Hanife İNAN (25.03.2018)

İlçemiz Çavuşcugöl Mahallesi'nde oturmakta olan Hanife İNAN vefat etmiştir. Cenazesi öğle namazını müteakip Çavuşcugöl Mahalle Mezarlığı'na defnedilecektir. Belediye Başkanlığı olarak merhumeye Allah'tan rahmet, yakınlarına başsağlığı ve sabırlar diliyoruz.

Narin AKMAN (25.03.2018)

İlçemiz Çiğil Mahallesi'nde oturmakta olan Narin AKMAN vefat etmiştir. Cenazesi öğle namazını müteakip Çiğil Mahalle Mezarlığı'na defnedilecektir. Belediye Başkanlığı olarak merhumeye Allah'tan rahmet, yakınlarına başsağlığı ve sabırlar diliyoruz.

Keziban YILDIZ (24.03.2018)

İlçemiz Göstere Mahallesi'nde oturmakta olan Keziban YILDIZ vefat etmiştir. Cenazesi ikindi namazına müteakip Göstere Mahalle Mezarlığı'na defnedilecektir. Belediye Başkanlığı olarak merhumeye Allah'tan rahmet, yakınlarına başsağlığı ve sabırlar diliyoruz.

Bayram ALAŞAHİN (24.03.2018)

İlçemiz Argıthanı Mahallesi'nde oturmakta olan Bayram ALAŞAHİN vefat etmiştir. Cenazesi öğle namazını müteakip Argıthanı Mahalle Mezarlığı'na defnedilecektir. Belediye Başkanlığı olarak merhuma Allah'tan rahmet, yakınlarına başsağlığı ve sabırlar diliyoruz.

İbrahim DAĞLI (22.03.2018)

İlçemiz Çömlekçi Mahallesi'nde oturmakta olan İbrahim DAĞLI vefat etmiştir. Cenazesi ikindi namazına müteakip Çömlekçi Mahalle Mezarlığı'na defnedilecektir. Belediye Başkanlığı olarak merhuma Allah'tan rahmet, yakınlarına başsağlığı ve sabırlar diliyoruz.

Fatma YILDIZ (20.03.2018)

İlçemiz Kapaklı Mahallesi'nde oturmakta olan Fatma YILDIZ vefat etmiştir. Cenazesi öğle namazını müteakip Kapaklı Mahalle Mezarlığı'na defnedilecektir. Belediye Başkanlığı olarak merhumeye Allah'tan rahmet, yakınlarına başsağlığı ve sabırlar diliyoruz.

Zarife ATÇEKEN (20.03.2018)

İlçemiz Sahipata Mahallesi'nde oturmakta olan Zarife ATÇEKEN vefat etmiştir. Cenazesi öğle namazını müteakip Behlülbey Mahalle Mezarlığı'na defnedilecektir. Belediye Başkanlığı olarak merhumeye Allah'tan rahmet, yakınlarına başsağlığı ve sabırlar diliyoruz.

Nizyazi DEMİR (19.03.2018)

İlçemiz Ağalar Mahallesi'nde oturmakta olan Niyazi DEMİR vefat etmiştir. Cenazesi saat 10.00'da Ağalar Mahalle Mezarlığı'na defnedilecektir. Belediye Başkanlığı olarak merhuma Allah'tan rahmet, yakınlarına başsağlığı ve sabırlar diliyoruz.

Döndü YARAR (18.03.2018)

İlçemiz Ayvatdede Mahallesi'nde oturmakta olan Döndü YARAR vefat etmiştir. Cenazesi ikindi namazını müteakip Ulu Mezarlığı'na defnedilecektir. Belediye Başkanlığı olarak merhumeye Allah'tan rahmet, yakınlarına başsağlığı ve sabırlar diliyoruz.

Hatice TURAN  (17.03.2018)

İlçemiz Argıthanı Mahallesi'nde oturmakta olan Hatice TURAN vefat etmiştir. Cenazesi saat 10.00'da Argıthanı Mahalle Mezarlığı'na defnedilecektir. Belediye Başkanlığı olarak merhumeye Allah'tan rahmet, yakınlarına başsağlığı ve sabırlar diliyoruz.
« ... 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30  ... »