Sevim YILDIRIM (15.03.2018)

İlçemiz Ilıca Mahallesi'nde oturmakta olan Sevim YILDIRIM vefat etmiştir. Cenazesi ikindi namazını müteakip Behlülbey Mahalle Mezarlığı'na defnedilecektir. Belediye Başkanlığı olarak merhumeye Allah'tan rahmet yakınlarına başsağlığı ve sabırlar diliyoruz.

Zekiye ÇORA  (15.03.2018)

İlçemiz Kapaklı Mahallesi'nde oturmakta olan Zekiye ÇORA vefat etmiştir. Cenazesi saat 10.00'da Kapaklı Mahalle Mezarlığı'na defnedilecektir. Belediye Başkanlığı olarak merhumeye Allah'tan rahmet, yakınlarına başsağlığı ve sabırlar diliyoruz.

İlkbahar AKBULUT (15.03.2018)

İlçemiz Kapaklı Mahallesi'nde oturmakta olan İlkbahar AKBULUT vefat etmiştir. Cenazesi öğle namazını müteakip Kapaklı Mahalle Mezarlığı'na defnedilecektir. Belediye Başkanlığı olarak merhumeye Allah'tan rahmet, yakınlarına başsağlığı ve sabırlar diliyoruz.

Ayşe ARSLANPINAR (15.03.2018)

İlçemiz Belekler Mahallesi'nde oturmakta olan Ayşe ARSLANPINAR vefat etmiştir. Cenazesi öğle namazını müteakip Belekler Mahalle Mezarlığı'na defnedilecektir. Belediye Başkanlığı olarak merhuma Allah'tan rahmet, yakınlarına başsağlığı ve sabırlar diliyoruz.

Anakız GÖKÇE (14.03.2018)

İlçemiz Şıhbedrettin Mahallesi'nde oturmakta olan Anakız GÖKÇE vefat etmiştir. Cenazesi öğle namazını müteakip Ulu Mezarlığı'na defnedilecektir. Belediye Başkanlığı olarak merhumeye Allah'tan rahmet, yakınlarına başsağlığı ve sabırlar diliyoruz.

İsmail KABAKÇI (13.03.2018)

İlçemiz Belekler Mahallesi'nde oturmakta olan İsmail KABAKÇI vefat etmiştir. Cenazesi ikindi namazını müteakip Belekler Mahalle Mezarlığı'na defnedilecektir. Belediye Başkanlığı olarak merhuma Allah'tan rahmet, yakınlarına başsağlığı ve sabırlar diliyoruz.

Ayşe KABAKÇI (13.03.2018)

Ankara'da oturmakta olan Ayşe KABAKÇI vefat etmiştir. Cenazesi ikindi namazını müteakip Belekler Mahalle Mezarlığı'na defnedilecektir. Belediye Başkanlığı olarak merhumeye Allah'tan rahmet, yakınlarına başsağlığı ve sabırlar diliyoruz.

Ayana MEMİŞOĞLU (13.03.2018)

İlçemiz Ucarı Mahallesi'nde oturmakta olan Ayana MEMİŞOĞLU vefat etmiştir. Cenazesi saat 11.00'de Koçaş Mahalle Mezarlığı'na defnedilecektir. Belediye Başkanlığı olarak merhumeye Allah'tan rahmet, yakınlarına başsağlığı ve sabırlar diliyoruz.

Fatma ATÇEKEN  (11.03.2018)

İlçemiz Argıthanı Mahallesi'nde oturmakta olan Fatma ATÇEKEN vefat etmiştir. Cenazesi öğle namazını müteakip Argıthanı Mahalle Mezarlığı'na defnedilecektir. Belediye Başkanlığı olarak merhumeye Allah'tan rahmet, yakınlarına başsağlığı ve sabırlar diliyoruz.

Nazmiye GÜLDİKEN (10.03.2018)

İlçemiz Şıhbedrettin Mahallesi'nde oturmakta olan Nazmiye GÜLDİKEN vefat etmiştir. Cenazesi öğle namazını müteakip Ulu Mezarlığı'na defnedilecektir. Belediye Başkanlığı olarak merhumeye Allah'tan rahmet, yakınlarına başsağlığı ve sabırlar diliyoruz.