Ayşe KOÇ  (07.10.2019)

İlçemiz Çiğil Mahallesinde oturmakta olan Ayşe Koç vefat etmiştir. Cenazesi öğle Namazına mutakiben Y.Çiğil Mahalle mezarlığına defnedilecektir. Belediye Başkanlığı olarak merhumeye Allah'tan rahmet yakınlarına başsağlığı ve sabırlar dileriz.

Hasan Hüsayin ÜSTÜNDAĞ (06.10.2019)

İlçemiz Çiğil Mahallesinde oturmakta olan Hasan Hüseyin Üstündağ vefat etmiştir. Cenazesi öğle Namazına mutakiben Çiğil Mahalle mezarlığına defnedilecektir. Belediye Başkanlığı olarak merhuma Allah'tan rahmet yakınlarına başsağlığı ve sabırlar dileriz.

Hasan KALA (05.10.2019)

İlçemiz Çiğil Mahallesinde oturmakta olan Hasan Kala vefat etmiştir. Cenazesi Öğle Namazına mutakiben Çiğil Mahalle mezarlığına defnedilecektir. Belediye Başkanlığı olarak merhuma Allah'tan rahmet yakınlarına başsağlığı ve sabırlar dileriz.

Hatice KÖÇ (05.10.2019)

İlçemiz Yukarı Çiğil Mahallesinde oturmakta olan Hatice Köç vefat etmiştir. Cenazesi Öğle Namazına mutakiben Çiğil Mahalle mezarlığına defnedilecektir. Belediye Başkanlığı olarak merhumeye Allah'tan rahmet yakınlarına başsağlığı ve sabırlar dileriz.

İsmail Ortapınar (Oğlu) (04.10.2019)

İlçemiz Çiğil Mahallesinde oturmakta olan İsmail Ortapınar ( Oğlu) vefat etmiştir. Cenazesi Cuma Namazına mutakiben Çiğil Mahalle mezarlığına defnedilecektir. Belediye Başkanlığı olarak merhuma Allah'tan rahmet yakınlarına başsağlığı ve sabırlar dileriz.

Şakir ORTAPINAR (04.10.2019)

İlçemiz Çiğil Mahallesinde oturmakta olan Şakir Ortapınar vefat etmiştir. Cenazesi Cuma Namazına mutakiben Çiğil Mahalle mezarlığına defnedilecektir. Belediye Başkanlığı olarak merhuma Allah'tan rahmet yakınlarına başsağlığı ve sabırlar dileriz.

Mustafa GEZİ (03.10.2019)

İlçemiz Fatih Mahallesinde oturmakta olan Mustafa Gezi vefat etmiştir. Cenazesi Öğle Namazına Mutakiben Konya Yolu mezarlığına defnedilecektir. Belediye Başkanlığı olarak merhuma Allah'tan rahmet yakınlarına başsağlığı ve sabırlar dileriz.

Havva UYSAL (03.10.2019)

İlçemiz Çiğil Mahallesinde oturmakta olan Havva Uysal vefat etmiştir. Cenazesi Öğle Namazına Mutakiben Çiğil Mahalle mezarlığına defnedilecektir. Belediye Başkanlığı olarak merhumeye Allah'tan rahmet yakınlarına başsağlığı ve sabırlar dileriz.

Zeynep ORHANLI (03.10.2019)

İlçemiz Milli egemenlik Mahallesinde oturmakta olan Zeynep Orhanlı vefat etmiştir. Cenazesi ikindi Namazına Mutakiben Göstere Mahalle mezarlığına defnedilecektir. Belediye Başkanlığı olarak merhumeye Allah'tan rahmet yakınlarına başsağlığı ve sabırlar dileriz.

İsa AYTUĞ (02.10.2019)

İlçemiz Y. Çiğil Mahallesinde oturmakta olan İsa Aytuğ vefat etmiştir. Cenazesi Saat 10:00da Mahalle mezarlığına defnedilecektir. Belediye Başkanlığı olarak merhuma Allah'tan rahmet yakınlarına başsağlığı ve sabırlar dileriz.