Osman YILDIRIM (22.11.2018)

İlçemiz Karaköy Mahallesi'nde oturmakta olan Osman YILDIRIM vefat etmiştir. Cenazesi öğle namazını müteakip Karaköy Mahalle Mezarlığı'na defnedilecektir. Belediye Başkanlığı olarak merhuma Allah'tan rahmet, yakınlarına başsağlığı diliyoruz.

Harun MENEKŞE (22.11.2018)

İlçemiz Mahmuthisar Mahallesi'nde oturmakta olan Harun MENEKŞE vefat etmiştir. Cenazesi saat 11.00'de Mahmuthisar Mahalle Mezarlığı'na defnedilecektir. Belediye Başkanlığı olarak merhuma Allah'tan rahmet, yakınlarına başsağlığı diliyoruz.

Keziban ŞAHİN (20.11.2018)

İlçemiz Fatih Mahallesi'nde oturmakta olan Keziban ŞAHİN vefat etmiştir. Cenazesi öğle namazını müteakip Yukarı Çiğil Mahalle Mezarlığı'na defnedilecektir. Belediye Başkanlığı olarak merhumeye Allah'tan rahmet, yakınlarına başsağlığı diliyoruz.

Emine KOÇYİĞİT (18.11.2018)

İlçemiz Çiğil Mahallesi'nde oturmakta olan Emine KOÇYİĞİT vefat etmiştir. Cenazesi öğle namazını müteakip Çiğil Mahalle Mezarlığı'na defnedilecektir. Belediye Başkanlığı olarak merhumeye Allah'tan rahmet, yakınlarına başsağlığı diliyoruz.

Mehmet SAVAŞ (18.11.2018)

İlçemiz Argıthanı Mahallesi'nde oturmakta olan Mehmet SAVAŞ vefat etmiştir. Cenazesi öğle namazını müteakip Argıthanı Mahalle Mezarlığı'na defnedilecektir. Belediye Başkanlığı olarak merhuma Allah'tan rahmet, yakınlarına başsağlığı diliyoruz.

İsmihan TURŞUCU (17.11.2018)

İlçemiz Çiğil Mahallesi'nde oturmakta olan İsmihan TURŞUCU vefat etmiştir. Cenazesi saat 10.00'da Çiğil Mahalle Mezarlığı'na defnedilecektir. Belediye Başkanlığı olarak merhumeye Allah'tan rahmet, yakınlarına başsağlığı diliyoruz.

Süleyman SELEK (17.11.2018)

İlçemiz Barakmuslu Mahallesi'nde oturmakta olan Süleyman SELEK vefat etmiştir. Cenazesi öğle namazını müteakip Barakmuslu Mahalle Mezarlığı'na defnedilecektir. Belediye Başkanlığı olarak merhuma Allah'tan rahmet, yakınlarına başsağlığı diliyoruz.

Zarife BOZER (16.11.2018)

İlçemiz Yukarı Çiğil Mahallesi'nde oturmakta olan Zarife BOZER vefat etmiştir. Cenazesi ikindi namazını müteakip Yukarı Çiğil Mahalle Mezarlığı'na defnedilecektir. Belediye Başkanlığı olarak merhumeye Allah'tan rahmet, yakınlarına başsağlığı diliyoruz.

Memiş ERBAKAN (16.11.2018)

İlçemiz Argıthanı Mahallesi'nde oturmakta olan Memiş ERBAKAN vefat etmiştir. Cenazesi ikindi namazını müteakip Argıthanı Mahalle Mezarlığı'na defnedilecektir. Belediye Başkanlığı olarak merhuma Allah'tan rahmet, yakılarına başsağlığı diliyoruz.

Ayşe DUDU (16.11.2018)

İlçemiz Balkı Mahallesi'nde oturmakta olan Ayşe DUDU vefat etmiştir. Cenazesi öğle namazını müteakip Balkı Mahalle Mezarlığı'na defnedilecektir. Belediye Başkanlığı olarak merhumeye Allah'tan rahmet, yakınlarına başsağlığı diliyoruz.