Halis SEVERCAN (11.04.2017)

İlçemiz Argıthanı Mahallesinde oturmakta olan Halis Severcan vefat etmiştir. Cenazesi ikindi namazına müteakip Argıthanı Mahalle Mezarlığına defnedilecektir. Belediye Başkanlığı olarak Merhuma Allah'dan rahmet yakınlarına baş sağlığı dileriz.

Kamile TOP (11.04.2017)

İlçemiz Eldeş Mahallesinde oturmakta olan Kamile Top vefat etmiştir. Cenazesi bugün öğle namazına müteakip Eldeş Mahalle Mezarlığına defnedilecektir. Belediye Başkanlığı olarak Merhume Allah'dan rahmet yakınlarına baş sağlığı dileriz.

Şerife TAŞCI (09.04.2017)

İlçemiz Argıthanı Mahallesinde oturmakta olan Şerife Taşcı vefat etmiştir. Cenazesi öğle namazına müteakip Argıthanı Mahalle Mezarlığına defnedilecektir. Belediye Başkanlığı olarak Merhume Allah'dan rahmet yakınlarına baş sağlığı dileriz.

Emine ÖZ (08.04.2017)

İlçemiz Aşağıçiğil Mahallesinde oturmakta olan İsmail Öz'ün annesi Emine Öz Kutsal Topraklarda Mekke'de vefat etmiştir. Belediye Başkanlığı olarak Merhume Allah'dan rahmet yakınlarına baş sağlığı dileriz.

Osman ARI (08.04.2017)

İlçemiz Ayvatdede Mahallesinde oturmakta olan Osman Arı vefat etmiştir. Cenazesi öğle namazına müteakip Sekiz Köşe Camiden kaldırılarak Ayvatdede Mahalle Mezarlığına defnedilecektir. Belediye Başkanlığı olarak Merhuma Allah'dan rahmet yakınlarına baş sağlığı dileriz.

Ömer UÇAL (07.04.2017)

İlçemiz Milli Egemenlik Mahallesinde oturmakta olan Aşağıçiğilli Ömer Uçal vefat etmiştir. Cenazesi ikindi namazına müteakip Ak Camiden kaldırılarak Behlülbey Mahalle Mezarlığına defnedilecektir. Belediye Başkanlığı olarak Merhuma Allah'dan rahmet yakınlarına baş sağlığı dileriz.

Aynur DEMİRCİ (07.04.2017)

İlçemiz Argıthanı Mahallesinde oturmakta olan Aynur Demirci vefat etmiştir. Cenazesi saat 10.00'da Argıthanı Mahalle Mezarlığına defnedilecektir. Belediye Başkanlığı olarak Merhume Allah'dan rahmet yakınlarına baş sağlığı dileriz.

Osman GÖK (05.04.2017)

İlçemiz Argıthanı Mahallesinde oturmakta olan Osman Gök vefat etmiştir. Cenazesi saat 10.00'da Argıthanı Mahalle Mezarlığına defnedilecektir. Belediye Başkanlığı olarak Merhuma Allah'dan rahmet yakınlarına baş sağlığı dileriz.

Fatma UĞURLU (05.04.2017)

İlçemiz Ilıca Mahallesinde oturmakta olan Fatma Uğurlu vefat etmiştir. Cenazesi öğle namazına müteakip Behlülbey Mahalle Mezarlığına defnedilecektir. Belediye Başkanlığı olarak Merhume Allah'dan rahmet yakınlarına baş sağlığı dileriz.

Saliha ÇEVİRGEN (04.04.2017)

İlçemiz Ucarı Mahallesinde oturmakta olan Saliha Çevirgen vefat etmiştir. Cenazesi öğle namazına müteakip evinden kaldılarak Behlülbey Mahalle Mezarlığına defnedilecektir. Belediye Başkanlığı olarak Merhume Allah'dan rahmet yakınlarına baş sağlığı dileriz.
« ... 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30  ... »