Şakir SABAN (08.09.2018)

İlçemiz Çatak Mahallesi'nde oturmakta olan Şakir SABAN vefat etmiştir. Cenazesi öğle namazını müteakip Çatak Mahalle Mezarlığı'na defnedilecektir. Belediye Başkanlığı olarak merhuma Allah'tan rahmet, yakınlarına başsağlığı diliyoruz.

Halil ÖLGER (07.09.2018)

İlçemiz Ayvatdede Mahallesi'nde oturmakta olan Halil ÖLGER vefat etmiştir. Cenazesi ikindi namazını müteakip Ulu Mezarlığı'na defnedilecektir. Belediye Başkanlığı olarak merhuma Allah'tan rahmet, yakınlarına başsağlığı diliyoruz.

Melek CANKURT (06.09.2018)

İlçemiz Göstere Mahallesi'nde oturmakta olan Melek CANKURT vefat etmiştir. Cenazesi saat 14.30'da Göstere Mahalle Mezarlığı'na defnedilecektir. Belediye Başkanlığı olarak merhumeye Allah'tan rahmet, yakınlarına başsağlığı diliyoruz.

Hakkı YILDIZ (06.09.2018)

İlçemiz Harmanyazı Mahallesi'nde oturmakta olan Hakkı YILDIZ vefat etmiştir. Cenazesi saat 12.00'de Harmanyazı Mahalle Mezarlığı'na defnedilecektir. Belediye Başkanlığı olarak merhuma Allah'tan rahmet, yakınlarına başsağlığı diliyoruz.

Mehmet Ali KAYA (06.09.2018)

İlçemiz Olukpınar Mahallesi'nde oturmakta olan Mehmet Ali KAYA vefat etmiştir. Cenazesi saat 11.00'de Olukpınar Mahalle Mezarlığı'na defnedilecektir. Belediye Başkanlığı olarak merhuma Allah'tan rahmet, yakınlarına başsağlığı diliyoruz.

Fatma YILMAZ (05.09.2018)

İlçemiz Beykonak Mahallesi'nde oturmakta olan Fatma YILMAZ vefat etmiştir. Cenazesi öğle namazını müteakip Beykonak Mahalle Mezarlığı'na defnedilecektir. Belediye Başkanlığı olarak merhumeye Allah'tan rahmet, yakınlarına başsağlığı diliyoruz.

Nazmi DEMİR (04.09.2018)

İlçemiz Camiatik Mahallesi'nde oturmakta olan Nazmi DEMİR vefat etmiştir. Cenazesi ikindi namazını müteakip Ayvatdede Mahalle Mezarlığı'na defnedilecektir. Belediye Başkanlığı olarak merhuma Allah'tan rahmet, yakınlarına başsağlığı diliyoruz.

Ümmühan ATÇEKEN (04.09.2018)

İlçemiz Eldeş Mahallesi'nde oturmakta olan Ümmühan ATÇEKEN vefat etmiştir. Cenazesi saat 10'da Eldeş Mahalle Mezarlığı'na defnedilecektir. Belediye Başkanlığı olarak merhumeye Allah'tan rahmet, yakınlarına başsağlığı diliyoruz.

Ahmet KAVAS (02.09.2018)

İlçemiz Şıhcarullah Mahallesi'nde oturmakta olan Ahmet KAVAS vefat etmiştir. Cenazesi ikindi namazını müteakip Ulu Mezarlığı'na defnedilecektir. Belediye Başkanlığı olarak merhuma Allah'tan rahmet, yakınlarına başsağlığı diliyoruz.

Naziye BİRCAN (01.08.2018)

İlçemiz Ilıca Mahallesi'nde oturmakta olan Naziye BİRCAN vefat etmiştir. Cenazesi öğle namazını müteakip Behlülbey Mahalle Mezarlığı'na defnedilecektir. Belediye Başkanlığı olarak merhumeye Allah'tan rahmet, yakınlarına başsağlığı diliyoruz.