Abdullah ALICI  (06.11.2018)

İlçemiz Olukpınar Mahallesi'nde oturmakta olan Abdullah ALICI vefat etmiştir. Cenazesi öğle namazını müteakip Olukpınar Mahalle Mezarlığı'na defnedilecektir. Belediye Başkanlığı olarak merhuma Allah'tan rahmet, yakınlarına başsağlığı diliyoruz.

Şükrü GERÇEKER (05.11.2018)

İlçemiz Ucarı Mahallesi'nde oturmakta olan Şükrü GERÇEKER vefat etmiştir. Cenazesi ikindi namazını müteakip Ulu Mezarlığı'na defnedilecektir. Belediye Başkanlığı olarak merhuma Allah'tan rahmet, yakınlarına başsağlığı diliyoruz.

Şerafettin GELİRGÜN (05.11.2018)

İlçemiz Fahrettin Altay Mahallesi'nde oturmakta olan Şerafettin GELİRGÜN vefat etmiştir. Cenazesi öğle namazını müteakip Ulu Mezarlığı'na defnedilecektir. Belediye Başkanlığı olarak merhuma Allah'tan rahmet, yakınlarına başsağlığı diliyoruz.

Hüsniye TEKER (03.11.2018)

İlçemiz Şıhcarullah Mahallesi'nde oturmakta olan Hüsniye TEKER vefat etmiştir. Cenazesi ikindi namazını müteakip Ulu Mezarlığı'na defnedilecektir. Belediye Başkanlığı olarak merhumeye Allah'tan rahmet, yakınlarına başsağlığı diliyoruz.

Keziban KÖK (03.11.2018)

İlçemiz Mahmuthisar Mahallesi'nde oturmakta olan Keziban KÖK vefat etmiştir. Cenazesi saat 10.00'da Mahmuthisar Mahalle Mezarlığı'na defnedilecektir. Belediye Başkanlığı olarak merhumeye Allah'tan rahmet, yakınlarına başsağlığı diliyoruz.

Mehmet CEYLAN (01.11.2018)

İlçemiz Yukarı Çiğil Mahallesi'nde oturmakta olan Mehmet CEYLAN vefat etmiştir. Cenazesi saat 12.00'de Yukarı Çiğil Mahalle Mezarlığı'na defnedilecektir. Belediye Başkanlığı olarak merhuma Allah'tan rahmet, yakınlarına başsağlığı diliyoruz.

Hüseyin ATALAY (31.10.2018)

İlçemiz Argıthanı Mahallesi'nde oturmakta olan Hüseyin ATALAY vefat etmiştir. Cenazesi ikindi namazını müteakip Argıthanı Mahalle Mezarlığı'na defnedilecektir. Belediye Başkanlığı olarak merhuma Allah'tan rahmet, yakınlarına başsağlığı diliyoruz.

İdris ERTEKİN (31.10.2018)

İlçemiz Beykonak Mahallesi'nde oturmakta olan İdris ERTEKİN vefat etmiştir. Cenazesi öğle namazını müteakip Beykonak Mahalle Mezarlığı'na defnedilecektir. Belediye Başkanlığı olarak merhuma Allah'tan rahmet, yakınlarına başsağlığı diliyoruz.

Ömer TİRYAKİ (31.10.2018)

İlçemiz Çiğil Mahallesi'nde oturmakta olan Ömer TİRYAKİ vefat etmiştir. Cenazesi öğle namazını müteakip Çiğil Mahalle Mezarlığı'na defnedilecektir. Belediye Başkanlığı olarak merhuma Allah'tan rahmet, yakınlarına başsağlığı diliyoruz.

Habib SELEK (30.10.2018)

İlçemiz Barakmuslu Mahallesi'nde oturmakta olan Habib SELEK vefat etmiştir. Cenazesi öğle namazını müteakip Barakmuslu Mahalle Mezarlığı'na defnedilecektir. Belediye Başkanlığı olarak merhuma Allah'tan rahmet, yakınlarına başsağlığı diliyoruz.