Hüseyin Kayış (23.03.2019)

İlçemiz Tekeler Mahallesinde oturmakta olan Hüseyin Kayış vefat etmiştir. Cenazesi öğle namazına müteakiben Tekeler mahalle mezarlığına defnedilecektir. Belediye Başkanlığı olarak merhuma Allah'tan rahmet yakınlarına başsağlığı ve sabırlar dileriz.

Ali Çipil  (22.03.2019)

İlçemiz Çavuşcugöl mahallemizde oturmakta olan Ali Çipil vefat etmiştir. Cenazesi Cuma namazına müteakip Çavuşcugöl mahalle mezarlığına defnedilecektir. Belediye Başkanlığı olarak merhuma Allah'tan rahmet yakınlarına başsağlığı ve sabırlar dileriz.

Hüseyin Burgucu (21.03.2019)

İlçemiz Çavuşcugöl Mahallesinde oturmakta olan Hüseyin Bulgurcu vefat etmiştir. Cenazesi ikindi namazına müteakip Çavuşcugöl Mahalle mezarlığına defnedilecektir. Belediye Başkanlığı olarak merhuma Allah'tan rahmet yakınlarına başsağlığı ve sabırlar dileriz.

Mehmet Kum (21.03.2019)

İlçemiz Yukarıçiğil mahallesinde oturmakta olan Mehmet Kum vefat etmiştir. Cenazesi öğle namazına müteakip Yukarıçiğil mahalle mezarlığına defnedilecektir. Belediye Başkanlığı olarak merhuma Allah'tan rahmet ya yakınlarına başsağlığı ve sabırlar dileriz.

Memduh Demirbaş (21.03.2019)

İlçemiz Camiatik Mahallesinde oturmakta olan Memduh Demirbaş vefat etmişitir. Cenazesi saat 11:00'de Konya Yolu mezarlığına defnedilecektir. Belediye Başkanlığı olarak merhuma Allah'tan rahmet yakınlarına başsağlığı ve sabırlar dileriz.

Keziban Bal (20.03.2019)

İlçemiz Argıthanı Mahallesinde oturmakta olan Keziban Bal vefat etmiştir. Cenazesi öğle namazına müteakip Argıthanı mahalle mezarlığına defnedilecektir. Belediye Başkanlığı olarak merhumeye Allah'tan rahmet yakınlarına başsağlığı ve sabırlar dileriz.

Muzaffer Atçeken (18.03.2019)

İlçemiz Mahmuthisar Mahallesinde oturmakta olan Muzaffer Atçeken vefat etmiştir. Cenazesi öğle namazına müteakiben Mahmuthisar mahalle mezarlığına defnedilecektir. Belediye Başkanlığı olarak merhuma Allah'tan rahmet yakınlarına başsağlığı ve sabırlar dileriz.

Mehmet Saatçi  (17.03.2019)

İlçemiz Belekler Mahallesinde oturmakta olan Mehmet Saatçi vefat etmiştir. Cenazesi öğle namazına müteakiben Belekler Mahalle mezarlığına defnedilecektir. Belediye Başkanlığı olarak merhuma Allah'tan rahmet yakınlarına başsaşlığı ve sabırlar dileriz.

Emindudu Özdemir (17.03.2019)

İlçemiz Argıthanı Mahallesinde oturmakta olan Emin dudu Özdemir vefat etmiştir. Cenazesi ikindi namazına müteakiben Argıthanı Mahalle mezarlığına defnedilecektir. Belediye Başkanlığı olarak merhumeye Allah'tan rahmet yakınlarına başsağlığı ve sabırlar dileriz.

İsmail Gençay (16.03.2019)

İlçemiz Yukarıçiğil Mahallesinde oturmakta olan İsmail Gençay vefat etmiştir. Cenazesi saat 12:00'da Yukarıçiğil mahalle mezarlığına defnedilecektir. Belediye Başkanlığı olarak merhuma Allah'tan rahmet yakınlarına başsağlığı ve sabırlar dileriz.