Halil İbrahim Kolsuz (01.07.2019)

İlçemiz Gökçeyurt mahallesinde oturmakta olan Halil İbrahim Kolsuz vefat etmiştir. Cenazesi saat 10:00'da Gökçeyurt mahalle mezarlığına defnedilecektir. Belediye Başkanlığı olarak merhuma Allah'tan rahmet yakınlarına başsağlığı ve sabırlar dileriz.

Enes Aktaş (29.06.2019)

İlçemiz Güneypınar mahallesinde oturmakta olan Enes Aktaş vefat etmiştir. Cenazesi ikindi namazına müteakip Güneypınar mahalle mezarlığına defnedilecektir. Belediye Başkanlığı olarak merhuma Allah'tan rahmet yakınlarlarına başsağlığı ve sabırlar dileriz.

Halil Soylu (28.06.2019)

İlçemiz Harmanyazı mahallesinde oturmakta olan Halil Soylu vefat etmiştir. Cenazesi Cuma namazına müteakip Harmanyazı mahalle mezarlığına defnedilecektir. Belediye Başkanlığı olarak merhuma Allah'tan rahmet yakınlarına başsağlığı ve sabırlar dileriz.

Emine Cesur (26.06.2019)

İlçemiz Beykonak mahallesinde oturmakta olan Emine Cesur vefat etmiştir. Cenazesi ikindi namazına müteakip Beykonak mahalle mezarlığına defnedilecektir. Belediye Başkanlığı olarak merhumeye Allah'tan rahmet yakınlarına başsağlığı ve sabırlar dileriz.

Gülsüm Ay (26.06.2019)

İlçemiz Avdan mahallesinde oturmakta olan Gülsüm Ay vefat etmiştir. Cenazesi saat 11:00'da Avdan mahalle mezarlığına defnedilecektir. Belediye Başkanlığı olarak merhumeye Allah'tan rahmet yakınlarına başsağlığı ve sabırlar dileriz.

Fadimana Çapan (25.06.2019)

İlçemiz Gökçeyurt mahallesinde oturmakta olan Fadimana Çapan vefat etmiştir. Cenazesi öğle namazına müteakip Gökçeyurt mahalle mezarlığına defnedilecektir. Belediye Başkanlığı olarak mehumeye Allah'tan rahmet yakınlarına başsağlığı ve sabırlar dileriz.

Mustafa Dilbaz (24.06.2019)

İlçemiz Gökçeyurt mahallesinde oturmakta olan Mustafa Dilbaz vefat etmiştir. Cenazesi saat 10:00'da Gökçeyurt mahalle mezarlığına defnedilecektir. Belediye Başkanlığı olarak merhuma Allah'tan rahmet yakınlarına başsağlığı ve sabırlar dileriz.

Osman Yavuz (24.06.2019)

İlçemiz Mecidiye Mahallesinde oturmakta olan Osman Yavuz vefat etmiştir. Cenazesi öğle namazına müteakip Mecidiye mahalle mezarlığına defnedilecektir. Belediye Başkanlığı olarak merhuma Allah'tan rahmet yakınlarına başsağlığı ve sabırlar dileriz.

Nevzat Bostan (21.06.2019)

İlçemiz Argıthanı mahallesinde oturmakta olan Nevzat Bostan vefat etmiştir. Cenazesi ikindi namazına müteakip Argıthanı mahalle mezarlığına defnedilecekitir. Belediye Başkanlığı olarak merhuma Allah'tan rahmet yakınlarına başsağlığı ve sabırlar dileriz.

Kezban Altınel (21.06.2019)

İlçemiz Milli Egemenlik mahallesinde oturmakta olan Kezban Altınel vefat etmiştir. Cenazesi Cuma namazına müteakip Behlülbey mahalle mezarlığına defnedilecektir. Belediye Başkanlığı olarak merhumeye Allah'tan rahmet yakınlarına başsağlığı ve sabırlar dileriz.