Ayşe ÇİPİL (21.09.2018)

İlçemiz Çavuşcugöl Mahallesi'nde oturmakta olan Ayşe ÇİPİL vefat etmiştir. Cenazesi Cuma namazını müteakip Çavuşcugöl Mahalle Mezarlığı'na defnedilecektir. Belediye Başkanlığı olarak merhumeye Allah'tan rahmet, yakınlarına başsağlığı diliyoruz.

Ali KELEŞ (20.09.2018)

İlçemiz Behlülbey Mahallesi'nde oturmakta olan Ali KELEŞ vefat etmiştir. Cenazesi öğle namazını müteakip Behlülbey Mahalle Mezarlığı'na defnedilecektir. Belediye Başkanlığı olarak merhuma Allah'tan rahmet, yakınlarına başsağlığı ve sabırlar diliyoruz.

Şevki ÖZKAYA (20.09.2019)

Gaziantep İslahiye'de oturmakta olan Şevki ÖZKAYA vefat etmiştir. Cenazesi ikindi namazını müteakip Mecidiye Mahalle Mezarlığı'na defnedilecektir. Belediye Başkanlığı olarak merhuma Allah'tan rahmet, yakınlarına başsağlığı diliyoruz.

Mustafa KUZGUN (19.08.2018)

İlçemiz Şıhcarullah Mahallesi'nde oturmakta olan Mustafa Kuzgun vefat etmiştir. Cenazesi öğle namazını müteakip Ulu Mezarlığı'na defnedilecektir. Belediye Başkanlığı olarak merhuma Allah'tan rahmet, yakınlarına başsağlığı diliyoruz.

Aliye AYKANAT (18.09.2018)

İlçemiz Argıthanı Mahallesi'nde oturmakta olan Aliye AYKANAT vefat etmiştir. Cenazesi ikindi namazını müteakip Argıthanı Mahalle Mezarlığı'na defnedilecektir. Belediye Başkanlığı olarak merhumeye Allah'tan rahmet, yakınlarına başsağlığı diliyoruz.

İsa DİNÇ (18.09.2018)

İlçemiz Fahrettin Altay Mahallesi'nde oturmakta olan İsa DİNÇ vefat etmiştir. Cenazesi öğle namazını müteakip Behlülbey Mahalle Mezarlığı'na defnedilecektir. Belediye Başkanlığı olarak merhuma Allah'tan rahmet, yakınlarına başsağlığı diliyoruz.

Fatma KAYNAK (17.09.2018)

İlçemiz Geçit Mahallesi'nde oturmakta olan Fatma KAYNAK vefat etmiştir. Cenazesi öğle namazını müteakip Geçit Mahalle Mezarlığı'na defnedilecektir. Belediye Başkanlığı olarak merhumeye Allah'tan rahmet, yakınlarına başsağlığı diliyoruz.

Mehmet Ali GÖÇ (16.09.2018)

İlçemiz Beykonak Mahallesi'nde oturmakta olan Mehmet Ali GÖÇ vefat etmiştir. Cenazesi saat 11.00'de Beykonak Mahalle Mezarlığı'na defnedilecektir. Belediye Başkanlığı olarak merhuma Allah'tan rahmet, yakınlarına başsağlığı diliyoruz.

Halime SELEK (15.09.2018)

İlçemiz Bulcuk Mahallesi'nde oturmakta olan Halime SELEK vefat etmiştir. Cenazesi ikindi namazını müteakip Bulcuk Mahalle Mezarlığı'na defnedilecektir. Belediye Başkanlığı olarak merhumeye Allah'tan rahmet, yakınlarına başsağlığı diliyoruz.

Fatma DURU (14.09.2018)

İlçemiz Argıthanı Mahallesi'nde oturmakta olan Fatma DURU vefat etmiştir. Cenazesi Cuma namazını müteakip Argıthanı Mahalle Mezarlığı'na defnedilecektir. Belediye Başkanlığı olarak merhumeye Allah'tan rahmet, yakınlarına başsağlığı diliyoruz.