Nafiz ERÇİN (24.07.2017)

İlçemiz Argıthanı Mahallesinde oturmakta olan Nafiz Erçin vefat etmiştir. Cenazesi öğle namazına müteakip Argıthanı Mahalle Mezarlığına defnedilecektir. Belediye Başkanlığı olarak Merhuma Allah'dan rahmet yakınlarına baş sağlığı dileriz.

Veli ADAKÇI (24.07.2017)

İlçemiz Belekler Mahallesinde oturmakta olan Veli Adakçı vefat etmiştir. Cenazesi saat 11.00'da Belekler Mahalle Mezarlığına defnedilecektir. Belediye Başkanlığı olarak Merhume Allah'dan rahmet yakınlarına baş sağlığı dileriz.

Keziban YAVUZ (23.07.2017)

İlçemiz Geçit Mahallesinde oturmakta olan Keziban Yavuz vefat etmiştir. Cenazesi saat 11.00'da Geçit Mahalle Mezarlığına defnedilecektir. Belediye Başkanlığı olarak Merhume Allah'dan rahmet yakınlarına baş sağlığı dileriz.

Nazik ÖKMEN (23.07.2017)

İlçemiz Argıthanı Mahallesinde oturmakta olan Nazik Ökmen vefat etmiştir. Cenazesi 19.30'da Argıthanı Mahalle Mezarlığına defnedilecektir. Belediye Başkanlığı olarak Merhume Allah'dan rahmet yakınlarına baş sağlığı dileriz.

Ali Rahim ÖZALP (22.07.2017)

İlçemiz Milli Egemenlik Mahallesinde oturmakta olan Ali Rahim Özalp vefat etmiştir. Cenazesi öğle namazına müteakip Çukur Camiden kaldırılarak Konya Yolu Mezarlığına defnedilecektir. Belediye Başkanlığı olarak Merhuma Allah'dan rahmet yakınlarına baş sağlığı dileriz.

Mehmet Fikret ÖZALP (22.07.2017)

İlçemiz Milli Egemenlik Mahallesinde oturmakta olan Mehmet Fikret Özalp vefat etmiştir. Cenazesi öğle namazına müteakip Çukur Camiden kaldırılarak Konya Yolu Mezarlığına defnedilecektir. Belediye Başkanlığı olarak Merhuma Allah'dan rahmet yakınlarına baş sağlığı dileriz.

Mehmet ŞİRİN (22.07.2017)

İlçemiz Eldeş Mahallesinde oturmakta olan Mehemt Şirin vefat etmiştir. Cenazesi bugün saat 10.00'da Eldeş Mahalle Mezarlığına defnedilecektir. Belediye Başkanlığı olarak Merhuma Allah'dan rahmet yakınlarına baş sağlığı dileriz.

Fadimeana ÇAKMAK (22.07.2017)

İlçemiz Şıhcarullah Mahallesinde oturmakta olan Fadimeana Çakmak vefat etmiştir. Cenazesi ikindi namazına müteakip Nur Camiden kaldırılarak Konya Yolu Mezarlığına defnedilecektir. Belediye Başkanlığı olarak Merhume Allah'dan rahmet yakınlarına baş sağlığı dileriz.

Hanife ERHAN (21.07.2017)

İlçemiz Çobankaya Mahallesinde oturmakta olan Hanife Erhan vefat etmiştir. Cenazesi ikindi namazına müteakip Çobankaya Mahalle Mezarlığına defnedilecektir. Belediye Başkanlığı olarak Merhume Allah'dan rahmet yakınlarına baş sağlığı dileriz.

Nazmiye KARAMAN (19.07.2017)

İlçemiz Bulcuk mahallesinde oturmakta olan Nazmiye Karaman vefat etmiştir. Cenazesi ikindi namazına müteakip Bulcuk Mahalle Mezarlığına defnedilecektir. Belediye Başkanlığı olarak Merhume Allah'dan rahmet yakınlarına baş sağlığı dileriz.