Ramazan GÖLCÜK (19.08.2018)

İlçemiz Yukarı Çiğil Mahallesi'nde oturmakta olan Ramazan GÖLCÜK vefat etmiştir. Cenazesi saat 09.00'da Yukarı Çiğil Mahalle Mezarlığı'na defnedilecektir. Belediye Başkanlığı olarak merhuma Allah'tan rahmet, yakınlarına başsağlığı diliyoruz.

Durmuş YILDIRIM (19.08.2018)

İlçemiz Milli Egemenlik Mahallesi'nde oturmakta olan Durmuş YILDIRIM vefat etmiştir. Cenazesi öğle namazını müteakip Behlülbey Mahalle Mezarlığı'na defnedilecektir. Belediye Başkanlığı olarak merhuma Allah'tan rahmet, yakınlarına başsağlığı diliyoruz.

Hatice ŞENOZAN (19.08.2018)

İlçemiz Argıthanı Mahallesi'nde oturmakta olan Hatice ŞENOZAN vefat etmiştir. Cenazesi öğle namazını müteakip Argıthanı Mahalle Mezarlığı'na defnedilecektir. Belediye Başkanlığı olarak merhumeye Allah'tan rahmet, yakınlarına başsağlığı diliyoruz.

Hasan KILINÇ (18.08.2018)

İlçemiz Boğazkent Mahallesi'nde oturmakta olan Hasan KILINÇ vefat etmiştir. Cenazesi ikindi namazını müteakip Boğazkent Mahalle Mezarlığı'na defnedilecektir. Belediye Başkanlığı olarak merhuma Allah'tan rahmet, yakınlarına başsağlığı diliyoruz.

Asaf DUMAN (17.08.2018)

İlçemiz Ağalar Mahallesi'nde oturmakta olan Asaf DUMAN vefat etmiştir. Cenazesi ikindi namazını müteakip Ağalar Mahalle Mezarlığı'na defnedilecektir. Belediye Başkanlığı olarak merhuma Allah'tan rahmet, yakınlarına başsağlığı diliyoruz.

Vehbi YUVAKGİL (16.08.2018)

İlçemiz Şıhbedrettin Mahallesi'nde oturmakta olan Vehbi YUVAKGİL vefat etmiştir. Cenazesi öğle namazını müteakip Ulu Mezarlığı'na defnedilecektir. Belediye Başkanlığı olarak merhuma Allah'tan rahmet, yakınlarına başsağlığı diliyoruz.

Habibe DEMİRTAŞ (15.08.2018)

İlçemiz Esentepe Mahallesi'nde Habibe DEMİRTAŞ vefat etmiştir. Cenazesi öğle namazını müteakip Sadıklar Mahalle Mezarlığı'na defnedilecektir. Belediye Başkanlığı olarak merhumeye Allah'tan rahmet, yakınlarına başsağlığı diliyoruz.

Ayşe GÜLHAN (13.08.2018)

İlçemiz Şıhbedrettin Mahallesi'nde oturmakta olan Ayşe GÜLHAN vefat etmiştir. Cenazesi öğle namazını müteakip Ulu Mezarlığı'na defnedilecektir. Belediye Başkanlığı olarak merhumeye Allah'tan rahmet, yakınlarına başsağlığı diliyoruz.

Haşim CAN (12.08.2018)

İlçemiz Geçit Mahallesi'nde oturmakta olan Haşim CAN vefat etmiştir. Cenazesi ikindi namazını müteakip Geçit Mahalle Mezarlığı'na defnedilecektir. Belediye Başkanlığı olarak merhuma Allah'tan rahmet, yakınlarına başsağlığı diliyoruz.

Zübeyde BİRSEN (12.08.2018)

İlçemiz Ucarı Mahallesi'nde oturmakta olan Zübeyde BİRSEN vefat etmiştir. Cenazesi öğle namazını müteakip Ayvatdede Mahalle Mezarlığı'na defnedilecektir. Belediye Başkanlığı olarak merhumeye Allah'tan rahmet yakınlarına başsağlığı diliyoruz.
« ... 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30  ... »