Mahmut UYSAL (31.07.2019)

İlçemiz Bulcuk mahallesinde oturmakta olan Mahmut Uysal vefat etmiştir. Cenazesi Saat 10:00da Bulcuk Mahalle mezarlığına defnedilecektir. Belediye Başkanlığı olarak merhuma Allah'tan rahmet yakınlarına başsağlığı ve sabırlar dileriz.

Mukadder ALTIN (30.07.2019)

İlçemiz Düğer mahallesinde oturmakta olan Mukadder Altın vefat etmiştir. Cenazesi ikindi namazına müteakiben Düğer Mahalle mezarlığına defnedilecektir. Belediye Başkanlığı olarak merhumeye Allah'tan rahmet yakınlarına başsağlığı ve sabırlar dileriz.

Ali İhsan GÜNAY (29.07.2019)

İlçemiz Milli Egemenlik mahallesinde oturmakta olan Ali İhsan Günay vefat etmiştir. Cenazesi Öğle namazına müteakip Göstere mahalle mezarlığına defnedilecektir. Belediye Başkanlığı olarak merhuma Allah'tan rahmet yakınlarına başsağlığı ve sabırlar dileriz.

Aliye ORHAN (29.07.2019)

İlçemiz Argıtanı mahallesinde oturmakta olan Aliye Orhan vefat etmiştir. Cenazesi Öğle Namazına mütakip Argıtanı Mahalle mezarlığına defnedilecektir. Belediye Başkanlığı olarak merhumeye Allah'tan rahmet yakınlarına başsağlığı ve sabırlar dileriz.

İbrahim YILDIZ (28.07.2019)

İlçemiz Ucarı mahallesinde oturmakta olan İbrahim Yıldız vefat etmiştir. Cenazesi Öğle namazına mütakiben Bulcuk Mahalle mezarlığına defnedilecektir. Belediye Başkanlığı olarak merhuma Allah'tan rahmet yakınlarına başsağlığı ve sabırlar dileriz.

Mevlüt ARSLAN (28.07.2019)

İlçemiz Şıhcarullah mahallesinde oturmakta olan Mevlüt Arslan vefat etmiştir. Cenazesi öğle namazına müteakiben Bulcuk Mahalle mezarlığına defnedilecektir. Belediye Başkanlığı olarak merhuma Allah'tan rahmet yakınlarına başsağlığı ve sabırlar dileriz.

Mehmet UZ (26.07.2019)

İlçemiz Şıhbedrettin mahallesinde oturmakta olan Mehmet Uz vefat etmiştir. Cenazesi saat 18:00'da Bulcuk Mahalle mezarlığına defnedilecektir. Belediye Başkanlığı olarak merhuma Allah'tan rahmet yakınlarına başsağlığı ve sabırlar dileriz.

Elmas ŞAHİN (26.07.2019)

lçemiz Balkı Mahallesinde oturmakta olan Elmas Şahin vefat etmiştir. Cenazesi Cuma namazına müteakip Balkı Mahalle Mezarlığına defnedilecektir. Belediye Başkanlığı olarak Merhumeye Allah'dan rahmet yakınlarına baş sağlığı dileriz.

Ayşe DOYDUK (26.07.2019)

lçemiz Argıthanı Mahallesinde oturmakta olan Ayşe Doyduk vefat etmiştir. Cenazesi ikindi namazına müteakip Argıthanı Mahalle Mezarlığına defnedilecektir. Belediye Başkanlığı olarak Merhumeye Allah'dan rahmet yakınlarına baş sağlığı dileriz.

Menekşe GÜRSOY (26.07.2019)

ilçemiz Argıthanı Mahallesinde oturmakta olan Menekşe Gürsoy vefat etmiştir. Cenazesi Cuma namazına müteakip Argıthanı Mahalle Mezarlığına defnedilecektir. Belediye Başkanlığı olarak Merhumeye Allah'dan rahmet yakınlarına baş sağlığı dileriz.