Nuriye COŞKUN (14.09.2018)

İlçemiz Camiatik Mahallesi'nde oturmakta olan Nuriye COŞKUN vefat etmiştir. Cenazesi Cuma namazını müteakip Ulu Mezarlığı'na defnedilecektir. Belediye Başkanlığı olarak merhumeye Allah'tan rahmet, yakınlarına başsağlığı diliyoruz.

Mevlüt SEYMEN (13.09.2018)

İlçemiz Çiğil Mahallesi'nde oturmakta olan Mevlüt SEYMEN vefat etmiştir. Cenazesi ikindi namazını müteakip Çiğil Mahalle Mezarlığı'na defnedilecektir. Belediye Başkanlığı olarak merhuma Allah'tan rahmet, yakınlarına başsağlığı diliyoruz.

Celal İŞGÜDER (12.09.2018)

Akşehir'de oturmakta olan Celal İŞGÜDER vefat etmiştir. Cenazesi öğle namazını müteakip Argıthanı Mahalle Mezarlığı'na defnedilecektir. Belediye Başkanlığı olarak merhuma Allah'tan rahmet, yakınlarına başsağlığı diliyoruz.

Ahmet SALKIM (11.09.2018)

İlçemiz Gölyaka Mahallesi'nde oturmakta olan Ahmet SALKIM vefat etmiştir. Cenazesi saat 10.30'da Gölyaka Mahalle Mezarlığı'na defnedilecektir. Belediye Başkanlığı olarak merhuma Allah'tan rahmet, yakınlarına başsağlığı diliyoruz.

Mustafa ERTUĞRUL (10.09.2018)

İlçemiz Çavuşcugöl Mahallesi'nde oturmakta olan Mustafa ERTUĞRUL vefat etmiştir. Cenazesi öğle namazını müteakip Çavuşcugöl Mahalle Mezarlığı'na defnedilecektir. Belediye Başkanlığı olarak merhuma Allah'tan rahmet, yakınlarına başsağlığı diliyoruz.

Mustafa DUMAN  (09.09.2018)

İlçemiz Balkı Mahallesi'nde oturmakta olan Mustafa DUMAN vefat etmiştir. Cenazesi saat 10.00'da Balkı Mahalle Mezarlığı'na defnedilecektir. Belediye Başkanlığı olarak merhuma Allah'tan rahmet, yakınlarına başsağlığı diliyoruz.

Ayşe KELEŞ (08.09.2018)

İlçemiz Çavuşcugöl Mahallesi'nde oturmakta olan Ayşe KELEŞ vefat etmiştir. Cenazesi öğle namazını müteakip Çavuşcugöl Mahalle Mezarlığı'na defnedilecektir. Belediye Başkanlığı olarak merhumeye Allah'tan rahmet, yakınlarına başsağlığı diliyoruz.

Şakir SABAN (08.09.2018)

İlçemiz Çatak Mahallesi'nde oturmakta olan Şakir SABAN vefat etmiştir. Cenazesi öğle namazını müteakip Çatak Mahalle Mezarlığı'na defnedilecektir. Belediye Başkanlığı olarak merhuma Allah'tan rahmet, yakınlarına başsağlığı diliyoruz.

Halil ÖLGER (07.09.2018)

İlçemiz Ayvatdede Mahallesi'nde oturmakta olan Halil ÖLGER vefat etmiştir. Cenazesi ikindi namazını müteakip Ulu Mezarlığı'na defnedilecektir. Belediye Başkanlığı olarak merhuma Allah'tan rahmet, yakınlarına başsağlığı diliyoruz.

Melek CANKURT (06.09.2018)

İlçemiz Göstere Mahallesi'nde oturmakta olan Melek CANKURT vefat etmiştir. Cenazesi saat 14.30'da Göstere Mahalle Mezarlığı'na defnedilecektir. Belediye Başkanlığı olarak merhumeye Allah'tan rahmet, yakınlarına başsağlığı diliyoruz.