Sultan ÇETİN (27.08.2019)

İlçemiz Ilıca Mahallesinde oturmakta olan Sultan Çetin vefat etmiştir. Cenazesi ikindi Namazına Mutakiben Beylülbey Mahalle mezarlığına defnedilecektir. Belediye Başkanlığı olarak merhumeye Allah'tan rahmet yakınlarına başsağlığı ve sabırlar dileriz.

Hüseyin BORA (27.08.2019)

İlçemiz Fatih Mahallesinde oturmakta olan Hüseyin Bora vefat etmiştir. Cenazesi Öğle Namazına Müteakip Behlülbey Mahalle mezarlığına defnedilecektir. Belediye Başkanlığı olarak merhuma Allah'tan rahmet yakınlarına başsağlığı ve sabırlar dileriz.

Mustafa APAK (26.08.2019)

İlçemiz Argıthanı Mahallesinde oturmakta olan Mustafa Apak vefat etmiştir. Cenazesi Öğle Namazına Müteakip Argıthanı Mahalle mezarlığına defnedilecektir. Belediye Başkanlığı olarak merhuma Allah'tan rahmet yakınlarına başsağlığı ve sabırlar dileriz.

Hacer DİNÇ (26.08.2019)

İlçemiz Ilıca Mahallesinde oturmakta olan Hacer Dinç vefat etmiştir. Cenazesi Öğle Namazı müteakip Behyülbey Mahalle mezarlığına defnedilecektir. Belediye Başkanlığı olarak merhumeye Allah'tan rahmet yakınlarına başsağlığı ve sabırlar dileriz.

Safiye KAYA (25.08.2019)

İlçemiz Düğer Mahallesinde oturmakta olan Safiye Kaya vefat etmiştir. Cenazesi 11:00 da Düğer Mahalle mezarlığına defnedilecektir. Belediye Başkanlığı olarak merhumeye Allah'tan rahmet yakınlarına başsağlığı ve sabırlar dileriz.

Ayşe DURAK (25.08.2019)

İlçemiz Gökçeyurt Mahallesinde oturmakta olan Ayşe Durak vefat etmiştir. Cenazesi 10:00 da Gökçeyurt Mahalle mezarlığına defnedilecektir. Belediye Başkanlığı olarak merhumeye Allah'tan rahmet yakınlarına başsağlığı ve sabırlar dileriz.

FATMA ÖZYILDIZ (21.08.2019)

İlçemiz Şıhcarullah Mahallesinde oturmakta olan Fatma Özyıldız vefat etmiştir. Cenazesi 11:00 da Avdan Mahalle mezarlığına defnedilecektir. Belediye Başkanlığı olarak merhumeye Allah'tan rahmet yakınlarına başsağlığı ve sabırlar dileriz.

Mehmet DOLMA (20.08.2019)

İlçemiz Yukarı Çiğil Mahallesinde oturmakta olan Mehmet DOLMA vefat etmiştir. Cenazesi ikindi namazına müteakip Yukarı Çiğil Mahalle mezarlığına defnedilecektir. Belediye Başkanlığı olarak merhuma Allah'tan rahmet yakınlarına başsağlığı ve sabırlar dileriz.

Rüştü ÖZ (19.08.2019)

İlçemiz Çiğil Mahallesinde oturmakta olan Rüştü ÖZ vefat etmiştir. Cenazesi saat 15.00'de Çiğil Mahalle mezarlığına defnedilecektir. Belediye Başkanlığı olarak merhuma Allah'tan rahmet yakınlarına başsağlığı ve sabırlar dileriz.

Hasan SAÇANGÜL (19.08.2019)

İlçemiz Çiğil Mahallesinde oturmakta olan Hasan SAÇANGÜL vefat etmiştir. Cenazesi öğle namazına müteakip Çiğil Mahalle mezarlığına defnedilecektir. Belediye Başkanlığı olarak merhuma Allah'tan rahmet yakınlarına başsağlığı ve sabırlar dileriz.