İsa ARI (04.10.2018)

İlçemiz Şıhbedrettin Mahallesi'nde oturmakta olan İsa ARI vefat etmiştir. Cenazesi ikindi namazını müteakip Ulu Mezarlığı'na defnedilecektir. Belediye Başkanlığı olarak merhuma Allah'tan rahmet, yakınlarına başsağlığı diliyoruz.

Ümmühan CİHANGİR (04.01.2018)

İlçemiz Şıhcarullah Mahallesi'nde oturmakta olan Ümmühan CİHANGİR vefat etmiştir. Cenazesi ikindi namazını müteakip Ulu Mezarlığı'na defnedilecektir. Belediye Başkanlığı olarak merhumeye Allah'tan rahmet, yakınlarına başsağlığı diliyoruz.

Abdullah SAVAŞ (03.10.2018)

İlçemiz Balkı Mahallesi'nde oturmakta olan Abdullah SAVAŞ vefat etmiştir. Cenazesi öğle namazını müteakip Balkı Mahalle Mezarlığı'na defnedilecektir. Belediye Başkanlığı olarak merhuma Allah'tan rahmet, yakınlarına başsağlığı diliyoruz.

Alime KARATAŞ (03.10.2018)

İlçemiz Şıhcarullah Mahallesi'nde oturmakta olan Alime KARATAŞ vefat etmiştir. Cenazesi ikindi namazını müteakip Ayvatdede Mahalle Mezarlığı'na defnedilecektir. Belediye Başkanlığı olarak merhumeye Allah'tan rahmet, yakınlarına başsağlığı diliyoruz.

Dudu ERTAŞ (03.10.2018)

İlçemiz Milli Egemenlik Mahallesi'nde oturmakta olan Dudu ERTAŞ vefat etmiştir. Cenazesi öğle namazını müteakip Göstere Mahalle Mezarlığı'na defnedilecektir. Belediye Başkanlığı olarak merhumeye Allah'tan rahmet, yakınlarına başsağlığı diliyoruz.

Aliye ATAY (02.10.2018)

İlçemiz Argıthanı Mahallesi'nde oturmakta olan Aliye ATAY vefat etmiştir. Cenazesi öğle namazını müteakip Argıthanı Mahalle Mezarlığı'na defnedilecektir. Belediye Başkanlığı olarak merhumeye Allah'tan rahmet, yakınlarına başsağlığı diliyoruz.

Abdurrahman YENİCE (02.10.2018)

İlçemiz Fahrettin Altay Mahallesi'nde oturmakta olan Abdurrahman YENİCE vefat etmiştir. Cenazesi ikindi namazını müteakip Geçit Mahalle Mezarlığı'na defnedilecektir. Belediye Başkanlığı olarak merhuma Allah'tan rahmet, yakınlarına başsağlığı diliyoruz.

Mustafa METİN (02.10.2018)

İlçemiz Çavucugöl Mahallesi'nde oturmakta olan Mustafa METİN vefat emiştir. Cenazesi öğle namazını müteakip Çavuşcugöl Mahalle Mezarlığı'na defnedilecektir. Belediye Başkanlığı olarak merhuma Allah'tan rahmet, yakınlarına başsağlığı diliyoruz.

Ceylin Buğlem GÜLTEKİN (01.10.2018)

İlçemiz Şıhbedrettin Mahallesi'nde oturmakta olan Ceylin Buğlem GÜLTEKİN vefat etmiştir. Cenazesi saat 15.00'te Ulu Mezarlığı'na defnedilecektir. Belediye Başkanlığı olarak merhuma Allah'tan rahmet, yakınlarına başsağlığı diliyoruz.

Ahmet TANIR  (01.10.2018)

İlçemiz Argıthanı Mahallesi'nde oturmakta olan Ahmet TANIR vefat etmiştir. Cenazesi ikindi namazını müteakip Argıthanı Mahalle Mezarlığı'na defnedilecektir. Belediye Başkanlığı olarak merhuma Allah'tan rahmet, yakınlarına başsağlığı diliyoruz.