Abdullah ARIKAN (07.12.2018)

İlçemiz Çiğil Mahallesi'nde oturmakta olan Abdullah ARIKAN vefat etmiştir. Cenazesi Cuma namazını müteakip Çiğil Mahalle Mezarlığı'na defnedilecektir. Belediye Başkanlığı olarak merhuma Allah'tan rahmet, yakınlarına başsağlığı diliyoruz.

Ahmet CENGİZ (06.12.2018)

İlçemiz Şıhcarullah Mahallesi'nde oturmakta olan Ahmet CENGİZ vefat etmiştir. Cenazesi ikindi namazını müteakip Ulu Mezarlığı'na defnedilecektir. Belediye Başkanlığı olarak merhuma Allah'tan rahmet, yakınlarına başsağlığı diliyoruz.

Fahrettin İNCE (06.12.2018)

İlçemiz Ayvatdede Mahallesi'nde oturmakta olan Fahrettin İNCE vefat etmiştir. Cenazesi öğle namazını müteakip Ulu Mezarlığı'na defnedilecektir. Belediye Başkanlığı olarak merhuma Allah'tan rahmet, yakınlarına başsağlığı diliyoruz.

Meryem ESEN (06.12.2018)

İlçemiz Şıhcarullah Mahallesi'nde oturmakta olan Meryem ESEN vefat etmiştir. Cenazesi öğle namazını müteakip Ulu Mezarlığı'na defnedilecektir. Belediye Başkanlığı olarak merhumeye Allah'tan rahmet, yakınlarına başsağlığı diliyoruz.

Mustafa GÜN (05.12.2018)

İlçemiz Sadıklar Mahallesi'nde oturmakta olan Mustafa GÜN vefat etmiştir. Cenazesi ikindi namazını müteakip Sadıklar Mahalle Mezarlığı'na defnedilecektir. Belediye Başkanlığı olarak merhuma Allah'tan rahmet, yakınlarına başsağlığı diliyoruz.

Halide SÜZMEÇELİK (05.12.2018)

İlçemiz Argıthanı Mahallesi'nde oturmakta olan Halide SÜZMEÇELİK vefat etmiştir. Cenazesi öğle namazını müteakip Argıthanı Mahalle Mezarlığı'na defnedilecektir. Belediye Başkanlığı olarak merhumeye Allah'tan rahmet, yakınlarına başsağlığı diliyoruz.

Eyüp AKAR  (05.12.2018)

İlçemiz Çiğil Mahallesi'nde oturmakta olan Eyüp AKAR vefat etmiştir. Cenazesi öğle namazını müteakip Çiğil Mahalle Mezarlığı'na defnedilecektir. Belediye Başkanlığı olarak merhuma Allah'tan rahmet, yakınlarına başsağlığı diliyoruz.

Veli DİVRİK (04.12.2018)

İlçemiz Şıhcarullah Mahallesi'nde oturmakta olan Veli DİVRİK vefat etmiştir. Cenazesi ikindi namazını müteakip Ulu Mezarlığı'na defnedilecektir. Belediye Başkanlığı olarak merhuma Allah'tan rahmet, yakınlarına başsağlığı diliyoruz.

Mustafa SÜRÜCÜ (03.12.2018)

İlçemiz Çiğil Mahallesi'nde oturmakta olan Mustafa SÜRÜCÜ vefat etmiştir. Cenazesi saat 10.00'da Çiğil Mahalle Mezarlığı'na defnedilecektir. Belediye Başkanlığı olarak merhuma Allah'tan rahmet, yakınlarına başsağlığı diliyoruz.

İsmail ÖZ (03.12.2018)

İlçemiz Argıthanı Mahallesi'nde oturmakta olan İsmail ÖZ vefat etmiştir. Cenazesi öğle namazını müteakip Argıthanı Mahalle Mezarlığı'na defnedilecektir. Belediye Başkanlığı olarak merhuma Allah'tan rahmet, yakınlarına başsağlığı diliyoruz.