Şefiye Telli  (16.06.2019)

İlçemiz Milli Egemenlik mahallesinde oturmakta olan Şefiye Telli vefat etmiştir. Cenazesi ikindi namazına müteakip Ayvatdede mahalle mezarlığına defnedilecektir. Belediye Başkanlığı olarak merhumeye Allah'tan rahmet yakınlarına başsağlığı ve sabırlar dileriz.

Yusuf YILDIZ (19.06.2019)

İlçemiz Beykonak mahallesinde oturmakta olan Yusuf Yıldız vefat etmiştir. Cenazesi öğle namazına müteakip Beykonak mahalle mezarlığına defnedilecektir. Belediye Başkanlığı olarak merhuma Allah'tan rahmet yakınlarına başsağlığı ve sabırlar dileriz.

Baki Yıldırım (16.06.2019)

İlçemiz Ilıca mahallesinde oturmakta olan Baki Yıldırım vefat etmiştir. Cenazesi öğle namazına müteakip Behlülbey mahallle mezarlığına defnedilecektir. Belediye Başkanlığı olarak merhuma Allah'tan rahmet yakınlarına başsağlığı ve sabırlar dileriz.

Ali Çevirgen (15.06.2019)

İlçemiz İstasyon mahallesinde oturmakta olan Ali Çevirgen vefat etmiştir. Cenazesi ikindi namazına müteakip Behlülbey mahalle mezarlığına defnedilecektir. Belediye Başkanlığı olarak merhuma Allah'tan rahmet yakınlarına başsağlığı ve sabırlar dileriz.

Ali Kaya  (15.06.2019)

İlçemiz Barakmuslu mahallesinde oturmakta olan Ali Kaya vefat etmiştir. Cenazesi saat 10:00'da Barakmuslu mahalle mezarlığına defnedilecektir. Belediye Başkanlığı olarak merhuma Allah'tan rahmet yakınlarına başsağlığı ve sabırlar dileriz.

Ahmet Helvacı (14.06.2019)

İlçemiz Ayvatdede mahallesinde oturmakta olan Ahmet Helvacı vefat etmiştir. Cenazesi Cuma namazına müteakip Ayvatdede mahalle mezarlığına defnedilecektir. Belediye Başkanlığı olarak merhuma Allah'tan rahmet yakınlarına başsağlığı ve sabırlar dileriz.

Osman Akdoğan (14.06.2019)

İlçemiz Çiğil mahallesinde oturmakta olan Osman Akdoğan vefat etmiştir. Cenazesi öğle namazına müteakip Çiğil mahalle mezarlığına defnedilecektir. Belediye Başkanlığı olarak merhuma Allah'tan rahmet yakınlarına başsağlığı ve sabırlar dileriz.

Ömer Kolsuz (13.06.2019)

İlçemiz Gökçeyurt mahallesinde oturmakta olan Ömer Kolsuz vefat etmiştir. Cenazesi ikindi namazına müteakip Gökçeyurt mahalle mezarlığına defnedilecektir. Belediye Başkanlığı olarak merhuma Allah'tan rahmet yakınlarına başsağlığı ve sabırlar dileriz.

Zeynep Kölemen (13.06.2019)

İlçemiz Olukpınar mahallesinde oturmakta olan Zeynep Kölemen vefat etmiştir. Cenazesi öğle namazına müteakip Olukpınar mahalle mezarlığına defnedilecektir. Belediye Başkanlığı olarak merhumeye Allah'tan rahmet yakınlarına başsağlığı ve sabırlar dileriz.

İbrahim Uçak  (11.06.2019)

İlçemiz Yorazlar mahallesinde oturmakta olan İbrahim Uçak vefat etmiştir. Cenazesi öğle namazına müteakip Yorazlar mahalle mezarlığına defnedilecektir. Belediye Başkanlığı olarak merhuma Allah'tan rahmet yakınlarına başsağlığı ve sabırlar dileriz.