Emin Dudu BALCI (05.05.2018)

İlçemiz Argıthanı Mahallesi'nde oturmakta olan Emin Dudu BALCI vefat etmiştir. Cenazesi ikindi namazını müteakip Argıthanı Mahalle Mezarlığı'na defnedilecektir. Belediye Başkanlığı olarak merhumeye Allah'tan rahmet, yakınlarına başsağlığı diliyoruz.

Naile DEMİR (03.05.2018)

İlçemiz Ağalar Mahallesi'nde oturmakta olan Naile Demir vefat etmiştir. Cenazesi saat 11.00'de Ağalar Mahalle Mezarlığı'na defnedilecektir. Belediye Başkanlığı olarak merhumeye Allah'tan rahmet, yakınlarına başsağlığı ve sabırlar diliyoruz.

Fatma EKŞİ (02.05.2018)

İlçemiz Harmanyazı Mahallesi'nde oturmakta olan Fatma EKŞİ vefat etmiştir. Cenazesi ikindi namazını müteakip Harmanyazı Mahalle Mezarlığı'na defnedilecektir. Belediye Başkanlığı olarak merhumeye Allah'tan rahmet, yakınlarına başsağlığı diliyoruz.

Ayşe DAMLAPINAR (02.05.2018)

İlçemiz Şıhbedrettin Mahallesi'nde oturmakta olan Ayşe DAMLAPINAR vefat etmiştir. Cenazesi öğle namazını müteakip Ulu Mezarlığı'na defnedilecektir. Belediye Başkanlığı olarak merhumeye Allah'tan rahmet, yakınlarına başsağlığı diliyoruz.

Ali KIVRAK (30.04.2018)

İlçemiz Fahrettin Altay Mahallesi'nde oturmakta olan Ali KIVRAK vefat etmiştir. Cenazesi ikindi namazını müteakip Behlülbey Mahalle Mezarlığı'na defnedilecektir. Belediye Başkanlığı olarak merhuma Allah'tan rahmet, yakınlarına başsağlığı ve sabırlar diliyoruz.

Fatma ÜNER (30.04.2018)

İlçemiz Yukarıçiğil Mahallesi'nde oturmakta olan Fatma ÜNER vefat etmiştir. Cenazesi ikindi namazını müteakip Yukarıçiğil Mahalle Merazarlığı'na defnedilecektir. Belediye Başkanlığı olarak merhumeye Allah'tan rahmet, yakınlarına başsağlığı ve sabırlar diliyoruz.

Hüseyin ARI (30.04.2018)

İlçemiz Şıhcarullah Mahallesi'nde oturmakta olan Hüseyin ARI vefat etmiştir. Cenazesi öğle namazını müteakip Ulu Mezarlığı'na defnedilecektir. Belediye Başkanlığı olarak merhuma Allah'tan rahmet, yakınlarına başsağlığı ve sabırlar diliyoruz.

Mustafa AKTAŞ (28.04.2018)

İlçemiz Argıthanı Mahallesi'nde oturmakta olan Mustafa AKTAŞ vefat etmiştir. Cenazesi saat 15.00'de Argıthanı Mahalle Mezarlığı'na defnedilecektir. Belediye Başkanlığı olarak merhuma Allah'tan rahmet, yakınlarına başsağlığı diliyoruz.

Ali KELEŞ (28.04.2018)

İlçemiz Camiatik Mahallesi'nde oturmakta olan Ali KELEŞ vefat etmiştir. Cenazesi ikindi namazını müteakip Balkı Mahalle Mezarlığı'na defnedilecektir. Belediye Başkanlığı olarak merhuma Allah'tan rahmet, yakınlarına başsağlığı diliyoruz.

Rukiye ONURLU (28.04.2018)

İlçemiz Ayvatdede Mahallesi'nde oturmakta olan Rukiye ONURLU vefat etmiştir. Cenazesi Cuma namazını müteakip Ulu Mezarlığı'na defnedilecektir. Belediye Başkanlığı olarak merhumeye Allah'tan rahmet, yakınlarına başsağlığı diliyoruz.