Bedir COŞKUN (04.11.2019)

İlçemiz Ayvatdede Mahallesinde oturmakta olan Bedir Coşkun vefat etmiştir. Cenazesi Öğle namazına müteakip Ulu mezarlığana defnedilecektir. Belediye Başkanlığı olarak merhuma Allah'tan rahmet yakınlarına başsağlığı ve sabırlar dileriz.

Fatma KALDI (03.11.2019)

İlçemiz Çavuşcugöl Mahallesinde oturmakta olan Fatma Kaldı vefat etmiştir. Cenazesi Öğle namazına müteakip Çavuşcugöl Mahalle mezarlığına defnedilecektir. Belediye Başkanlığı olarak merhumeye Allah'tan rahmet yakınlarına başsağlığı ve sabırlar dileriz.

Ayşe AYDIN (03.11.2019)

İlçemiz Eldeş Mahallesinde oturmakta olan Ayşe Aydın vefat etmiştir. Cenazesi Öğle namazına müteakip Eldeş Mahalle mezarlığına defnedilecektir. Belediye Başkanlığı olarak merhumeye Allah'tan rahmet yakınlarına başsağlığı ve sabırlar dileriz.

Hacı DÖNDÜ (03.11.2019)

İlçemiz Göstere Mahallesinde oturmakta olan Hacı Döndü vefat etmiştir. Cenazesi Saat 10.00da Göstere Mahalle mezarlığına defnedilecektir. Belediye Başkanlığı olarak merhuma Allah'tan rahmet yakınlarına başsağlığı ve sabırlar dileriz.

Hayriye OĞUZ (03.11.2019)

İlçemiz Barakmuslu Mahallesinde oturmakta olan Hayriye Oğuz vefat etmiştir. Cenazesi saat 10.00da Barakmuslu Mahalle mezarlığına defnedilecektir. Belediye Başkanlığı olarak merhumeye Allah'tan rahmet yakınlarına başsağlığı ve sabırlar dileriz.

Mevlüt ARI (30.10.2019)

İlçemiz Balkı Mahallesinde oturmakta olan Mevlüt Arı vefat etmiştir. Cenazesi Öğle namazına müteakip Balkı Mahalle mezarlığına defnedilecektir. Belediye Başkanlığı olarak merhuma Allah'tan rahmet yakınlarına başsağlığı ve sabırlar dileriz.

Mehmet TIKI (30.10.2019)

İlçemiz Fatih Mahallesinde oturmakta olan Mehmet Tıkı vefat etmiştir. Cenazesi Öğle namazına müteakip Behlül bey Mahalle mezarlığına defnedilecektir. Belediye Başkanlığı olarak merhuma Allah'tan rahmet yakınlarına başsağlığı ve sabırlar dileriz.

Ayşe ALADAĞLI (27.10.2019)

İlçemiz Argıtanı Mahallesinde oturmakta olan Ayşe Aladağlı vefat etmiştir. Cenazesi Öğle namazına müteakip Argıtanı Mahalle mezarlığına defnedilecektir. Belediye Başkanlığı olarak merhumeye Allah'tan rahmet yakınlarına başsağlığı ve sabırlar dileriz.

Servet ADA (27.10.2019)

İlçemiz Ayvatdede Mahallesinde oturmakta olan Servet ADA vefat etmiştir. Cenazesi Öğle namazına müteakip Behlülbey Mahalle mezarlığına defnedilecektir. Belediye Başkanlığı olarak merhuma Allah'tan rahmet yakınlarına başsağlığı ve sabırlar dileriz.

Raif ERCAN (25.10.2019)

İlçemiz Behlülbey Mahallesinde oturmakta olan Raif ERCAN vefat etmiştir. Cenazesi ikindi namazına müteakip Yazlıca Mahalle mezarlığına defnedilecektir. Belediye Başkanlığı olarak merhuma Allah'tan rahmet yakınlarına başsağlığı ve sabırlar dileriz.