Hacı İbrahim KURT (28.11.2018)

İlçemiz Ucarı Mahallesi'nde oturmakta olan Hacı İbrahim KURT vefat etmiştir. Cenazesi öğle namazını müteakip Ulu Mezarlığı'na defnedilecektir. Belediye Başkanlığı olarak merhuma Allah'tan rahmet, yakınlarına başsağlığı diliyoruz.

Musa BORA (28.11.2018)

İlçemiz Behlülbey Mahallesi'nde oturmakta olan Musa BORA vefat etmiştir. Cenazesi saat 11.00'de Yukarı Çiğil Mahalle Mezarlığı'na defnedilecektir. Belediye Başkanlığı olarak merhuma Allah'tan rahmet, yakınlarına başsağlığı diliyoruz.

Ali AK (28.11.2018)

İlçemiz Çiğil Mahallesi'nde oturmakta olan Ali AK vefat etmiştir. Cenazesi saat 10.30'da Çiğil Mahalle Mezarlığı'na defnedilecektir. Belediye Başkanlığı olarak merhuma Allah'tan rahmet, yakınlarına başsağlığı diliyoruz.

Nazike GÜLDANE TEKE (27.11.2018)

İlçemiz Argıthanı Mahallesi'nde oturmakta olan Nazike GÜLDANE TEKE vefat etmiştir. Cenazesi ikindi namazını müteakip Argıthanı Mahalle Mezarlığı'na defnedilecektir. Belediye Başkanlığı olarak merhumeye Allah'tan rahmet, yakınlarına başsağlığı diliyoruz.

Mustafa DOĞU (25.11.2018)

İlçemiz Çiğil Mahallesi'nde oturmakta olan Mustafa DOĞU vefat etmiştir. Cenazesi öğle namazını müteakip Çiğil Mahalle Mezarlığı'na defnedilecektir. Belediye Başkanlığı olarak merhuma Allah'tan rahmet, yakınlarına başsağlığı diliyoruz.

Emine ÖZKARA (25.11.2018)

İlçemiz Yukarı Çiğil Mahallesi'nde oturmakta olan Emine ÖZKARA vefat etmiştir. Cenazesi SAAT 11.00'da Yukarı Çiğil Mahalle Mezarlığı'na defnedilecektir. Belediye Başkanlığı olarak merhumeye Allah'tan rahmet, yakınlarına başsağlığı diliyoruz.

Mevlüt NADAR (25.11.2018)

İlçemiz Eldeş Mahallesi'nde oturmakta olan Mevlüt NADAR vefat etmiştir. Cenazesi öğle namazını müteakip Eldeş Mahalle Mezarlığı'na defnedilecektir. Belediye Başkanlığı olarak merhuma Allah'tan rahmet, yakınlarına başsağlığı diliyoruz.

Hatice KILIÇ (24.11.2018)

İlçemiz Boğazkent Mahallesi'nde oturmakta olan Hatice KILIÇ vefat etmiştir. Cenazesi öğle namazını müteakip Boğazkent Mahalle Mezarlığı'na defnedilecektir. Belediye Başkanlığı olarak merhumeye Allah'tan rahmet, yakınlarına başsağlığı diliyoruz.

Ayşe KARA (24.11.2018)

İlçemiz Çobankaya Mahallesi'nde oturmakta olan Ayşe KARA vefat etmiştir. Cenazesi öğle namazını müteakip Çobankaya Mahalle Mezarlığı'na defnedilecektir. Belediye Başkanlığı olarak merhumeye Allah'tan rahmet, yakınlarına başsağlığı diliyoruz.

Ayşe KAYA (22.11.2018)

İlçemiz Düğer Mahalesi'nde oturmakta olan Ayşe KAYA vefat etmiştir. Cenazesi ikindi namazını müteakip Düğer Mahalle Mezarlığı'na defnedilecektir. Belediye Başkanlığı olarak merhumeye Allah'tan rahmet, yakınlarına başsağlığı diliyoruz.