Emine ÖZKARA (25.11.2018)

İlçemiz Yukarı Çiğil Mahallesi'nde oturmakta olan Emine ÖZKARA vefat etmiştir. Cenazesi SAAT 11.00'da Yukarı Çiğil Mahalle Mezarlığı'na defnedilecektir. Belediye Başkanlığı olarak merhumeye Allah'tan rahmet, yakınlarına başsağlığı diliyoruz.

Mevlüt NADAR (25.11.2018)

İlçemiz Eldeş Mahallesi'nde oturmakta olan Mevlüt NADAR vefat etmiştir. Cenazesi öğle namazını müteakip Eldeş Mahalle Mezarlığı'na defnedilecektir. Belediye Başkanlığı olarak merhuma Allah'tan rahmet, yakınlarına başsağlığı diliyoruz.

Hatice KILIÇ (24.11.2018)

İlçemiz Boğazkent Mahallesi'nde oturmakta olan Hatice KILIÇ vefat etmiştir. Cenazesi öğle namazını müteakip Boğazkent Mahalle Mezarlığı'na defnedilecektir. Belediye Başkanlığı olarak merhumeye Allah'tan rahmet, yakınlarına başsağlığı diliyoruz.

Ayşe KARA (24.11.2018)

İlçemiz Çobankaya Mahallesi'nde oturmakta olan Ayşe KARA vefat etmiştir. Cenazesi öğle namazını müteakip Çobankaya Mahalle Mezarlığı'na defnedilecektir. Belediye Başkanlığı olarak merhumeye Allah'tan rahmet, yakınlarına başsağlığı diliyoruz.

Ayşe KAYA (22.11.2018)

İlçemiz Düğer Mahalesi'nde oturmakta olan Ayşe KAYA vefat etmiştir. Cenazesi ikindi namazını müteakip Düğer Mahalle Mezarlığı'na defnedilecektir. Belediye Başkanlığı olarak merhumeye Allah'tan rahmet, yakınlarına başsağlığı diliyoruz.

Osman YILDIRIM (22.11.2018)

İlçemiz Karaköy Mahallesi'nde oturmakta olan Osman YILDIRIM vefat etmiştir. Cenazesi öğle namazını müteakip Karaköy Mahalle Mezarlığı'na defnedilecektir. Belediye Başkanlığı olarak merhuma Allah'tan rahmet, yakınlarına başsağlığı diliyoruz.

Harun MENEKŞE (22.11.2018)

İlçemiz Mahmuthisar Mahallesi'nde oturmakta olan Harun MENEKŞE vefat etmiştir. Cenazesi saat 11.00'de Mahmuthisar Mahalle Mezarlığı'na defnedilecektir. Belediye Başkanlığı olarak merhuma Allah'tan rahmet, yakınlarına başsağlığı diliyoruz.

Keziban ŞAHİN (20.11.2018)

İlçemiz Fatih Mahallesi'nde oturmakta olan Keziban ŞAHİN vefat etmiştir. Cenazesi öğle namazını müteakip Yukarı Çiğil Mahalle Mezarlığı'na defnedilecektir. Belediye Başkanlığı olarak merhumeye Allah'tan rahmet, yakınlarına başsağlığı diliyoruz.

Emine KOÇYİĞİT (18.11.2018)

İlçemiz Çiğil Mahallesi'nde oturmakta olan Emine KOÇYİĞİT vefat etmiştir. Cenazesi öğle namazını müteakip Çiğil Mahalle Mezarlığı'na defnedilecektir. Belediye Başkanlığı olarak merhumeye Allah'tan rahmet, yakınlarına başsağlığı diliyoruz.

Mehmet SAVAŞ (18.11.2018)

İlçemiz Argıthanı Mahallesi'nde oturmakta olan Mehmet SAVAŞ vefat etmiştir. Cenazesi öğle namazını müteakip Argıthanı Mahalle Mezarlığı'na defnedilecektir. Belediye Başkanlığı olarak merhuma Allah'tan rahmet, yakınlarına başsağlığı diliyoruz.