Fadime UYANIK (07.07.2018)

İlçemiz Ilıca Mahallesi'nde oturmakta olan Fadime UYANIK vefat etmiştir. Cenazesi bugün saat 15.00'te Behlülbey Mahalle Mezarlığı'na defnedilecektir. Belediye Başkanlığı olarak merhumeye Allah'tan rahmet, yakınalarına başsağlığı diliyoruz.

Bekir ÖZ (06.07.2018)

İlçemiz Çiğil Mahallesi'nde oturmakta olan Bekir ÖZ vefat etmiştir. Cenazesi Cuma namazını müteakip Çiğil Mahalle Mezarlığı'na defnedilecektir. Belediye Başkanlığı olarak merhuma Allah'tan rahmet, yakınlarına başsağlığı diliyoruz.

Saffet ATILGAN (05.07.2018)

İlçemiz Milli Egemenlik Mahallesi'nde oturmakta olan Saffet ATILGAN vefat etmiştir. Cenazesi öğle namazını müteakip Ulu Mezarlığı'na defnedilecektir. Belediye Başkanlığı olarak merhuma Allah'tan rahmet, yakınlarına başsağlığı diliyoruz.

Melek GÜNGÖR (04.07.2018)

İlçemiz Çiğil Mahallesi'nde oturmakta olan Melek Güngör vefat etmiştir. Cenazesi ikindi namazını müteakip Çiğil Mahalle Mezarlığı'na defnedilecektir. Belediye Başkanlığı olarak merhumeye Allah'tan rahmet yakınlarına başsağlığı dileriz.

İsmail DOĞAN  (02.07.2018)

İlçemiz Yukarı Çiğil Mahallesi'nde oturmakta olan İsmail DOĞAN vefat etmiştir. Cenazesi öğle namazını müteakip Yukarı Çiğil Mahalle Mezarlığı'na defnedilecektir. Belediye Başkanlığı olarak merhuma Allah'tan rahmet, yakınlarına başsağlığı diliyoruz.

İsmail EKİCİ (02.07.2018)

İlçemiz Ayvatdede Mahallesi'nde oturmakta olan İsmail EKİCİ vefat etmiştir. Cenazesi saat 10.00'da Ayvatdede Mahalle Mezarlığı'na defnedilecektir. Belediye Başkanlığı olarak merhuma Allah'tan rahmet, yakınlarına başsağlığı diliyoruz.

Cemalettin YAMIK (01.07.2018)

İlçemiz Ucarı Mahallesi'nde oturmakta olan Cemalettin YAMIK vefat etmiştir. Cenazesi ikindi namazını müteakib Ulu Mezarlığı'na defnedilecektir. Belediye Başkanlığı olarak merhuma Allah'tan rahmet yakınlarına başsağlığı dileriz.

Kemal KİŞİER (01.07.2018)

İlçemiz Yukarı Çigil Mahallesi'nde oturmakta olan Kemal Kişier vefat etmiştir. Cenazesi saat 10.00'da Yukarı Çiğiltepe Mahalle Mezarlığı'na defnedilecektir. Belediye Başkanlığı olarak merhuma Allah'tan rahmet yakınlarına başsağlığı dileriz.

Fikriye YAKA (29.06.2018)

İlçemiz Çiğil Mahallesi'nde oturmakta olan Fikriye YAKA vefat etmiştir. Cenazesi Cuma namazını müteakip Çiğil Mahalle Mezarlığı'na defnedilecektir. Belediye Başkanlığı olarak merhumeye Allah'tan rahmet, yakınlarına başsağlığı diliyoruz.

Musatafa KOZAN  (27.06.2018)

İlçemiz Sadıklar Mahallesi'nde oturmakta olan Mustafa KOZAN vefat etmiştir. Cenazesi öğle namazını müteakip Sadıklar Mahalle Mezarlığı'na defnedilecektir. Belediye Başkanlığı olarak merhuma Allah'tan rahmet, yakınlarına başsağlığı dileriz.