Fadime KARALI (06.06.2018)

İlçemiz Ucarı Mahallesi'nde oturmakta olan Fadime KARALI vefat etmiştir. Cenazesi ikindi namazını müteakip ulu Mezarlığı'na defnedilecektir. Belediye Başkanlığı olarak merhumeye Allah'tan rahmet, yakınlarına baş sağlığı ve sabırlar diliyoruz.

Dudu ÇINAR (06.06.2018)

İlçemiz Düğer Mahallesi'nde oturmakta olan Dudu ÇINAR vefat etmiştir. Cenazesi öğle namazını müteakip Düğer Mahalle Mezarlığı'na defnedilecektir. Belediye Başkanlığı olarak merhumeye Allah'tan rahmet, yakınlarına başsağlığı ve sabır dileriz.

Ali Fuat ALPERTONGA  (01.06.2018)

İlçemiz Şıhcarullah Mahallesinde oturmakta olan Ali Fuat ALPERTONGA vefat etmiştir. Cenazesi Cuma Namazını müteakip Ulu Mezarlığına defnedilecektir.Belediye Başkanlığı olarak Allahtan rahmet , yakınlarına başsağlığı ve sabır diliyoruz.

Huriye YILMAZYILDIRIM (31.05.2018)

İlçemiz Milliegemenlik Mahallesi'nde oturmakta olan Huriye YILMAZYILDIRIM vefat etmiştir. Cenazesi ikindi namazını müteakip Ulu Mezarlığı'na defnedilecektir. Belediye Başkanlığı olarak merhumeye Allah'tan rahmet, yakınlarına başsağlığı ve sabır dileriz.

Yadigar IŞIK (31.05.2018)

İlçemiz Fatih Mahallesi'nde oturmakta olan Yadigar IŞIK vefat etmiştir. Cenazesi ikindi namazını müteakip Sadıkköy Mahalle Mezarlığı'na defnedilecektir. Belediye Başkanlığı olarak merhuma Allah'tan rahmet, yakınlarına başsağlığı ve sabır diliyoruz.

Cemile TOPÇU (30.05.2018)

İlçemiz Belekler Mahallesi'nde oturmakta olan Cemile TOPÇU vefat etmiştir. Cenazesi ikindi namazını müteakip Belekler Mahalle Mezarlığı'na defnedilecektir. Belediye Başkanlığı olarak merhumeye Allah'tan rahmet, yakınlarına başsağlığı ve sabırlar diliyoruz.

Meryem KARALAR (28.05.2018)

İlçemiz Şıhbedrettin Mahallesi'nde oturmakta olan Meryem KARALAR vefat etmiştir. Cenazesi ikindi namazını müteakip Ulu Mezarlığı'na defnedilecektir. Belediye Başkanlığı olarak merhumeye Allah'tan rahmet, yakınlarına başsağlığı ve sabır diliyoruz.

Veli KURSUN (28.05.2018)

İlçemiz Yukarıçiğil Mahallesi'nde oturmakta olan Veli KURSUN vefat etmiştir. Cenazesi saat 10.00'da Yukarıçiğil Mahalle Mezarlığı'na defnedilecektir. Belediye Başkanlığı olarak merhuma Allah'tan rahmet, yakınlarına başsağlığı ve sabırlar diliyoruz.

Muhammer TELLİ (25.05.2018)

İlçemiz Milli Egemenlik Mahallesi'nde oturmakta olan Muhammer TELLİ vefat etmiştir. Cenazesi ikindi namazını müteakip Ayvatdede Mahalle Mezarlığı'na defnedilecektir. Belediye Başkanlığı olarak merhuma Allah'tan rahmet, yakınlarına başsağlığı ve sabır diliyoruz.

Dede ÖZ (24.05.2018)

İlçemiz Sahipata Mahallesi'nde oturmakta olan Dede ÖZ vefat etmiştir. Cenazesi öğle namazını müteakip Ulu Mezarlığı'na defnedilecektir. Belediye Başkanlığı olarak merhuma Allah'dan rahmet, yakınlarına başsağlığı ve sabır dileriz.