Ali KURŞUN (21.09.2017)

İlçemiz Gedikören Mahallesinde oturmakta olan Ali Kurşun vefat etmiştir. Cenazesi öğle namazına müteakip Gedikören Mahalle Mezarlığına defnedilecektir. Belediye Başkanlığı olarak Merhuma Allah'dan rahmet yakınlarına baş sağlığı dileriz.

Mehmet ÖZTÜRK (21.09.2017)

İlçemiz Yukarıçiğil Mahallesinde oturmakta olan Mehmet Öztürk vefat etmiştir. Cenazesi öğle namazına müteakip Çukur Camiden kaldırılarak Konya Yolu :Mezarlığına defnedilecektir. Belediye Başkanlığı olarak Merhuma Allah'dan rahmet yakınlarına baş sağlığı dileriz.

Ramazan AK (20.09.2017)

İlçemiz Beykonak Mahallesinde oturmakta olan Ramazan Ak vefat etmiştir. Cenazesi saat 10.00'da Beykonak Mahalle Mezarlığına defendilecektir. Belediye Başkanlığı olarak Merhuma Allah'dan rahmet yakınlarına baş sağlığı dileriz.

Ziyare KARGA (19.09.2017)

İlçemiz Geçit Mahallesinde oturmakta olan Ziyare Karga vefat etmiştir. Cenazesi bugün ikindi namazına müteakip Geçit Mahalle Mezarlığına defnedilecektir. Belediye Başkanlığı olarak Merhume Allah'dan rahmet yakınlarına baş sağlığı dileriz.

Eyyüp SABAN (19.09.2017)

İlçemiz Çatak Mahallesinde oturmakta olan Eyyüp Saban vefat etmiştir. Cenazesi bugün ikindi namazına müteakip Çatak Mahalle Mezarlığına defnedilecektir. Belediye Başkanlığı olarak Merhuma Allah'dan rahmet yakınlarına baş sağlığı dileriz.

Duran YÜKSEL (19.09.2017)

İlçemiz Fahrettin Altay Mahallesinde oturmakta olan Duran Yüksel vefat etmiştir. Cenazesi öğle namazına müteakip evinden kaldırılarak Behlülbey Mahalle Mezarlığına defnedilecektir. Belediye Başkanlığı olarak Merhuma Allah'dan rahmet yakınlarına baş sağlığı dileriz.

Ramazan YAĞCI (18.09.2017)

İlçemiz Aşağıçiğil Mahallesinde oturmakta olan Ramazan Yağcı vefat etmiştir. Cenazesi ikindi namazına müteakip Aşağıçiğil Mahalle Mezarlığına defnedilecektir. Belediye Başkanlığı olarak Merhuma Allah'dan rahmet yakınlarına baş sağlığı dileriz.

Keziban EKİN (18.09.2017)

İlçemiz Bulcuk Mahallesinde oturmakta olan Keziban Ekin vefat etmiştir. Cenazesi öğle namazına müteakip Yukarıçiğil Mahalle Mezarlığına defnedilecektir. Belediye Başkanlığı olarak Merhuma Allah'dan rahmet yakınlarına baş sağlığı dileriz.Belediye Başkanlığı olarak Merhume Allah'dan rahmet yakınlarına baş sağlığı dileriz.

Fatma KAMA (17.09.2017)

İlçemiz Çavuşcugöl Mahallesinde oturmakta olan Fatma Kama vefat etmiştir. Cenazesi saat 10.00'da Çavuşcugöl Mahalle Mezarlığına defnedilecektir. Belediye Başkanlığı olarak Merhume Allah'dan rahmet yakınlarına baş sağlığı dileriz.

Teslime TOPBAŞ (16.09.2017)

İlçemiz Çobankaya Mahallesinde oturmakta olan Teslime Topbaş vefat etmiştir. Cenazesi ikindi namazına müteakip Çobankaya Mahalle Mezarlığına defnedilecektir. Belediye Başkanlığı olarak Merhume Allah'dan rahmet yakınlarına baş sağlığı dileriz.