Fatma ŞAVK (03.03.2019)

İlçemiz Harmanyazı Mahallesinde oturmakta olan Fatma ŞAVK vefat etmiştir. Cenazesi öğle namazını müteakip Harmanyazı Mahalle Mezarlığı'na defnedilecektir. Belediye Başkanlığı olarak merhumeye Allah'tan rahmet, yakınlarına başsağlığı diliyoruz.

Yusuf UZ (02.03.2019)

İlçemiz Sadıkköy Mahallesinde ikamet etmekte olan Yusuf UZ vefat etmiştir. Cenazesi öğle namazını müteakip Sadıkköy Mahalle Mezarlığı'na defnedilecektir. Belediye Başkanlığı olarak merhuma Allah'tan rahmet, yakınlarına başsağlığı diliyoruz.

Sultan KOÇAK (28.02.2019)

İlçemiz Belekler Mahallesinde oturmakta olan Sultan KOÇAK vefat etmiştir. Cenazesi öğle namazını müteakip Belekler Mahalle Mezarlığı'na defnedilecektir. Belediye Başkanlığı olarak merhumeye Allah'tan rahmet, yakınlarına başsağlığı diliyoruz.

Mevlüt KARAPINAR (28.02.2019)

İlçemiz Barakmuslu Mahallesinde oturmakta olan Mevlüt KARAPINAR vefat etmiştir. Cenazesi saat 14.30'da Barakmuslu Mahalle Mezarlığı'na defnedilecektir. Belediye Başkanlığı olarak merhuma Allah'tan rahmet, yakınlarına başsağlığı diliyoruz.

Bakiye AKIN (28.02.2019)

İlçemiz Ucarı Mahallesinde oturmakta Bakiye AKIN vefat etmiştir. Cenazesi öğle namazını müteakip Ulu Mezarlığı'na defnedilecektir. Belediye Başkanlığı olarak merhumeye Allah'tan rahmet, yakınlarına başsağlığı diliyoruz.

Hacı Derviş ŞİRİN (25.02.2019)

İlçemiz Argıthanı Mahallesinde oturmakta olan Hacı Derviş ŞİRİN vefat etmiştir. Cenazesi ikindi namazını müteakip Argıthanı Mahalle Mezarlığı'na defnedilecektir. Belediye Başkanlığı olarak merhuma Allah'tan rahmet, yakınlarına başsağlığı diliyoruz.

Yaşar KILINÇASLAN (25.02.2019)

İlçemiz Çiğil Mahallesinde oturmakta olan Yaşar KILINÇASLAN vefat etmiştir. Cenazesi ikindi namazını müteakip Çiğil Mahalle Mezarlığı'na defnedilecektir. Belediye Başkanlığı olarak merhuma Allah'tan rahmet, yakınlarına başsağlığı diliyoruz.

Fatma ÇİL (25.02.2019)

İlçemiz Şıhcarullah Mahallesinde oturmakta olan Fatma ÇİL vefat etmiştir. Cenazesi öğle namazını müteakip Olukpınar Mahalle Mezarlığı'na defnedilecektir. Belediye Başkanlığı olarak merhumeye Allah'tan rahmet, yakınlarına başsağlığı diliyoruz.

Ahmet AYTEKİN (25.02.2019)

İlçemiz Ilıca Mahallesinde oturmakta olan Ahmet AYTEKİN vefat etmiştir. Cenazesi öğle namazını müteakip Behlülbey Mahalle Mezarlığı'na defnedilecektir. Belediye Başkanlığı olarak merhuma Allah'tan rahmet, yakınlarına başsağlığı diliyoruz.

Hüseyin KALAYCI (24.02.2019)

İlçemiz Milli Egemenlik Mahallesinde oturmakta olan Hüseyin KALAYCI vefat etmiştir. Cenazesi saat 11.00'de Göstere Mahalle Mezarlığı'na defnedilecektir. Belediye Başkanlığı olarak merhuma Allah'tan rahmet, yakınlarına başsağlığı diliyoruz.