Hatice LALE (15.12.2018)

İlçemiz Argıthanı Mahallesi'nde oturmakta olan Hatice LALE vefat etmiştir. Cenazesi ikindi namazını müteakip Argıthanı Mahalle Mezarlığı'na defnedilecektir. Belediye Başkanlığı olarak merhumeye Allah'tan rahmet, yakınlarına başsağlığı diliyoruz.

Sabriye ÖZBAŞ (15.12.2018)

İlçemiz Argıthanı Mahallesi'nde oturmakta olan Sabriye ÖZBAŞ vefat etmiştir. Cenazesi öğle namazını müteakip Argıthanı Mahalle Mezarlığı'na defnedilecektir. Belediye Başkanlığı olarak merhumeye Allah'tan rahmet, yakınlarına başsağlığı diliyoruz.

Ali TAŞ (14.12.2018)

İlçemiz Çiğil Mahallesi'nde oturmakta olan Ali TAŞ vefat etmiştir. Cenazesi saat 10.00'da Çiğil Mahalle Mezarlığı'na defnedilecektir. Belediye Başkanlığı olarak merhuma Allah'tan rahmet, yakınlarına başsağlığı diliyoruz

Keziban FİDAN  (13.12.2018)

İlçemiz Gökçeyurt Mahallesi'nde oturmakta olan Keziban FİDAN vefat etmiştir. Cenazesi ikindi namazını müteakip Gökçeyurt Mahalle Mezarlığı'na defnedilecektir. Belediye Başkanlığı olarak merhumeye Allah'tan rahmet, yakınlarına başsağlığı diliyoruz.

Şerife KEMER (13.12.2018)

İlçemiz Mahmuthisar Mahallesi'nde oturmakta olan Şerife KEMER vefat etmiştir. Cenazesi saat 11.00'de Mahmuthisar Mahalle Mezarlığı'na defnedilecektir. Belediye Başkanlığı olarak merhumeye Allah'tan rahmet, yakınlarına başsağlığı diliyoruz.

Zeynep KAYGISIZ (13.12.2018)

İlçemiz Şıhcarullah Mahallesi'nde oturmakta olan Zeynep KAYGISIZ vefat etmiştir. Cenazesi öğle namazını müteakip Ulu Mezarlığı'na defnedilecektir. Belediye Başkanlığı olarak merhumeye Allah'tan rahmet, yakınlarına başsağlığı diliyoruz.

Döndü YİĞİT (11.12.2018)

İlçemiz Beykonak Mahallesi'nde oturmakta olan Döndü YİĞİT vefat etmiştir. Cenazesi öğle namazını müteakip Beykonak Mahalle Mezarlığı'na defnedilecektir. Belediye Başkanlığı olarak merhumeye Allah'tan rahmet, yakınlarına başsağlığı diliyoruz.

Saniye ÇAKMAK (10.12.2018)

İlçemiz Gökçeyurt Mahallesi'nde oturakta olan Saniye ÇAKMAK vefat etmiştir. Cenazesi öğle namazını müteakip Gökçeyurt Mahalle Mezarlığı'na defnedilecektir. Belediye Başkanlığı olarak merhumeye Allah'tan rahmet, yakınlarına başsağlığı diliyoruz.

Ebru EFE (07.12.2018)

İlçemiz Şıhcarullah Mahallesi'nde oturmakta olan Ebru EFE vefat etmiştir. Cenazesi Cuma Namazını müteakip Ulu Mezarlığı'na defnedilecektir. Belediye Başkanlığı olarak merhumeye Allah'tan rahmet, yakınlarına başsağlığı diliyoruz.

Abdullah ARIKAN (07.12.2018)

İlçemiz Çiğil Mahallesi'nde oturmakta olan Abdullah ARIKAN vefat etmiştir. Cenazesi Cuma namazını müteakip Çiğil Mahalle Mezarlığı'na defnedilecektir. Belediye Başkanlığı olarak merhuma Allah'tan rahmet, yakınlarına başsağlığı diliyoruz.