BEKİR FİDAN (03.02.2020)

İlçemiz Ucarı Mahallesi'nde oturmakta olan Bekir Fidan vefat etmiştir. Cenazesi Öğle namazını müteakip Ulu Mezarlığı'na defnedilecektir. Belediye Başkanlığı olarak merhuma Allah'tan rahmet, yakınlarına başsağlığı ve sabır dileriz.

GÜLSEVDİ İNAN (30.01.2020)

İlçemiz Çiğil Mahallesi'nde oturmakta olan Gülsevdi İnan vefat etmiştir. Cenazesi Öğle namazını müteakip Çiğil Mahalle Mezarlığı'na defnedilecektir. Belediye Başkanlığı olarak merhumeye Allah'tan rahmet, yakınlarına başsağlığı ve sabır dileriz.

EKREM YORUL (30.01.2020)

İlçemiz Behlülbey Mahallesi'nde oturmakta olan Ekrem Yorul vefat etmiştir. Cenazesi Öğle namazını müteakip Behlülbey Mahalle Mezarlığı'na defnedilecektir. Belediye Başkanlığı olarak merhuma Allah'tan rahmet, yakınlarına başsağlığı ve sabır dileriz.

ŞABAN YAŞAR (29.01.2020)

İlçemiz Balkı Mahallesi'nde oturmakta olan Şaban Yaşar vefat etmiştir. Cenazesi Öğle namazını müteakip Balkı Mahalle Mezarlığı'na defnedilecektir. Belediye Başkanlığı olarak merhuma Allah'tan rahmet, yakınlarına başsağlığı ve sabır dileriz.

SAİM AZAK (29.01.2020)

İlçemiz Göstere Mahallesi'nde oturmakta olan Saim Azak vefat etmiştir. Cenazesi Öğle namazını müteakip Göstere Mahalle Mezarlığı'na defnedilecektir. Belediye Başkanlığı olarak merhuma Allah'tan rahmet, yakınlarına başsağlığı ve sabır dileriz.

HATİCE ADAR (28.01.2020)

İlçemiz Balkı Mahallesi'nde oturmakta olan Hatice Adar vefat etmiştir. Cenazesi Öğle namazını müteakip Balkı Mahalle Mezarlığı'na defnedilecektir. Belediye Başkanlığı olarak merhumeye Allah'tan rahmet, yakınlarına başsağlığı ve sabır dileriz.

SEBAHAT ARIKOĞLU (28.01.2020)

İlçemiz Argıtanı Mahallesi'nde oturmakta olan Sebahat Arıkoğlu vefat etmiştir. Cenazesi Öğle namazını müteakip Argıtanı Mahalle Mezarlığı'na defnedilecektir. Belediye Başkanlığı olarak merhumeye Allah'tan rahmet, yakınlarına başsağlığı ve sabır dileriz.

Fahrettin YILMAZ (27.01.2020)

İlçemiz Gedikören Mahallesi'nde oturmakta olan Fahrettin Yılmaz vefat etmiştir. Cenazesi Öğle namazını müteakip Gedikören Mahalle Mezarlığı'na defnedilecektir. Belediye Başkanlığı olarak merhuma Allah'tan rahmet, yakınlarına başsağlığı ve sabır dileriz.

Hasan DAĞLI  (27.01.2020)

İlçemiz Yukarı Çiğil Mahallesi'nde oturmakta olan Hasan Dağlı vefat etmiştir. Cenazesi Öğle namazını müteakip Yukarı Çiğil Mahalle Mezarlığı'na defnedilecektir. Belediye Başkanlığı olarak merhuma Allah'tan rahmet, yakınlarına başsağlığı ve sabır dileriz.

İbrahim AKDEMİR (23.01.2020)

İlçemiz Çiğil Mahallesi'nde oturmakta olan İbrahim Akdemir vefat etmiştir. Cenazesi ikindi namazını müteakip Çiğil Mahalle Mezarlığı'na defnedilecektir. Belediye Başkanlığı olarak merhuma Allah'tan rahmet, yakınlarına başsağlığı ve sabır dileriz.