Harun KAYA (17.07.2018)

İlçemiz Düğer Mahallesi'nde oturmakta olan (Torun) Harun KAYA vefat etmiştir. Cenazesi saat 11.00'de Düğer Mahalle Mezarlığı'na defnedilecektir. Belediye Başkanlığı olarak merhuma Allah'tan rahmet, yakınlarına başsağlığı diliyoruz.

Harun KAYA (17.07.2018)

İlçemiz Düğer Mahallesi'nde oturmakta olan (Dede) Harun KAYA vefat etmiştir. Cenazesi saat 11.00'de Düğer Mahalle Mezarlığı'na defnedilecektir. Belediye Başkanlığı olarak merhuma Allah'tan rahmet, yakınlarına başsağlığı diliyoruz.

Ülkü MORBEL (16.07.2018)

İzmir'de oturmakta olan Ülkü MORBEL vefat etmiştir. Cenazesi ikindi namazını müteakip Behlülbey Mahalle Mezarlığı'na defnedilecektir. Belediye Başkanlığı olarak merhumeye Allah'tan rahmet, yakınlarına başsağlığı diliyoruz.

Eyüp ÇELİK (16.07.2018)

İlçemiz Esentepe Mahallesi'nde oturmakta olan Eyüp ÇELİK vefat etmiştir. Cenazesi öğle namazını müteakip Çavuşcugöl Mahalle Mezarlığı'na defnedilecektir. Belediye Başkanlığı olarak merhuma Allah'tan rahmet, yakınlarını başsağlığı diliyoruz.

Ali Kılınç (15.07.2018)

Balkı Mahallesi'nde oturmakta olan Ali Kılınç vefat etmiştir. Cenazesi saat 11.00'de Balkı Mahalle Mezarlığı'na defnedilecektir. Belediye Başkanlığı olarak merhuma Allah'tan rahmet yakınlarına başsağlığı diliyoruz.

Hasan BATUŞ (12.07.2018)

İlçemiz Ucarı Mahallesi'nde oturmakta olan Hasan BATUŞ vefat etmiştir. Cenazesi öğle namazını müteakip Ulu Mezarlığı'na defnedilecektir. Belediye Başkanlığı olarak merhuma Allah'tan rahmet, yakınlarına başsağlığı diliyoruz.

Emine UÇMAZ (10.07.2018)

İlçemiz Yorazlar Mahallesi'nde oturmakta olan Emine UÇMAZ vefat etmiştir. Cenazesi saat 11.00'de Yorazlar Mahalle Mezarlığı'na defnedilecektir. Belediye Başkanlığı olarak merhumeye Allah'tan rahmet, yakınlarına başsağlığı diliyoruz.

Narin ARIKAN (09.07.2018)

İlçemiz Fahrettin Altay Mahallesi'nde oturmakta olan Narin ARIKAN vefat etmiştir. Cenazesi ikindi namazını müteakib Behlülbey Mahalle Mezarlığı'nadefnedilecektir. Belediye Başkanlığı olarak merhumeye Allah'tan rahmet yakınlarına başsağlığı diliyoruz.

Ali ÖZKAN (08.07.2018)

İlçemiz Şıhbedrettin Mahallesi'nde oturmakta olan Ali ÖZKAN vefat etmiştir. Cenazesi öğle namazını müteakip Ulu Mezarlığı'na defnedilecektir. Belediye Başkanlığı olarak merhuma Allah'tan rahmet, yakınlarına başsağlığı diliyoruz.

Yasin KORKMAZ (08.07.2018)

İlçemiz Milli Egemenlik Mahallesi'nde oturmakta olan Yasin KORKMAZ vefat etmiştir. Cenazesi öğle namazını müteakip Ulu Mezarlığı'na defnedilecektir. Belediye Başkanlığı olarak merhuma Allah'tan rahmet, yakınlarına başsağlığı diliyoruz.