Ümmü ULAMA (05.12.2019)

İlçemiz Ucarı Mahallesi'nde oturmakta olan Ümmü Ulama vefat etmiştir. Cenazesi Öğle namazına müteakip Ulu Mezarlığa defnedilecektir. Belediye Başkanlığı olarak merhumeye Allah'tan rahmet, yakınlarına başsağlığı ve sabır dileriz.

Halime AKAR (26.11.2019)

İlçemiz Çiğil Mahallesi'nde oturmakta olan Halime Akar vefat etmiştir. Cenazesi Öğle namazını müteakip Çiğil Mahalle Mezarlığı'na defnedilecektir. Belediye Başkanlığı olarak merhumeye Allah'tan rahmet, yakınlarına başsağlığı ve sabır dileriz.

Halime KURT (25.11.2019)

İlçemiz Kapaklı Mahallesi'nde oturmakta olan Halime Kurt vefat etmiştir. Cenazesi Öğle namazını müteakip Kapaklı Mahalle Mezarlığı'na defnedilecektir. Belediye Başkanlığı olarak merhumeye Allah'tan rahmet, yakınlarına başsağlığı ve sabır dileriz.

Hüseyin BÜLBÜL (25.11.2019)

İlçemiz Beykonak Mahallesi'nde oturmakta olan Hüseyin Bülbül vefat etmiştir. Cenazesi ikindi namazını müteakip Beykonak Mahalle Mezarlığı'na defnedilecektir. Belediye Başkanlığı olarak merhuma Allah'tan rahmet, yakınlarına başsağlığı ve sabır dileriz.

İsmail ARSLAN (23.11.2019)

İlçemiz Ucarı Mahallesi'nde oturmakta olan İsmail Arslan vefat etmiştir. Cenazesi ikindi namazını müteakip Misafirli Mahalle Mezarlığı'na defnedilecektir. Belediye Başkanlığı olarak merhuma Allah'tan rahmet, yakınlarına başsağlığı ve sabır dileriz.

Cemil KURU (19.11.2019)

İlçemiz Sadıklar Mahallesi'nde oturmakta olan Cemil Kuru vefat etmiştir. Cenazesi ikindi namazını müteakip Sadıklar Mahalle Mezarlığı'na defnedilecektir. Belediye Başkanlığı olarak merhuma Allah'tan rahmet, yakınlarına başsağlığı ve sabır dileriz.

Mehmet YAYLIOĞLU (14.11.2019)

İlçemiz Ucarı Mahallesinde oturmakta olan Mehmet Yaylıoğlu vefat etmiştir. Cenazesi Öğle Namazına Ulu Mezarlığa defnedilecektir. Belediye Başkanlığı olarak merhuma Allah'tan rahmet yakınlarına başsağlığı ve sabırlar dileriz.

Mehmet Ali YILDIZ (09.11.2019)

İlçemiz Camiatik Mahallesinde oturmakta olan Mehmet Ali Yıldız vefat etmiştir. Cenazesi Öğle Namazına Ulu Mezarlığa defnedilecektir. Belediye Başkanlığı olarak merhuma Allah'tan rahmet yakınlarına başsağlığı ve sabırlar dileriz.

Ayşe YILDIRIM (08.11.2019)

İlçemiz Gölyaka Mahallesinde oturmakta olan Ayşe Yıldırım vefat etmiştir. Cenazesi Cuma Namazına Gölyaka mahalle Mezarlığa defnedilecektir. Belediye Başkanlığı olarak merhumeye Allah'tan rahmet yakınlarına başsağlığı ve sabırlar dileriz.

Hanife BİLİR (06.11.2019)

İlçemiz Şıhcarullah Mahallesinde oturmakta olan Hanife Bilir vefat etmiştir. Cenazesi ikindi Namazına Ayvatdede mahalle Mezarlığa defnedilecektir. Belediye Başkanlığı olarak merhumeye Allah'tan rahmet yakınlarına başsağlığı ve sabırlar dileriz.