Ayşe AYDENİZ (16.05.2018)

İlçemiz Barakmuslu Mahallesi'nde oturmakta olan Ayşe AYDENİZ vefat etmiştir. Cenazesi öğle namazını müteakip Barakmuslu Mahalle Mezarlığı'na defnedilecektir. Belediye Başkanı olarak merhumeye Allah'tan rahmet, yakınlarına başsağlığı diliyoruz.

Yakup DEMİR (15.05.2018)

İlçemiz Beykonak Mah. oturmakta olan Yakup DEMİR vefat etmiştir. Cenazesi öğle namazına müteaikip Beykonak Mahalle Mezarlığında defnedilecektir. Belediye Başkanlığı olarak Merhum'a Allah'tan rahmet yakınlarına başsağlığı dileriz.

Mustafa YALÇINKAYA (15.05.2018)

İlçemiz Çiğil Mahallesi'nde oturmakta olan Mustafa YALÇINKAYA vefat etmiştir. Cenazesi saat 10:00'da Çiğil Mahalle Mezarlığı'na defnedilecektir. Belediye Başkanlığı olarak merhuma Allah'tan rahmet, yakınlarına başsağlığı ve sabırlar diliyoruz.

Kasım ÇİÇEK (05.05.2018)

İlçemiz Şıhbedrettin Mahallesi'nde oturmakta olan Kasım ÇİÇEK vefat etmiştir. Cenazesi öğle namazını müteakip Ulu Mezarlığı'na defnedilecektir. Belediye Başkanlığı olarak merhuma Allah'tan rahmet, yakınlarına başsağlığı ve sabırlar diliyoruz.

İkbal AKALIN (13.05.2018)

İlçemiz Argıthanı Mahallesi'nde oturmakta olan İkbal AKALIN vefat etmiştir. Cenazesi öğle namazını müteakip Argıthanı Mahalle Mezarlığı'na defnedilecektir. Belediye Başkanlığı olarak merhumeye Allah'tan rahmet, yakınlarına başsağlığı ve sabırlar diliyoruz.

Abdullah YILDIZ (13.05.2018)

İlçemiz Yorazlar Mahallesi'nde oturmakta olan Abdullah YILDIZ vefat etmiştir. Cenazesi saat 10:30'da Yorazlar Mahalle Mezarlığı'na defnedilecektir. Belediye Başkanlığı olarak merhuma Allah'tan rahmet, yakınlarına başsağlığı ve sabırlar diliyoruz.

Rukiye ŞAFAK (12.05.2018)

İlçemiz Misafirli Mahallesi'nde oturmakta olan Rukiye ŞAFAK vefat etmiştir. Cenazesi öğle namazını müteakip Misafirli Mahalle Mezarlığı'na defnedilecektir. Belediye Başkanlığı olarak merhumeye Allah'tan rahmet, yakınlarına başsağlığı ve sabırlar diliyoruz.

Fatma Sen  (11.05.2018)

İlçemiz Behlülbey Mahallesi'nde oturmakta olan Fatma Sen vefat etmiştir. Cenazesi Cuma namazını müteakip Behlülbey Mahalle Mezarlığı'na defnedilecektir. Belediye Başkanlığı olarak merhumeye Allah'tan rahmet, yakınlarına başsağlığı ve sabırlar diliyoruz.

Eyüp ÇOBAN (07.05.2018)

İlçemiz İstasyon Mahallesi'nde oturmakta olan Eyyüp ÇOBAN vefat etmiştir. Cenazesi ikindi namazını müteakip Behlülbey Mahalle Mezarlığı'na defnedilecektir. Belediye Başkanlığı olarak merhuma Allah'tan rahmet, yakınlarına başsağlığı diliyoruz.

Halime ÇEVİK (07.05.2018)

İlçemiz Mahmuthisar Mahallesi'nde oturmakta olan Halime ÇEVİK vefat etmiştir. Cenazesi öğle namazını müteakip Mahmuthisar Mahalle Mezarlığı'na defnedilecektir. Belediye Başkanlığı olarak merhumeye Allah'tan rahmet, yakınlarına başsağlığı diliyoruz.