar Mahalle Mezarlığı'na defnedilecektir. Belediye Başkanlığı olarak merhumeye Allah'tan rahmet, yakınlarına başsağlığı diliyoruz.

Sema FERUZE (08.11.2018)

İlçemiz Şıhcarullah Mahallesi'nde oturmakta olan Sema FERUZE vefat etmiştir. Cenazesi öğle namazını müteakip Ulu Mezarlığı'na defnedilecektir. Belediye Başkanlığı olarak merhumeye Allah'tan rahmet, yakınlarına başsağlığı diliyoruz.

Fatma ADAR (07.11.2018)

İlçemiz Şıhcarullah Mahallesi'nde oturmakta olan Fatma ADAR vefat etmiştir. Cenazesi öğle namazını müteakip Ulu Mezarlığı'na defnedilecektir. Belediye Başkanlığı olarak merhumeye Allah'tan rahmet, yakınlarına başsağlığı diliyoruz.

Abdullah ALICI  (06.11.2018)

İlçemiz Olukpınar Mahallesi'nde oturmakta olan Abdullah ALICI vefat etmiştir. Cenazesi öğle namazını müteakip Olukpınar Mahalle Mezarlığı'na defnedilecektir. Belediye Başkanlığı olarak merhuma Allah'tan rahmet, yakınlarına başsağlığı diliyoruz.

Şükrü GERÇEKER (05.11.2018)

İlçemiz Ucarı Mahallesi'nde oturmakta olan Şükrü GERÇEKER vefat etmiştir. Cenazesi ikindi namazını müteakip Ulu Mezarlığı'na defnedilecektir. Belediye Başkanlığı olarak merhuma Allah'tan rahmet, yakınlarına başsağlığı diliyoruz.

Şerafettin GELİRGÜN (05.11.2018)

İlçemiz Fahrettin Altay Mahallesi'nde oturmakta olan Şerafettin GELİRGÜN vefat etmiştir. Cenazesi öğle namazını müteakip Ulu Mezarlığı'na defnedilecektir. Belediye Başkanlığı olarak merhuma Allah'tan rahmet, yakınlarına başsağlığı diliyoruz.

Hüsniye TEKER (03.11.2018)

İlçemiz Şıhcarullah Mahallesi'nde oturmakta olan Hüsniye TEKER vefat etmiştir. Cenazesi ikindi namazını müteakip Ulu Mezarlığı'na defnedilecektir. Belediye Başkanlığı olarak merhumeye Allah'tan rahmet, yakınlarına başsağlığı diliyoruz.

Keziban KÖK (03.11.2018)

İlçemiz Mahmuthisar Mahallesi'nde oturmakta olan Keziban KÖK vefat etmiştir. Cenazesi saat 10.00'da Mahmuthisar Mahalle Mezarlığı'na defnedilecektir. Belediye Başkanlığı olarak merhumeye Allah'tan rahmet, yakınlarına başsağlığı diliyoruz.

Mehmet CEYLAN (01.11.2018)

İlçemiz Yukarı Çiğil Mahallesi'nde oturmakta olan Mehmet CEYLAN vefat etmiştir. Cenazesi saat 12.00'de Yukarı Çiğil Mahalle Mezarlığı'na defnedilecektir. Belediye Başkanlığı olarak merhuma Allah'tan rahmet, yakınlarına başsağlığı diliyoruz.