Hacı ÖZER (21.04.2017)

İlçemiz Yukarıçiğil Mahallesinde oturmakta olan Hacı Özer vefat etmişir. Cenazesi cuma namazına müteakip Yukarıçiğil Mahalle Mezarlığına defnedilecektir. Belediye Başkanlığı olarak Merhuma Allah'dan rahmet yakınlarına baş sağlığı dileriz.

Ali ÖZ (20.04.2017)

İlçemiz Ayvatdede Mahallesinde oturmakta olan Ali Öz vefat etmiştir. Cenazesi öğle namazına müteakip Çukur Camiden kaldırılarak Konya Yolu Mezarlığına defnedilecektir. Belediye Başkanlığı olarak Merhuma Allah'dan rahmet yakınlarına baş sağlığı dileriz.

Zahide ERDEN (20.04.2017)

İlçemiz Gökçeyurt Mahallesinde oturmakta olan Zahide Erden vefat etmiştir. Cenazesi saat 10.00'da Gökçeyurt Mahalle Mezarlığına defnedilecektir. Belediye Başkanlığı olarak Merhume Allah'dan rahmet yakınlarına baş sağlığı dileriz.

Ayşe DİVRİK (20.04.2017)

İlçemiz Ayvatdede Mahallesinde oturmakta olan Ayşe Divrik vefat etmiştir. Cenazesi ikindi namazına müteakip evinden kaldırılarak Ayvatdede Mahalle Mezarlığına defnedilecektir. Belediye Başkanlığı olarak Merhume Allah'dan rahmet yakınlarına baş sağlığı dileriz.

Hasan ALATAŞ (19.04.2017)

İlçemiz Argıthanı Mahallesinde oturmakta olan Hasan Alataş vefat etmiştir. Cenazesi öğle namazına müteakip Argıthanı Mahalle Mezarlığına defnedilecektir. Belediye Başkanlığı olarak Merhuma Allah'dan rahmet yakınlarına baş sağlığı dileriz.

Mehmet GÜDEN (19.04.2017)

İlçemiz Fatih Mahallesinde oturmakta olan Mehmet Güden vefat etmiştir. Cenazesi öğle namazına müteakip Ak Camiden kaldırılarak Behlülbey Mahalle Mezarlığına defnedilecektir. Belediye Başkanlığı olarak Merhuma Allah'dan rahmet yakınlarına baş sağlığı dileriz.

Sultan AYAZ (18.04.2017)

İlçemiz Yukarıçiğil Mahallesinde oturmakta olan Sultan Ayaz vefat etmiştir. Cenazesi saat 11.00'da Yukarıçiğil Mahalle Mezarlığına defnedilecektir. Belediye Başkanlığı olarak Merhume Allah'dan rahmet yakınlarına baş sağlığı dileriz.

Fatma BELÖREN (18.04.2017)

İlçemiz Yukarıçiğil Mahallesinde oturmakta olan Fatma Belören vefat etmiştir. Cenazesi ikindi namazına müteakip Yukarıçiğil Mahalle Mezarlığına defnedilecektir. Belediye Başkanlığı olarak Merhume Allah'dan rahmet yakınlarına baş sağlığı dileriz.

Ömer ULUSOY  (17.04.2017)

İlçemiz Aşağıçiğil Mahallesinde oturmakta olan Ömer Ulusoy vefat etmiştir. Cenazesi öğle namazına müteakip Aşağıçiğil Mahalle Mezarlığına defnedilecektir. Belediye Başkanlığı olarak Merhuma Allah'dan rahmet yakınlarına baş sağlığı dileriz.

Faruk KARAARSLAN (12.04.2017)

İlçemiz Argıthanı Mahallesinde oturmakta olan Faruk Karaarslan vefat etmiştir. Cenazesi öğle namazına müteakip Argıthanı Mahalle Mezarlığına defnedilecektir. Belediye Başkanlığı olarak Merhuma Allah'dan rahmet yakınlarına baş sağlığı dileriz.