Hasan ERTUNA  (01.12.2018)

İlçemiz Argıthanı Mahallesi'nde oturmakta olan Hasan ERTUNA vefat etmiştir. Cenazesi öğle namazını müteakip Argıthanı Mahalle Mezarlığı'na defnedilecektir. Belediye Başkanlığı olarak merhuma Allah'tan rahmet, yakınlarına başsağlığı diliyoruz.

Fatmaana KALAYCI (01.12.2018)

İlçemiz Çiğil Mahallesi'nde oturmakta olan Fatmaana KALAYCI vefat etmiştir. Cenazesi saat 10:00'da Çiğil Mahalle Mezarlığı'na defnedilecektir. Belediye Başkanlığı olarak merhumeye Allah'tan rahmet, yakınlarına başsağlığı diliyoruz.

Ahmet YALVAÇ (30.11.2018)

İlçemiz Balkı Mahallesi'nde oturmakta olan Ahmet YALVAÇ vefat etmiştir. Cenazesi ikindi namazını müteakip Balkı Mahalle Mezarlığı'na defnedilecektir. Belediye Başkanlığı olarak merhuma Allah'tan rahmet, yakınlarına başsağlığı diliyoruz.

Emine DEMİRBAŞ (30.11.2018)

İlçemiz Yukarıçiğil Mahallesi'nde oturmakta olan Emine DEMİRBAŞ vefat etmiştir. Cenazesi saat 11.00'de Yukarıçiğil Mahalle Mezarlığı'na defnedilecektir. Belediye Başkanlığı olarak merhuma Allah'tan rahmet, yakınlarına başsağlığı diliyoruz.

Ünzile YÖNTEM  (28.11.2018)

İlçemiz Ilıca Mahallesi'nde oturmakta olan Ünzile YÖNTEM vefat etmiştir. Cenazesi ikindi namazını müteakip Behlülbey Mahalle Mezarlığı'na defnedilecektir. Belediye Başkanlığı olarak merhumeye Allah'tan rahmet, yakınlarına başsağlığı diliyoruz.

Hacı İbrahim KURT (28.11.2018)

İlçemiz Ucarı Mahallesi'nde oturmakta olan Hacı İbrahim KURT vefat etmiştir. Cenazesi öğle namazını müteakip Ulu Mezarlığı'na defnedilecektir. Belediye Başkanlığı olarak merhuma Allah'tan rahmet, yakınlarına başsağlığı diliyoruz.

Musa BORA (28.11.2018)

İlçemiz Behlülbey Mahallesi'nde oturmakta olan Musa BORA vefat etmiştir. Cenazesi saat 11.00'de Yukarı Çiğil Mahalle Mezarlığı'na defnedilecektir. Belediye Başkanlığı olarak merhuma Allah'tan rahmet, yakınlarına başsağlığı diliyoruz.

Ali AK (28.11.2018)

İlçemiz Çiğil Mahallesi'nde oturmakta olan Ali AK vefat etmiştir. Cenazesi saat 10.30'da Çiğil Mahalle Mezarlığı'na defnedilecektir. Belediye Başkanlığı olarak merhuma Allah'tan rahmet, yakınlarına başsağlığı diliyoruz.

Nazike GÜLDANE TEKE (27.11.2018)

İlçemiz Argıthanı Mahallesi'nde oturmakta olan Nazike GÜLDANE TEKE vefat etmiştir. Cenazesi ikindi namazını müteakip Argıthanı Mahalle Mezarlığı'na defnedilecektir. Belediye Başkanlığı olarak merhumeye Allah'tan rahmet, yakınlarına başsağlığı diliyoruz.

Mustafa DOĞU (25.11.2018)

İlçemiz Çiğil Mahallesi'nde oturmakta olan Mustafa DOĞU vefat etmiştir. Cenazesi öğle namazını müteakip Çiğil Mahalle Mezarlığı'na defnedilecektir. Belediye Başkanlığı olarak merhuma Allah'tan rahmet, yakınlarına başsağlığı diliyoruz.