İsmet YUVAKGİL (06.05.2017)

İlçemiz Şıhbedrettin Mahallesinde oturmakta olan Beleklerli İsmet Yuvakgil vefat etmiştir. Cenazesi bugün saat 11.00'da evinden kaldırılarak Konya Yolu Mezarlığına defnedilecektir. Belediye Başkanlığı olarak Merhuma Allah'dan rahmet yakınlarına baş sağlığı dileriz.

Hacı Rüştü SÜRÜCÜ (05.05.2017)

İlçemiz Aşağıçiğil Mahallesinde oturmakta olan Hacı Rüştü Sürücü vefat etmiştir. Cenazesi cuma namazına müteakip Aşağı Çiğil Mahalle Mezarlığına defnedilecektir. Belediye Başkanlığı olarak Merhuma Allah'dan rahmet yakınlarına baş sağlığı dileriz.

Ayşe KARACALAR (04.05.2017)

İlçemiz Argıthanı Mahallesinde oturmakta olan Ayşe Karacalar vefat etmiştir. Cenazesi saat 10.00'da Argıthanı Mahalle Mezarlığına defnedilecektir. Belediye Başkanlığı olarak Merhume Allah'dan rahmet yakınlarına baş sağlığı dileriz.

Mevlüt ÖNCÜL (03.05.2017)

İlçemiz Ilıca Mahallesinde oturmakta olan Mevlüt Öncül vefat etmiştir. Cenazesi öğle namazına müteakip Göçmen Camiden kaldırılarak Behlülbey Mahalle Mezarlığına defnedilecektir. Belediye Başkanlığı olarak Merhuma Allah'dan rahmet yakınlarına baş sağlığı dileriz.

Muhammed DOĞAN (02.05.2017)

İlçemiz Olukpınar Mahallesinde oturmakta olan Muhammed Doğan vefat etmiştir. Cenazesi öğle namazına müteakip Olukpınar Mahalle Mezarlığına defnedilecektir. Belediye Başkanlığı olarak Merhuma Allah'dan rahmet yakınlarına baş sağlığı dileriz.

Hacer TAŞTEKİN (28.04.2017)

İlçemiz Barakmuslu mahallesinde oturmakta olan Hacer Taştekin vefat etmiştir. Cenazesi 10.00'da Barakmuslu mahalle Mezarlığına defnedilecektir. Belediye Başkanlığı olarak Merhume Allah'dan rahmet yakınlarına baş sağlığı dileriz.

Yaşar ATÇEKEN (27.04.2017)

İlçemiz Eldeş Mahallesinde oturmakta olan Yaşar Atçeken vefat etmiştir. Cenazesi öğle namazına müteakip Eldeş Mahalle Mezarlığına defnedilecektir. Belediye Başkanlığı olarak Merhuma Allah'dan rahmet yakınlarına baş sağlığı dileriz.

Hasan YAĞCI (26.04.2017)

İlçemiz Ucarı Mahallesinde oturmakta olan Hasan Yağcı vefat etmiştir. Cenazesi öğle namazına müteakip Çavuşoğlu Camiden kaldırılarak Konya Yolu Mezarlığına defnedilecektir. Belediye Başkanlığı olarak Merhuma Allah'dan rahmet yakınlarına baş sağlığı dileriz.

Ümmü Gülsüm DEMİR (23.04.2017)

İlçemiz Argıthanı Mahallesinde oturmakta olan Ümmü Gülsüm Demir vefat etmiştir. Cenazesi bugün saat 10.00'da Argıthanı Mahalle Mezarlığına defnedilecektir. Belediye Başkanlığı olarak Merhume Allah'dan rahmet yakınlarına baş sağlığı dileriz.

Gülperi TUNÇ (22.04.2017)

İlçemiz Mahmuthisar Mahallesinde oturmakta olan Gülperi Tunç vefat etmiştir. Cenazesi öğle namazına müteakip Mahmuthisar Mahalle Mezarlığına defnedilecektir. Belediye Başkanlığı olarak Merhume Allah'dan rahmet yakınlarına baş sağlığı dileriz.