Mehmet ARILIK (29.11.2017)

İlçemiz Yukarı Çiğil Mahallesinde oturmakta olan Mehmet Arılık vefat etmiştir. Cenazesi saat 10:00'da Yukarı Çiğil Mahalle Mezarlığı'na defnedilecektir. Belediye Başkanlığı olarak merhuma Allah'tan rahmet, yakınlarına baş sağlığı dileriz.

Hüseyin ÖZKAN (29.11.2017)

İlçemiz Behlülbey Mahallesinde oturmakta olan Hüseyin Özkan vefat etmiştir. Cenazesi öğle namazını müteakip Behlülbey Mahalle Mezarlığına defnedilecektir. Belediye Başkanlığı olarak merhuma Allah'tan rahmet, yakınlarına baş sağlığı dileriz.

Şerife TURHAN (28.11.2017)

İlçemiz Argıthanı Mahallesinde oturmakta olan Şerife Turhan vefat etmiştir. Cenazesi öğle namazını müteakip Argıthanı Mahalle Mezarlığı'na defnedilecektir. Belediye Başkanlığı olarak merhumeye Allah'tan rahmet, yakınlarına başsağlığı dileriz.

Müntaz GÜVEN (27.11.2017)

İlçemiz Argıthanı Mahallesinde oturmakta olan Müntaz Güven vefat etmiştir. Cenazesi ikindi namazına müteakip Argıthanı Mahalle Mezarlığına defnedilecektir. Belediye Başkanlığı olarak merhuma Allah'tan rahmet, yakınlarına baş sağlığı dileriz.

Vahdettin BÜYÜKKAĞNICI (26.11.2017)

İlçemiz Geçit Mahallesinde oturmakta olan Vahdettin Kağnıcı vefat etmiştir. Cenazesi öğle namazını müteakip Geçit Mahalle Mezarlığı'na defnedilecektir. Belediye Başkanlığı olarak merhuma Allah'tan rahmet, yakınlarına başsağlığı dileriz.

Muhsin YAVUZ (25.11.2017)

İlçemiz Mecidiye Mahallesinde oturmakta olan Muhsin Yavuz vefat etmiştir. Cenazesi öğle namazını müteakip Mecidiye Mahalle Mezarlığı'na defnedilecektir. Belediye Başkanlığı olarak merhuma Allah'tan rahmet, yakınlarına başsağlığı dileriz.

Fatma TATLICI (25.11.2017)

İlçemiz Belekler Mahallesinde oturmakta olan Fatma Tatlıcı vefat etmiştir. Cenazesi bugün saat 14:00'da Belekler Mahalle Mezarlığı'na defnedilecektir. Belediye Başkanlığı olarak merhumeye Allah'tan rahmet, yakınlarına başsağlığı dileriz.

Ömer ÜNAL (25.11.2017)

İlçemiz Argıthanı Mahallesinde oturmakta olan Ömer Ünal vefat etmiştir. Cenazesi öğle namazını müteakip Argıthanı Mahalle Mezarlığı'na defnedilecektir. Belediye Başkanlığı olarak merhuma Allah'tan rahmet, yakınlarına başsağlığı dileriz.

Ayşe ONAT (24.11.2017)

İlçemiz Camiatik Mahallesinde oturmakta olan Ayşe Onat vefat etmiştir. Cenazesi ikindi namazını müteakip Çukur Cami'den kaldırılarak Ilgın Ulu Mezarlığı'na defnedilecektir. Belediye Başkanlığı olarak merhumeye Allah'tan rahmet, yakınlarına başsağlığı dileriz.

Navruz GÖKÇE (23.11.2017)

İlçemiz Turabı Mahallesinde oturmakta olan Navruz Gökçe vefat etmiştir. Cenazesi 15.00'da evinden kaldırılarak Konya Yolu Mezarlığına defnedilecektir. Belediye Başkanlığı olarak merhumeye Allah'tan rahmet, yakınlarına başsağlığı dileriz.