Siyare ACI (19.07.2017)

İlçemiz Argıthanı Mahallesinde oturmakta olan Sinaye Acı vefat etmiştir. Cenazesi saat 10.00'da Argıthanı Mahalle Mezarlığına defnedilecektir. Belediye Başkanlığı olarak Merhume Allah'dan rahmet yakınlarına baş sağlığı dileriz.

Fatma AKINCI (19.07.2017)

İlçemiz Yukarı Çiğil Mahallesinde oturmakta olan Fatma Akıncı vefat etmiştir. Cenazesi saat 10.00'da Yukarı Çiğil Mahalle Mezarlığına defnedilecektir. Belediye Başkanlığı olarak Merhume Allah'dan rahmet yakınlarına baş sağlığı dileriz.

Fatma ŞAVT (19.07.2017)

İlçemiz Harmanyazı Mahallesinde oturmakta olan Fatma Şavt vefat etmiştir. Cenazesi öğle namazına müteakip Harmanyazı Mahalle Mezarlığına defnedilecektir. Belediye Başkanlığı olarak Merhume Allah'dan rahmet yakınlarına baş sağlığı dileriz.

Emine GÜLER (18.07.2017)

İlçemiz Camiatik Mahallesinde oturmakta olan Emine Güler vefat etmiştir. Cenazesi öğle namazına müteakip Çavuşcugöl Mahalle Mezarlığına defnedilecektir. Belediye Başkanlığı olarak Merhume Allah'dan rahmet yakınlarına baş sağlığı dileriz.

Tefide TURGUT (16.07.2017)

İlçemiz Karaköy Mahallesinde oturmakta olan Tefide Turgut vefat etmiştir. Cenazesi bugün öğle namazından sonra Karaköy Mahalle Mezarlığına defnedilecektir. Belediye Başkanlığı olarak Merhume Allah'dan rahmet yakınlarına baş sağlığı dileriz.

Feyyaz BÜYÜKIŞIK (16.07.2017)

İlçemiz Camiatik Mahallesinde oturmakta olan Feyyaz Büyükışık vefat etmiştir. Cenazesi öğle namazına müteakip Ak Camiden kaldırılarak Behlülbey Mahalle Mezarlığına defnedilecektir. Belediye Başkanlığı olarak Merhuma Allah'dan rahmet yakınlarına baş sağlığı dileriz.

Fikriye OKUR (15.07.2017)

İlçemiz Kapaklı Mahallesinde oturmakta olan Fikriye Okur vefat etmiştir. Cenazesi ikindi namazına müteakip Kapaklı Mahalle Mezarlığına defnedilecektir. Belediye Başkanlığı olarak Merhume Allah'dan rahmet yakınlarına baş sağlığı dileriz.

Mevlüt ATÇEKEN (15.07.2017)

İlçemiz Mahmuthisar Mahallesinde oturmakta olan Mevlüt Atçeken vefat etmiştir. Cenazesi ikindi namazına müteakip Mahmuthisar Mahalle Mezarlığına defnedilecektir. Belediye Başkanlığı olarak Merhuma Allah'dan rahmet yakınlarına baş sağlığı dileriz.

Mustafa YILDIZ (15.07.2017)

İlçemiz Beykonak Mahallesinde oturmakta olan Mustafa Yıldız vefat etmiştir. Cenazesi bugün öğle namazına müteakip Beykonak Mahalle Mezarlığına defnedilecektir. Belediye Başkanlığı olarak Merhuma Allah'dan rahmet yakınlarına baş sağlığı dileriz.

Emsal KARTAL (14.07.2017)

İlçemiz Ucarı mahallesinde oturmakta olan Kazım Yıldıray Gökçe vefat etmiştir. Cenazesi ikindi namazına müteakip evinden kaldırılarak Konya Yolu Mezarlığına defnedilecektir. Belediye Başkanlığı olarak Merhume Allah'dan rahmet yakınlarına baş sağlığı dileriz.