Huriye Bal  (23.05.2019)

İlçemiz Şıhcarullah mahallesinde oturmakta olan Huriye Bal vefat etmiştir. Cenazesi öğle namazına müteakip Konya yolu mezarlığına defnedilecektir. Belediye Başkanlığı olarak merhumeye Allah'tan rahmet yakınlarına başsağlığı ve sabırlar dileriz.

Yasin Uyanık (22.05.2019)

İlçemiz Ucarı mahallesinde oturmakta olan Yasin Uyanık vefat etmiştir. Cenazesi Öğle namazına müteakip Vakıfağalı mezarlığına defnedilecektir. Belediye Başkanlığı olarak merhuma Allah'tan rahmet yakınlarına başsağlığı ve sabırlar dileriz.

Keziban Uslu (22.05.2019)

İlçemiz Karaköy mahallesinde oturmakta olan Keziban Uslu vefat etmiştir. Cenazesi öğle namazına müteakip Karaköy mahalle mezarlığına defnedilecektir. Belediye Başkanlığı olarak merhumeye Allah'tan rahmet yakınlarına başsağlığı ve sabırlar dileriz.

Tayyibe Boran  (21.05.2019)

İlçemiz Eldeş mahallesinde oturmakta olan Tayyibe Boran vefat etmiştir. Cenazesi öğle namazına müteakip Eldeş mahalle mezarlığına defnedilecektir. Belediye Başkanlığı olarak merhumeye Allah'tan rahmet yakınlarına başsağlığı ve sabırlar dileriz.

Yeter Aksoy (19.05.2019)

İlçemiz Y.Çiğil mahallesinde oturmakta olan Yeter Aksoy vefat etmiştir. Cenazesi saat 11:00'da Y.Çiğil mahalle mezarlığına defnedilecektir. Belediye Başkanlığı olarak merhumeye Allah'tan rahmet yakınlarına başsağlığı ve sabırlar dileriz.

Fatma Tüzün (19.05.2019)

İlçemiz Camiatik mahallesinde oturmakta olan Fatma Tüzün vefat etmiştir. Cenazesi öğle namazına müteakip Konya yolu mezarlığına defnedilecektir. Belediye Başkanlığı olarak merhumeye Allah'tan rahmet yakınlarına başsağlığı ve sabırlar dileriz.

Ayşe Arıcı (19.05.2019)

İlçemiz Fatih mahallesinde oturmakta olan Ayşe Arıcı vefat etmiştir. Cenazesi öğle namazına müteakip Y.çiğil mahalle mezarlığına defnedilecektir. Belediye Başkanlığı olarak merhumeye Allah'tan rahmet yakınlarına başsağlığı ve sabırlar dileriz.

Dilan Şen  (18.05.2019)

İlçemiz Gökçeyurt mahallesinde oturmakta olan Dilan Şen vefat etmiştir. Cenazesi ikindi namazına müteakip Gökçeyurt mahalle mezarlığına defnedilecektir. Belediye Başkanlığı olarak merhumeye Allah'tan rahmet yakınlarına başsağlığı ve sabırlar dileriz.

Mehmet Yıldız (18.05.2019)

İlçemiz Behlülbey mahallesinde oturmakta olan Mehmet Yıldız vefat etmiştir. Cenazesi ikindi namazına müteakip Behlülbey mahalle mezarlığına defnedilecektir. Belediye Başkanlığı olarak merhuma Allah'tan rahmet yakınlarına başsağlığı ve sabırlar dileriz.

Sadullah Kara (18.05.2019)

İlçemiz Ilıca mahallesinde oturmakta olan Sadullah Kara vefat etmiştir. Cenazesi öğle namazına müteakip Balkı mahalle mezarlığına defnedilecektir. Belediye Başkanlığı olarak merhuma Allah'tan rahmet yakınlarına başsağlığı ve sabırlar dileriz.