Fahrettin YILMAZ (27.01.2020)

İlçemiz Gedikören Mahallesi'nde oturmakta olan Fahrettin Yılmaz vefat etmiştir. Cenazesi Öğle namazını müteakip Gedikören Mahalle Mezarlığı'na defnedilecektir. Belediye Başkanlığı olarak merhuma Allah'tan rahmet, yakınlarına başsağlığı ve sabır dileriz.

Hasan DAĞLI  (27.01.2020)

İlçemiz Yukarı Çiğil Mahallesi'nde oturmakta olan Hasan Dağlı vefat etmiştir. Cenazesi Öğle namazını müteakip Yukarı Çiğil Mahalle Mezarlığı'na defnedilecektir. Belediye Başkanlığı olarak merhuma Allah'tan rahmet, yakınlarına başsağlığı ve sabır dileriz.

İbrahim AKDEMİR (23.01.2020)

İlçemiz Çiğil Mahallesi'nde oturmakta olan İbrahim Akdemir vefat etmiştir. Cenazesi ikindi namazını müteakip Çiğil Mahalle Mezarlığı'na defnedilecektir. Belediye Başkanlığı olarak merhuma Allah'tan rahmet, yakınlarına başsağlığı ve sabır dileriz.

Mustafa Güden (23.01.2020)

İlçemiz Ucarı Mahallesi'nde oturmakta olan Mustafa Güden vefat etmiştir. Cenazesi ikindi namazını müteakip Ulu Mezarlığı'na defnedilecektir. Belediye Başkanlığı olarak merhuma Allah'tan rahmet, yakınlarına başsağlığı ve sabır dileriz.

Alime BARLAS (22.01.2020)

İlçemiz Argıtanı Mahallesi'nde oturmakta olan Alime Barlas vefat etmiştir. Cenazesi ikindi namazını müteakip Argıtanı Mahalle Mezarlığı'na defnedilecektir. Belediye Başkanlığı olarak merhumeye Allah'tan rahmet, yakınlarına başsağlığı ve sabır dileriz.

Zülfiye AKSOY (16.01.2020)

İlçemiz Mahmuthisar Mahallesi'nde oturmakta olan Zülfiye Aksoy vefat etmiştir. Cenazesi ikindi namazını müteakip Mahmuthisar Mahalle Mezarlığı'na defnedilecektir. Belediye Başkanlığı olarak merhumeye Allah'tan rahmet, yakınlarına başsağlığı ve sabır dileriz.

Maksude KALE (15.01.2020)

İlçemiz Ağalar Mahallesi'nde oturmakta olan Maksude Kale vefat etmiştir. Cenazesi öğle namazını müteakip Ağalar Mahalle Mezarlığı'na defnedilecektir. Belediye Başkanlığı olarak merhumeye Allah'tan rahmet, yakınlarına başsağlığı ve sabır dileriz.

Hasan SEDEF (15.01.2020)

İlçemiz Camiatik Mahallesi'nde oturmakta olan Hasan SEDEF vefat etmiştir. Cenazesi öğle namazını müteakip Behlülbey Mahalle Mezarlığı'na defnedilecektir. Belediye Başkanlığı olarak merhuma Allah'tan rahmet, yakınlarına başsağlığı ve sabır dileriz.

Tevfik TELLİ (10.01.2020)

İlçemiz Ayvaddede Mahallesi'nde oturmakta olan Tevfik TELLİ vefat etmiştir. Cenazesi İkindi Namazına Mütakiben Ayvaddede mahalle Mezarlığına defnedilecektir. Belediye Başkanlığı olarak merhuma Allah'tan rahmet, yakınlarına başsağlığı ve sabır dileriz

Ali ORHAN (08.01.2020)

İlçemiz Yukarı Çiğil Mahallesi'nde oturmakta olan Ali Orhan vefat etmiştir. Cenazesi Öğle Namazına Müteakip Yukarı Çiğil mahalle Mezarlığına defnedilecektir. Belediye Başkanlığı olarak merhuma Allah'tan rahmet, yakınlarına başsağlığı ve sabır dileriz