Zarife Ağaç (21.06.2019)

İlçemiz Şıhcarullah mahallesinde oturmakta olan Zarife Ağaç vefat etmiştir. Cenazesi Cuma namazına müteakip Ayvatdede mahalle mezarlığına defnedilecektir. Belediye Başkanlığı olarak merhumeye Allah'tan rahmet yakınlarına başsağlığı ve sabırlar dileriz.

Zülfü Avcı (20.06.2019)

İlçemiz Argıthanı mahallesinde oturmakta olan Zülfü Avcı vefat etmiştir. Cenazesi saat 11:00'da Argıthanı mahalle mezarlığına defnedilecektir. Belediye Başkanlığı olarak merhuma Allah'tan rahmet yakınlarına başsağlığı ve sabırlar dileriz.

Ayşe Akbaş (20.06.2019)

İlçemiz Gedikören mahallesinde oturmakta olan Ayşe Akbaş vefat etmiştir. Cenazesi öğle namazına müteakip Gedikören mahalle mezarlığına defnedilecektir. Belediye Başkanlığı olarak merhumeye Allah'tan rahmet yakınlarına başsağlığı ve sabırlar dileriz.

Murat HALVACI (20.06.2019)

İlçemiz Ayvatdede mahallesinde oturmakta olan Murat Halvacı vefat etmiştir. Cenazesi öğle namazına müteakip Ayvatdede mahalle mezarlığına defnedilecektir. Belediye Başkanlığı olarak merhuma Allah'tan rahmet yakınlarına başsağlığı ve sabırlar dileriz.

Şefiye Telli  (16.06.2019)

İlçemiz Milli Egemenlik mahallesinde oturmakta olan Şefiye Telli vefat etmiştir. Cenazesi ikindi namazına müteakip Ayvatdede mahalle mezarlığına defnedilecektir. Belediye Başkanlığı olarak merhumeye Allah'tan rahmet yakınlarına başsağlığı ve sabırlar dileriz.

Yusuf YILDIZ (19.06.2019)

İlçemiz Beykonak mahallesinde oturmakta olan Yusuf Yıldız vefat etmiştir. Cenazesi öğle namazına müteakip Beykonak mahalle mezarlığına defnedilecektir. Belediye Başkanlığı olarak merhuma Allah'tan rahmet yakınlarına başsağlığı ve sabırlar dileriz.

Baki Yıldırım (16.06.2019)

İlçemiz Ilıca mahallesinde oturmakta olan Baki Yıldırım vefat etmiştir. Cenazesi öğle namazına müteakip Behlülbey mahallle mezarlığına defnedilecektir. Belediye Başkanlığı olarak merhuma Allah'tan rahmet yakınlarına başsağlığı ve sabırlar dileriz.

Ali Çevirgen (15.06.2019)

İlçemiz İstasyon mahallesinde oturmakta olan Ali Çevirgen vefat etmiştir. Cenazesi ikindi namazına müteakip Behlülbey mahalle mezarlığına defnedilecektir. Belediye Başkanlığı olarak merhuma Allah'tan rahmet yakınlarına başsağlığı ve sabırlar dileriz.

Ali Kaya  (15.06.2019)

İlçemiz Barakmuslu mahallesinde oturmakta olan Ali Kaya vefat etmiştir. Cenazesi saat 10:00'da Barakmuslu mahalle mezarlığına defnedilecektir. Belediye Başkanlığı olarak merhuma Allah'tan rahmet yakınlarına başsağlığı ve sabırlar dileriz.

Ahmet Helvacı (14.06.2019)

İlçemiz Ayvatdede mahallesinde oturmakta olan Ahmet Helvacı vefat etmiştir. Cenazesi Cuma namazına müteakip Ayvatdede mahalle mezarlığına defnedilecektir. Belediye Başkanlığı olarak merhuma Allah'tan rahmet yakınlarına başsağlığı ve sabırlar dileriz.