Kamil NALCI (30.10.2018)

İlçemiz Balkı Mahallesi'nde oturmakta olan Kamil NALCI vefat etmiştir. Cenazesi öğle namazını müteakip Balkı Mahalle Mezarlığı'na defnedilecektir. Belediye Başkanlığı olarak merhuma Allah'tan rahmet, yakınlarına başsağlığı diliyoruz.

İsa BÜYÜKKÖROĞLU (29.10.2018)

İlçemiz İstasyon Mahallesi'nde oturmakta olan İsa BÜYÜKKÖROĞLU vefat etmiştir. Cenazesi öğle namazını müteakip Behlülbey Mahalle Mezarlığı'na defnedilecektir. Belediye Başkanlığı olarak merhuma Allah'tan rahmet, yakınlarına başsağlığı diliyoruz.

Musti GÜRBÜZ (28.10.2018)

İlçemiz Sahib Ata Mahallesi'nde oturmakta olan Musti GÜRBÜZ vefat etmiştir. Cenazesi öğle namazını müteakip Behlülbey Mahalle Mezarlığı'na defnedilecektir. Belediye Başkanlığı olarak merhuma Allah'tan rahmet, yakınlarına başsağlığı diliyoruz.

Mustafa GÜNDÜZAY (27.10.2018)

İlçemiz Yukarı Çiğil Mahallesi'nde oturmakta olan Mustafa GÜNDÜZAY vefat etmiştir. Cenazesi ikindi namazını müteakip Yukarı Çiğil Mahalle Mezarlığı'na defnedilecektir. Belediye Başkanlığı olarak merhuma Allah'tan rahmet, yakınlarına başsağlığı diliyoruz.

Remzi ERTEKİN (27.10.2018)

Ankara'da oturmakta olan Remzi ERTEKİN vefat etmiştir. Cenazesi ikindi namazını müteakip Beykonak Mahalle Mezarlığı'na defnedilecektir. Belediye Başkanlığı olarak merhuma Allah'tan rahmet, yakınlarına başsağlığı diliyoruz.

Mustafa ÜLKÜTEKİN (27.10.2018)

İlçemiz Mahmuthisar Mahallesi'nde oturmakta olan Mustafa ÜLKÜTEKİN vefat etmiştir. Cenazesi öğle namazını müteakip Mahmuthisar Mahalle Mezarlığı'na defnedilecektir. Belediye Başkanlığı olarak merhuma Allah'tan rahmet, yakınlarına başsağlığı diliyoruz.

Fikret TEZCAN (26.10.2018)

İlçemiz Argıthanı Mahallesi'nde oturmakta olan Fikret TEZCAN vefat etmiştir. Cenazesi Cuma namazını müteakip Argıthanı Mahalle Mezarlığı'na defnedilecektir. Belediye Başkanlığı olarak merhuma Allah'tan rahmet, yakınlarına başsağlığı diliyoruz.

Ayşe DEMİRCİ (26.10.2018)

İlçemiz Mecidiye Mahallesi'nde oturmakta olan Ayşe DEMİRCİ vefat etmiştir. Cenazesi Cuma namazını müteakip Mecidiye Mahalle Mezarlığı'na defnedilecektir. Belediye Başkanlığı olarak merhumeye Allah'tan rahmet, yakınlarına başsağlığı diliyoruz.

Fatma GENÇ (24.10.2018)

İlçemiz Yukarı Çiğil Mahallesi'nde oturmakta olan Fatma GENÇ vefat etmiştir. Cenazesi öğle namazını müteakip Yukarı Çiğil Mahalle Mezarlığı'na defnedilecektir. Belediye Başkanlığı olarak merhumeye Allah'tan rahmet, yakınlarına başsağlığı diliyoruz.

Yusuf KOÇAK (21.10.2018)

İlçemiz Şıhbedrettin Mahallesi'nde oturmakta olan Yusuf KOÇAK vefat etmiştir. Cenazesi saat 10.00'da Ulu Mezarlığı'na defnedilecektir. Belediye Başkanlığı olarak merhuma Allah'tan rahmet, yakınlarına başsağlığı diliyoruz.
« ... 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30  ... »