Havana ÇOBANLAR (12.02.2019)

İlçemiz Milli Egemenlik Mahallesi'nde oturmakta olan Havana ÇOBANLAR vefat etmiştir. Cenazesi ikindi namazını müteakip Kadınhanı İlçe Mezarlığı'na defnedilecektir. Belediye Başkanlığı olarak merhumeye Allah'tan rahmet, yakınlarına başsağlığı diliyoruz.

Süleyman GEYİKPINAR (12.02.2019)

İlçemiz Ilıca Mahallesi'nde oturmakta olan Süleyman GEYİKPINAR vefat etmiştir. Cenazesi ikindi namazını müteakip Behlülbey Mahalle Mezarlığı'na defnedilecektir. Belediye Başkanlığı olarak merhuma Allah'tan rahmet, yakınlarına başsağlığı diliyoruz.

Veli ÇİÇEK (12.02.2019)

İlçemiz Beykonak Mahallesi'nde oturmakta olan Veli ÇİÇEK vefat etmiştir. Cenazesi öğle namazını müteakip Beykonak Mahalle Mezarlığı'na defnedilecektir. Belediye Başkanlığı olarak merhuma Allah'tan rahmet, yakınlarına başsağlığı diliyoruz.

Hüseyin GÖKÇE (12.02.2019)

İlçemiz Şıhbedrettin Mahallesi'nde oturmakta olan Hüseyin GÖKÇE vefat etmiştir. Cenazesi öğle namazını müteakip Ulu Mezarlığı'na defnedilecektir. Belediye Başkanlığı olarak merhuma Allah'tan rahmet, yakınlarına başsağlığı diliyoruz.

Mehmet TÜRK (12.02.2019)

İlçemiz Mecidiye Mahallesi'nde oturmakta olan Mehmet TÜRK vefat etmiştir. Cenazesi ikindi namazını müteakip Mecidiye Mahalle Mezarlığı'na defnedilecektir. Belediye Başkanlığı olarak merhuma Allah'tan rahmet, yakınlarına başsağlığı diliyoruz.

Muzaffer KIZMAZ (09.02.2019)

İlçemiz Ayvatdede Mahallesi'nde oturmakta olan Muzaffer KIZMAZ vefat etmiştir. Cenazesi ikindi namazını müteakip Ulu Mezarlığı'na defnedilecektir. Belediye Başkanlığı olarak merhuma Allah'tan rahmet, yakınlarına başsağlığı diliyoruz.

Neşet GÖKÇE (09.02.2019)

İlçemiz Behlülbey Mahallesi'nde oturmakta olan Neşet GÖKÇE vefat etmiştir. Cenazesi ikindi namazını müteakip Ulu Mezarlığı'na defnedilecektir. Belediye Başkanlığı olarak merhuma Allah'tan rahmet, yakınlarına başsağlığı diliyoruz.

Güllü ÜNAL (08.02.2019)

İlçemiz Argıthanı Mahallesi'nde oturmakta olan Güllü ÜNAL vefat etmiştir. Cenazesi ikindi namazını müteakip Argıthanı Mahalle Mezarlığı'na defnedilecektir. Belediye Başkanlığı olarak merhumeye Allah'tan rahmet, yakınlarına başsağlığı diliyoruz.

Habibe ESER (07.02.2019)

İlçemiz Behlülbey Mahallesi'nde oturmakta olan Habibe ESER vefat etmiştir. Cenazesi saat 11.00'de Behlülbey Mahalle Mezarlığı'na defnedilecektir. Belediye Başkanlığı olarak merhumeye Allah'tan rahmet, yakınlarına başsağlığı diliyoruz.

Keziban AKTAŞ (06.02.2019)

İlçemiz Argıthanı Mahallesinde oturmakta olan Keziban AKTAŞ vefat etmiştir. Cenazesi saat 10.00'da Argıthanı Mahalle Mezarlığı'na defnedilecektir. Belediye Başkanlığı olarak merhumeye Allah'tan rahmet, yakınlarına başsağlığı diliyoruz.