Emsal KARTAL (14.07.2017)

İlçemiz Argıthanı Mahallesinde oturmakta olan Emsal Kartal vefat etmiştir. Cenazesi Cuma namazına müteakip Argıthanı Mahalle Mezarlığına defnedilecektir. Belediye Başkanlığı olarak Merhume Allah'dan rahmet yakınlarına baş sağlığı dileriz.

Musa KARAKAYA (14.07.2017)

İlçemiz Misafirli Mahallesinde oturmakta olan Musa Karakaya vefat etmiştir. Cenazesi Cuma namazına müteakip Misafirli Mahalle Mezarlığına defnedilecektir. Belediye Başkanlığı olarak Merhuma Allah'dan rahmet yakınlarına baş sağlığı dileriz.

Ramazan KAHRAMAN (13.07.2017)

İlçemiz Çavuşcugöl Mahallesinde oturmakta olan Ramazan Kahraman vefat etmiştir. Cenazesi ikindi namazına müteakip Çavuşcugöl Mahalle Mezarlığına defnedilecektir. Belediye Başkanlığı olarak Merhuma Allah'dan rahmet yakınlarına baş sağlığı dileriz.

Selahattin Dağlı (13.07.2017)

İlçemiz Ucarı Mahallesinde oturmakta olan Selahattin Dağlı vefat etmiştir. Cenazesi bugün öğle namazına müteakip Çölmekçi Mahalle Mezarlığına defnedilecektir. Belediye Başkanlığı olarak Merhume Allah'dan rahmet yakınlarına baş sağlığı dileriz.

Melehat BAYKAL (11.07.2017)

İlçemiz Sebiller Mahallesinde oturmakta olan Melehat Baykal vefat etmiştir. Cenazesi ikindi namazına müteakip Sebiller Mahalle Mezarlığına defnedilecektir. Belediye Başkanlığı olarak Merhume Allah'dan rahmet yakınlarına baş sağlığı dileriz.

Muhammer ACAR (10.07.2017)

İlçemiz Esentepe mahallesinde oturmakta olan Muhammer Acar vefat etmiştir. Cenazesi saat 10.30 'da Evinden kaldırılarak Behlülbey Mahalle Mezarlığına defnedilecektir. Belediye Başkanlığı olarak Merhuma Allah'dan rahmet yakınlarına baş sağlığı dileriz.

Yaşar KAĞNICI (08.07.2017)

İlçemiz Aşağıçiğil Mahallesinde oturmakta olan Yaşar Kağnıcı vefat etmiştir. Cenazesi bugün öğle namazına müteakip Aşağıçiğil Mahalle Mezarlığına defnedilecektir. Belediye Başkanlığı olarak Merhuma Allah'dan rahmet yakınlarına baş sağlığı dileriz.

Ayşe GEZGİN (08.07.2017)

İlçemiz Fatih mahallesinde oturmakta olan Ayşe Gezgin vefat etmiştir. Cenazesi öğle namazına müteakip Ak Camiden kaldırılarak Behlülbey Mahalle Mezarlığına defnedilecektir. Belediye Başkanlığı olarak Merhume Allah'dan rahmet yakınlarına baş sağlığı dileriz.

Kamile ULEMA (07.07.2017)

İlçemiz Şıhcarullah Mahallesinde oturmakta olan Kamile Ulema vefat etmiştir. Cenazesi Cuma namazına müteakip Konya Yolu Mezarlığına defnedilecektir. Belediye Başkanlığı olarak Merhume Allah'dan rahmet yakınlarına baş sağlığı dileriz.

Osman UÇMAK (06.07.2017)

İlçemiz Gökçeyurt Mahallesinde oturmakta olan Osman Uçmak vefat etmiştir. Cenazesi öğle namazına müteakip Gökçeyurt Mahalle Mezarlığına defnedilecektir. Belediye Başkanlığı olarak Merhuma Allah'dan rahmet yakınlarına baş sağlığı dileriz.