Safinaz Bardakçı (11.04.2019)

İlçemiz Ucarı mahallesinde oturmakta olan Safinaz Bardakcı vefat etmiştir. Cenazesi öğle namazına müteakip Konya yolu mezarlığına defnedilecektir. Belediye Başkanlığı olarak merhumeye Allah'tan rahmet yakınlarına başsağlığı ve sabırlar dileriz.

Emine Gür (10.04.2019)

İlçemiz Milli Egemenlik mahallesinde oturmakta olan Emine Gür vefat etmiştir. Cenazesi öğle namazına müteakip Behlülbey mahalle mezarlığına defnedilecektir. Belediye Başkanlığı olarak merhumeye Allah'tan rahmet yakınlarına başsağlığı ve sabırlar dileriz.

Ayşe Teke (10.04.2019)

İlçemiz Fatih mahallesinde oturmakta olan Ayşe Teke vefat etmiştir. Cenazesi ikindi namazına müteakip Behlülbey mahalle mezarlığına defnedilecektir. Belediye Başkanlığı olarak merhumeye Allah'tan rahmet yakınlarına başsağlığı ve sabırlar dileriz.

Ali Alp  (09.04.2019)

İlçemiz İhsaniye mahallesinde oturmakta olan Ali Alp vefat etmiştir. Cenazesi öğle namazına müteakip İhsaniye mahalle mezarlığına defnedilecektir. Belediye Başkanlığı olarak merhuma Allah'tan rahmet yakınlarına başsağlığı ve sabırlar dileriz.

Alaaddin Saygı (08.04.2019)

İlçemiz Güneypınar mahallesinde oturmakta olan Alaaddin Saygı vefat etmiştir. Cenazesi öğle namazına müteakip Güneypınar mahalle mezarlığına defnedilecektir. Belediye Başkanlığı olarak merhuma Allah'tan rahmet yakınlarına başsağlığı ve sabırlar dileriz.

Celalettin Günay (08.04.2019)

İlçemiz Fahrettin Altay mahallesinde oturmakta olan Celalettin Günay vefat etmiştir. Cenazesi öğle namazına müteakip Behlülbey mahalle mezarlığına defnedilecektir. Belediye Başkanlığı olarak merhuma Allah'tan rahmet yakınlarına başsağlığı ve sabırlar dileriz.

Sabiha Acar (06.04.2019)

İlçemiz Ağalar mahallesinde oturmakta olan Sabiha Acar vefat etmiştir. Cenazesi ikindi namazına müteakip Ağalar mahalle mezarlığına defnedilecektir. Belediye Başkanlığı olarak merhumeye Allah'tan rahmet yakınlarına başsağlığı ve sabırlar dileriz.

Mehmet Turgal (06.04.2019)

İlçemiz Argıthanı mahallesinde oturmakta olan Mehmet Turgal vefat etmiştir. Cenazesi ikindi namazına müteakip Argıthanı mahalle mezarlığına defnedilecektir. Belediye Başkanlığı olarak merhuma Allah'tan rahmet yakınlarına başsağlığı ve sabırlar dileriz.

Zülfiye Altan (05.04.2019)

İlçemiz Ilıca mahallesinde oturmakta olan Zülfiye Altan vefat etmiştir. Cenazesi ikindi namazına müteakip Behlülbey mahalle mezarlığına defnedilecektir. Belediye Başkanlığı olarak merhumeye Allah'tan rahmet yakınlarına başsağlığı ve sabırlar dileriz.

Döne Karabuğa (05.04.2019)

İlçemiz Şıhcarullah mahallesinde oturmakta olan Döne Karabuğa vefat etmiştir. Cenazesi Cuma namazına müteakip Barakmuslu mahalle mezarlığına defnedilecektir. Belediye Başkanlığı olarak merhumeye Allah'tan rahmet yakınlarına başsağlığı ve sabırlar dileriz.