Mehmet DOLMA (20.08.2019)

İlçemiz Yukarı Çiğil Mahallesinde oturmakta olan Mehmet DOLMA vefat etmiştir. Cenazesi ikindi namazına müteakip Yukarı Çiğil Mahalle mezarlığına defnedilecektir. Belediye Başkanlığı olarak merhuma Allah'tan rahmet yakınlarına başsağlığı ve sabırlar dileriz.

Rüştü ÖZ (19.08.2019)

İlçemiz Çiğil Mahallesinde oturmakta olan Rüştü ÖZ vefat etmiştir. Cenazesi saat 15.00'de Çiğil Mahalle mezarlığına defnedilecektir. Belediye Başkanlığı olarak merhuma Allah'tan rahmet yakınlarına başsağlığı ve sabırlar dileriz.

Hasan SAÇANGÜL (19.08.2019)

İlçemiz Çiğil Mahallesinde oturmakta olan Hasan SAÇANGÜL vefat etmiştir. Cenazesi öğle namazına müteakip Çiğil Mahalle mezarlığına defnedilecektir. Belediye Başkanlığı olarak merhuma Allah'tan rahmet yakınlarına başsağlığı ve sabırlar dileriz.

Mehmet SOYLU (19.08.2019)

İlçemiz Harmanyazı Mahallesinde oturmakta olan Mehmet SOYLU vefat etmiştir. Cenazesi öğle namazına müteakip Harmanyazı Mahalle mezarlığına defnedilecektir. Belediye Başkanlığı olarak merhuma Allah'tan rahmet yakınlarına başsağlığı ve sabırlar dileriz.

Ayşe KAYIŞ (17.08.2019)

İlçemiz Tekeler Mahallesinde oturmakta olan Ayşe KAYIŞ vefat etmiştir. Cenazesi saat 11.00'de Tekeler Mahalle mezarlığına defnedilecektir. Belediye Başkanlığı olarak merhume Allah'tan rahmet yakınlarına başsağlığı ve sabırlar dileriz.

Ramazan KARAYEL (17.08.2019)

İlçemiz Behlülbey Mahallesinde oturmakta olan Ramazan KARAYEL vefat etmiştir. Cenazesi öğle namazına müteakip Behlülbey Mahalle mezarlığına defnedilecektir. Belediye Başkanlığı olarak merhuma Allah'tan rahmet yakınlarına başsağlığı ve sabırlar dileriz.

Mustafa ŞAŞIRDI (16.08.2019)

İlçemiz Milli Egemenlik Mahallesinde oturmakta olan Mustafa ŞAŞIRDI vefat etmiştir. Cenazesi cuma namazına müteakip Konya yolu mezarlığına defnedilecektir. Belediye Başkanlığı olarak merhuma Allah'tan rahmet yakınlarına başsağlığı ve sabırlar dileriz.

Mehmet KAYA (15.08.2019)

İlçemiz Gedikören Mahallesinde oturmakta olan Mehmet KAYA vefat etmiştir. Cenazesi saat 18.00'de Gedikören mahalle mezarlığına defnedilecektir. Belediye Başkanlığı olarak merhuma Allah'tan rahmet yakınlarına başsağlığı ve sabırlar dileriz.

İbrahim Muhammed DİLBAZ (15.08.2019)

İlçemiz Şıhcarullah Mahallesinde oturmakta olan İbrahim Muhammed DİLBAZ vefat etmiştir. Cenazesi saat 10.00'da Konya yolu mezarlığına defnedilecektir. Belediye Başkanlığı olarak merhuma Allah'tan rahmet yakınlarına başsağlığı ve sabırlar dileriz.

Fatma EROĞLU (15.08.2019)

İlçemiz Yukarı Çiğil Mahallesinde oturmakta olan Fatma EROĞLU vefat etmiştir. Cenazesi saat 9.30'da Yukarı Çiğil mahalle mezarlığına defnedilecektir. Belediye Başkanlığı olarak merhume Allah'tan rahmet yakınlarına başsağlığı ve sabırlar dileriz.