Ramazan YÜCE (24.02.2018)

Argıthanı Mahallesi'nde oturmakta olan Ramazan YÜCE vefat etmiştir. Cenazesi saat 11.00'de Argıthanı Mahalle Mezarlığı'na defnedilecektir. Belediye Başkanlığı olarak merhuma Allah'tan rahmet, yakınlarına başsağlığı ve sabırlar diliyoruz.

Emine PAYDAŞ (22.02.2018)

İlçemiz Gökçeyurt Mahallesi'nde oturmakta olan Emine PAYDAŞ vefat etmiştir. Cenazesi ikindi namazını müteakip Gökçeyurt Mahalle Mezarlığı'na defnedilecektir. Belediye Başkanlığı olarak merhumeye Allah'tan rahmet, yakınlarına başsağlığı ve sabırlar diliyoruz.

İsmahan DURMUŞ  (22.02.2018)

İlçemiz Çavuşcugöl Mahallesi'nde oturmakta olan İsmahan DURMUŞ vefat etmiştir. Cenazesi öğle namazını müteakip Çavuşcugöl Mahalle Mezarlığı'na defnedilecektir. Belediye Başkanlığı olarak merhumeye Allah'tan rahmet, yakınlarına başsağlığı ve sabırlar diliyoruz.

Gönül IŞIK (22.02.2018)

İlçemiz Sadıklar Mahallesi'nde oturmakta olan Gönül IŞIK vefat etmiştir. Cenazesi öğle namazını müteakip Sadıklar Mahalle Mezarlığı'na defnedilecektir. Belediye Başkanlığı olarak merhumeye Allah'tan rahmet, yakınlarına başsağlığı ve sabırlar diliyoruz.

Emine AYDOĞDU (21.02.2018)

İlçemiz Ucarı Mahallesi'nde oturmakta olan Emine AYDOĞDU vefat etmiştir. Cenazesi ikindi namazını müteakip Ulu Mezarlığı'na defnedilecektir. Belediye Başkanlığı olarak merhumeye Allah'tan rahmet, yakınlarına başsağlığı ve sabırlar diliyoruz.

Mustafa ESER (21.02.2018)

İlçemiz Harmanyazı Mahallesi'nde oturmakta olan Mustafa ESER vefat etmiştir. Cenazesi öğle namazını müteakip Harmanyazı Mahalle Mezarlığı'na defnedilecektir. Belediye Başkanlığı olarak merhuma Allah'tan rahmet, yakınlarına başsağlığı ve sabırlar diliyoruz.

Hanife KORKMAZ (21.02.2018)

İlçemiz Barakmuslu Mahallesi'nde oturmakta olan Hanife KORKMAZ vefat etmiştir. Cenazesi saat 11.00'de Barakmuslu Mahalle Mezarlığı'na defnedilecektir. Belediye Başkanlığı olarak merhumeye Allah'tan rahmet, yakınlarına başsağlığı ve sabırlar diliyoruz.

Şerife PINAR (20.02.2018)

İlçemiz Yukarı Çiğil Mahallesi'nde oturmakta olan Şerife PINAR vefat etmiştir. Cenazesi öğle namazını müteakip Yukarı Çiğil Mahalle Mezarlığı'na defnedilecektir. Belediye Başkanlığı olarak merhumeye Allah'tan rahmet, yakınlarına başsağlığı ve sabırlar diliyoruz.

Ayşe KARABULUT (20.02.2018)

İlçemiz Mecidiye Mahallesi'nde oturmakta olan Ayşe KARABULUT vefat etmiştir. Cenazesi öğle namazını müteakip Mecidiye Mahalle Mezarlığına defnedilecektir. Belediye Başkanlığı olarak merhumeye Allah'tan rahmet, yakınlarına başsağlığı ve sabırlar diliyoruz.

Gazi GÜN  (19.02.2018)

İlçemiz Ucarı Mahallesi'nde oturmakta olan Gazi GÜN vefat etmiştir. Cenazesi öğle namazını müteakip Sadıklar Mahalle Mezarlığı'na defnedilecektir. Belediye Başkanlığı olarak merhuma Allah'tan rahmet, yakınlarına başsağlığı ve sabırlar diliyoruz.
« ... 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30  ... »