Faruk BAYKAL (05.06.2017)

İlçemiz Argıthanı Mahallesinde oturmakta olan Faruk Baykal vefat etmiştir. Cenazesi öğle namazına müteakip Argıthanı mahalle Mezarlığına defnedilecektir. Belediye Başkanlığı olarak Merhuma Allah'dan rahmet yakınlarına baş sağlığı dileriz.

İsak DEMİR (05.06.2017)

İlçemiz Beykonak Mahallesinde oturmakta olan İsak Demir vefat etmiştir. Cenazesi öğle namazına müteakip Beykonak Mahalle Mezarlığına defnedilecektir. Belediye Başkanlığı olarak Merhuma Allah'dan rahmet yakınlarına baş sağlığı dileriz.

Muttalip KUŞAK (05.06.2017)

İlçemiz Göstere Mahallesinde oturmakta olan Muttalip Kuşak vefat etmiştir. Cenazesi ikindi namazına müteakip Göstere Mahalle Mezarlığına defnedilecektir. Belediye Başkanlığı olarak Merhuma Allah'dan rahmet yakınlarına baş sağlığı dileriz.

Musa ÇAYIRCI (05.06.2017)

İlçemiz Şıhcarullah Mahallesinde oturmakta olan Musa Çayırcı vefat etmiştir. Cenazesi öğle namazına müteakip Çukur Camiden kaldırılarak Konya Yolu Mezarlığına defnedilecektir. Belediye Başkanlığı olarak Merhuma Allah'dan rahmet yakınlarına baş sağlığı dileriz.

Ayşe GÜMÜŞ (04.06.2017)

İlçemiz Eldeş Mahallesinde oturmakta olan Ayşe Gümüş vefat etmiştir. Cenazesi ikindi namazına müteakip Eldeş Mahalle Mezarlığına defnedilecektir. Belediye Başkanlığı olarak Merhume Allah'dan rahmet yakınlarına baş sağlığı dileriz.

Afife AYYÜREK (02.06.2017)

İlçemiz Behlülbey Mahallesinde oturmakta olan Afife Ayyürek vefat etmiştir. Cenazesi ikindi namazına müteakip Ak Camiden kaldırılarak Behlülbey Mahalle Mezarlığına defnedilecektir. Belediye Başkanlığı olarak Merhume Allah'dan rahmet yakınlarına baş sağlığı dileriz.

Fatma ÇAKAL (02.06.2017)

İlçemiz Tekeler Mahallesinde oturmakta olan Fatma Çakal vefat etmiştir. Cenazesi Cuma namazına müteakip Tekeler Mahalle mezarlığına defnedilecektir. Belediye Başkanlığı olarak Merhume Allah'dan rahmet yakınlarına baş sağlığı dileriz.

İsmail MADEN (02.06.2017)

İlçemiz Çavuşcugöl Mahallesinde oturmakta olan İsmail Maden vefat etmiştir. Cenazesi Cuma namazına müteakip Çavuşcugöl Mahalle Mezarlığına defnedilecektir. Belediye Başkanlığı olarak Merhuma Allah'dan rahmet yakınlarına baş sağlığı dileriz.

İbrahim ŞAHİN (01.06.2017)

İlçemiz Milli Egemenlik Mahallesinde oturmakta olan İbrahim Şahin vefat etmiştir. Cenazesi saat 10.00'da evinden kaldırılarak Behlülbey Mahalle Mezarlığına defnedilecektir. Belediye Başkanlığı olarak Merhuma Allah'dan rahmet yakınlarına baş sağlığı dileriz.

Naciye OCAK (31.05.2017)

İlçemiz Bulcuk Mahallesinde oturmakta olan Naciye Ocak vefat etmiştir. Cenazesi ikindi namazına müteakip Bulcuk Mahalle Mezarlığına defnedilecektir. Belediye Başkanlığı olarak Merhume Allah'dan rahmet yakınlarına baş sağlığı dileriz.