Duran YÜKSEL (19.09.2017)

İlçemiz Fahrettin Altay Mahallesinde oturmakta olan Duran Yüksel vefat etmiştir. Cenazesi öğle namazına müteakip evinden kaldırılarak Behlülbey Mahalle Mezarlığına defnedilecektir. Belediye Başkanlığı olarak Merhuma Allah'dan rahmet yakınlarına baş sağlığı dileriz.

Ramazan YAĞCI (18.09.2017)

İlçemiz Aşağıçiğil Mahallesinde oturmakta olan Ramazan Yağcı vefat etmiştir. Cenazesi ikindi namazına müteakip Aşağıçiğil Mahalle Mezarlığına defnedilecektir. Belediye Başkanlığı olarak Merhuma Allah'dan rahmet yakınlarına baş sağlığı dileriz.

Keziban EKİN (18.09.2017)

İlçemiz Bulcuk Mahallesinde oturmakta olan Keziban Ekin vefat etmiştir. Cenazesi öğle namazına müteakip Yukarıçiğil Mahalle Mezarlığına defnedilecektir. Belediye Başkanlığı olarak Merhuma Allah'dan rahmet yakınlarına baş sağlığı dileriz.Belediye Başkanlığı olarak Merhume Allah'dan rahmet yakınlarına baş sağlığı dileriz.

Fatma KAMA (17.09.2017)

İlçemiz Çavuşcugöl Mahallesinde oturmakta olan Fatma Kama vefat etmiştir. Cenazesi saat 10.00'da Çavuşcugöl Mahalle Mezarlığına defnedilecektir. Belediye Başkanlığı olarak Merhume Allah'dan rahmet yakınlarına baş sağlığı dileriz.

Teslime TOPBAŞ (16.09.2017)

İlçemiz Çobankaya Mahallesinde oturmakta olan Teslime Topbaş vefat etmiştir. Cenazesi ikindi namazına müteakip Çobankaya Mahalle Mezarlığına defnedilecektir. Belediye Başkanlığı olarak Merhume Allah'dan rahmet yakınlarına baş sağlığı dileriz.

Fatma AKÇİN (16.09.2017)

İlçemiz Ilıca Mahallesinde oturmakta olan Fatma Akçin vefat etmiştir. Cenazesi ikindi namazına müteakip Harmanyazı Mahalle Mezarlığına defnedilecektir. Belediye Başkanlığı olarak Merhume Allah'dan rahmet yakınlarına baş sağlığı dileriz.

Rakibe YILDIRIM (15.09.2017)

İlçemiz Camiatik Mahallesinde oturmakta olan Rakibe Yıldırım vefat etmiştir. Cenazesi ikindi namazına müteakip Turabı Camiden kaldırılarak Ayvatdede Mahalle Mezarlığına defnedilecektir. Belediye Başkanlığı olarak Merhume Allah'dan rahmet yakınlarına baş sağlığı dileriz.

Hüseyin Kalaycı (15.09.2017)

İlçemiz Yukarıçiğil Mahallesinde oturmakta olan Hüseyin Kalaycı vefat etmiştir. Cenazesi ikindi namazına müteakip Yukarıçiğil Mahalle Mezarlığına defnedilecektir. Belediye Başkanlığı olarak Merhuma Allah'dan rahmet yakınlarına baş sağlığı dileriz.

Mahir DEMİR (13.09.2017)

İlçemiz Ormanözü Mahallesinde oturmakta olan Mahir Demir vefat etmiştir. Cenazesi öğle namazına müteakip Ormanözü Mahalle MEzarlığına defnedilecektir. Belediye Başkanlığı olarak Merhuma Allah'dan rahmet yakınlarına baş sağlığı dileriz.

İbrahim UYANIK (12.09.2017)

İlçemiz Fatih Mahallesinde oturmakta İbrahim Uyanık vefat etmiştir. Cenazesi öğle namazına müteakip Ak Camiden kaldırılarak Behlülbey Mahalle Mezarlığına defnedilecektir. Belediye Başkanlığı olarak Merhuma Allah'dan rahmet yakınlarına baş sağlığı dileriz.