Hasan KAHRAMAN  (06.03.2018)

İlçemiz Çavuşçugöl Mahallesi'nde oturmakta olan Hasan KAHRAMAN vefat etmiştir. Cenazesi öğle namazını müteakip Çavuşçugöl Mahalle Mezarlığı'na defnedilecektir. Belediye Başkanlığı olarak merhuma Allah'tan rahmet, yakınlarına başsağlığı ve sabırlar diliyoruz.

Cengiz ÖZTEKİN (05.03.2018)

Argıthanı Mahallesi'nde oturmakta olan Cengiz ÖZTEKİN vefat etmiştir. Cenazesi öğle namazını müteakip Argıthanı Mahalle Mezarlığı'na defnedilecektir. Belediye Başkanlığı olarak merhuma Allah'tan rahmet, yakınlarına başsağlığı ve sabırlar diliyoruz.

Ayşe TEZCAN (04.03.2018)

İlçemiz Camiatik Mahallesi'nde oturmakta olan Ayşe TEZCAN vefat etmiştir. Cenazesi öğle namazını müteakip Ayvatdede Mahalle Mezarlığı'na defnedilecektir. Belediye Başkanlığı olarak merhumeye Allah'tan rahmet yakınlarına başsağlığı ve sabırlar diliyoruz.

Fikret İLHAN (03.03.2018)

İlçemiz Eldeş Mahallesi'nde oturmakta olan Fikret İLHAN vefat etmiştir. Cenazesi öğle namazını müteakip Eldeş Mahalle Mezarlığı'na defnedilecektir. Belediye Başkanlığı olarak merhuma Allah'tan rahmet yakınlarına başsağlığı ve sabırlar diliyoruz.

Ali MISIRLIOĞLU (03.03.2018)

İlçemiz Ucarı Mahallesi'nde oturmakta olan Ali MISIRLIOĞLU vefat etmiştir. Cenazesi öğle namazını müteakip Ulu Mezarlığı'na defnedilecektir. Belediye Başkanlığı olarak merhuma Allah'tan rahmet yakınlarına başsağlığı ve sabırlar dileriz.

Mehmet ESER (02.03.2018)

İlçemiz Mahmuthisar Mahallesi'nde oturmakta olan Mehmet ESER vefat etmiştir Cenazesi Cuma Namazını müteakip Mahmuthisar Mahalle Mezarlığı'na defnedilecektir. Belediye Başkanlığı olarak merhuma Allah'tan rahmet, yakınlarına başsağlığı ve sabırlar diliyoruz.

Veli DUR  (02.03.2018)

İlçemiz Kale Mahallesi'nde oturmakta olan Veli DUR vefat etmiştir. Cenazesi Cuma Namazını müteakip Kale Mahalle Mezarlığı'na defnedilecektir. Belediye Başkanlığı olarak merhuma Allah'tan rahmet, yakınlarına başsağlığı ve sabırlar diliyoruz.

Hüseyin KAZMA (02.03.2018)

İlçemiz Esentepe Mahallesi'nde oturmakta olan Hüseyin KAZMA vefat etmiştir. Cenazesi Cuma Namazını müteakip Harmanyazı Mahalle Mezarlığı'na defnedilecektir. Belediye Başkanlığı olarak merhuma Allah'tan rahmet, yakınlarına başsağlığı ve sabırlar diliyorum.

İbrahim AĞAR (01.03.2018)

İlçemiz Balkı Mahallesi'nde oturmakta olan İbrahim AĞAR vefat etmiştir. Cenazesi ikindi namazını müteakip Balkı Mahalle Mezarlığı'na defnedilecektir. Belediye Başkanlığı olarak merhuma Allah'tan rahmet, yakınlarına başsağlığı ve sabırlar diliyoruz..

Hakkı ARABULAN (01.03.2018)

İlçemiz Argıthanı Mahallesi'nde oturmakta olan Hakkı ARABULAN vefat etmiştir. Cenazesi öğle namazını müteakip Argıthanı Mahalle Mezarlığı'na defnedilecektir. Belediye Başkanlığı olarak merhuma Allah'tan rahmet, yakınlarına başsağlığı ve sabırlar diliyoruz.