Ahmet GÜNEŞ (13.05.2017)

İlçemiz Çavuşcugöl Mahallesinde oturmakta olan Ahmet Güneş vefat etmiştir. Cenazesi öğle namazına müteakip Çavuşcugöl Mahalle Mezarlığına defnedilecektir. Belediye Başkanlığı olarak Merhuma Allah'dan rahmet yakınlarına baş sağlığı dileriz.

Mehmet ÇEVİK (12.05.2017)

İlçemiz Çömlekçi Mahallesinde oturmakta olan Mehmet Çevik vefat etmiştir. Cenazesi saat 10.00'da Çömlekçi Mahalle Mezarlığına defnedilecektir. Belediye Başkanlığı olarak Merhuma Allah'dan rahmet yakınlarına baş sağlığı dileriz.

Sevim ABAY (10.05.2017)

İlçemiz Ayvatdede Mahallesinde oturmakta olan Sevim Abay vefat etmiştir. Cenazesi öğle namazına müteakip Muhammediye Camiden kaldırılarak Konya Yolu Mezarlığına defnedilecektir. Belediye Başkanlığı olarak Merhume Allah'dan rahmet yakınlarına baş sağlığı dileriz.

Mehmet YÖNTEM (10.05.2017)

İlçemiz Esentepe Mahallesinde oturmakta olan Mehmet Yöntem vefat etmiştir. Cenazesi öğle namazına müteakip Esentepe Mahalle Camisinden kaldırılarak Behlülbey Mahalle Mezarlığına defnedilecektir. Belediye Başkanlığı olarak Merhuma Allah'dan rahmet yakınlarına baş sağlığı dileriz.

Halil ORAL (08.05.2017)

İlçemiz Aşağıçiğil Mahallesinde oturmakta olan Halil Oral vefat etmiştir. Cenazesi bugün saat 18.30'da Aşağıçiğil Mahalle Mezarlığına defnedilecektir. Belediye Başkanlığı olarak Merhuma Allah'dan rahmet yakınlarına baş sağlığı dileriz.

Fikret KUŞCU (08.05.2017)

İlçemiz Ayvatdede Mahallesinde oturmakta olan Fikret Kuşcu vefat etmiştir. Cenazesi öğle namazına müteakip Çukur Camiden kaldırılarak Konya Yolu Mezarlığına defnedilecektir. Belediye Başkanlığı olarak Merhuma Allah'dan rahmet yakınlarına baş sağlığı dileriz.

Selver GÖK (08.05.2017)

İlçemiz Gedikören Mahallesinde oturmakta olan Selver Gök vefat etmiştir. Cenazesi saat 10.00'da Gedikören Mahalle Mezarlığına defnedilecektir. Belediye Başkanlığı olarak Merhume Allah'dan rahmet yakınlarına baş sağlığı dileriz.

Emine ÖZDEMİR (08.05.2017)

İlçemiz Ucarı Mahallesinde oturmakta olan Emine Özdemir vefat etmiştir. Cenazesi saat 10.30' da Kale Mahalle Mezarlığına defnedilecektir. Belediye Başkanlığı olarak Merhume Allah'dan rahmet yakınlarına baş sağlığı dileriz.

Menekşe KILINÇ (07.05.2017)

İlçemiz Argıthanı Mahallesinde oturmakta olan Menekşe Kılınç vefat etmiştir. Cenazesi öğle namazına müteakip Argıthanı Mahalle Mezarlığına defnedilecektir. Belediye Başkanlığı olarak Merhume Allah'dan rahmet yakınlarına baş sağlığı dileriz.

Süleyman ADIGÜZEL (07.05.2017)

İlçemiz Şıhcarullah Mahallesinde oturmakta olan Süleyman Adıgüzel vefat etmiştir. Cenazesi öğle namazına müteakip Doğanhisar Koçaş Mezarlığına defnedilecektir. Belediye Başkanlığı olarak Merhuma Allah'dan rahmet yakınlarına baş sağlığı dileriz.