Alime KARATAŞ (03.10.2018)

İlçemiz Şıhcarullah Mahallesi'nde oturmakta olan Alime KARATAŞ vefat etmiştir. Cenazesi ikindi namazını müteakip Ayvatdede Mahalle Mezarlığı'na defnedilecektir. Belediye Başkanlığı olarak merhumeye Allah'tan rahmet, yakınlarına başsağlığı diliyoruz.

Dudu ERTAŞ (03.10.2018)

İlçemiz Milli Egemenlik Mahallesi'nde oturmakta olan Dudu ERTAŞ vefat etmiştir. Cenazesi öğle namazını müteakip Göstere Mahalle Mezarlığı'na defnedilecektir. Belediye Başkanlığı olarak merhumeye Allah'tan rahmet, yakınlarına başsağlığı diliyoruz.

Aliye ATAY (02.10.2018)

İlçemiz Argıthanı Mahallesi'nde oturmakta olan Aliye ATAY vefat etmiştir. Cenazesi öğle namazını müteakip Argıthanı Mahalle Mezarlığı'na defnedilecektir. Belediye Başkanlığı olarak merhumeye Allah'tan rahmet, yakınlarına başsağlığı diliyoruz.

Abdurrahman YENİCE (02.10.2018)

İlçemiz Fahrettin Altay Mahallesi'nde oturmakta olan Abdurrahman YENİCE vefat etmiştir. Cenazesi ikindi namazını müteakip Geçit Mahalle Mezarlığı'na defnedilecektir. Belediye Başkanlığı olarak merhuma Allah'tan rahmet, yakınlarına başsağlığı diliyoruz.

Mustafa METİN (02.10.2018)

İlçemiz Çavucugöl Mahallesi'nde oturmakta olan Mustafa METİN vefat emiştir. Cenazesi öğle namazını müteakip Çavuşcugöl Mahalle Mezarlığı'na defnedilecektir. Belediye Başkanlığı olarak merhuma Allah'tan rahmet, yakınlarına başsağlığı diliyoruz.

Ceylin Buğlem GÜLTEKİN (01.10.2018)

İlçemiz Şıhbedrettin Mahallesi'nde oturmakta olan Ceylin Buğlem GÜLTEKİN vefat etmiştir. Cenazesi saat 15.00'te Ulu Mezarlığı'na defnedilecektir. Belediye Başkanlığı olarak merhuma Allah'tan rahmet, yakınlarına başsağlığı diliyoruz.

Ahmet TANIR  (01.10.2018)

İlçemiz Argıthanı Mahallesi'nde oturmakta olan Ahmet TANIR vefat etmiştir. Cenazesi ikindi namazını müteakip Argıthanı Mahalle Mezarlığı'na defnedilecektir. Belediye Başkanlığı olarak merhuma Allah'tan rahmet, yakınlarına başsağlığı diliyoruz.

Hasan ESER (01.10.2018)

İstanbul'da oturmakta olan Hasan ESER vefat etmiştir. Cenazesi öğle namazını müteakip Ayvatdede Mahalle Mezarlığı'na defnedilecektir. Belediye Başkanlığı olarak merhuma Allah'tan rahmet, yakınlarına başsağlığı diliyoruz.

Mustafa DENİZ (30.09.2018)

İlçemiz Camiatik Mahallesi'nde oturmakta olan Mustafa DENİZ vefat etmiştir. Cenazesi ikindi namazını müteakip Balkı Mahalle Mezarlığı'na defnedilecektir. Belediye Başkanlığı olarak merhuma Allah'tan rahmet, yakınlarına başsağlığı diliyoruz.

Ömer ORAL (28.09.2018)

İlçemiz Çiğil Mahallesi'nde oturmakta olan Ömer ORAL vefat etmiştir. Cenazesi Cuma namazını müteakip Çiğil Mahalle Mezarlığı'na defnedilecektir. Belediye Başkanlığı olarak merhuma Allah'tan rahmet, yakınlarına başsağlığı diliyoruz.