Halime KOÇ (11.09.2017)

İlçemiz Yukarıçiğil Mahallesinde oturmakta olan Halime Koç vefat etmiştir. Cenazesi öğle namazına müteakip Yukarıçiğil Mahalle Mezarlığına defnedilecektir. Belediye Başkanlığı olarak Merhume Allah'dan rahmet yakınlarına baş sağlığı dileriz.

Mevlüt TAŞKINER (10.09.2017)

İlçemiz Yorazlar Mahallesinde oturmakta olan Mevlüt Taşkıner vefat etmiştir. Cenazesi ikindi namazına müteakip Yorazlar Mahalle Mezarlığına defnedilecektir. Belediye Başkanlığı olarak Merhuma Allah'dan rahmet yakınlarına baş sağlığı dileriz.

Kiraz TEZCAN (09.09.2017)

İlçemiz Argıthanı Mahallesinde oturmakta olan Kiraz Tezcan vefat etmiştir. Cenazesi ikindi namazına müteakip Argıthanı Mahalle Mezarlığına defnedilecektir. Belediye Başkanlığı olarak Merhume Allah'dan rahmet yakınlarına baş sağlığı dileriz.

Sevim DEĞER (09.09.2017)

İlçemiz Camiatik Mahallesinde oturmakta olan Sevim Değer vefat etmiştir. Cenazesi öğle namazına müteakip Çukur Camiden kaldırılarak Behlülbey Mahalle Mezarlığına defnedilecektir. Belediye Başkanlığı olarak Merhume Allah'dan rahmet yakınlarına baş sağlığı dileriz.

Nebahat KARACA (08.09.2017)

İlçemiz Geçit Mahallesinde oturmakta olan Nebahat Karaca vefat etmiştir. Cenazesi ikindi namazına müteakip Geçit Mahalle Mezarlığına defnedilecektir. Belediye Başkanlığı olarak Merhume Allah'dan rahmet yakınlarına baş sağlığı dileriz.

Ayşe ERTEKİN (07.09.2017)

İlçemiz Aşağıçiğil Mahallesinde oturmakta olan Ayşe Ertekin vefat etmiştir. Cenazesi bugün ikindi namazına müteakip Aşağıçiğil mahalle Mezarlığına defnedilecektir. Belediye Başkanlığı olarak Merhume Allah'dan rahmet yakınlarına baş sağlığı dileriz.

Ramazan ARIKAN (07.09.2017)

Kuluda Oturmakta olan Ramazan Arıkan vefat etmiştir. Cenazesi ikindi namazına müteakip Aşağıçiğil Mahalle Mezarlığına defnedilecektir. Belediye Başkanlığı olarak Merhuma Allah'dan rahmet yakınlarına baş sağlığı dileriz.

Nazım AKTAŞ (06.09.2017)

İlçemiz İhsaniye Mahallesinde oturmakta olan Nazım Aktaş vefat etmiştir. Cenazesi öğle namazına müteakip İhsaniye Mahalle Mezarlığına defnedilecektir. Belediye Başkanlığı olarak Merhuma Allah'dan rahmet yakınlarına baş sağlığı dileriz.

Cemile BALKI (04.09.2017)

İlçemiz Göstere Mahallesinde oturmakta olan Cemile Balkı vefat etmiştir. Cenazesi ikindi namazına müteakip Göstere Mahalle Mezarlığına defnedilecektir. Belediye Başkanlığı olarak Merhume Allah'dan rahmet yakınlarına baş sağlığı dileriz.

Lale ORTAPINAR (03.09.2017)

İlçemiz Aşağıçiğil Mahallesinde oturmakta olan Lale Ortapınar vefat etmiştir. Cenazesi saat 09.00'da Aşağıçiğil Mahalle Mezarlığına defnedilecektir. Belediye Başkanlığı olarak Merhume Allah'dan rahmet yakınlarına baş sağlığı dileriz.