Esat TUĞSUZ (18.04.2018)

İlçemiz Ayvatdede Mahallesi'nde oturmakta olan Esat TUĞSUZ vefat etmiştir. Cenazesi ikindi namazını müteakip Ayvatdede Mahalle Mezarlığı'na defnedilecektir. Belediye Başkanlığı olarak merhuma Allah'tan rahmet, yakınlarına başsağlığı diliyoruz.

Ethem SALTA (18.04.2018)

İlçemiz Şıhcarullah Mahallesi'nde oturmakta olan Ethem SALTA vefat etmiştir. Cenazesi öğle namazını müteakip Ulu Mezarlığı'na defnedilecektir. Belediye Başkanlığı olarak merhuma Allah'tan rahmet, yakınlarına başsağlığı diliyoruz.

Naime CERAN (17.04.2018)

İlçemiz Behlülbey Mahallesi'nde oturmakta olan Naime CERAN vefat etmiştir. Cenazesi ikindi namazını müteakip Behlülbey Mahalle Mezarlığı'na defnedilecektir. Belediye Başkanlığı olarak merhumeye Allah'tan rahmet, yakınlarına başsağlığı diliyoruz.

Yaşar ÇINAR (16.04.2018)

İlçemiz Düver Mahallesi'nde oturmakta olan Yaşar ÇINAR vefat etmiştir. Cenazesi ikindi namazını müteakip Düver Mahalle Mezarlığı'na defnedilecektir. Belediye Başkanlığı olarak merhuma Allah'tan rahmet, yakınlarına başsağlığı diliyoruz.

Hasan BAHAR (16.04.2018)

İlçemiz Mecidiye Mahallesi'nde oturmakta olan Hasan BAHAR vefat etmiştir. Cenazesi ikindi namazını müteakip Mecidiye Mahalle Mezarlığı'na defnedilecektir. Belediye Başkanlığı olarak merhuma Allah'tan rahmet, yakınlarına başsağlığı diliyoruz.

Mehmet PUNAR (16.04.2018)

İlçemiz Milli Egemenlik Mahallesi'nde oturmakta olan Mehmet PUNAR vefat etmiştir. Cenazesi öğle namazını müteakip Behlülbey Mahalle Mezarlığı'na defnedilecektir. Belediye Başkanlığı olarak merhuma Allah'tan rahmet, yakınlarına başsağlığı diliyoruz.

Sefa EKİZ  (15.04.2018)

İlçemiz Geçit Mahallesi'nde oturmakta olan Sefa EKİZ vefat etmiştir. Cenazesi öğle namazını müteakip Geçit Mahalle Mezarlığı'na defnedilecektir. Belediye Başkanlığı olarak merhuma Allah'tan rahmet, yakınlarına başsağlığı diliyoruz.

Muhammet TUTUK (15.04.2018)

İlçemiz Şıhcarullah Mahallesi'nde oturmakta olan Muhammet TUTUK vefat etmiştir. Cenazesi öğle namazını müteakip Behlülbey Mahalle Mezarlığı'na defnedilecektir. Belediye Başkanlığı olarak merhuma Allah'tan rahmet, yakınlarına başsağlığı diliyoruz.

Süleyman KORUCU (13.04.2018)

İlçemiz Fatih Mahallesi'nde oturmakta olan Süleyman KORUCU vefat etmiştir. Cenazesi Cuma namazını müteakip Behlülbey Mahalle Mezarlığı'na defnedilecektir. Belediye Başkanlığı olarak merhuma Allah'tan rahmet, yakınlarına başsağlığı diliyoruz.

Ahmet KARABACAK (13.04.2018)

İlçemiz Eldeş Mahallesi'nde oturmakta olan Ahmet KARABACAK vefat etmiştir. Cenazesi Cuma namazını müteakip Eldeş Mahalle Mezarlığı'na defnedilecektir. Belediye Başkanlığı olarak merhuma Allah'tan rahmet, yakınlarına başsağlığı diliyoruz.