Mevlüt KAHRAMAN (15.06.2018)

İlçemiz Eldeş Mahallesi'nde turmakta olan Mevlüt KAHRAMAN vefat etmiştir. Cenazesi Cuma namazını müteakip Eldeş Mahalle Mezarlığı'na defnedilecektir. Belediye Başkanlığı olarak merhuma Allah'tan rahmet yakınlarına başsağlığı dileriz.

Fatma Betül KALE (14.06.2018)

İlçemiz Fatih Mahallesi'nde oturmakta olan Fatma Betül KALE vefat etmiştir. Cenazesi öğle namazını müteakip Ağalar Mahalle Mezarlığı'na defnedilecektir. Belediye Başkanlığı olarak merhumeye Allah'tan rahmet yakınlarına başsağlığı dileriz.

Raziye ÇETİN (13.06.2018)

İlçemiz Behlülbey Mahallesi'nde oturmakta olan Raziye ÇETİN vefat etmiştir. Cenazesi ikindi namazını müteakip Behlülbey Mahalle Mezarlığı'na defnedilecektir. Belediye Başkanlığı olarak merhumeye Allah'tan rahmet yakınlarına başsağlığı dileriz.

Şükran DEMİRBAŞ (13.06.2018)

İlçemiz Şıhbedrettin Mahallesi'nde oturmakta olan Şükran DEMİRBAŞ vefat etmiştir. Cenazesi öğle namazını müteakib Ulu Mezarlığı'na defnedilecektir. Belediye Başkanlığı olarak merhumeye Allah'tan rahmet yakınlarına başsağlığı dileriz.

Fadimana UÇAR (12.06.2018)

İlçemiz Milliegemenlik Mahallesi'nde oturmakta olan Fadimana UÇAR vefat etmiştir. Cenazesi ikindi namazını mütakib Behlülbey Mahalle Mezarlığı'na defnedilecektir. Belediye Başkanlığı olarak merhumeye Allah'tan rahmet yakınlarına başsağlığı dileriz.

Ali ALP (12.06.2018)

İlçemiz Zaferiye Mahallesi'nde oturmakta olan Ali ALP vefat etmiştir. Cenazesi öğle namazını müteakip Zaferiye Mahalle Mezarlığı'na defnedilecektir. Belediye Başkanlığı olarak merhuma Allah'tan rahmet, yakınlarına başsağlığı dileriz.

Lütfiye ALTUN (09.06.2018)

İlçemiz Mahmuthisar Mahallesi'nde oturmakta olan Lütfiye ALTUN vefat etmiştir. Cenazesi öğle namazını müteakip Mahmuthisar Mahalle Mezarlığı'na defnedilecektir. Belediye Başkanlığı olarak merhumeye Allah'tan rahmet, yakınlarına başsağlığı ve sabır diliyoruz.

Abdullah DURAN (09.06.2018)

İlçemiz Milli Egemenlik Mahallesi'nde oturmakta olan Abdullah DURAN vefat etmiştir. Cenazesi öğle namazını müteakip Behlülbey Mahalle Mezarlığı'na defnedilecektir. Belediye Başkanlığı olarak merhuma Allah'tan rahmet, yakınlarına başsağlığı ve sabır diliyoruz.

Fadime BAYBURAN (08.06.2018)

İlçemiz Argıthanı Mahallesi'nde oturmakta olan Fadime BAYBURAN vefat etmiştir. Cenazesi Cuma namazını müteakip Argıthanı Mahalle Mezarlığı'na defnedilecektir. Belediye Başkanlığı olarak merhumeye Allah'tan rahmet, yakınlarına baş sağlığı diliyoruz.

İsmail TAŞCI (08.06.2015)

İlçemiz Geçit Mahallesi'nde oturmakta olan İsmail TAŞCI vefat etmiştir. Cenazesi Cuma namazını müteakip Geçit Mahalle Mezarlığı'na defnedilecektir. Belediye Başkanlığı olarak merhuma Allah'tan rahmet, yakınlarına baş sağlığı diliyoruz.