Süleyman SELEK (17.11.2018)

İlçemiz Barakmuslu Mahallesi'nde oturmakta olan Süleyman SELEK vefat etmiştir. Cenazesi öğle namazını müteakip Barakmuslu Mahalle Mezarlığı'na defnedilecektir. Belediye Başkanlığı olarak merhuma Allah'tan rahmet, yakınlarına başsağlığı diliyoruz.

Zarife BOZER (16.11.2018)

İlçemiz Yukarı Çiğil Mahallesi'nde oturmakta olan Zarife BOZER vefat etmiştir. Cenazesi ikindi namazını müteakip Yukarı Çiğil Mahalle Mezarlığı'na defnedilecektir. Belediye Başkanlığı olarak merhumeye Allah'tan rahmet, yakınlarına başsağlığı diliyoruz.

Memiş ERBAKAN (16.11.2018)

İlçemiz Argıthanı Mahallesi'nde oturmakta olan Memiş ERBAKAN vefat etmiştir. Cenazesi ikindi namazını müteakip Argıthanı Mahalle Mezarlığı'na defnedilecektir. Belediye Başkanlığı olarak merhuma Allah'tan rahmet, yakılarına başsağlığı diliyoruz.

Ayşe DUDU (16.11.2018)

İlçemiz Balkı Mahallesi'nde oturmakta olan Ayşe DUDU vefat etmiştir. Cenazesi öğle namazını müteakip Balkı Mahalle Mezarlığı'na defnedilecektir. Belediye Başkanlığı olarak merhumeye Allah'tan rahmet, yakınlarına başsağlığı diliyoruz.

Fatma UĞUR (16.11.2018)

İlçemiz Kapaklı Mahallesi'nde oturmakta olan Fatma UĞUR vefat etmiştir. Cenazesi saat 10.00'da Kapaklı Mahalle Mezarlığı'na defnedilecektir. Belediye Başkanlığı olarak merhumeye Allah'tan rahmet, yakınlarına başsağlığı diliyoruz.

Zeynep KUŞAK (16.11.2018)

İlçemiz Göstere Mahallesi'nde oturmakta olan Zeynep KUŞAK vefat etmiştir. Cenazesi saat 10.00'da Göstere Mahalle Mezarlığı'na defnedilecektir. Belediye Başkanlığı olarak merhumeye Allah'tan rahmet, yakınlarına başsağlığı diliyoruz.

Çiğdem TOPLU (13.11.2018)

İlçemiz İstasyon Mahallesi'nde oturmakta olan Çiğdem TOPLU vefat etmiştir. Cenazesi öğle namazını müteakip Behlülbey Mahalle Mezarlığı'na defnedilecektir. Belediye Başkanlığı olarak merhumeye Allah'tan rahmet, yakınlarına başsağlığı diliyoruz.

Ali DEMİRCİ (12.11.2018)

İlçemiz Yukarı Çiğil Mahallesi'nde oturmakta olan Ali DEMİRCİ vefat etmiştir. Cenazesi saat 11.00'de Yukarı Çiğil Mahalle Mezarlığı'na defnedilecektir. Belediye Başkanlığı olarak merhuma Allah'tan rahmet, yakınlarına başsağlığı diliyoruz.

Ümmügülsüm ÖZ (11.11.2018)

İlçemiz Argıthanı Mahallesi'nde oturmakta olan Ümmügülsüm ÖZ vefat etmiştir. Cenazesi ikindi namazını müteakip Argıthanı Mahalle Mezarlığı'na defnedilecektir. Belediye Başkanlığı olarak merhuma Allah'tan rahmet, yakınlarına başsağlığı diliyoruz.

Süleyman DÜNDAR (11.11.2018)

İlçemiz Argıthanı Mahallesi'nde oturmakta olan Süleyman DÜNDAR vefat etmiştir. Cenazesi öğle namazını müteakip Argıthanı Mahalle Mezarlığı'na defnedilecektir. Belediye Başkanlığı olarak merhuma Allah'tan rahmet, yakınlarına başsağlığı diliyoruz.