Mehmet KANTEKİN  (09.03.2018)

İlçemiz Şıhcarullah Mahallesi'nde oturmakta olan Mehmet KANTEKİN vefat etmiştir. Cenazesi Cuma namazını müteakip Bulcuk Mahalle Mezarlığı'na defnedilecektir. Belediye Başkanlığı olarak merhuma Allah'tan rahmet, yakınlarına başsağlığı ve sabırlar diliyoruz.

Asiye DOĞAN  (08.03.2018)

İlçemiz Geçit Mahallesi'nde oturmakta olan Asiye DOĞAN vefat etmiştir. Cenazesi ikindi namazını müteakip Geçit Mahalle Mezarlığı'na defnedilecektir. Belediye Başkanlığı olarak merhumeye Allah'tan rahmet, yakınlarına başsağlığı ve sabırlar diliyoruz.

Halime AK (08.03.2018)

İlçemiz Çiğil Mahallesi'nde oturmakta olan Halime AK vefat etmiştir. Cenazesi öğle namazını müteakip Çiğil Mahalle Mezarlığı'na defnedilecektir. Belediye Başkanlı olarak merhumeye Allah'tan rahmet, yakınlarına başsağlığı ve sabırlar diliyoruz.

Zeliha ÖZER  (08.03.2018)

İlçemiz Mahmuthisar Mahallesi'nde oturmakta olan Zeliha ÖZER vefat etmiştir. Cenazesi öğle namazını müteakip Mahmuthisar Mahalle Mezarlığı'na defnedilecektir. Belediye Başkanlı olarak merhumeye Allah'tan rahmet, yakınlarına başsağlığı ve sabırlar diliyoruz.

Yaşar ARSLAN (08.03.2018)

İlçemiz Harmanyazı Mahallesi'nde oturmakta olan Yaşar ARSLAN vefat etmiştir. Cenazesi ikindi namazını müteakip Harmanyazı Mahalle Mezarlığı'na defnedilecektir. Belediye Başkanlı olarak merhuma Allah'tan rahmet, yakınlarına başsağlığı ve sabırlar diliyoruz.

Eyüp ZEREK  (08.03.2018)

İlçemiz Beykonak Mahallesi'nde oturmakta olan Eyüp ZEREK vefat etmiştir. Cenazesi öğle namazını müteakip Beykonak Mahalle Mezarlığı'na defnedilecektir. Belediye Başkanlı olarak merhuma Allah'tan rahmet, yakınlarına başsağlığı ve sabırlar diliyoruz.

Ayşe TUĞSUZ (07.03.2018)

İlçemiz Ayvatdede Mahallesi'nde oturmakta olan Ayşe TUĞSUZ vefat etmiştir. Cenazesi ikindi namazını müteakip Ayvatdede Mahalle Mezarlığı'na defnedilecektir. Belediye Başkanlığı olarak merhumeye Allah'tan rahmet, yakınlarına başsağlığı ve sabırlar diliyoruz.

Niyazi GÜZEL (07.03.2018)

İlçemiz Argıthanı Mahallesi'nde oturmakta olan Niyazi GÜZEL vefat emiştir. Cenazesi öğle namazını müteakip Argıthanı Mahalle Mezarlığı'na defnedilecektir. Belediye Başkanlığı olarak merhuma Allah'tan rahmet, yakınlarına başsağlığı ve sabırlar diliyoruz.

Fettah ÖNCEL (07.03.2018)

İlçemiz Milli Egemenlik Mahallesi'nde oturmakta olan Fettah ÖNCEL vefat etmiştir. Cenazesi öğle namazını müteakip Kadınhanı Saçıkara Mahalle Mezarlığı'na defnedilecektir. Belediye Başkanlığı olarak merhuma Allah'tan rahmet, yakınlarına başsağlığı ve sabırlar diliyoruz.

Meryem UYANIR (07.03.2018)

İlçemiz Avdan Mahallesi'nde Meryem UYANIR vefat etmiştir. Cenazesi saat 10.00'da Avdan Mahalle Mezarlığı'na defnedilecektir. Belediye Başkanlığı olarak merhumeye Allah'tan rahmet, yakınlarına başsağlığı ve sabırlar diliyoruz.