Hüseyin ARIKAN  (28.02.2018)

İlçemiz Camiatik Mahallesi'nde oturmakta olan Hüseyin ARIKAN vefat etmiştir. Cenazesi ikindi namazını müteakip Aşağıçiğil Mahalle Mezarlığı'na defnedilecektir. Belediye Başkanlığı olarak merhuma Allah'tan rahmet yakınlarına başsağlığı ve sabırlar diliyoruz.

Ali GÖK (28.02.2018)

İlçemiz Argıthanı Mahallesi'nde oturmakta olan Ali GÖK vefat etmiştir. Cenazesi saat 10.00'da Argıthanı Mahalle Mezarlığı'na defnedilecektir. Belediye Başkanlığı olarak merhuma Allah'tan rahmet, yakınlarına başsağlığı ve sabırlar diliyoruz.

Dudu CİVİROĞLU (27.02.2018)

İlçemiz Şıhcarullah Mahallesi'nde oturmakta olan Dudu CİVİROĞLU vefat etmiştir. Cenazesi ikindi namazını müteakip Çukur Cami'den kaldırılarak Ulu Mezarlığı'na defnedilecektir. Belediye Başkanlığı olarak merhumeye Allah'tan rahmet, yakınlarına başsağlığı ve sabırlar diliyoruz.

Ayşe ARI (27.02.2018)

İlçemiz Balkı Mahallesi'nde oturmakta olan Ayşe ARI vefat etmiştir. Cenazesi saat 11.30'da Balkı Mahalle Mezarlığı'na defnedilecektir. Belediye Başkanlığı olarak merhumeye Allah'tan rahmet, yakınlarına başsağlığı ve sabırlar diliyoruz.

Mustafa YAĞCI (27.02.2018)

İlçemiz Şıhcarullah Mahallesi'nde oturmakta Mustafa YAĞCI vefat etmiştir. Cenazesi öğle namazını müteakip Ayvatdede Mahalle Mezarlığı'na defnedilecektir. Belediye Başkanlığı olarak merhuma Allah'tan rahmet, yakınlarına başsağlığı ve sabırlar diliyoruz.

Hasan TURAN  (26.02.2018)

İlçemiz Gökçeyurt Mahallesi'nde oturmakta olan Hasan TURAN vefat etmiştir. Cenazesi saat 11.00'de Gökçeyurt Mahalle Mezarlığı'na defnedilecektir. Belediye Başkanlığı olarak merhuma Allah'tan rahmet, yakınlarına başsağlığı ve sabırlar diliyoruz.

Hacer UÇAR  (25.02.2018)

İlçemiz Bulcuk Mahallesi'nde oturmakta olan Hacer UÇAR vefat etmiştir. Cenazesi öğle namazını müteakip Bulcuk Mahalle Mezarlığı'na defnedilecektir. Belediye Başkanlığı olarak merhumeye Allah'tan rahmet, yakınlarına başsağlığı ve sabırlar diliyoruz.

Meryem ÇAKIR (25.02.2018)

İlçemiz Esentepe Mahallesi'nde oturmakta olan Meryem ÇAKIR vefat etmiştir. Cenazesi öğle namazını müteakip Behlülbey Mahalle Mezarlığı'na defnedilecektir. Belediye Başkanlığı olarak merhumeye Allah'tan rahmet, yakınlarına başsağlığı ve sabırlar diliyoruz.

Emine Dudu YİĞİT (24.02.2018)

İlçemiz Argıthanı Mahallesi'nde oturmakta olan Emine Dudu YİĞİT vefat etmiştir. Cenazesi öğle namazını müteakip Argıthanı Mahalle Mezarlığı'na defnedilecektir. Belediye Başkanlığı olarak merhumeye Allah'tan rahmet, yakınlarına başsağlığı ve sabırlar diliyoruz.

Bahriye BEKTAŞ  (24.02.2018)

İlçemiz Ucarı Mahallesi'nde oturmakta Bahriye BEKTAŞ vefat etmiştir. Cenazesi saat 11.00'de Ulu Mezarlığı'na defnedilecektir. Belediye Başkanlığı olarak merhumeye Allah'tan rahmet, yakınlarına başsağlığı ve sabırlar diliyoruz.