Osman ÇOBAN (19.03.2020)

İlçemiz Büyükoba Mahallesi'nde oturmakta olan Osman Çoban vefat etmiştir. Cenazesi öğle namazını müteakip Büyükoba Mahalle Mezarlığı'na defnedilecektir. Belediye Başkanlığı olarak merhuma Allah'tan rahmet, yakınlarına başsağlığı ve sabır dileriz.

Emine ŞİMŞEK (18.03.2020)

İlçemiz Güneypınar Mahallesi'nde oturmakta olan Emine Şimşek vefat etmiştir. Cenazesi öğle namazını müteakip Güneypınar Mahalle Mezarlığı'na defnedilecektir. Belediye Başkanlığı olarak merhumeye Allah'tan rahmet, yakınlarına başsağlığı ve sabır dileriz.

Himmet ÇELİK (18.03.2020)

İlçemiz Kadıkköy Mahallesi'nde oturmakta olan Himmet Çelik vefat etmiştir. Cenazesi 11.30da sadıklar Mahalle Mezarlığı'na defnedilecektir. Belediye Başkanlığı olarak merhuma Allah'tan rahmet, yakınlarına başsağlığı ve sabır dileriz.

Nail TAŞLITEPE (16.03.2020)

İlçemiz Karaköy Mahallesi'nde oturmakta olan Nail Taşlıtepe vefat etmiştir. Cenazesi öğle namazını müteakip Karaköy Mahalle Mezarlığı'na defnedilecektir. Belediye Başkanlığı olarak merhuma Allah'tan rahmet, yakınlarına başsağlığı ve sabır dileriz.

İbrahim DERE (16.03.2020)

İlçemiz İstasyon Mahallesi'nde oturmakta olan İbrahim Dere vefat etmiştir. Cenazesi öğle namazını müteakip Behlülbey Mahalle Mezarlığı'na defnedilecektir. Belediye Başkanlığı olarak merhuma Allah'tan rahmet, yakınlarına başsağlığı ve sabır dileriz.

Mehmet KOZLU (14.03.2020)

İlçemiz Gökçeyutr Mahallesi'nde oturmakta olan Mehmet Kozlu vefat etmiştir. Cenazesi öğle namazını müteakip Gökçeyurt Mahalle Mezarlığı'na defnedilecektir. Belediye Başkanlığı olarak merhuma Allah'tan rahmet, yakınlarına başsağlığı ve sabır dileriz.

Murat ALP (15.03.2020)

İlçemiz Şıhcarullah Mahallesi'nde oturmakta olan Murat Alp vefat etmiştir. Cenazesi öğle namazını müteakip Ulu Mezarlığı'na defnedilecektir. Belediye Başkanlığı olarak merhuma Allah'tan rahmet, yakınlarına başsağlığı ve sabır dileriz.

Amine DİNÇ (15.03.2020)

İlçemiz Yukarı Çiğil Mahallesi'nde oturmakta olan Emine Dinç vefat etmiştir. Cenazesi öğle namazını müteakip Yukarı çiğil Mahalle Mezarlığı'na defnedilecektir. Belediye Başkanlığı olarak merhumeye Allah'tan rahmet, yakınlarına başsağlığı ve sabır dileriz.

Aliye AK (15.03.2020)

İlçemiz Çiğil Mahallesi'nde oturmakta olan Aliye Ak vefat etmiştir. Cenazesi öğle namazını müteakip Çiğil Mahalle Mezarlığı'na defnedilecektir. Belediye Başkanlığı olarak merhumeye Allah'tan rahmet, yakınlarına başsağlığı ve sabır dileriz.

Hüseyin ÇEVİRGEN (12.03.2020)

İlçemiz Milliegemenlik Mahallesi'nde oturmakta olan Hüseyin Çevirgen vefat etmiştir. Cenazesi öğle namazını müteakip Behlülbey Mahalle Mezarlığı'na defnedilecektir. Belediye Başkanlığı olarak merhuma Allah'tan rahmet, yakınlarına başsağlığı ve sabır dileriz.