Mehmet Saatçi  (17.03.2019)

İlçemiz Belekler Mahallesinde oturmakta olan Mehmet Saatçi vefat etmiştir. Cenazesi öğle namazına müteakiben Belekler Mahalle mezarlığına defnedilecektir. Belediye Başkanlığı olarak merhuma Allah'tan rahmet yakınlarına başsaşlığı ve sabırlar dileriz.

Emindudu Özdemir (17.03.2019)

İlçemiz Argıthanı Mahallesinde oturmakta olan Emin dudu Özdemir vefat etmiştir. Cenazesi ikindi namazına müteakiben Argıthanı Mahalle mezarlığına defnedilecektir. Belediye Başkanlığı olarak merhumeye Allah'tan rahmet yakınlarına başsağlığı ve sabırlar dileriz.

İsmail Gençay (16.03.2019)

İlçemiz Yukarıçiğil Mahallesinde oturmakta olan İsmail Gençay vefat etmiştir. Cenazesi saat 12:00'da Yukarıçiğil mahalle mezarlığına defnedilecektir. Belediye Başkanlığı olarak merhuma Allah'tan rahmet yakınlarına başsağlığı ve sabırlar dileriz.

Bekir Ekiz (16.03.2019)

İlçemiz Geçit mahallesinde oturmakta olan Bekir Ekiz vefat etmiştir. Cenazesi Saat 10:00'da Geçit Mahalle mezarlığında defnedilecektir. Belediye Başkanlığı olarak merhuma Allah'tan rahmet yakınlarına başsağlığı ve sabırlar dileriz.

Yusuf Kaya (15.03.2019)

İlçemiz Beykonak Mahallesinde oturmakta olan Yusuf Kaya vefat etmiştir. Cenazesi Cuma namazına müteakip Beykonak mahalle mezarlığına defnedilecektir. Belediye Başkanlığı olarak merhuma Allah'tan rahmet yakınlarına başsağlığı ve sabırlar dileriz.

Eyüp Sabri Bedel  (15.03.2019)

İlçemiz Ucarı Mahallesinde oturmakta olan Eyüp Sabri Bedel vefat etmiştir. Cenazesi Cuma namazına müteakip Konya yolu mezarlığına defnedilecektir. Belediye Başkanlığı olarak merhuma Allah'tan rahmet yakınlarına başsağlığı ve sabırlar dileriz.

Hasan Kahraman (15.03.2019)

İlçemiz Çavuşcugöl Mahallesinde oturmakta olan Hasan Kahraman vefat etmiştir. Cenazesi Cuma namazına müteakip Çavuşcugöl mahalle mezarlığına defnedilecektir. Belediye Başkanlığı olarak merhuma Allah'tan rahmet yakınlarına başsağlığı ve sabırlar dileriz.

Veli Ulema  (14.03.2019)

İlçemiz Şıhcarullah Mahallesinde oturmakta olan Veli Ulema vefat etmiştir. Cenazesi öğle namazına müteakip Konya yolu mezarlığına defnedilecektir. Belediye Başkanlığı olarak merhuma Allah'tan rahmet yakınlarına başsağlığı ve sabırlar dileriz.

Remzi Öz (13.03.2019)

İlçemiz Mahmuthisar Mahallesinde oturmakta olan Remzi Öz vefat etmiştir. Cenazesi ikindi namazına müteakip Mahmuthisar mahalle mezarlığında defnedilecektir. Belediye Başkanlığı olarak merhuma Allah'tan rahmet yakınlarına başsağlığı ve sabırlar dileriz.

Hüseyin Güzelkaya (10.03.2019)

İlçemiz Bulcuk Mahallesinde oturmakta olan Hüseyin Güzelkaya vefat etmiştir. Cenazesi öğle namazına müteakip Bulcuk mahalle mezarlığına defnedilecektir. Belediye Başkanlığı olarak merhuma Allah'tan rahmet yakınlarına başsağlığı ve sabırlar dileriz.