Ayşe UYAR (24.10.2019)

İlçemiz Şıhcarullah Mahallesinde oturmakta olan Ayşe Uyar vefat etmiştir. Cenazesi ikindi namazına müteakip Konya yolu Mezarlığına defnedilecektir. Belediye Başkanlığı olarak merhumeye Allah'tan rahmet yakınlarına başsağlığı ve sabırlar dileriz.

Hasibe DENİZ (24.10.2019)

İlçemiz Gökçeyurt Mahallesinde oturmakta olan Hasibe Deniz vefat etmiştir. Cenazesi saat 11.00da Mahalle mezarlığına defnedilecektir. Belediye Başkanlığı olarak merhumeye Allah'tan rahmet yakınlarına başsağlığı ve sabırlar dileriz.

Mevlüt DOYDU (22.10.2019)

İlçemiz Balkı Mahallesinde oturmakta olan Mevlüt DOYDU vefat etmiştir. Cenazesi ikindi namazına müteakip Balkı Mahalle mezarlığına defnedilecektir. Belediye Başkanlığı olarak merhuma Allah'tan rahmet yakınlarına başsağlığı ve sabırlar dileriz.

Ahmet KABAKÇI (22.10.2019)

İlçemiz Ucarı Mahallesinde oturmakta olan Ahmet KABAKÇI vefat etmiştir. Cenazesi öğle namazına mütakip Konya Yolu Mezarlığına defnedilecektir. Belediye Başkanlığı olarak merhuma Allah'tan rahmet yakınlarına başsağlığı ve sabırlar dileriz.

Mevlüt ESEN (22.10.2019)

İlçemiz Çiğil Mahallesinde oturmakta olan Mevlüt ESEN vefat etmiştir. Cenazesi öğle namazına mütaekip Çiğil Mahalle mezarlığına defnedilecektir. Belediye Başkanlığı olarak merhuma Allah'tan rahmet yakınlarına başsağlığı ve sabırlar dileriz.

Keziban SERİN (20.10.2019)

İlçemiz Beykonak Mahallesinde oturmakta olan Keziban SERİN vefat etmiştir. Cenazesi ikindi namazına müteakip Beykonak Mahalle mezarlığına defnedilecektir. Belediye Başkanlığı olarak merhume Allah'tan rahmet yakınlarına başsağlığı ve sabırlar dileriz.

Hanife DEMİRTAŞ (20.10.2019)

İlçemiz Beykonak Mahallesinde oturmakta olan Hanife DEMİRTAŞ vefat etmiştir. Cenazesi öğle namazına müteakip Beykonak Mahalle mezarlığına defnedilecektir. Belediye Başkanlığı olarak merhume Allah'tan rahmet yakınlarına başsağlığı ve sabırlar dileriz.

Mehmet EFE (20.10.2019)

İlçemiz Çavuşcugöl Mahallesinde oturmakta olan Mehmet EFE vefat etmiştir. Cenazesi öğle namazına müteakip Çavuşcugöl Mahalle mezarlığına defnedilecektir. Belediye Başkanlığı olarak merhuma Allah'tan rahmet yakınlarına başsağlığı ve sabırlar dileriz.

Mustafa DEMİRTAŞ (20.10.2019)

İlçemiz Ucarı Mahallesinde oturmakta olan Mustafa DEMİRTAŞ vefat etmiştir. Cenazesi öğle namazına müteakip İhsaniye Mahalle mezarlığına defnedilecektir. Belediye Başkanlığı olarak merhuma Allah'tan rahmet yakınlarına başsağlığı ve sabırlar dileriz.

Mevlüt TAŞTEKİN (17.10.2019)

İlçemiz Orhaniye Mahallesinde oturmakta olan Mevlüt Taştekin vefat etmiştir. Cenazesi İkindi Namazına müteakip Orhaniye Mahalle mezarlığına defnedilecektir. Belediye Başkanlığı olarak merhuma Allah'tan rahmet yakınlarına başsağlığı ve sabırlar dileriz.