Nazike ARIKAN (08.08.2019)

İlçemiz Argıthanı Mahallesinde oturmakta olan Nazike ARIKAN vefat etmiştir. Cenazesi öğle namazına müteakip Argıthanı mahalle mezarlığına defnedilecektir. Belediye Başkanlığı olarak merhume Allah'tan rahmet yakınlarına başsağlığı ve sabırlar dileriz.

İsa GÖÇER (06.08.2019)

İlçemiz Ayvatdede Mahallesinde oturmakta olan İsa Göçer vefat etmiştir. Cenazesi ikindi namazına müteakip Konya Yolu mezarlığına defnedilecektir. Belediye Başkanlığı olarak merhuma Allah'tan rahmet yakınlarına başsağlığı ve sabırlar dileriz.

Hediye BALIKÇI (06.08.2019)

İlçemiz Büyükoba mahallesinde oturmakta olan Hediye Balıkçı vefat etmiştir. Cenazesi 11.30da Mahalle mezarlığına defnedilecektir. Belediye Başkanlığı olarak merhumeye Allah'tan rahmet yakınlarına başsağlığı ve sabırlar dileriz.

Tahir SERT (05.08.2019)

İlçemiz Kapak mahallesinde oturmakta olan Tahir Sert vefat etmiştir. Cenazesi öğle namazına müteakiben Kapaklı Mahalle mezarlığına defnedilecektir. Belediye Başkanlığı olarak merhuma Allah'tan rahmet yakınlarına başsağlığı ve sabırlar dileriz.

AYŞE İNAN (04.08.2019)

ilçemiz Mecidiye mahallesinde oturmakta olan Ayşe İnan vefat etmiştir. Cenazesi 10.30da Mahalle mezarlığına defnedilecektir. Belediye Başkanlığı olarak merhumeye Allah'tan rahmet yakınlarına başsağlığı ve sabırlar dileriz.

Mevlüt BOZKIR (03.08.2019)

lçemiz Beykonak mahallesinde oturmakta olan Mevlüt Bozkır vefat etmiştir. Cenazesi öğle namazına müteakiben Beykonak Mahalle mezarlığına defnedilecektir. Belediye Başkanlığı olarak merhuma Allah'tan rahmet yakınlarına başsağlığı ve sabırlar dileriz.

ZELİHA KOÇ (01.08.2019)

İlçemiz Balkı mahallesinde oturmakta olan Zeliha Koç vefat etmiştir. Cenazesi saat:11.00da namazına Balkı Mahalle mezarlığına defnedilecektir. Belediye Başkanlığı olarak merhumeye Allah'tan rahmet yakınlarına başsağlığı ve sabırlar dileriz.

Kerim BALTA (31.07.2019)

İlçemiz Şıhcarullah mahallesinde oturmakta olan Kerim Balta vefat etmiştir. Cenazesi ikindi namazına müteakiben Konya yolu mezarlığına defnedilecektir. Belediye Başkanlığı olarak merhuma Allah'tan rahmet yakınlarına başsağlığı ve sabırlar dileriz.

Mehmet TURAN (31.07.2019)

İlçemiz Mahmuthisar mahallesinde oturmakta olan Mehmet Turan vefat etmiştir. Cenazesi öğle namazına müteakiben Mahmuthisar Mahalle mezarlığına defnedilecektir. Belediye Başkanlığı olarak merhuma Allah'tan rahmet yakınlarına başsağlığı ve sabırlar dileriz.

Zuhal SABAN (31.07.2019)

İlçemiz Bulcuk mahallesinde oturmakta olan Zuhal Saban vefat etmiştir. Cenazesi ikindi namazına müteakiben Çorumda defnedilecektir. Belediye Başkanlığı olarak merhumeye Allah'tan rahmet yakınlarına başsağlığı ve sabırlar dileriz.