Neriman TALU (23.11.2017)

İlçemiz Ayvatdede Mahallesinde oturmakta olan Neriman Talu vefat etmiştir. Cenazesi ikindi namazına müteakip Çukur Camiden kaldırılarak Konya Yolu Mezarlığına defnedilecektir. Belediye Başkanlığı olarak merhumeye Allah'tan rahmet, yakınlarına başsağlığı dileriz.

İsmail YUVAKGİL  (20.11.2017)

İlçemiz Behlülbey Mahallesi'nde oturmakta olan İsmail Yuvakgil vefat etmiştir. Cenazesi öğle namazını müteakip Behlülbey Mahalle Mezarlığı'na defnedilecektir. Belediye Başkanlığı olarak merhuma Allah'tan rahmet, yakınlarına başsağlığı dileriz.

Kemal KOZLU (18.11.2017)

İlçemiz Gökçeyurt Mahallesi'nde oturmakta olan Kemal Kozlu vefat etmiştir. Cenazesi öğle namazını müteakip Gökçeyurt Mahalle Mezarlığı'na defnedilecektir. Belediye Başkanlığı olarak merhuma Allah'tan rahmet, yakınlarına başsağlığı dileriz.

Latife ÇOMAR (18.11.2017)

İlçemiz Şıhcarullah Mahallesi'nde oturmakta olan Latife Çomar vefat etmiştir. Cenazesi öğle namazını müteakip Şıhcarullah Mahalle Mezarlığı'na defnedilecektir. Belediye Başkanlığı olarak merhumeye Allah'tan rahmet, yakınlarına başsağlığı dileriz.

Halime KABAKÇI (18.11.2017)

İlçemiz Büyükoba Mahallesi'nde oturmakta olan Halime Kabakçı vefat etmiştir. Cenazesi öğle namazını müteakip Büyükoba Mahalle Mezarlığı'na defnedilecektir. Belediye Başkanlığı olarak merhumeye Allah'tan rahmet, yakınlarına başsağlığı dileriz.

Meryem BAĞCI (17.11.2017)

İlçemiz Esentepe Mahallesi'nde oturmakta olan Meryem Bağcı vefat etmiştir. Cenazesi ikindi namazını müteakip Behlülbey Mahalle Mezarlığı'na defnedilecektir. Belediye Başkanlığı olarak merhumeye Allah'tan rahmet, yakınlarına başsağlığı dileriz.

Gülsüm DİKİCİ (17.11.2017)

İlçemiz Orhaniye Mahallesi'nde oturmakta olan Gülsüm Dikici vefat etmiştir. Cenazesi öğle namazını müteakip Orhaniye Mahalle Mezarlığı'na defnedilecektir. Belediye Başkanlığı olarak merhumeye Allah'tan rahmet, yakınlarına başsağlığı dileriz.

Mehmet AKARSU (17.11.2017)

İlçemiz Vakıfağılı Mahallesi'nde oturmakta olan Mehmet Akarsu vefat etmiştir. Cenazesi öğle namazına müteakip Vakıfağılı Mahalle Mezarlığı'na defnedilecektir. Belediye Başkanlığı olarak merhuma Allah'tan rahmet, yakınlarına baş sağlığı dileriz.

Nurten ŞENYİĞİT (17.11.2017)

İlçemiz Argıthanı Mahallesi'nde oturmakta olan Nurten Şenyiğit vefat etmiştir. Cenazesi bugün saat: 10:00'da Argıthanı Mahalle Mezarlığı'na defnedilecektir. Belediye Başkanlığı olarak merhumeye Allah'tan rahmet, yakınlarına baş sağlığı dileriz.

Asiye ŞİRİN (16.11.2017)

İlçemiz Argıthanı Mahallesi'nde ikamet etmekte olan Asiye Şirin vefat etmiştir. Cenazesi öğle namazına müteakip Argıthanı Mahalle Mezarlığı'na defnedilecektir. Belediye Başkanlığı olarak Merhume Allah'dan rahmet, yakınlarına baş sağlığı dileriz.