Fatma Karaköse (17.05.2019)

İlçemiz Orhaniye mahallesinde oturmakta olan Fatma Karaköse vefat etmiştir. Cenazesi saat 11:00'da Orhaniye mahalle mezarlığına defnedilecektir. Belediye Başkanlığı olarak merhumeye Allah'tan rahmet yakınlarına başsağlığı ve sabırlar dileriz.

Keziban Özdemir (17.05.2019)

İlçemiz Şıhcarullah mahallesinde oturmakta olan Keziban Özdemir vefat etmiştir. Cenazesi Cuma namazına müteakip Konya yolu mezarlığına defnedilecektir. Belediye Başkanlığı olarak merhumeye Allah'tan rahmet yakınlarına başsağlığı ve sabırlar dileriz.

Eyşe Topçu (17.05.2019)

İlçemiz Behlülbey mahallesinde oturmakta olan Eyşe Topçu vefat etmiştir. Cenazesi Cuma namazına müteakip Behlülbey mahalle mezarlığına defnedilecektir. Belediye Başkanlığı olarak merhumeye Allah'tan rahmet yakınlarına başsağlığı sabırlar dileriz.

Mevlüt Celeb (17.05.2019)

İlçemiz Eldeş mahallesinde oturmakta olan Mevlüt Celeb vefat etmiştir. Cenazesi Cuma namazına müteakip Eldeş mahalle mezarlığına defnedilecektir. Belediye Başkanlığı olarak merhuma Allah'tan rahmet yakınlarına başsağlığı ve sabırlar dileriz.

Ali Çelik (16.05.2019)

İlçemiz Gökçeyurt mahallesinde oturmakta olan Ali Çelik vefat etmiştir. Cenazesi ikindi namazına müteakip Gökçeyurt mahalle mezarlığına defnedilecektir. Belediye Başkanlığı olarak merhuma Allah'tan rahmet yakınlarına başsağlığı ve sabırlar dileriz.

Talat Dinler (16.05.2019)

İlçemiz Fatih mahallesinde oturmakta olan Talat Dinler vefat etmiştir. Cenazesi ikindi namazına müteakip Behlülbey mahalle mezarlığına defnedilecektir. Belediye Başkanlığı olarak merhuma Allah'tan rahmet yakınlarına başsağlığı ve sabırlar dileriz.

Mustafa Geçitli  (15.05.2019)

İlçemiz Camiatik mahallesinde oturmakta olan Mustafa Geçitli vefat etmiştir. Cenazesi saat 11:00'da Göstere Mahalle mezarlığına defnedilecektir. Belediye Başkanlığı olarak merhuma Allah'tan rahmet yakınlarına başsağlığı ve sabırlar dileriz.

Nurettin Ünlü (12.05.2019)

İlçemiz Karaköy mahallesinde oturmakta olan Nurettin Ünlü vefat etmiştir. Cenazesi ikindi namazına müteakip Karaköy mahalle mezarlığına defnedilecektir. Belediye Başkanlığı olarak merhuma Allah'tan rahmet yakınlarına başsağlığı ve sabırlar dileriz.

Ümmühan Can (10.05.2019)

İlçemiz Ormanözü mahallesinde oturmakta olan Ümmühan Can vefat etmiştir. Cenazesi Cuma namazına müteakip Ormanözü mahalle mezarlığına defnedilecektir. Belediye Başkanlığı olarak merhumeye Allah'tan rahmet yakınlarına başsağlığı dileriz.

Nami Sarıkaya (10.05.2019)

İlçemiz Balkı mahallesinde oturmakta olan Nami Sarıkaya vefat etmiştir. Cenazesi Cuma namazına müteakip Balkı mahalle mezarlığına defnedilecektir. Belediye Başkanlığı olarak merhuma Allah'tan rahmet yakınlarına başsağlığı ve sabırlar dileriz.