Muammer OĞUL (30.03.2018)

İlçemiz Camiatik Mahallesi'nde oturmakta olan Muammer OĞUL vefat etmiştir. Cenazesi Cuma Namazını müteakip Ak Cami'den kaldırılarak Behlülbey Mahalle Mezarlığı'na defnedilecektir. Belediye Başkanlığı olarak merhuma Allah'tan rahmet, yakınlarına başsağlığı ve sabırlar diliyoruz.

Mehmet SUAL  (29.03.2018)

İlçemiz Yukarı Çiğil Mahallesi'nde oturmakta olan Mehmet SUAL vefat etmiştir. Cenazesi öğle namazını müteakip Yukarı Çiğil Mahalle Mezarlığı'na defnedilecektir. Belediye Başkanlığı olarak merhuma Allah'tan rahmet, yakınlarına başsağlığı ve sabırlar diliyoruz.

Halil İbrahim BAKAN (29.03.2018)

İlçemiz Orhaniye Mahallesi'nde oturmakta olan Halil İbrahim BAKAN vefat etmiştir. Cenazesi öğle namazını müteakip Orhaniye Mahalle Mezarlığı'na defnedilecektir. Belediye Başkanlığı olarak merhuma Allah'tan rahmet, yakınlarına başsağlığı ve sabırlar diliyoruz.

Sultan TETİK (28.03.2018)

İlçemiz Argıthanı Mahallesi'nde oturmakta olan Sultan TETİK vefat etmiştir. Cenazesi ikindi namazını müteakip Argıthanı Mahalle Mezarlığı'na defnedilecektir. Belediye Başkanlığı olarak merhumeye Allah'tan rahmet, yakınlarına başsağlığı ve sabırlar diliyoruz.

Yusuf Türker CEYLAN (27.03.2018)

İlçemiz Beykonak Mahallesi'nde oturmakta olan Yusuf Türker CEYLAN vefat etmiştir. Cenazesi öğle namazını müteakip Beykonak Mahalle Mezarlığı'na defnedilecektir. Belediye Başkanlığı olarak merhuma Allah'tan rahmet, yakınlarına başsağlığı ve sabırlar diliyoruz.

Süleyman FIRTINA (26.03.2018)

İlçemiz Fatih Mahallesi'nde oturmakta olan Süleyman FIRTINA vefat etmiştir. Cenazesi ikindi namazını müteakip Behlülbey Mahalle Mezarlığı'na defnedilecektir. Belediye Başkanlığı olarak merhuma Allah'tan rahmet, yakınlarına başsağlığı ve sabırlar diliyoruz.

Davut AK (26.03.2018)

İlçemiz Ayvatdede Mahallesi'nde oturmakta olan Davut AK vefat etmiştir. Cenazesi ikindi namazını müteakip Ulu Mezarlığı'na defnedilecektir. Belediye Başkanlığı olarak merhuma Allah'tan rahmet, yakınlarına başsağlığı ve sabırlar diliyoruz.

Hanife İNAN (25.03.2018)

İlçemiz Çavuşcugöl Mahallesi'nde oturmakta olan Hanife İNAN vefat etmiştir. Cenazesi öğle namazını müteakip Çavuşcugöl Mahalle Mezarlığı'na defnedilecektir. Belediye Başkanlığı olarak merhumeye Allah'tan rahmet, yakınlarına başsağlığı ve sabırlar diliyoruz.

Narin AKMAN (25.03.2018)

İlçemiz Çiğil Mahallesi'nde oturmakta olan Narin AKMAN vefat etmiştir. Cenazesi öğle namazını müteakip Çiğil Mahalle Mezarlığı'na defnedilecektir. Belediye Başkanlığı olarak merhumeye Allah'tan rahmet, yakınlarına başsağlığı ve sabırlar diliyoruz.

Keziban YILDIZ (24.03.2018)

İlçemiz Göstere Mahallesi'nde oturmakta olan Keziban YILDIZ vefat etmiştir. Cenazesi ikindi namazına müteakip Göstere Mahalle Mezarlığı'na defnedilecektir. Belediye Başkanlığı olarak merhumeye Allah'tan rahmet, yakınlarına başsağlığı ve sabırlar diliyoruz.