Musa METİN (17.07.2019)

İlçemiz Argıthanı mahallesinde oturmakta olan Musa Metin vefat etmiştir. Cenazesi Öğle namazına müteakip Argıthanı mahalle mezarlığına defnedilecekitir. Belediye Başkanlığı olarak merhuma Allah'tan rahmet yakınlarına başsağlığı ve sabırlar dileriz

Gökhan BOSTAN (17.07.2019)

İlçemiz Behlülbey mahallesinde oturmakta olan Gökhan Bostan Gelir vefat etmiştir. Cenazesi ikindi namazına müteakip Behlülbey mahalle mezarlığına defnedilecekitr. Belediye Başkanlığı olarak merhuma Allah'tan rahmet yakınlarına başsağlığı ve sabırlar dileriz.

Gülüstan HALVACI (11.07.2019)

İlçemiz Ayvatdede mahallesinde oturmakta olan Gülüstan Halvacı vefat etmiştir. Cenazesi öğle namazına müteakip Ayvatdede mahalle mezarlığına defnedilecektir. Belediye Başkanlığı olarak merhumeye Allah'tan rahmet yakınlarına başsağlığı ve sabırlar dileriz.

Musa ÇAKMAKCI (10.07.2019)

İlçemiz Çiğil Mahallesi'nde oturmakta olan Musa Çakmaçı vefat etmiştir. Cenazesi öğle namazını müteakip Çiğil Mahalle Mezarlığı'na defnedilecektir. Belediye Başkanlığı olarak merhuma Allah'tan rahmet, yakınlarına başsağlığı ve sabır dileriz.

Hasan DAMLAPINAR (10.07.2019)

İlçemiz Ucarı Mahallesi'nde oturmakta olan Hasan Damlapınar vefat etmiştir. Cenazesi öğle namazını müteakip Konya yolu Mezarlığı'na defnedilecektir. Belediye Başkanlığı olarak merhuma Allah'tan rahmet, yakınlarına başsağlığı ve sabır dileriz.

Reyhan CAMCI (07.07.2019)

İlçemiz Çiğil Mahallesi'nde oturmakta olan Reyhan Camcı vefat etmiştir. Cenazesi öğle namazını müteakip Çiğil Mahalle Mezarlığı'na defnedilecektir. Belediye Başkanlığı olarak merhuma Allah'tan rahmet, yakınlarına başsağlığı ve sabır dileriz.

Fatma GÜZEL (05.07.2019)

İlçemiz Ucarı Mahallesi'nde oturmakta olan Fatma Güzel vefat etmiştir. Cenazesi Cuma namazına müteakip Konya yolu Mezarlığı'na defnedilecektir. Belediye Başkanlığı olarak merhumeye Allah'tan rahmet, yakınlarına başsağlığı ve sabır dileriz.

Mevlüt Kuşcu (05.07.2019)

İlçemiz Çiğil Mahallesi'nde oturmakta olan Mevlüt Kuşcu vefat etmiştir. Cenazesi Cuma namazını müteakip Çiğil Mahalle Mezarlığı'na defnedilecektir. Belediye Başkanlığı olarak merhuma Allah'tan rahmet, yakınlarına başsağlığı ve sabır dileriz.

Selvi ÖNEMLİ (04.07.2019)

İlçemiz Çiğil Mahallesi'nde oturmakta olan Selvi Önemli vefat etmiştir. Cenazesi İkindi namazını müteakip Çiğil Mahalle Mezarlığı'na defnedilecektir. Belediye Başkanlığı olarak merhumeye Allah'tan rahmet, yakınlarına başsağlığı ve sabır dileriz.

Ahmet ADIGÜZEL (04.07.2019)

İlçemiz Eldeş Mahallesi'nde oturmakta olan Ahmet Adıgüzel vefat etmiştir. Cenazesi saat 11'de Eldeş Mahalle Mezarlığı'na defnedilecektir. Belediye Başkanlığı olarak merhuma Allah'tan rahmet, yakınlarına başsağlığı ve sabır dileriz.