Yusuf KOÇAK (21.10.2018)

İlçemiz Şıhbedrettin Mahallesi'nde oturmakta olan Yusuf KOÇAK vefat etmiştir. Cenazesi saat 10.00'da Ulu Mezarlığı'na defnedilecektir. Belediye Başkanlığı olarak merhuma Allah'tan rahmet, yakınlarına başsağlığı diliyoruz.

Meryem KARTBABA (21.10.2018)

İlçemiz Karaköy Mahallesi'nde oturmakta olan Meryem KARTBABA vefat etmiştir. Cenazesi saat 10.00'da Karaköy Mahalle Mezarlığı'na defnedilecektir. Belediye Başkanlığı olarak merhumeye Allah'tan rahmet, yakınlarına başsağlığı diliyoruz.

Ali ÇİMEN (20.10.2018)

İlçemiz Argıthanı Mahallesi'nde oturmakta olan Ali ÇİMEN vefat etmiştir. Cenazesi öğle namazını müteakip Argıthanı Mahalle Mezarlığı'na defnedilecektir. Belediye Başkanlığı olarak merhuma Allah'tan rahmet, yakınlarına başsağlığı diliyoruz.

Miyase KAN (20.10.2018)

İlçemiz Şıhcarullah Mahallesi'nde oturmakta olan Miyase KAN vefat etmiştir. Cenazesi öğle namazını müteakip Ulu Mezarlığı'na defnedilecektir. Belediye Başkanlığı olarak merhumeye Allah'tan rahmet, yakınlarına başsağlığı diliyoruz.

Mustafa DOĞAN (19.10.2018)

İlçemiz Ilıca Mahallesi'nde oturmakta olan Mustafa DOĞAN vefat etmiştir. Cenazesi Cuma namazını müteakip Behlülbey Mahalle Mezarlığı'na defnedilecektir. Belediye Başkanlığı olarak merhumeye Allah'tan rahmet, yakınlarına başsağlığı diliyoruz.

Mediha AKIN (18.10.2018)

İlçemiz Ilıca Mahallesinde oturmakta olan Mediha Akın vefat etmiştir. Cenazesi öğle namazını mütakip Behlülbey Mahalle mezarlığına defnedilecektir. Belediye Başkanlığı olarak Allahtan rahmet yakınlarına Başsağlığı diliyoruz.

Fatma KEÇECİ (16.10.2018)

İlçemiz Argıthanı Mahallesi'nde oturmakta olan Fatma KEÇECİ vefat etmiştir. Cenazesi öğle namazını müteakip Argıthanı Mahalle Mezarlığı'na defnedilecektir. Belediye Başkanlığı olarak merhumeye Allah'tan rahmet, yakınlarına başsağlığı diliyoruz.

Havva DUDU (16.10.2018)

İlçemiz Behlülbey Mahallesi'nde oturmakta olan Havva DUDU vefat etmiştir. Cenazesi ikindi namazını müteakip Behlülbey Mahalle Mezarlığı'na defnedilecektir. Belediye Başkanlığı olarak merhumeye Allah'tan rahmet, yakınlarına başsağlığı diliyoruz.

Zarife ÇARMAN (16.10.2018)

İlçemiz Esentepe Mahallesi'nde oturmakta olan Zarife ÇARMAN vefat etmiştir. Cenazesi öğle namazını müteakip Behlülbey Mahalle Mezarlığı'na defnedilecektir. Belediye Başkanlığı olarak merhumeye Allah'tan rahmet, yakınlarına başsağlığı diliyoruz.

Ümmügülsüm KARAKUŞ (12.10.2018)

İlçemiz İstasyon Mahallesi'nde oturmakta olan Ümmügülsüm KARAKUŞ vefat etmiştir. Cenazesi ikindi namazını müteakip Ulu Mezarlığı'na defnedilecektir. Belediye Başkanlığı olarak merhumeye Allah'tan rahmet, yakılarına başsağlığı diliyoruz.