Rukiye KAVAS (19.05.2017)

İlçemiz Boğazkent Mahallesinde oturmakta olan Rukiye Kavas vefat etmiştir. Cenazesi cuma namazına müteakip Boğazkent Mahalle Mezarlığına defnedilecektir. Belediye Başkanlığı olarak Merhume Allah'dan rahmet yakınlarına baş sağlığı dileriz.

Kısmet ERDOĞAN (19.05.2017)

İlçemiz Şıhcarullah Mahallesinde oturmakta olan Kısmet Erdoğan vefat etmiştir. Cenazesi cuma namazına müteakip Muhammediye Camiden kaldırılarak Ayvatdede Mahalle Mezarlığına defnedilecektir. Belediye Başkanlığı olarak Merhume Allah'dan rahmet yakınlarına baş sağlığı dileriz.

Fatma ÖZYILDIZ (18.05.2017)

İlçemiz Şıhcarullah Mahallesinde oturmakta olan Fatma Özyıldız vefat etmiştir. Cenazesi öğle namazına müteakip Muhammediye Camiden kaldırılarak Ayvatdede Mahalle Mezarlığına defnedilecektir. Belediye Başkanlığı olarak Merhume Allah'dan rahmet yakınlarına baş sağlığı dileriz.

Kezban DAĞDELEN (17.05.2017)

İlçemiz Çiğil Mahallesinde oturmakta olan Kezban Dağdelen vefat etmiştir. Cenazesi ikindi namazına müteakip Çiğil Mahalle Mezarlığına defnedilecektir. Belediye Başkanlığı olarak Merhume Allah'dan rahmet yakınlarına baş sağlığı dileriz.

Sabri MANAV (17.05.2017)

İlçemiz Mahmuthisar Mahallesinde oturmakta olan Sabri Manav vefat etmiştir. Cenazesi bugün ikindi namazına müteakip Mahmuthisar Mahalle Mezarlığına defnedilecektir. Belediye Başkanlığı olarak Merhuma Allah'dan rahmet yakınlarına baş sağlığı dileriz.

Ahmet ÖVER (16.05.2017)

İlçemiz Fatih Mahallesinde oturmakta olan Ahmet Över vefat etmiştir. Cenazesi öğle namazına müteakip evinden kaldırılarak Behlülbey Mahalle Mezarlığına defnedilecektir. Belediye Başkanlığı olarak Merhuma Allah'dan rahmet yakınlarına baş sağlığı dileriz.

Ayşe ŞAHİN (15.05.2017)

İlçemiz Gölyaka Mahallesinde oturmakta olan Ayşe Şahin vefat etmiştir. Cenazesi saat 11.00'da Gölyaka Mahalle Mezarlığına defnedilecektir. Belediye Başkanlığı olarak Merhume Allah'dan rahmet yakınlarına baş sağlığı dileriz.

Yavuz KORKMAZ (14.05.2017)

İlçemiz Argıthanı Mahallesinde oturmakta olan Yavuz Korkmaz vefat etmiştir. Cenazesi öğle namazına müteakip Argıthanı Mahalle Mezarlığına defnedilecektir. Belediye Başkanlığı olarak Merhuma Allah'dan rahmet yakınlarına baş sağlığı dileriz.

Ömer GÜNERİ (14.05.2017)

İlçemiz Çavuşcugöl Mahallesinde oturmakta olan Ömer Güneri vefat etmiştir. Cenazesi öğle namazına müteakip Çavuşcugöl Mahalle Mezarlığına defnedilecektir. Belediye Başkanlığı olarak Merhuma Allah'dan rahmet yakınlarına baş sağlığı dileriz.

Melek ŞENGÜL (13.05.2017)

İlçemiz Bulcuk Mahallesinde oturmakta olan Melek Şengül vefat etmiştir. Cenazesi saat 11.00'da Bulcuk Mahalle Mezarlığına defnedilecektir. Belediye Başkanlığı olarak Merhume Allah'dan rahmet yakınlarına baş sağlığı dileriz.