Erol ÖLGER (04.12.2017)

İlçemiz Sahib Ata Mahallesinde oturmakta olan Erol ÖLGER vefat etmiştir. Cenazesi ikindi namazını müteakip Ulu Mezarlığı'na defnedilecektir. Belediye Başkanlığı olarak merhuma Allah'tan rahmet, yakınlarına başsağlığı ve sabırlar diliyoruz.

Fatma ERDOĞAN (04.12.2017)

İlçemiz Ilıca Mahallesinde oturmakta olan Fatma ERDOĞAN vefat etmiştir. Cenazesi öğle namazını müteakip Behlülbey Mahalle Mezarlığı'na defnedilecektir. Belediye Başkanlığı olarak merhumeye Allah'tan rahmet, yakınlarına başsağlığı ve sabırlar diliyoruz.

Merve ESER (03.12.2017)

İlçemiz Beykonak Mahallesinde oturmakta olan Merve ESER vefat etmiştir. Cenazesi saat 10.00'da Beykonak Mahalle Mezarlığı'na defnedilecektir. Belediye Başkanlığı olarak merhumeye Allah'tan rahmet, yakınlarına başsağlığı ve sabırlar diliyoruz.

Meryem KESDİ (03.12.2017)

İlçemiz Fahrettin Altay Mahallesinde oturmakta olan Meryem KESDİ vefat etmiştir. Cenazesi ikindi namazını müteakip Ayvatdede Mahalle Mezarlığı'na defnedilecektir. Belediye Başkanlığı olarak merhumeye Allah'tan rahmet, yakınlarına başsağlığı ve sabırlar diliyoruz.

Bekir GÜLER  (03.12.2017)

İlçemiz Olukpınar Mahallesinde oturmakta olan Bekir GÜLER vefat etmiştir. Cenazesi ikindi namazını müteakip Olukpınar Mahalle Mezarlığı'na defnedilecektir. Belediye Başkanlığı olarak merhuma Allah'tan rahmet, yakınlarına başsağlığı ve sabırlar diliyoruz.

Mustafa OĞUZ (02.12.2017)

İlçemiz Barakmuslu Mahallesinde oturmakta olan Mustafa OĞUZ vefat etmiştir. Cenazesi bugün saat 11.00'de Barakmuslu Mahalle Mezarlığı'na defnedilecektir. Belediye Başkanlığı olarak merhuma Allah'tan rahmet, yakınlarına başsağlığı ve sabırlar diliyoruz.

Kemal SAVAŞIR (02.12.2017)

İlçemiz Argıthanı Mahallesinde oturmakta olan Kemal Savaşır vefat etmiştir. Cenazesi öğle namazını müteakip Argıthanı Mahalle Mezarlığı'na defnedilecektir. Belediye Başkanlığı olarak merhuma Allah'tan rahmet, yakınlarına başsağlığı ve sabırlar diliyoruz.

Şerife AYDIN (30.11.2017)

İstanbul'da oturmakta olan Şerife Aydın vefat etmiştir. Cenazesi öğle namazını müteakip Ilgın Çukur Cami'den kaldırılıp Ulu Mezarlığı'na defnedilecektir. Belediye Başkanlığı olarak merhumeye Allah'tan rahmet, yakınlarına baş sağlığı dileriz.

Keziban İNAN (30.11.2017)

İlçemiz Çiğil Mahallesinde oturmakta olan Keziban İnan vefat etmiştir. Cenazesi saat 10.00'da Çiğil Mahalle Mezarlığına defnedilecektir. Belediye Başkanlığı olarak merhumeye Allah'tan rahmet, yakınlarına baş sağlığı dileriz.

Mehmet Ali GÜR (29.11.2017)

İlçemiz Çatak Mahallesinde oturmakta olan Mehmet Ali Gür vefat etmiştir. Cenazesi saat 10.00'da Çatak Mahalle Mezarlığı'na defnedilecektir. Belediye Başkanlığı olarak merhuma Allah'tan rahmet, yakınlarına baş sağlığı dileriz.