Selamet MİNNAZ (01.08.2018)

İlçemiz Mahmuthisar Mahallesi'nde oturmakta olan Selamet Minnaz vefat etmiştir. Cenazesi saat 10.00'da Mahmuthisar Mahalle Mezarlığı'na defnedilecektir. Belediye Başkanlığı olarak merhuma Allah'tan rahmet yakınlarına başsağlığı diliyoruz.

Fatmagül GÖKDEMİR (29.07.2018)

İlçemiz Esentepe Mahallesi'nde oturmakta olan Fatmagül GÖKDEMİR vefat etmiştir. Cenazesi öğle namazını müteakip Behlülbey Mahalle Mezarlığı'na defnedilecektir. Belediye Başkanlığı olarak merhumeye Allah'tan rahmet yakınlarına başsağlığı diliyoruz.

Ayhan ÖZ (28.07.2018)

İlçemiz Argıthanı Mahallesi'nde oturmakta olan Ayhan Öz vefat etmiştir. Cenazesi ikindi namazını müteakip Argıthanı Mahalle Mezarlığı'na defnedilecektir. Belediye Başkanlığı olarak merhuma Allah'tan rahmet yakınlarına başsağlığı diliyoruz.

Ahmet YAKA (28.07.2018)

İlçemiz Ağalar Mahallesi'nde oturmakta olan Ahmet Yaka vefat etmiştir. Cenazesi ikindi namazını müteakip Ağalar Mahalle Mezarlığı'na defnedilecektir. Belediye Başkanlığı olarak merhuma Allah'tan rahmet yakınlarına başsağlığı diliyoruz.

Şerife ÇİNİ (28.07.2018)

İlçemiz Şıhbedirettin Mahallesi'nde oturmakta olan Şerife Çini vefat etmiştir. Cenazesi öğle namazını müteakip Ulu Mezarlığı'na defnedilecektir. Belediye Başkanlığı olarak merhumeye Allah'tan rahmet yakınlarına başsağlığı diliyoruz.

Keziban GÖRDEBİL (27.07.2018)

İlçemiz Argıthanı Mahallesi'nde oturmakta olan Keziban GÖRDEBİL vefat etmiştir. Cenazesi ikindi namazını müteakip Argıthanı Mahalle Mezarlığı'na defnedilecektir. Belediye Başkanlığı olarak merhumeye Allah'tan rahmet, yakınlarına başsağlığı diliyoruz.

Ayşe Dudu TAŞÇI (25.07.2018)

İlçemiz Argıthanı Mahallesi'nde oturmakta olan Ayşe Dudu TAŞÇI vefat etmiştir. Cenazesi öğle namazını müteakip Argıthanı Mahalle Mezarlığı'na defnedilecektir. Belediye Başkanlığı olarak merhumeye Allah'tan rahmet, yakınlarına başsağlığı diliyoruz.

Perihan BAŞTUĞ  (25.07.2018)

İlçemiz Ağalar Mahallesi'nde oturmakta olan Perihan BAŞTUĞ vefat etmiştir. Cenazesi öğle namazını müteakip Ağalar Mahalle Mezarlığı'na defnedilecektir. Belediye Başkanlığı olarak merhumeye Allah'tan rahmet, yakınlarına başsağlığı diliyoruz.

Ahmet TUĞ (20.07.2018)

İlçemiz Sebiller Mahallesi'nde oturmakta olan Ahmet TUĞ vefat etmiştir. Cenazesi Cuma namazını müteakip Sebiller Mahalle Mezarlığı'na defnedilecektir. Belediye Başkanlığı olarak merhuma Allah'tan rahmet, yakınlarına başsağlığı diliyoruz.

Fatma SİNİRLİ (20.07.2018)

İlçemiz Aşağı Çiğil Mahallesi'nde oturmakta olan Fatma SİNİRLİ vefat etmiştir. Cenazesi Cuma namazını müteakip Aşağı Çiğil Mahalle Mezarlığı'na defnedilecektir. Belediye Başkanlığı olarak merhumeye Allah'tan rahmet, yakınlarına başsağlığı ve sabır diliyoruz.