Muzaffer ÖLMEZ (02.08.2017)

İlçemiz Bulcuk Mahallesinde oturmakta olan Muzaffer Ölmez vefat etmiştir. Cenazesi bugün öğle namazına müteakip Bulcuk Mahalle Mezarlığına defnedilecektir. Belediye Başkanlığı olarak Merhuma Allah'dan rahmet yakınlarına baş sağlığı dileriz.

Habibe BALKI (01.08.2017)

İlçemiz Fatih Mahallesinde oturmakta olan Habibe Balkı vefat etmiştir. Cenazesi öğle namazına müteakip Ak Camiden kaldırılarak Behlülbey Mahalle Mezarlığına defnedilcektir. Belediye Başkanlığı olarak Merhume Allah'dan rahmet yakınlarına baş sağlığı dileriz.

Abdülkadir KARALI (31.07.2017)

İlçemiz Ucarı Mahalesinde oturmakta olan Abdülkadir Karalı vefat etmiştir. Cenazesi öğle namazına müteakip Tuzlukçu Kundullu Mahalle Mezarlığına defnedilecektir. Belediye Başkanlığı olarak Merhuma Allah'dan rahmet yakınlarına baş sağlığı dileriz.

Cemile UYSAL (29.07.2017)

İlçemiz Çobankaya Mahallesinde oturmakta olan Cemile Uysal vefat etmiştir. Cenazesi ikindi namazına müteakip Çobankaya Mahalle Mezarlığına defnedilecektir. Belediye Başkanlığı olarak Merhume Allah'dan rahmet yakınlarına baş sağlığı dileriz.

Mert KESTİK (28.07.2017)

İlçemiz Ucarı Mahallesinde oturmakta olan Mert Kestik vefat etmiştir. Cenazesi Cuma namazına müteakip Çukur Camiden kaldırılarak Konya Yolu Mezarlığına defnedilecektir. Belediye Başkanlığı olarak Merhuma Allah'dan rahmet yakınlarına baş sağlığı dileriz.

Ali KILINÇ (28.07.2017)

İlçemiz Orhaniye Mahallesinde oturmakta olan Ali Kılınç vefat etmiştir. Cenazesi Cuma namazına müteakip Orhaniye Mahalle Mezarlığına defnedilecektir. Belediye Başkanlığı olarak Merhuma Allah'dan rahmet yakınlarına baş sağlığı dileriz.

Eyyüp SÜMER (27.07.2017)

İlçemiz Çiğil Mahallesinde oturmakta olan Eyyüp Sümer vefat etmiştir. Cenazesi bugün saat 10.30'da Aşağıçiğil Mahalle Mezarlığına defnedilecektir. Belediye Başkanlığı olarak Merhuma Allah'dan rahmet yakınlarına baş sağlığı dileriz.

Mehmet ÖZBAKAN (26.07.2017)

İlçemiz Gökçeyurt Mahallesinde oturmakta olan Mehmet Özbakan vefat etmiştir. Cenazesi ikindi namazına müteakip Gökçeyurt Mahalle Mezarlığına defnedilecektir. Belediye Başkanlığı olarak Merhuma Allah'dan rahmet yakınlarına baş sağlığı dileriz.

Ömer ŞEN (25.07.2017)

İlçemiz Ucarı Mahallesinde oturmakta olan Ömer Şen vefat etmiştir. Cenazesi ikindi namazına müteakip Yunak Kuyubaşı Mahalle Mezarlığına defnedilecektir. Belediye Başkanlığı olarak Merhuma Allah'dan rahmet yakınlarına baş sağlığı dileriz.

Hüsnüye DİLEK (25.07.2017)

İlçemiz Ayvatdede Mahallesinde oturmakta olan Hüsnüye Dilek vefat etmiştir. Cenazesi ikindi namazına müteakip Sekiz Köşe Camiden kaldırılarak Ayvatdede mahalle Mezarlığına defnedilecektir. Belediye Başkanlığı olarak Merhume Allah'dan rahmet yakınlarına baş sağlığı dileriz.