Şerife Pınar (09.06.2019)

İlçemiz Yukarıçiğil mahallesinde oturmakta olan Şerife Pınar vefat etmiştir. Cenazesi saat 10:00'da Yukarıçiğil mahalle mezarlığına defnedilecektir. Belediye Başkanlığı olarak merhumeye Allah'tan rahmet yakınlarına başsağlığı ve sabırlar dileriz.

Nazik Fidan (08.06.2019)

İlçemiz Beykonak mahallesinde oturmakta olan Nazik Fidan vefat etmiştir. Cenazesi saat 15:00'da Beykonak mahalle mezarlığına defnedilecektir. Belediye Başkanlığı olarak merhumeye Allah'tan rahmet yakınlarına başsağlığı ve sabırlar dileriz.

Hasan Gün  (08.06.2019)

İlçemiz Avdan mahallesinde oturmakta olan Hasan Gün vefat etmiştir. Cenazesi öğle namazına müteakip Avdan mahalle mezarlığına defnedilecektir. Belediye Başkanlığı olarak merhuma Allah'tan rahmet yakınlarına başsağlığı ve sabırlar dileriz.

Ayşe Ersoy (08.06.2019)

İlçemiz Ayvatdede mahallesinde oturmakta olan Ayşe Ersoy vefat etmiştir. Cenazesi öğle namazına müteakip Ayvatdede mahalle mezarlığına defnedilecektir. Belediye Başkanlığı olarak merhumeye Allah'tan rahmet yakınlarına başsağlığı ve sabırlar dileriz.

Güllü Öncü  (07.06.2019)

İlçemiz Camiatik mahallesinde oturmakta olan Güllü Öncü vefat etmiştir. Cenazesi Cuma namazına müteakip Konya yolu mezarlığına defnedilecektir. Belediye Başkanlığı olarak merhumeye Allah'tan rahmet yakınlarına başsağlığı ve sabırlar dileriz.

Münevver Döğer (07.06.2019)

İlçemiz Fatih mahallesinde oturmakta olan Münevver Döğer vefat etmiştir. Cenazesi Cuma namazına müteakip Behlülbey mahalle mezarlığına defnedilecektir. Belediye Başkanlığı olarak merhumeye Allah'tan rahmet yakınlarına başsağlığı ve sabırlar dileriz.

Ayşe Elmalı (06.06.2019)

İlçemiz Belekler mahallesinde oturmakta olan Ayşe Elmalı vefat etmiştir. Cenazesi ikindi namazına müteakip Belekler mahalle mezarlığına defnedilecektir. Belediye Başkanlığı olarak merhumeye Allah'tan rahmet yakınlarına başsağlığı ve sabırlar dileriz.

Metin Şen (02.06.2019)

İlçemiz Argıthanı mahallesinde oturmakta olan Metin Şen vefat etmiştir. Cenazesi öğle namazına müteakip Argıthanı mahalle mezarlığına defnedilecektir. Belediye Başkanlığı olarak merhuma Allah'tan rahmet yakınlarına başsağlığı ve sabırlar dileriz.

Güllü Çarıklı  (02.06.2019)

İlçemiz Argıthanı mahallesinde oturmakta olan Güllü Çarıklı vefat etmiştir. Cenazesi ikindi namazına müteakip Argıthanı mahalle mezarlığına defnedilecektir. Belediye Başkanlığı olarak merhumeye Allah'tan rahmet yakınlarına başsağlığı ve sabırlar dileriz.

Mehmet Ateş  (02.06.2019)

İlçemiz Mecidiye mahallesinde oturmakta olan Mehmet Ateş vefat etmiştir. Cenazesi ikindi namazına müteakip Mecidiye mahalle mezarlığına defnedilecektir. Belediye Başkanlığı olarak merhuma Allah'tan rahmet yakınlarına başsağlığı ve sabırlar dileriz.