Ali UYANIK (17.01.2019)

İlçemiz Behlülbey Mahallesinde oturmakta olan Ali UYANIK vefat etmiştir. Cenazesi öğle namazını müteakip Ak Cami'den kaldırılarak Behlülbey Mahalle Mezarlığı'na defnedilecektir. Belediye Başkanlığı olarak merhuma Allah'tan rahmet, yakınlarına başsağlığı diliyoruz.

Fadimana AVCI (15.01.2019)

İlçemiz Ucarı Mahallesinde oturmakta olan Fadimana AVCI vefat etmiştir. Cenazesi öğle namazını müteakip Çavuşoğlu Cami'sinden kaldırılarak ilçemiz Ulu Mezarlığı'na defnedilecektir. Belediye Başkanlığı olarak merhumeye Allah'tan rahmet, yakınlarına başsağlığı diliyoruz.

Refik ESER (15.01.2019)

İlçemiz Esentepe Mahallesinde oturmakta olan Refik ESER vefat etmiştir. Cenazesi öğle namazını müteakip Ayvatdede Mahalle Mezarlığı'na defnedilecektir. Belediye Başkanlığı olarak merhuma Allah'tan rahmet, yakınlarına başsağlığı diliyoruz.

Keziban TUNÇ (14.01.2019)

İlçemiz Belekler Mahallesinde oturmakta olan Keziban TUNÇ vefat etmiştir. Cenazesi ikindi namazını müteakip Ulu Mazarlığı'na defnedilecektir. Belediye Başkanlığı olarak merhumeye Allah'tan rahmet, yakınlarına başsağlığı diliyoruz.

İsmet OCAK (14.01.2019)

Gökçeyurt Mahallesinde oturmakta olan İsmet OCAK vefat etmiştir. Cenazesi öğle namazını müteakip Gökçeyurt Mahalle Mezarlığı'na defnedilecektir. Belediye Başkanlığı olarak merhuma Allah'tan rahmet, yakınlarına başsağlığı dileriz.

Muzaffer ATEŞ (11.01.2019)

İlçemiz Camiatik Mahallesinde oturmakta olan Muzaffer ATEŞ vefat etmiştir. Cenazesi Cuma namazını müteakip Karaköy Mahalle Mezarlığı'na defnedilecektir. Belediye Başkanlığı olarak merhuma Allah'tan rahmet, yakınlarına başsağlığı diliyoruz.

Halil UÇAR (11.01.2019)

İlçemiz Yukarı Çiğil Mahallesinde oturmakta olan Halil UÇAR vefat etmiştir. Cenazesi saat 12.00'da Yukarı Çiğil Mahalle Mezarlığı'na defnedilecektir. Belediye Başkanlığı olarak merhuma Allah'tan rahmet, yakınlarına başsağlığı diliyoruz.

Emine ARI (09.01.2019)

İlçemiz Ayvatdede Mahallesinde oturmakta olan Emine ARI vefat etmiştir. Cenazesi ikindi namazını müteakip Behlülbey Mahalle Mezarlığı'na defnedilecektir. Belediye Başkanlığı olarak merhumeye Allah'tan rahmet, yakınlarına başsağlığı diliyoruz.

Hakime UÇMAK (08.01.2019)

Akşehir'de oturmakta olan Hakime Uçmak vefat etmiştir. Cenazesi öğle namazını müteakip ilçemiz Ulu Mezarlığı'na defnedilecektir. Belediye Başkanlığı olarak merhumeye Allah'tan rahmet, yakınlarına başsağlığı diliyoruz.

Bekir UYGUN (08.01.2019)

İlçemiz Şıhcarullah Mahallesinde oturmakta olan Bekir UYGUN vefat etmiştir. Cenazesi öğle namazını müteakip Behlülbey Mahalle Mezarlığı'na defnedilecektir. Belediye Başkanlığı olarak merhuma Allah'tan rahmet, yakınlarına başsağlığı diliyoruz.