Medine TENİK (27.09.2018)

İlçemiz Çiğil Mahallesi'nde oturmakta olan Medine TENİK vefat etmiştir. Cenazesi öğle namazını müteakip Çiğil Mahalle Mezarlığı'na defnedilecektir. Belediye Başkanlığı olarak merhuma Allah'tan rahmet, yakınlarına başsağlığı diliyoruz.

Durmuş ÖZKARA (26.09.2018)

İlçemiz Dereköy Mahallesi'nde oturmakta olan Durmuş ÖZKARA vefat etmiştir. Cenazesi ikindi namazını müteakip Dereköy Mahalle Mezarlığı'na defnedilecektir. Belediye Başkanlığı olarak merhuma Allah'tan rahmet, yakınlarına başsağlığı diliyoruz.

İlhan DEMİRBAŞ (26.09.2018)

İlçemiz Düğer Mahallesi'nde oturmakta olan İlhan DEMİRBAŞ vefat etmiştir. Cenazesi saat 11.00'de Düğer Mahalle Mezarlığı'na defnedilecektir. Belediye Başkanlığı olarak merhuma Allah'tan rahmet, yakınlarına başsağlığı diliyoruz.

Hüseyin ÇALIŞKAN (26.09.2018)

İlçemiz Ilıca Mahallesi'nde oturmakta olan Hüseyin ÇALIŞKAN vefat etmiştir. Cenazesi öğle namazını müteakip Yukarı Çiğil Mahalle Mezarlığı'na defnedilecektir. Belediye Başkanlığı olarak merhuma Allah'tan rahmet, yakınlarına başsağlığı diliyoruz.

Yusuf KANAT (25.09.2018)

İlçemiz Orhaniye Mahallesi'nde oturmakta olan Yusuf KANAT vefat etmiştir. Cenazesi ikindi namazını müteakip Orhaniye Mahalle Mezarlığı'na defnedilecektir. Belediye Başkanlığı olarak merhuma Allah'tan rahmet, yakınlarına başsağlığı diliyoruz.

Ümmühan UYSAL (24.09.2018)

İlçemiz Boğazkent Mahallesi'nde oturmakta olan Ümmühan UYSAL vefat etmiştir. Cenazesi ikindi namazını müteakip Boğazken Mahalle Mezarlığı'na defnedilecektir. Belediye Başkanlığı olarak merhumeye Allah'tan rahmet, yakınlarına başsağlığı diliyoruz.

İsa AKÇURA (23.09.2018)

İlçemiz Şıhcarullah Mahallesi'nde oturmakta olan İsa AKÇURA vefat etmiştir. Cenazesi saat 12.00'de Ulu Mezarlığı'na defnedilecektir. Belediye Başkanlığı olarak merhuma Allah'tan rahmet, yakınlarına başsağlığı diliyoruz.

Kadriye YAŞAR (22.09.2018)

İlçemiz Behlülbey Mahallesi'nde oturmakta olan Kadriye YAŞAR vefat etmiştir. Cenazesi ikindi namazını müteakip Ulu Mezarlığı'na defnedilecektir. Belediye Başkanlığı olarak merhumeye Allah'tan rahmet, yakınlarına başsağlığı diliyoruz.

İbrahim SAVAŞ (21.09.2018)

İlçemiz Ayvatdede Mahallesi'nde oturmakta olan İbrahim SAVAŞ vefat etmiştir. Cenazesi Cuma namazını müteakip Ayvatdede Mahalle Mezarlığı'na defnedilecektir. Belediye Başkanlığı olarak merhuma Allah'tan rahmet, yakınlarına başsağlığı diliyoruz.

Fatma AKTAŞ (21.09.2018)

İlçemiz Güneypınar Mahallesi'nde oturmakta olan Fatma AKTAŞ vefat etmiştir. Cenazesi saat 11.30'da Güneypınar Mahalle Mezarlığı'na defnedilecektir. Belediye Başkanlığı olarak merhumeye Allah'tan rahmet, yakınlarına başsağlığı diliyoruz.