Marziye DOĞRU (17.10.2019)

İlçemiz Balkı Mahallesinde oturmakta olan Marziye Doğru vefat etmiştir. Cenazesi Öğle Namazına Mütakiben Balkı Mahalle mezarlığına defnedilecektir. Belediye Başkanlığı olarak merhumeye Allah'tan rahmet yakınlarına başsağlığı ve sabırlar dileriz.

İbrahim DEMİR (17.10.2019)

İlçemiz Beykonak Mahallesinde oturmakta olan İbrahim Demir vefat etmiştir. Cenazesi Öğle Namazına Müteakiben Beykonak Mahalle mezarlığına defnedilecektir. Belediye Başkanlığı olarak merhuma Allah'tan rahmet yakınlarına başsağlığı ve sabırlar dileriz.

Niyazi ŞERAN  (15.10.2019)

İlçemiz Eldeş Mahallesinde oturmakta olan Niyazi Şeran vefat etmiştir. Cenazesi saat 10:00da Eldeş Mahalle mezarlığına defnedilecektir. Belediye Başkanlığı olarak merhuma Allah'tan rahmet yakınlarına başsağlığı ve sabırlar dileriz.

Ercan YAVUZ (14.10.2019)

İlçemiz Sadıklar Mahallesinde oturmakta olan Ercan Yavuz vefat etmiştir. Cenazesi öğle Namazına Mutakiben Sadıklar Mahalle mezarlığına defnedilecektir. Belediye Başkanlığı olarak merhuma Allah'tan rahmet yakınlarına başsağlığı ve sabırlar dileriz.

Ayşe ARIK (13.10.2019)

İlçemiz Milli Egemenlik Mahallesinde oturmakta olan Ayşe Arık vefat etmiştir. Cenazesi öğle Namazına mutakiben Behlülbey Mahalle mezarlığına defnedilecektir. Belediye Başkanlığı olarak merhumeye Allah'tan rahmet yakınlarına başsağlığı ve sabırlar dileriz.

Kezban ÖZTÜRK (12.10.2019)

İlçemiz Yukarı Çiğil Mahallesinde oturmakta olan Kezban Öztürk vefat etmiştir. Cenazesi öğle Namazına mutakiben Y.Çiğil Mahalle mezarlığına defnedilecektir. Belediye Başkanlığı olarak merhumeye Allah'tan rahmet yakınlarına başsağlığı ve sabırlar dileriz.

Ayşedudu ÇEVİK (12.10.2019)

İlçemiz Beykonak Mahallesinde oturmakta olan Ayşedudu Çevik vefat etmiştir. Cenazesi Saat 10:00da Beykonak Mahalle mezarlığına defnedilecektir. Belediye Başkanlığı olarak merhumeye Allah'tan rahmet yakınlarına başsağlığı ve sabırlar dileriz.

Fattih İNAN (12.10.2019)

İlçemiz Behlül Bey Mahallesinde oturmakta olan Fattih İnan vefat etmiştir. Cenazesi öğle Namazına mutakiben Mahalle mezarlığına defnedilecektir. Belediye Başkanlığı olarak merhumeye Allah'tan rahmet yakınlarına başsağlığı ve sabırlar dileriz.

Fatma KAVAK (10.10.2019)

İlçemiz Çölmekci Mahallesinde oturmakta olan Fatma Kavak vefat etmiştir. İkindi Namazına Mütakiben Çölmekci Mahalle mezarlığına defnedilecektir. Belediye Başkanlığı olarak merhumeye Allah'tan rahmet yakınlarına başsağlığı ve sabırlar dileriz.

Döne ŞAHİN (09.10.2019)

İlçemiz Barakmuslu Mahallesinde oturmakta olan Döne Şahin vefat etmiştir. Cenazesi öğle Namazına mutakiben Barakmuslu Mahalle mezarlığına defnedilecektir. Belediye Başkanlığı olarak merhumeye Allah'tan rahmet yakınlarına başsağlığı ve sabırlar dileriz.