Sultan UYGUN (22.01.2018)

İlçemiz Esentepe Mahallesi'nde oturmakta olan Sultan UYGUN vefat etmiştir. Cenazesi öğle namazını müteakip Behlülbey Mahalle Mezarlığı'na defnedilecektir. Belediye Başkanlığı olarak merhumeye Allah'tan rahmet, yakınlarına başsağlığı ve sabırlar diliyoruz.

Melek KIZILAY (19.01.2018)

İlçemiz Ilıca Mahallesi'nde oturmakta olan Melek KIZILAY vefat etmiştir. Cenazesi Cuma namazını müteakip Göçmen Cami'den kaldırılarak Behlülbey Mahalle Mezarlığı'na defnedilecektir. Belediye Başkanlığı olarak merhumeye Allah'tan rahmet, yakınlarına başsağlığı ve sabırlar diliyoruz.

Mevlüt KURT (19.01.2018)

İlçemiz Argıthanı Mahallesi'nde oturmakta olan Mevlüt KURT vefat etmiştir. Cenazesi Cuma namazını müteakip Argıthanı Mahalle Mezarlığı'na defnedilecektir. Belediye Başkanlığı olarak merhuma Allah'tan rahmet, yakınlarına başsağlığı ve sabırlar dileriz.

İsmail ÇEVİK (17.01.2018)

İlçemiz Behlülbey Mahallesi'nde oturmakta olan İsmail ÇEVİK vefat etmiştir. Cenazesi saat 17.00'de Behlülbey Mahalle Mezarlığı'na defnedilecektir. Belediye Başkanlığı olarak merhuma Allah'tan rahmet, yakınlarına başsağlığı ve sabırlar dileriz.

Fatma ATEŞ  (17.01.2018)

İlçemiz Ayvatdede Mahallesi'nde oturmakta olan Fatma ATEŞ vefat etmiştir. Cenazesi ikindi namazını müteakip Ayvatdede Mahalle Mezarlığı'na defnedilecektir. Belediye Başkanlığı olarak merhumeye Allah'tan rahmet, yakınlarına baş sağlığı ve sabırlar diliyoruz.

Ayşe UYUR (16.01.2018)

İlçemiz Balkı Mahallesi'nde oturmakta olan Ayşe UYUR vefat etmiştir. Cenazesi öğle namazını müteakip Balkı Mahalle Mezarlığı'na defnedilecektir. Belediye Başkanlığı olarak merhumeye Allah'tan rahmet, yakınlarına baş sağlığı ve sabırlar diliyoruz.

Dudu ARAZ (15.01.2018)

İlçemiz Argıthanı Mahallesi'nde oturmakta olan Dudu ARAZ vefat etmiştir. Cenazesi öğle namazını müteakip Argıthanı Mahalle Mezarlığı'na defnedilecektir. Belediye Başkanlığı olarak merhumeye Allah'tan rahmet, yakınlarına başsağlığı ve sabırlar diliyoruz.

Mehmet ÇALLA (14.01.2018)

İlçemiz Yukarı Çiğil Mahallesi'nde oturmakta olan Mehmet ÇALLA vefat etmiştir. Cenazesi bugün saat 11.00'de Yukarı Çiğil Mahalle Mezarlığı'na defnedilecektir. Belediye Başkanlığı olarak merhuma Allah'tan rahmet, yakınlarına başsağlığı ve sabırlar diliyoruz.

Bayram ARICI  (13.01.2018)

İlçemiz Misafirli Mahallesi'nde oturmakta olan Bayram ARICI vefat etmiştir. Cenazesi öğle namazını müteakip Misafirli Mahalle Mezarlığı'na defnedilecektir. Belediye Başkanlığı olarak merhuma Allah'tan rahmet, yakınları baş sağlığı ve sabırlar diliyoruz.

Mehmet AF (12.01.2018)

İlçemiz Ilıca Mahallesi'nde oturmakta olan Mehmet AF vefat etmiştir. Cenazesi Cuma namazını müteakip Yunak İlçesi Yığar Mahalle Mezarlığı'na defnedilecektir. Belediye Başkanlığı olarak merhuma Allah'tan rahmet, yakılarına baş sağlığı ve sabırlar diliyoruz.