Atiye DİNÇ (30.05.2017)

İlçemiz Milli Egemenlik Mahallesinde oturmakta olan Atiye Dinç vefat etmiştir. Cenazesi öğle namazına müteakip Ak Camiden kaldırılarak Behlülbey Mahalle Mezarlığına defnedilecektir. Belediye Başkanlığı olarak Merhume Allah'dan rahmet yakınlarına baş sağlığı dileriz.

Ömer SARAÇ (28.05.2017)

İlçemiz Fatih Mahallesinde oturmakta olan Ömer Saraç vefat etmiştir. Cenazesi ikindi namazına müteakip Mahmuthisar Mahalle Mezarlığına defnedilecektir. Belediye Başkanlığı olarak Merhuma Allah'dan rahmet yakınlarına baş sağlığı dileriz.

Mehmet ÇEVİK (28.05.2017)

İlçemiz Behlülbey Mahallesinde oturmakta olan Mehmet Çevik vefat etmiştir. Cenazesi ikindi namazına müteakip Ak Camiden kaldırılarak Behlülbey Mahalle Mezarlığına defnedilecektir. Belediye Başkanlığı olarak Merhuma Allah'dan rahmet yakınlarına baş sağlığı dileriz.

Hüseyin Enes CİHANGİR (26.05.2017)

İlçemiz Behlülbey Mahallesinde oturmakta olan Mehmet Cihangir'in oğlu Hüseyin enes Cihangir vefat etmiştir. Cenazesi saat 11.00'da Behlülbey Mahalle Mezarlığına defnedilecektir. Belediye Başkanlığı olarak Merhuma Allah'dan rahmet yakınlarına baş sağlığı dileriz.

Ferit IŞIK (26.05.2017)

İlçemiz Ilıca Mahallesinde oturmakta olan Ferit Işık vefat etmiştir. Cenazesi Cuma namazına müteakip Behlülbey Mahalle Mezarlığına defnedilecektir. Belediye Başkanlığı olarak Merhuma Allah'dan rahmet yakınlarına baş sağlığı dileriz.

Müşerref ŞEN (24.05.2017)

İlçemiz Çavuşcugöl Mahallesinde oturmakta olan Müşerref Şen vefat etmiştir. Cenazesi öğle namazına müteakip Çavuşcugöl Mahalle Mezarlığına defnedilecektir. Belediye Başkanlığı olarak Merhume Allah'dan rahmet yakınlarına baş sağlığı dileriz.

Emine FENER (22.05.2017)

İlçemiz Eldeş Mahallesinde oturmakta olan Emine Fener vefat etmiştir. Cenazesi ikindi namazına müteakip Eldeş Mahalle Mezarlığına defnedilecektir. Belediye Başkanlığı olarak Merhume Allah'dan rahmet yakınlarına baş sağlığı dileriz.

Hüseyin YAZICI (22.05.2017)

İlçemiz Şıhcarullah Mahallesinde oturmakta olan Hüseyin Yazıcı vefat etmiştir. Cenazesi öğle namazına müteakip Çukur Camiden kaldırılarak Konya Yolu Mezarlığına defnedilecektir. Belediye Başkanlığı olarak Merhuma Allah'dan rahmet yakınlarına baş sağlığı dileriz.

Emsal GÖKTAŞ (21.05.2017)

İlçemiz Çavuşcugöl Mahallesinde oturmakta olan Emsal Göktaş vefa etmiştir. Cenazesi öğle namazına müteakip evinden kaldırılarak Çavuşcugöl Mahalle Mezarlığına defnedilecektir. Belediye Başkanlığı olarak Merhume Allah'dan rahmet yakınlarına baş sağlığı dileriz.

Fatma SABAN (20.05.2017)

İlçemiz Çatak Mahallesinde oturmakta olan Fatma Saban vefat etmiştir. Cenazesi bugün öğle namazına müteakip Çatak Mahalle Mezarlığına defnedilecektir. Belediye Başkanlığı olarak Merhume Allah'dan rahmet yakınlarına baş sağlığı dileriz.