Kadriye YAŞAR (22.09.2018)

İlçemiz Behlülbey Mahallesi'nde oturmakta olan Kadriye YAŞAR vefat etmiştir. Cenazesi ikindi namazını müteakip Ulu Mezarlığı'na defnedilecektir. Belediye Başkanlığı olarak merhumeye Allah'tan rahmet, yakınlarına başsağlığı diliyoruz.

İbrahim SAVAŞ (21.09.2018)

İlçemiz Ayvatdede Mahallesi'nde oturmakta olan İbrahim SAVAŞ vefat etmiştir. Cenazesi Cuma namazını müteakip Ayvatdede Mahalle Mezarlığı'na defnedilecektir. Belediye Başkanlığı olarak merhuma Allah'tan rahmet, yakınlarına başsağlığı diliyoruz.

Fatma AKTAŞ (21.09.2018)

İlçemiz Güneypınar Mahallesi'nde oturmakta olan Fatma AKTAŞ vefat etmiştir. Cenazesi saat 11.30'da Güneypınar Mahalle Mezarlığı'na defnedilecektir. Belediye Başkanlığı olarak merhumeye Allah'tan rahmet, yakınlarına başsağlığı diliyoruz.

Ayşe ÇİPİL (21.09.2018)

İlçemiz Çavuşcugöl Mahallesi'nde oturmakta olan Ayşe ÇİPİL vefat etmiştir. Cenazesi Cuma namazını müteakip Çavuşcugöl Mahalle Mezarlığı'na defnedilecektir. Belediye Başkanlığı olarak merhumeye Allah'tan rahmet, yakınlarına başsağlığı diliyoruz.

Ali KELEŞ (20.09.2018)

İlçemiz Behlülbey Mahallesi'nde oturmakta olan Ali KELEŞ vefat etmiştir. Cenazesi öğle namazını müteakip Behlülbey Mahalle Mezarlığı'na defnedilecektir. Belediye Başkanlığı olarak merhuma Allah'tan rahmet, yakınlarına başsağlığı ve sabırlar diliyoruz.

Şevki ÖZKAYA (20.09.2019)

Gaziantep İslahiye'de oturmakta olan Şevki ÖZKAYA vefat etmiştir. Cenazesi ikindi namazını müteakip Mecidiye Mahalle Mezarlığı'na defnedilecektir. Belediye Başkanlığı olarak merhuma Allah'tan rahmet, yakınlarına başsağlığı diliyoruz.

Mustafa KUZGUN (19.08.2018)

İlçemiz Şıhcarullah Mahallesi'nde oturmakta olan Mustafa Kuzgun vefat etmiştir. Cenazesi öğle namazını müteakip Ulu Mezarlığı'na defnedilecektir. Belediye Başkanlığı olarak merhuma Allah'tan rahmet, yakınlarına başsağlığı diliyoruz.

Aliye AYKANAT (18.09.2018)

İlçemiz Argıthanı Mahallesi'nde oturmakta olan Aliye AYKANAT vefat etmiştir. Cenazesi ikindi namazını müteakip Argıthanı Mahalle Mezarlığı'na defnedilecektir. Belediye Başkanlığı olarak merhumeye Allah'tan rahmet, yakınlarına başsağlığı diliyoruz.

İsa DİNÇ (18.09.2018)

İlçemiz Fahrettin Altay Mahallesi'nde oturmakta olan İsa DİNÇ vefat etmiştir. Cenazesi öğle namazını müteakip Behlülbey Mahalle Mezarlığı'na defnedilecektir. Belediye Başkanlığı olarak merhuma Allah'tan rahmet, yakınlarına başsağlığı diliyoruz.

Fatma KAYNAK (17.09.2018)

İlçemiz Geçit Mahallesi'nde oturmakta olan Fatma KAYNAK vefat etmiştir. Cenazesi öğle namazını müteakip Geçit Mahalle Mezarlığı'na defnedilecektir. Belediye Başkanlığı olarak merhumeye Allah'tan rahmet, yakınlarına başsağlığı diliyoruz.