Fatma UĞUR (16.11.2018)

İlçemiz Kapaklı Mahallesi'nde oturmakta olan Fatma UĞUR vefat etmiştir. Cenazesi saat 10.00'da Kapaklı Mahalle Mezarlığı'na defnedilecektir. Belediye Başkanlığı olarak merhumeye Allah'tan rahmet, yakınlarına başsağlığı diliyoruz.

Zeynep KUŞAK (16.11.2018)

İlçemiz Göstere Mahallesi'nde oturmakta olan Zeynep KUŞAK vefat etmiştir. Cenazesi saat 10.00'da Göstere Mahalle Mezarlığı'na defnedilecektir. Belediye Başkanlığı olarak merhumeye Allah'tan rahmet, yakınlarına başsağlığı diliyoruz.

Çiğdem TOPLU (13.11.2018)

İlçemiz İstasyon Mahallesi'nde oturmakta olan Çiğdem TOPLU vefat etmiştir. Cenazesi öğle namazını müteakip Behlülbey Mahalle Mezarlığı'na defnedilecektir. Belediye Başkanlığı olarak merhumeye Allah'tan rahmet, yakınlarına başsağlığı diliyoruz.

Ali DEMİRCİ (12.11.2018)

İlçemiz Yukarı Çiğil Mahallesi'nde oturmakta olan Ali DEMİRCİ vefat etmiştir. Cenazesi saat 11.00'de Yukarı Çiğil Mahalle Mezarlığı'na defnedilecektir. Belediye Başkanlığı olarak merhuma Allah'tan rahmet, yakınlarına başsağlığı diliyoruz.

Ümmügülsüm ÖZ (11.11.2018)

İlçemiz Argıthanı Mahallesi'nde oturmakta olan Ümmügülsüm ÖZ vefat etmiştir. Cenazesi ikindi namazını müteakip Argıthanı Mahalle Mezarlığı'na defnedilecektir. Belediye Başkanlığı olarak merhuma Allah'tan rahmet, yakınlarına başsağlığı diliyoruz.

Süleyman DÜNDAR (11.11.2018)

İlçemiz Argıthanı Mahallesi'nde oturmakta olan Süleyman DÜNDAR vefat etmiştir. Cenazesi öğle namazını müteakip Argıthanı Mahalle Mezarlığı'na defnedilecektir. Belediye Başkanlığı olarak merhuma Allah'tan rahmet, yakınlarına başsağlığı diliyoruz.

Ayşe ARIK (10.11.2018)

İlçemiz Gölyaka Mahallesi'nde oturmakta olan Ayşe ARIK vefat etmiştir. Cenazesi öğle namazını müteakip Gölyaka Mahalle Mezarlığı'na defnedilecektir. Belediye Başkanlığı olarak merhumeye Allah'tan rahmet, yakınlarına başsağlığı diliyoruz.

Fatma SEVGİCAN (09.11.2018)

İlçemiz Fatih Mahallesi'nde oturmakta olan Fatma SEVGİCAN vefat etmiştir. Cenazesi ikindi namazını müteakip Sadıklar Mahalle Mezarlığı'na defnedilecektir. Belediye Başkanlığı olarak merhumeye Allah'tan rahmet, yakınlarına başsağlığı diliyoruz.

Sema FERUZE (08.11.2018)

İlçemiz Şıhcarullah Mahallesi'nde oturmakta olan Sema FERUZE vefat etmiştir. Cenazesi öğle namazını müteakip Ulu Mezarlığı'na defnedilecektir. Belediye Başkanlığı olarak merhumeye Allah'tan rahmet, yakınlarına başsağlığı diliyoruz.

Fatma ADAR (07.11.2018)

İlçemiz Şıhcarullah Mahallesi'nde oturmakta olan Fatma ADAR vefat etmiştir. Cenazesi öğle namazını müteakip Ulu Mezarlığı'na defnedilecektir. Belediye Başkanlığı olarak merhumeye Allah'tan rahmet, yakınlarına başsağlığı diliyoruz.