İsmail ÖZLEN (13.11.2017)

İlçemiz Ilıca Mahallesinde oturmakta olan İsmail Özlen vefat etmiştir. Cenazesi öğle namazına müteakip Behlülbey Mahalle Mezarlığına defnedilecektir. Belediye Başkanlığı olarak Merhuma Allah'dan rahmet yakınlarına baş sağlığı dileriz.

Ayşe Dudu UĞUR (13.11.2017)

İlçemiz Camiatik Mahallesinde oturmakta olan Ayşe Dudu Uğur vefat etmiştir. Cenazesi öğle namazına müteakip Yunak/Yığar Mahallesinde defnedilecektir. Belediye Başkanlığı olarak Merhume Allah'dan rahmet yakınlarına baş sağlığı dileriz.

Ayşe ALTUN (11.11.2017)

İlçemiz Ilıca Mahallesinde oturmakta olan Ayşe Altun vefat etmiştir. Cenazesi öğle namazına müteakip Behlülbey Mahalle Mezarlığına defnedilecektir. Belediye Başkanlığı olarak Merhume Allah'dan rahmet yakınlarına baş sağlığı dileriz.

Necati ORHAN (11.11.2017)

İlçemiz Argıthanı Mahallesinde oturmakta olan Necati Orhan vefat etmiştir. Cenazesi ikindi namazına müteakip Argıthanı Mahalle Mezarlığına defnedilecektir. Belediye Başkanlığı olarak Merhuma Allah'dan rahmet yakınlarına baş sağlığı dileriz.

Yaşar SÜRÜCÜ (10.11.2017)

İlçemiz Şıhcarullah Mahallesinde oturmakta olan Yaşar Sürücü vefat etmiştir. Cenazesi Cuma namazına müteakip Çukur Camiden kaldırılarak Konya Yolu Mezarlığına defnedilecektir. Belediye Başkanlığı olarak Merhuma Allah'dan rahmet yakınlarına baş sağlığı dileriz.

Halime ÇALIŞKAN (10.11.2017)

İlçemiz Çavuşcugöl Mahallesinde oturmakta olan Halime Çalışkan vefat etmiştir. Cenazesi Cuma namazına müteakip Çavuşcugöl Mahalle Mezarlığına defnedilecektir. Belediye Başkanlığı olarak Merhume Allah'dan rahmet yakınlarına baş sağlığı dileriz.

Emin KARATAŞ (07.11.2017)

İlçemiz Ucarı Mahallesinde oturmakta olan Emin Karataş vefat etmiştir. Cenazesi öğle namazına müteakip Konya Yolu Camiden kaldırılarak Konya Yolu Mezarlığına defnedilecektir. Belediye Başkanlığı olarak Merhuma Allah'dan rahmet yakınlarına baş sağlığı dileriz.

Keziban KAHRAMAN (06.11.2017)

İlçemiz Şıhbedrettin Mahallesinde oturmakta olan Keziban Kahraman vefat etmiştir. Cenazesi öğle namazına müteakip Konya Yolu Mezarlığına defnedilecektir. Belediye Başkanlığı olarak Merhume Allah'dan rahmet yakınlarına baş sağlığı dileriz.

Mehmet AKAR (06.11.2017)

İlçemiz Milli Egemenlik Mahallesinde oturmakta olan Mehmet Akar vefat etmiştir. Cenazesi ikindi namazına müteakip Ak Camiden kaldırılarak Behlülbey Mahalle Mezarlığına defnedilecektir. Belediye Başkanlığı olarak Merhuma Allah'dan rahmet yakınlarına baş sağlığı dileriz.

Dudu ADAR (06.11.2017)

İlçemiz Gökçeyurt Mahallesinde oturmakta olan Dudu Adar vefat etmiştir. Cenazesi ikindi namazına müteakip Gökçeyurt Mahalle Mezarlığına defnedilecektir. Belediye Başkanlığı olarak Merhume Allah'dan rahmet yakınlarına baş sağlığı dileriz.