Hasan GEZİCİ (13.10.2017)

İlçemiz Ucarı Mahallesinde oturmakta olan Hasan Gezici vefat etmiştir. Cenazesi Cuma namazına müteakip Konya Yolu Mezarlığına defnedilecektir. Belediye Başkanlığı olarak Merhuma Allah'dan rahmet yakınlarına baş sağlığı dileriz.

Mustafa DÖNER (13.10.2017)

İlçemiz Bulcuk Mahallesinde oturmakta olan Mustafa Döner vefat etmiştir. Cenazesi Cuma namazına müteakip Bulcuk Mahalle Mezarlığına defnedilecektir. Belediye Başkanlığı olarak Merhuma Allah'dan rahmet yakınlarına baş sağlığı dileriz.

Selver FIRTINA (12.10.2017)

İlçemiz Şıhcarullah Mahallesinde oturmakta olan Selver Fırtına vefat etmiştir. Cenazesi öğle namazına müteakip Ayvatdede Mahalle Mezarlığına defnedilecektir. Belediye Başkanlığı olarak Merhume Allah'dan rahmet yakınlarına baş sağlığı dileriz.

Şerife GÜZELGÖZ (11.10.2017)

İlçemiz Şıhbedrettin Mahallesinde oturmakta olan Şerife Güzelgöz vefat etmiştir. Cenazesi öğle namazına müteakip Konya Yolu Mezarlığına defnedilecektir. Belediye Başkanlığı olarak Merhume Allah'dan rahmet yakınlarına baş sağlığı dileriz.

Halil İbrahim GÖK (10.10.2017)

İlçemiz Büyükoba Mahallesinde oturmakta olan Halil İbrahim Gök vefat etmiştir. Cenazesi öğle namazına müteakip Büyükoba Mahalle Mezarlığına defnedilecektir. Belediye Başkanlığı olarak Merhuma Allah'dan rahmet yakınlarına baş sağlığı dileriz.

Ahmet ÜNAL (05.10.2017)

İlçemiz Şıhcarullah Mahallesinde oturmakta olan Ahmet Ünal vefat etmiştir. Cenazesi öğle namazına müteakip Muhammediye Camiden kaldırılarak Ayvatdede Mahalle Mezarlığına defnedilecektir. Belediye Başkanlığı olarak Merhuma Allah'dan rahmet yakınlarına baş sağlığı dileriz.

Gülşen ALATAŞ (05.10.2017)

İlçemiz Argıthanı Mahallesinde oturmakta olan Gülşen Alataş vefat etmiştir. Cenazesi öğle namazına müteakip Argıthanı Mahalle Mezarlığına defnedilecektir. Belediye Başkanlığı olarak Merhume Allah'dan rahmet yakınlarına baş sağlığı dileriz.

Ayşe GÜR (04.10.2017)

İlçemiz Ayvatdede Mahallesinde oturmakta olan Ayşe GÜR vefat etmiştir. Cenazesi öğle namazına müteakip Çukur Camiden kaldırılarak Konya Yolu Mezarlığına defnedilecektir. Belediye Başkanlığı olarak Merhume Allah'dan rahmet yakınlarına baş sağlığı dileriz.

Dönüş ATÇEKEN (04.10.2017)

İlçemiz Şıhbedrettin Mahallesinde oturmakta olan Dönüş Atçeken vefat etmiştir. Cenazesi Saat 10.00'da Mahmuthisar Mahalle Mezarlığına defnedilecektir. Belediye Başkanlığı olarak Merhume Allah'dan rahmet yakınlarına baş sağlığı dileriz.

Mümtaz YENİLMEZ (03.10.2017)

İlçemiz Aşağı Çiğil Mahallesinde oturmakta olan Mümtaz yenilmez vefat etmiştir. Cenazesi bugün saat 10.00'da Aşağı Çiğil Mahalle Mezarlığına defnedilecektir. Belediye Başkanlığı olarak Merhuma Allah'dan rahmet yakınlarına baş sağlığı dileriz.