Gülbahar ÇIĞ (16.11.2017)

İlçemiz Behlülbey Mahallesi'nde ikamet etmekte olan Gülbahar Çığ vefat etmiştir. Cenazesi öğle namazına müteakip Behlülbey Mahalle Mezarlığı'na defnedilecektir. Belediye Başkanlığı olarak Merhume Allah'dan rahmet, yakınlarına baş sağlığı dileriz.

Fatma TOZLUOĞLU (15.11.2017)

İlçemiz Argıthanı Mahallesinde oturmakta olan Fatma Tozluoğlu vefat etmiştir. Cenazesi öğle namazına müteakip Argıthanı Mahalle mezarlığına defnedilecektir. Belediye Başkanlığı olarak Merhume Allah'dan rahmet yakınlarına baş sağlığı dileriz.

Fatma YILMAZ (15.11.2017)

İlçemiz Ayvatdede Mahallesinde oturmakta olan Fatma Yılmaz vefat etmiştir. Cenazesi öğle namazına müteakip Ayvatdede Mahalle Mezarlığına defnedilecektir. Belediye Başkanlığı olarak Merhume Allah'dan rahmet yakınlarına baş sağlığı dileriz.

Halil İbrahim ATÇEKEN (14.11.2017)

İlçemiz Mahmuthisar Mahallesinde oturmakta olan Halil İbrahim Atçeken vefat etmiştir. Cenazesi ikindi namazına müteakip Mahmuthisar Mahalle Mezarlığına defnedilecektir. Belediye Başkanlığı olarak Merhuma Allah'dan rahmet yakınlarına baş sağlığı dileriz.

Döndü YILDIRIM (14.11.2017)

İlçemiz Milli Egemenlik Mahallesinde oturmakta olan Döndü Yıldırım vefat etmiştir. Cenazesi ikindi namazına müteakip Behlülbey Mahalle Mezarlığına defnedilecektir. Belediye Başkanlığı olarak Merhume Allah'dan rahmet yakınlarına baş sağlığı dileriz.

Şevket USLU (14.11.2017)

İlçemiz Esentepe Mahallesinde oturmakta olan Şevket Uslu vefat etmiştir. Cenazesi öğle namazına müteakip Bulcuk Mahalle Mezarlığına defnedilecektir. Belediye Başkanlığı olarak Merhuma Allah'dan rahmet yakınlarına baş sağlığı dileriz.

Kamil UĞUR (14.11.2017)

İlçemiz Barakmuslu Mahallesinde oturmakta olan Kamil Uğur vefat etmiştir. Cenazesi saat 11.00'da Barakmuslu Mahalle Mezarlığına defnedilecektir. Belediye Başkanlığı olarak Merhuma Allah'dan rahmet yakınlarına baş sağlığı dileriz.

Firdevs ÇELİK (14.11.2017)

İlçemiz Gökçeyurt Mahallesinde oturmakta olan Firdevs Çelik vefat etmiştir. Cenazesi saat 10.00'da Gökçeyurt Mahalle Mezarlığına defnedilecektir. Belediye Başkanlığı olarak Merhume Allah'dan rahmet yakınlarına baş sağlığı dileriz.

Havva SAVAŞ (13.11.2017)

İlçemiz Ayvatdede Mahallesinde oturmakta olan Havva Savaş vefat etmiştir. Cenazesi ikindi namazına müteakip Konya Yolu Mezarlığına defnedilecektir. Belediye Başkanlığı olarak Merhume Allah'dan rahmet yakınlarına baş sağlığı dileriz.

Emin ÇETİN (13.11.2017)

İlçemiz Orhaniye Mahallesinde oturmakta olan Emin Çetin vefat etmiştir. Cenazesi ikindi namazına müteakip Orhaniye Mahalle Mezarlığına defnedilecektir. Belediye Başkanlığı olarak Merhume Allah'dan rahmet yakınlarına baş sağlığı dileriz.