Mehmet AY  (28.01.2019)

İlçemiz Göstere Mahallesinde oturmakta olan Mehmet AY vefat etmiştir. Cenazesi ikindi namazını müteakip Göstere Mahalle Mezarlığı'na defnedilecektir. Belediye Başkanlığı olarak merhuma Allah'tan rahmet, yakınlarına başsağlığı diliyoruz.

Sabriye BENLİ (28.01.2019)

İlçemiz Argıthanı Mahallasinde oturmakta olan Sabriye BENLİ vefat etmiştir. Cenazesi ikindi namazını müteakip Argıthanı Mahalle Mezarlığı'na defnedilecektir. Belediye Başkanlığı olarak merhumeye Allah'tan rahmet, yakınlarına başsağlığı diliyoruz.

İsmail DURUT (26.01.2019)

İlçemiz Orhaniye Mahallesinde oturmakta olan İsmail DURUT vefat etmiştir. Cenazesi saat 11.00'da Orhaniye Mahalle Mezarlığı'nda defnedilecektir. Belediye Başkanlığı olarak merhuma Allah'tan rahmet, yakınlarına başsağlığı dileriz.

Mustafa ŞAHAN (25.01.2019)

İlçemiz Şıhcarullah Mahallesinde oturmakta olan Mustafa ŞAHAN vefat etmiştir. Cenazesi Cuma namazını müteakip Ulu Mezarlığı'na defnedilecektir. Belediye Başkanlığı olarak merhuma Allah'tan rahmet, yakınlarına başsağlığı diliyoruz.

İsmet İSTANBULLUOĞLU (23.01.2019)

İlçemiz Fatih Mahallesinde oturmakta olan İsmet İSTANBULLUOĞLU vefat etmiştir. Cenazesi ikindi namazını müteakip Pasaj Cami'den kaldırılarak Ulu Mezarlığı'na defnedilecektir. Belediye Başkanlığı olarak merhumeye Allah'tan rahmet, yakınlarına başsağlığı diliyoruz.

Zalemen BAŞ (23.01.2019)

İlçemiz Gökçeyurt Mahallesinde oturmakta olan Zalemen BAŞ vefat etmiştir. Cenazesi öğle namazını müteakip Gökçeyurt Mahalle Mezarlığı'na defnedilecektir. Belediye Başkanlığı olarak merhumeye Allah'tan rahmet, yakınlarına başsağlığı diliyoruz.

Dudu SEVER (23.01.2019)

İlçemiz Argıthanı Mahallesinde oturmakta olan Dudu SEVER vefat etmiştir. Cenazesi öğle namazını müteakip Argıthanı Mahalle Mezarlığı'na defnedilecektir. Belediye Başkanlığı olarak merhumeye Allah'tan rahmet, yakınlarına başsağlığı diliyoruz.

Mustafa YILDIZ (18.01.2019)

İlçemiz Çiğil Mahallesinde oturmakta olan Mustafa YILDIZ vefat etmiştir. Cenazesi ikindi namazını müteakip Çiğil Mahalle Mezarlığı'na defnedilecektir. Belediye Başkanlığı olarak merhuma Allag'tan rahmet, yakınlarına başsağlığı diliyoruz.

Pakize TANIYAN (18.01.2019)

İlçemiz Bulcuk Mahallesinde oturmakta olan Pakize TANIYAN vefat etmiştir. Cenazesi Cuma namazını müteakip Bulcuk Mahalle Mezarlığı'na defnedilecektir. Belediye Başkanlığı olarak merhumeye Allah'tan rahmet, yakınlarına başsağlığı diliyoruz.

Apik TUZCU (17.01.2019)

İlçemizde Esentepe Mahallesinde oturmakta olan Apik TUZCU vefat etmiştir. Cenazesi ikindi namazını müteakip evinden kaldırılarak Behlülbey Mahalle Mezarlığı'na defnedilecektir. Belediye Başkanlığı olarak merhuma Allah'tan rahmet, yakınlarına başsağlığı diliyoruz.
« ... 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30  ... »