Zeynep ORHANLI (03.10.2019)

İlçemiz Milli egemenlik Mahallesinde oturmakta olan Zeynep Orhanlı vefat etmiştir. Cenazesi ikindi Namazına Mutakiben Göstere Mahalle mezarlığına defnedilecektir. Belediye Başkanlığı olarak merhumeye Allah'tan rahmet yakınlarına başsağlığı ve sabırlar dileriz.

İsa AYTUĞ (02.10.2019)

İlçemiz Y. Çiğil Mahallesinde oturmakta olan İsa Aytuğ vefat etmiştir. Cenazesi Saat 10:00da Mahalle mezarlığına defnedilecektir. Belediye Başkanlığı olarak merhuma Allah'tan rahmet yakınlarına başsağlığı ve sabırlar dileriz.

Raziye KIRANKAYA (02.10.2019)

İlçemiz Gökçeyurt Mahallesinde oturmakta olan Rziye Kırankaya vefat etmiştir. Cenazesi Saat 10:00da Gökçeyurt Mahalle mezarlığına defnedilecektir. Belediye Başkanlığı olarak merhumeye Allah'tan rahmet yakınlarına başsağlığı ve sabırlar dileriz.

Durdu GELİR (24.09.2019)

İlçemiz Çölmekci Mahallesinde oturmakta olan Durdu Gelir vefat etmiştir. Cenazesi öğle Namazına Mutakiben Mahalle mezarlığına defnedilecektir. Belediye Başkanlığı olarak merhumeye Allah'tan rahmet yakınlarına başsağlığı ve sabırlar dileriz.

Hasibe CAN (23.09.2019)

İlçemiz Geçit Mahallesinde oturmakta olan Hasibe Can vefat etmiştir. Cenazesi Saat 10:00da Geçit Mahalle mezarlığına defnedilecektir. Belediye Başkanlığı olarak merhumeye Allah'tan rahmet yakınlarına başsağlığı ve sabırlar dileriz.

Fatih ASLIM (21.09.2019)

İlçemiz Ucarı Mahallesinde oturmakta olan Mehmet Şal vefat etmiştir. Cenazesi İkindi Namazına Mutakiben Konya yolu mezarlığına defnedilecektir. Belediye Başkanlığı olarak merhuma Allah'tan rahmet yakınlarına başsağlığı ve sabırlar dileriz.

Fikret ER (21.09.2019)

İlçemiz Ilıca Mahallesinde oturmakta olan Fikret Er vefat etmiştir. Cenazesi İkindi Namazına Mutakib Behlülbey Mahalle mezarlığına defnedilecektir. Belediye Başkanlığı olarak merhuma Allah'tan rahmet yakınlarına başsağlığı ve sabırlar dileriz.

Mehmet ŞAL (20.09.2019)

İlçemiz Şıhbedrettin Mahallesinde oturmakta olan Mehmet Şal vefat etmiştir. Cenazesi Cuma Namazına Mutakiben Konya yolu mezarlığına defnedilecektir. Belediye Başkanlığı olarak merhuma Allah'tan rahmet yakınlarına başsağlığı ve sabırlar dileriz.

Kıymet İNAN  (14.09.2019)

İlçemiz Mecidiye Mahallesinde oturmakta olan Kıymet İnan vefat etmiştir. Cenazesi Öğle Namazına Mutakiben Mecidiye Mahalle mezarlığına defnedilecektir. Belediye Başkanlığı olarak merhumeye Allah'tan rahmet yakınlarına başsağlığı ve sabırlar dileriz.

Şerife YILDıZ (14.09.2019)

İlçemiz Beykonak Mahallesinde oturmakta olan Şerife Yıldız vefat etmiştir. Cenazesi Öğle Namazına Mutakiben Beykonak Mahalle mezarlığına defnedilecektir. Belediye Başkanlığı olarak merhumeye Allah'tan rahmet yakınlarına başsağlığı ve sabırlar dileriz.