Feride İNAN (09.08.2018)

İlçemiz Bulcuk Mahallesi'nde oturmakta olan Feride İNAN vefat etmiştir. Cenazesi öğle namazını müteakip Bulcuk Mahalle Mezarlığı'na defnedilecektir. Belediye Başkanlığı olarak merhumeye Allah'tan rahmet, yakınlarına başsağlığı diliyoruz.

Bayram AŞIK (07.08.2018)

İlçemiz Mahmuthisar Mahallesi'nde oturmakta olan Bayram AŞIK vefat etmiştir. Cenazesi saat 10.00'da Mahmuthisar Mahalle Mezarlığı'na defnedilecektir. Belediye Başkanlığı olarak merhuma Allah'tan rahmet, yakınlarına başsağlığı diliyoruz.

Necla SIVACI (06.08.2018)

İlçemiz Ilıca Mahallesi'nde oturmakta olan Necla SIVACI vefat etmiştir. Cenazesi öğle namazını müteakip Ulu Mezarlığı'na defnedilecektir. Belediye Başkanlığı olarak merhumeye Allah'tan rahmet, yakınlarına başsağlığı diliyoruz.

Yusuf DOĞAN (06.08.2018)

İlçemiz Fahrettin Altay Mahallesi'nde oturmakta olan Yusuf DOĞAN vefat etmiştir. Cenazesi saat 10.00'da Dereköy Mahalle Mezarlığı'na defnedilecektir. Belediye Başkanlığı olarak merhuma Allah'tan rahmet, yakınlarına başsağlığı diliyoruz.

Menekşe ÇİFTÇİ (04.08.2018)

İlçemiz Argıthanı Mahallesi'nde oturmakta olan Menekşe ÇİFTÇİ vefat etmiştir. Cenazesi saat 10.00'da Argıthanı Mahalle Mezarlığı'na defnedilecektir. Belediye Başkanlığı olarak merhumeye Allah'tan rahmet, yakınlarına başsağlığı diliyoruz.

Osman ERİŞ (04.08.2018)

Ankara'da oturmakta olan Osman ERİŞ vefat etmiştir. Cenazesi öğle namazını müteakip Eldeş Mahalle Mezarlığı'na defnedilecektir. Belediye Başkanlığı olarak merhuma Allah'tan rahmet, yakınlarına başsağlığı diliyoruz.

Pamuk İNAN  (04.08.2018)

İlçemiz Bulcuk Mahallesi'nde oturmakta olan Pamuk İNAN vefat etmiştir. Cenazesi öğle namazını müteakip Bulcuk Mahalle Mezarlığı'na defnedilecektir. Belediye Başkanlığı olarak merhumeye Allah'tan rahmet, yakınlarına başsağlığı diliyoruz.

Mehmet ALTINIŞIK (03.08.2018)

İlçemiz Milli Egemenlik Mahallesi'nde oturmakta olan Mehmet ALTINIŞIK vefat etmiştir. Cenazesi Cuma namazını müteakip Ulu Mezarlığı'na defnedilecektir. Belediye Başkanlığı olarak merhuma Allah'tan rahmet, yakınlarına başsağlığı diliyoruz.

Mevlüt ÖZÜBELLİ (02.08.2018)

İzmir'de oturmakta olan Mevlüt ÖZÜBELLİ vefat etmiştir. Cenazesi ikindi namazını müteakip Ayvatdede Mahalle Mezarlığı'na defnedilecektir. Belediye Başkanlığı olarak merhuma Allah'tan rahmet yakınlarına başsağlığı diliyoruz.

Ethem YAPICI (01.08.2018)

İlçemiz Yukarı Çiğil Mahallesi'nde oturmakta olan Ethem YAPICI vefat etmiştir. Cenazesi saat 14.00'deYukarı Çiğil Mezarlığı'na defnedilecektir. Belediye Başkanlığı olarak merhuma Allah'tan rahmet yakınlarına başsağlığı diliyoruz.