Ramazan UYANIK (08.02.2020)

lçemiz Esentepe Mahallesi'nde oturmakta olan Ramazan Uyanık vefat etmiştir. Cenazesi öğle namazını müteakip Behlülbey Mahalle Mezarlığı'na defnedilecektir. Belediye Başkanlığı olarak merhuma Allah'tan rahmet, yakınlarına başsağlığı ve sabır dileriz.

Hatice CEYLAN (08.02.2020)

İlçemiz Şıhcarullah Mahallesi'nde oturmakta olan Hatice Ceylan vefat etmiştir. Cenazesi İkindi namazını müteakip Ulu Mezarlığı'na defnedilecektir. Belediye Başkanlığı olarak merhumeye Allah'tan rahmet, yakınlarına başsağlığı ve sabır dileriz.

Hacı Süleyman BAŞLAR (08.02.2020)

İlçemiz Harmanyazı Mahallesi'nde oturmakta olan Hacı Süleyman Başlar vefat etmiştir. Cenazesi öğle namazını müteakip Harmanyazı Mahalle Mezarlığı'na defnedilecektir. Belediye Başkanlığı olarak merhumeye Allah'tan rahmet, yakınlarına başsağlığı ve sabır dileriz.

AYŞE KARABACAK (06.02.2020)

İlçemiz Eldeş Mahallesi'nde oturmakta olan Ayşe Karabacak vefat etmiştir. Cenazesi öğle namazını müteakip Eldeş Mahalle Mezarlığı'na defnedilecektir. Belediye Başkanlığı olarak merhumeye Allah'tan rahmet, yakınlarına başsağlığı ve sabır dileriz.

PAŞA TAŞTEPE (06.02.2020)

İlçemiz Karaköy Mahallesi'nde oturmakta olan Paşa Taştepe vefat etmiştir. Cenazesi öğle namazını müteakip Karaköy Mahalle Mezarlığı'na defnedilecektir. Belediye Başkanlığı olarak merhuma Allah'tan rahmet, yakınlarına başsağlığı ve sabır dileriz.

İSMAİL UĞUR (05.02.2020)

İlçemiz Gökbudak Mahallesi'nde oturmakta olan İsmail Uğur vefat etmiştir. Cenazesi öğle namazını müteakip Gökbudak Mahalle Mezarlığı'na defnedilecektir. Belediye Başkanlığı olarak merhuma Allah'tan rahmet, yakınlarına başsağlığı ve sabır dileriz.

HATİCE GÜNTAY (04.02.2020)

İlçemiz Argıthanı Mahallesi'nde oturmakta olan Hatice Güntay vefat etmiştir. Cenazesi İkindi namazını müteakip Argıthanı Mahalle Mezarlığı'na defnedilecektir. Belediye Başkanlığı olarak merhumeye Allah'tan rahmet, yakınlarına başsağlığı ve sabır dileriz.

ŞERİFE KILINCER (04.02.2020)

İlçemiz Çiğil Mahallesi'nde oturmakta olan Şerife Kılıncer vefat etmiştir. Cenazesi öğle namazını müteakip Çiğil Mahalle Mezarlığı'na defnedilecektir. Belediye Başkanlığı olarak merhumeye Allah'tan rahmet, yakınlarına başsağlığı ve sabır dileriz.

YAŞAR SARI (04.02.2020)

İlçemiz Bulcuk Mahallesi'nde oturmakta olan Yaşar Sarı vefat etmiştir. Cenazesi öğle namazını müteakip Bulcuk Mahalle Mezarlığı'na defnedilecektir. Belediye Başkanlığı olarak merhuma Allah'tan rahmet, yakınlarına başsağlığı ve sabır dileriz.

FATMA HANIM KENEK (04.02.2020)

İlçemiz Milli Egemenlik Mahallesi'nde oturmakta olan Fatma Hanım Kenek vefat etmiştir. Cenazesi öğle namazını müteakip Argıtanı Mahalle Mezarlığı'na defnedilecektir. Belediye Başkanlığı olarak merhumeye Allah'tan rahmet, yakınlarına başsağlığı ve sabır dileriz.