Selda Yıldız (30.04.2019)

İlçemiz Eldeş mahallesinde oturmakta olan Selda Yıldız vefat etmiştir. Cenazesi ikindi namazına müteakip Eldeş mahalle mezarlığına defnedilecektir. Belediye Başkanlığı olarak merhumeye Allah'tan rahmet yakınlarına başsağlığı ve sabırlar dileriz.

Hatice Dur (29.04.2019)

İlçemiz Kale mahallesinde oturmakta olan Hatice Dur vefat etmiştir. Cenazesi ikindi namazına müteakip Kale mahalle mezarlığına defnedilecektir. Belediye Başkanlığı olarak merhumeye Allah'tan rahmet yakınlarına başsağlığı ve sabırlar dileriz.

Mustafa Bozçalı (28.04.2019)

İlçemiz Orhaniye Mahallesinde oturmakta olan Mustafa Bozçalı vefat etmiştir. Cenazesi öğle namazına müteakip Orhaniye mahalle mezarlığına defnedilecektir. Belediye Başkanlığı olarak merhuma Allah'tan rahmet yakınlarına başsağlığı ve sabırlar dileriz.

Osman Şahin (27.04.2019)

İlçemiz Barakmuslu mahallesinde oturmakta olan Osman Şahin vefat etmiştir. Cenazesi 11:00'da Barakmuslu mahalle mezarlığına defnedilecektir. Belediye Başkanlığı olarak merhuma Allah'tan rahmet yakınlarına başsağlığı ve sabırlar dileriz.

Lütfü Ünlü  (27.04.2019)

İlçemiz Kapalı mahallesinde oturmakta olan Lütfü Ünlü vefat etmiştir. Cenazesi saat:10:00'da Kapaklı mahalle mezarlığına defnedilecektir. Belediye Başkanlığı olarak merhuma Allah'tan rahmet yakınlarına başsağlığı ve sabırlar dileriz.

Mert Eren Cenkci (26.04.2019)

İlçemiz Argıthanı mahallesinde oturmakta olan Mert Eren Cenkci vefat etmiştir. Cenazesi Cuma namazına müteakip Argıthanı mahalle mezarlığına defnedilecektir. Belediye Başkanlığı olarak merhuma Allah'tan rahmet yakınlarına başsağlığı ve sabırlar dileriz.

Nesibe Mersin (25.04.2019)

İlçemiz Şıhbedrettin mahallesinde oturmakta olan Nesibe Mersin vefat etmiştir. Cenazesi öğle namazına müteakip Konya yolu mezarlığına defnedilecektir. Belediye Başkanlığı olarak merhumeye Allah'tan rahmet yakınlarına başsağlığı ve sabırlar dileriz.

Fahrettin Aldoğan (25.04.2019)

İlçemiz Milli Egemenlik mahallesinde oturmakta olan Fahrettin Aldoğan vefat etmiştir. Cenazesi öğle namazına müteakip Ayvatdede mahalle mezarlığına defnedilecektir. Belediye Başkanlığı olarak merhuma Allah'tan rahmet yakınlarına başsağlığı ve sabırlar dileriz.

Ummuhan Tuzcu (24.04.2019)

İlçemiz Sahip Ata mahallesinde oturmakta olan Ummuhan Tuzcu vefat etmiştir. Cenazesi ikindi namazına müteakiben Behlülbey mahalle mezarlığına defnedilecektir. Belediye Başkanlığı olarak merhumeye Allah'tan rahmet yakınlarına başsağlığı ve sabırlar dileriz.

Keziban Suludere  (23.04.2019)

İlçemiz Çiğil mahallesinde oturmakta olan Keziban Suludere vefat etmiştir. Cenazesi öğle namazına müteakiben çiğil mahalle mezarlığına defnedilecektir. Belediye Başkanlığı olarak Allah'tan rahmet yakınlarına başsağlığı ve sabırlar dileriz.