Osman Akdoğan (14.06.2019)

İlçemiz Çiğil mahallesinde oturmakta olan Osman Akdoğan vefat etmiştir. Cenazesi öğle namazına müteakip Çiğil mahalle mezarlığına defnedilecektir. Belediye Başkanlığı olarak merhuma Allah'tan rahmet yakınlarına başsağlığı ve sabırlar dileriz.

Ömer Kolsuz (13.06.2019)

İlçemiz Gökçeyurt mahallesinde oturmakta olan Ömer Kolsuz vefat etmiştir. Cenazesi ikindi namazına müteakip Gökçeyurt mahalle mezarlığına defnedilecektir. Belediye Başkanlığı olarak merhuma Allah'tan rahmet yakınlarına başsağlığı ve sabırlar dileriz.

Zeynep Kölemen (13.06.2019)

İlçemiz Olukpınar mahallesinde oturmakta olan Zeynep Kölemen vefat etmiştir. Cenazesi öğle namazına müteakip Olukpınar mahalle mezarlığına defnedilecektir. Belediye Başkanlığı olarak merhumeye Allah'tan rahmet yakınlarına başsağlığı ve sabırlar dileriz.

İbrahim Uçak  (11.06.2019)

İlçemiz Yorazlar mahallesinde oturmakta olan İbrahim Uçak vefat etmiştir. Cenazesi öğle namazına müteakip Yorazlar mahalle mezarlığına defnedilecektir. Belediye Başkanlığı olarak merhuma Allah'tan rahmet yakınlarına başsağlığı ve sabırlar dileriz.

Hasan Avcı  (11.06.2019)

İlçemiz Avdan mahallesinde oturmakta olan Hasan Avcı vefat etmiştir. Cenazesi öğle namazına müteakip Avdan mahalle mezarlığına defnedilecektir. Belediye Başkanlığı olarak merhuma Allah'tan rahmet yakınlarına başsağlığı ve sabırlar dileriz.

Cemile Karadeniz (10.06.2019)

İlçemiz Şıhbedrettin mahallesinde oturmakta olan Cemile Karadeniz vefat etmiştir. Cenazesi saat 19:00'da Konya yolu mezarlığına defnedilecektir. Belediye Başkanlığı olarak merhumeye Allah'tan rahmet yakınlarına başsağlığı ve sabırlar dileriz.

Leyla Çankur (10.06.2019)

İlçemiz Çiğil mahallesinde oturmakta olan Leyla Çankur vefat etmiştir. Cenazesi saat 11:00'da Çiğil mahalle mezarlığına defnedilecektir. Belediye Başkanlığı olarak merhumeye Allah'tan rahmet yakınlarına başsağlığı ve sabırlar dileriz.

Şakir Can (10.06.2019)

İlçemiz Ormanözü mahallesinde oturmakta olan Şakir Can vefat etmiştir. Cenazesi öğle namazına müteakip Ormanözü mahalle mezarlığına defnedilecektir. Belediye Başkanlığı olarak merhuma Allah'tan rahmet yakınlarına başsağlığı ve sabırlar dileriz.

Ali İhsan Çınar (10.06.2019)

İlçemiz Düğer mahallesinde oturmakta olan Ali İhsan Çınar vefat etmiştir. Cenazesi saat 10:00'da Düğer mahalle mezarlığına defnedilecektir. Belediye Başkanlığı olarak merhuma Allah'tan rahmet yakınlarına başsağlığı ve sabırlar dileriz.

İsmail Köseoğlu (09.06.2019)

İlçemiz Orhaniye mahallesinde oturmakta olan İsmail Köseoğlu vefat etmiştir. Cenazesi öğle namazına müteakip Orhaniye mahalle mezarlığına defnedilecektir. Belediye Başkanlığı olarak merhuma Allah'tan rahmet yakınlarına başsağlığı ve sabırlar dileriz.