Hidayet ÖZ (23.02.2019)

İlçemiz Düğer Mahallesinde oturmakta olan Hidayet ÖZ vefat etmiştir. Cenazesi öğle namazını müteakip Düğer Mahalle Mezarlığı'na defnedilecektir. Belediye Başkanlığı olarak merhuma Allah'tan rahmet, yakınlarına başsağlığı diliyoruz.

Emine Çay  (20.02.2019)

İlçemiz Milli Egemenlik Mahallesi'nde oturmakta olan Emine ÇAY vefat etmiştir. Cenazesi ikindi namazını müteakip Geçit Mahalle Mezarlığı'na defnedilecektir. Belediye Başkanlığı olarak merhumeye Allah'tan rahmet, yakınlarına başsağlığı diliyoruz.

Sümeyye ÖZBAY (20.02.2019)

İlçemiz Ayvatdede Mahallesi'nde oturmakta olan Sümeyye ÖZBAY vefat etmiştir. Cenazesi öğle namazını müteakip Ayvatdede Mahalle Mezarlığı'na defnedilecektir. Belediye Başkanlığı olarak merhumeye Allah'tan rahmet, yakınlarına başsağlığı diliyoruz.

Ahmet BEKTAŞ (18.02.2019)

İlçemiz Gedikören Mahallesi'nde oturmakta olan Ahmet BEKTAŞ vefat etmiştir. Cenazesi öğle namazını müteakip Gedikören Mahalle Mezarlığı'na defnedilecektir. Belediye Başkanlığı olarak merhuma Allah'tan rahmet, yakınlarına başsağlığı diliyoruz.

İsmail ÇAKMAK (17.02.2019)

İlçemiz Boğazkent Mahallesi'nde oturmakta olan İsmail ÇAKMAK vefat etmiştir. Cenazesi öğle namazını müteakip Boğazkent Mahalle Mezarlığı'na defnedilecektir. Belediye Başkanlığı olarak merhuma Allah'tan rahmet, yakınlarına başsağlığı diliyoruz.

Osman İNAN (16.02.2019)

İlçemiz Çavuşcugöl Mahallesi'nde oturmakta olan Osman İNAN vefat etmiştir. Cenazesi öğle namazını müteakip Çavuşcugöl Mahalle Mezarlığı'na defnedilecektir. Belediye Başkanlığı olarak merhuma Allah'tan rahmet, yakınlarına başsağlığı diliyoruz.

Zülfiye KENEK (15.02.2019)

İlçemiz Argıthanı Mahallesi'nde oturmakta olan Zülfiye KENEK vefat etmiştir. Cenazesi Cuma namazını müteakip Argıthanı Mahalle Mezarlığı'na defnedilecektir. Belediye Başkanlığı olarak merhumeye Allah'tan rahmet, yakınlarına başsağlığı diliyoruz.

Nazım ÖĞÜTÜCÜ (14.02.2019)

İlçemiz Şıhcarullah Mahallesi'nde oturmakta olan Nazım ÖĞÜTÜCÜ vefat etmiştir. Cenazesi öğle namazını müteakip Behlülbey Mahalle Mezarlığı'na defnedilecektir. Belediye Başkanlığı olarak merhuma Allah'tan rahmet, yakınlarına başsağlığı diliyoruz.

Kemal BURUN (14.02.2019)

İlçemiz Fatih Mahallesi'nde oturmakta olan Kemal BURUN vefat etmiştir. Cenazesi öğle namazını müteakip Behlülbey Mahalle Mezarlığı'na defnedilecektir. Belediye Başkanlığı olarak merhuma Allah'tan rahmet, yakınlarına başsağlığı diliyoruz.

Fatma GÜN (13.02.2019)

İlçemiz Avdan Mahallesi'nde oturmakta olan Fatma GÜN vefat etmiştir. Cenazesi öğle namazını müteakip Avdan Mahalle Mezarlığı'na defnedilecektir. Belediye Başkanlığı olarak merhumeye Allah'tan rahmet, yakınlarına başsağlığı diliyoruz.