Keziban AKTAŞ (06.02.2019)

İlçemiz Argıthanı Mahallesinde oturmakta olan Keziban AKTAŞ vefat etmiştir. Cenazesi saat 10.00'da Argıthanı Mahalle Mezarlığı'na defnedilecektir. Belediye Başkanlığı olarak merhumeye Allah'tan rahmet, yakınlarına başsağlığı diliyoruz.

Döne KOÇAK (04.02.2019)

İlçemiz Fahrettin Altay Mahallesinde oturmakta olan Döne KOÇAK vefat etmiştir. Cenazesi öğle namazını müteakip Gedikören Mahalle Mezarlığı'na defnedilecektir. Belediye Başkanlığı olarak merhumeye Allah'tan rahmet, yakınlarına başsağlığı diliyoruz.

Lütfiye ÇELİK (04.02.2019)

İlçemiz Kapaklı Mahallesinde oturmakta olan Lütfiye ÇELİK vefat etmiştir. Cenazesi öğle namazını müteakip Kapaklı Mahalle Mezarlığı'na defnedilecektir. Belediye Başkanlığı olarak merhumeye Allah'tan rahmet, yakınlarına başsağlığı diliyoruz.

Sefa ŞERAN (04.02.2019)

İlçemiz Esentepe Mahallesinde oturmakta olan Sefa ŞERAN vefat etmiştir. Cenazesi öğle namazını müteakip Eldeş Mahalle Mezarlığı'na defnedilecektir. Belediye Başkanlığı olarak merhuma Allah'tan rahmet, yakınlarına başsağlığı diliyoruz.

Halime DEMİRBAŞ (03.02.2019)

İlçemiz Kapaklı Mahallesinde oturmakta olan Halime DEMİRBAŞ vefat etmiştir. Cenazesi öğle namazını müteakip Kapaklı Mahalle Mezarlığı'na defnedilecektir. Belediye Başkanlığı olarak merhuma Allah'tan rahmet, yakınlarına başsağlığı diliyoruz.

İsmail USMAN (01.02.2019)

İlçemiz Fatih Mahallesinde oturmakta olan İsmail USMAN vefat etmiştir. Cenazesi ikindi namazını müteakip Behlülbey Mahalle Mezarlığı'na defnedilecektir. Belediye Başkanlığı olarak merhuma Allah'tan rahmet, yakınlarına başsağlığı diliyoruz.

Şükrü GÜZEL (01.02.2019)

İlçemiz Argıthanı Mahallesinde oturmakta olan Şükrü GÜZEL vefat etmiştir. Cenazesi Cuma namazını müteakip Argıthanı Mahalle Mezarlığı'na defnedilecektir. Belediye Başkanlığı olarak merhuma Allah'tan rahmet, yakınlarına başsağlığı diliyoruz.

Hatice GÖRÜR (30.01.2019)

İlçemiz Milli Egemenlik Mahallesinde oturmakta olan Hatice GÖRÜR vefat etmiştir. Cenazesi öğle namazını müteakip Çömlekçi Mahalle Mezarlığı'na defnedilecektir. Belediye Başkanlığı olarak merhumeye Allah'tan rahmet, yakınlarına başsağlığı diliyoruz.

Emine HARMANCIOĞLU (28.01.2019)

İlçemiz Yukarı Çiğil Mahallesinde oturmakta olan Emine HARMANCIOĞLU vefat etmiştir. Cenazesi saat 14.30'da Yukarı Çiğil Mahalle Mezarlığı'na defnedilecektir. Belediye Başkanlığı olarak merhumeye Allah'tan rahmet, yakınlarına başsağlığı diliyoruz.

Mehmet AYDIN (28.01.2019)

İlçemiz Ucarı Mahallesinde oturmakta olan Mehmet AYDIN vefat etmiştir. Cenazesi ikindi namazını müteakip Ulu Mezarlığı'na defnedilecektir. Belediye Başkanlığı olarak merhuma Allah'tan rahmet, yakınlarına başsağlığı diliyoruz.