Naziye BİRCAN (01.08.2018)

İlçemiz Ilıca Mahallesi'nde oturmakta olan Naziye BİRCAN vefat etmiştir. Cenazesi öğle namazını müteakip Behlülbey Mahalle Mezarlığı'na defnedilecektir. Belediye Başkanlığı olarak merhumeye Allah'tan rahmet, yakınlarına başsağlığı diliyoruz.

Fatma AYÇİÇEK (31.08.2018)

İlçemiz Behlülbey Mahallesi'nde oturmakta olan Fatma AYÇİÇEK vefat etmiştir. Cenazesi Cuma namazını müteakip Behlülbey Mahalle Mezarlığı'na defnedilecektir. Belediye Başkanlığı olarak merhumeye Allah'tan rahmet, yakınlarına başsağlığı diliyoruz.

Hüseyin DEMİR (30.08.2018)

İlçemiz Şıhbdrettin Mahallesi'nde oturmakta olan Hüseyin DEMİR vefat etmiştir. Cenazesi ikindi namazını müteakip Ulu Mezarlığı'na defnedilecektir. Belediye Başkanlığı olarak merhuma Allah'tan rahmet, yakınlarına başsağlığı diliyoruz.

Saadet AKA (30.08.2018)

İlçemiz İhsaniye Mahallesi'nde oturmakta olan Saadet AKA vefat etmiştir. Cenazesi ikindi namazını müteakip İhsaniye Mahalle Mezarlığı'na defnedilecektir. Belediye Başkanlığı olarak merhumeye Allah'tan rahmet, yakınlarına başsağlığı diliyoruz.

Sefer ŞERMET (30.08.2018)

İlçemiz Eldeş Mahallesi'nde oturmakta olan Sefer ŞERMET vefat etmiştir. Cenazesi öğle namazını müteakip Eldeş Mahalle Mezarlığı'na defnedilecektir. Belediye Başkanlığı olarak merhuma Allah'tan rahmet, yakınlarına başsağlığı diliyoruz.

Emine KİRMAN (30.08.2018)

İlçemiz Büyükoba Mahallesi'nde oturmakta olan Emine KİRMAN vefat etmiştir. Cenazesi öğle namazını müteakip Büyükoba Mahalle Mezarlığı'na defnedilecektir. Belediye Başkanlığı olarak merhumeye Allah'tan rahmet, yakınlarına başsağlığı diliyoruz.

Alaaddin KELEŞ (29.08.2018)

İlçemiz Argıthanı Mahallesi'nde oturmakta olan Alaaddin KELEŞ vefat etmiştir. Cenazesi öğle namazını müteakip Argıthanı Mahalle Mezarlığı'na defnedilecektir. Belediye Başkanlığı olarak merhuma Allah'tan rahmet, yakınlarına başsağlığı diliyoruz.

Nurten BABAOĞLU (26.08.2018)

İlçemiz Şıhcarullah Mahallesi'nde oturmakta olan Nurten BABAOĞLU vefat etmiştir. Cenazesi saat 11.00'de Ulu Mezarlığı'na defnedilecektir. Belediye Başkanlığı olarak merhumeye Allah'tan rahmet, yakınlarına başsağlığı diliyoruz.

Ahmet KILIŞCI (22.08.2018)

İlçemiz Ucarı Mahallesi'nde oturmakta olan Ahmet KILIŞCI vefat etmiştir. Cenazesi öğle namazını müteakip Ulu Mezarlığı'na defnedilecektir. Belediye Başkanlığı olarak merhuma Allah'tan rahmet, yakınlarına başsağlığı diliyoruz.

Zeynep BALCI (21.08.2018)

İlçemiz Belekler Mahallesi'nde oturmakta olan Zeynep BALCI vefat etmiştir. Cenazesi ikindi namazını müteakip Belekler Mahalle Mezarlığı'na defnedilecektir. Belediye Başkanlığı olarak merhumeye Allah'tan rahmet, yakınlarına başsağlığı diliyoruz.