Kamil KIR (29.09.2017)

İlçemiz Dereköy Mahallesinde oturmakta olan Kamil Kır vefat etmiştir. Cenazesi cuma namazına müteakip Dereköy Mahalle Mezarlığına defnedilecektir. Belediye Başkanlığı olarak Merhuma Allah'dan rahmet yakınlarına baş sağlığı dileriz.

Derviş ŞENOZAN (28.09.2017)

İlçemiz Argıthanı Mahallesinde oturmakta olan Derviş Şenozan vefat etmiştir. Cenazesi ikindi namazına müteakip Argıthanı Mahalle Mezarlığına defnedilecektir. Belediye Başkanlığı olarak Merhuma Allah'dan rahmet yakınlarına baş sağlığı dileriz.

Şengül GÜLEÇ AKA (26.09.2017)

İlçemiz Argıthanı Mahallesinde oturmakta olan Şengül Güleç Aka vefat etmiştir. Cenazesi öğle namazına müteakip Argıthanı Mahalle Mezarlığına defnedilecektir. Belediye Başkanlığı olarak Merhume Allah'dan rahmet yakınlarına baş sağlığı dileriz.

Şerife ESER (26.09.2017)

İlçemiz Fahrettin Altay Mahallesinde oturmakta olan Şerife Eser vefat etmiştir. Cenazesi ikindi namazına müteakip Turabı Camiden kaldırılarak Ayvatdede Mahalle Mezarlığına defnedilecektir. Belediye Başkanlığı olarak Merhume Allah'dan rahmet yakınlarına baş sağlığı dileriz.

Hasan AKSU (22.09.2017)

İlçemiz Karaköy Mahallesinde oturmakta olan Hasan Aksu vefat etmiştir. Cenazesi ikindi namazına müteakip Karaköy Mahalle Mezarlığına defnedilecektir. Belediye Başkanlığı olarak Merhuma Allah'dan rahmet yakınlarına baş sağlığı dileriz.

Ali KURŞUN (21.09.2017)

İlçemiz Gedikören Mahallesinde oturmakta olan Ali Kurşun vefat etmiştir. Cenazesi öğle namazına müteakip Gedikören Mahalle Mezarlığına defnedilecektir. Belediye Başkanlığı olarak Merhuma Allah'dan rahmet yakınlarına baş sağlığı dileriz.

Mehmet ÖZTÜRK (21.09.2017)

İlçemiz Yukarıçiğil Mahallesinde oturmakta olan Mehmet Öztürk vefat etmiştir. Cenazesi öğle namazına müteakip Çukur Camiden kaldırılarak Konya Yolu :Mezarlığına defnedilecektir. Belediye Başkanlığı olarak Merhuma Allah'dan rahmet yakınlarına baş sağlığı dileriz.

Ramazan AK (20.09.2017)

İlçemiz Beykonak Mahallesinde oturmakta olan Ramazan Ak vefat etmiştir. Cenazesi saat 10.00'da Beykonak Mahalle Mezarlığına defendilecektir. Belediye Başkanlığı olarak Merhuma Allah'dan rahmet yakınlarına baş sağlığı dileriz.

Ziyare KARGA (19.09.2017)

İlçemiz Geçit Mahallesinde oturmakta olan Ziyare Karga vefat etmiştir. Cenazesi bugün ikindi namazına müteakip Geçit Mahalle Mezarlığına defnedilecektir. Belediye Başkanlığı olarak Merhume Allah'dan rahmet yakınlarına baş sağlığı dileriz.

Eyyüp SABAN (19.09.2017)

İlçemiz Çatak Mahallesinde oturmakta olan Eyyüp Saban vefat etmiştir. Cenazesi bugün ikindi namazına müteakip Çatak Mahalle Mezarlığına defnedilecektir. Belediye Başkanlığı olarak Merhuma Allah'dan rahmet yakınlarına baş sağlığı dileriz.